Чакаме с трепет от януарски мъник да получим и първи сериозен ритник!

• 14 271
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Тук съм и аз! С добри новини  Laughing
Бебенцето е добре, плацентата се е вдигнала, доктора каза поне 5 см над канала, и няма отлепване което е най-важното. Отговаря си на размерите, термин 02 януари  Laughing И накрая след дълго и подробно разглеждане, доста трудно си показа дупето, видя МОМИЧЕНЦЕ. Понеже го очаквахме с мъжа ми че ще е така, много не се впечатлихме, тъкмо след 5-6 години ще пробваме пак за момче  Laughing Все пак това е и първо предположение, може и да се промени по-нататък.

Асиди, радвам се че и при теб е минало добре  Hug Виж при мен как бързо се вдигна - за 2 седмици  Laughing

# 211
  На мен сега не ми се работи-че е топло,че ми е некомфортно,че така ми се втърдява корема понякога и ми се реве чак....Направо си се чудя защо не си взема някой ден отпуск ooooh!
  А пък за после-гледа ми се беб4о Heart EyesПървият път някак си и не разбрах какво стана-бях малко  Tiredнеориентирана-на 21 и студентка-ха,да видим дали се сещате:) Пък работа почнах ,когато той беше на 1г.2мес...Сега ми се иска да имам повече време-и за баткото,че е в 1ви клас и за куклата,че много искаме момиченце baby_neutral,пък и за мене де BlushАко всичко,живот и здраве е наред поне до 1г и половина-у дома Praynig
  ЧЕСТИТО АЛЕКСАНДРА!!!!Много се радвам,че е наред вси4ко и все така!!!!А пък за момичето колко завиждаммммм Wink
   До скоро-че жега Hug

# 212
Алекс- чудесни новини
Усмивка- ама ти какво ги слушаш такива. За да не се ядосваш, казвай им, това,което искат да чуят и въпросът ще се приключи набързо. Не им обръщай внимание, пълно е с глуповати и не толкова глуповати хора, които имам чувството, 4е  умишлено целят да  притесняват и да всяват ужас ей така за спорта. За това много-много не се заслушвам кой какво казал.
Имам приятелки, които за цялата бременност бяха качили по 4-5кг, от които здраво  бебе 3кг- дано да си от тях. Щом си здрава и беб4е си е ОК- какво ти пука, кой какво казал- усмихвай им се, не ги слушай и да си гледат работата.
х х х

# 213
Като гледам как зачестиха розови и сини гащички с  нетърпение си чакам нашите какви ли ще са??? Crazy
Алекс страхотни новини HugВсе така да е занапред.
Усмивка и аз се хващах отначало на хората,но сега не NaughtyНе ми дреме какво говорят,то по-добре в на хората устата,отколкото в краката Whistling
dama радвам се,че си почиваш сладко,чакам и аз този момент.
assydi поздравления и за твоят преглед.
Момичета много се радвам,когато прочета хубави новинки,дано да са винаги такива Heart Eyes

# 214
Привет, момичета! Hug

Ужас, тук в Русе е ад! #Crazy

Четох по диагонал Blush, за оставането вкъщи мисля, че пак ще е докъм 1,6-2 годинки на детето.
Все още гледам Пресил, да се връщам на работа не ми е минавало през ум, ако не затъпея съвсем с второто майчинство мисля пак така да я карам.

Радвам се много на всички с добри новини след прегледа Hug

# 215
Първо искам да кажа браво на Алекс, само че аз как ще дочакам следващта консултация не знам.
Толкова искам пак да си го видя детенцето...
Усмивка , и аз много се дразня на тъпанари, мойте голеги са същите, се нещо имат да кажат , да изкоментират, само ми правят забележки колко съм ядяла, той мъжа ми ни ми казва, та те си позволяват...
Аз само имам корем, не съм качила на нищо друго, носе си всички дрехи, обаче те да кажат нещо, пък и да съм напълняла , сега ли е времето за диети?
Те всичките са едни селски, ама все имат мнение.
Аз един ден много се ядосах и им казах, че даже бременна изглеждам по-добре от тях...и сега никой вече не си позволява коментари.
Хората са много гадни, рядко се намират истински добри и искрени хора.
Не и обръщай грам внимание.

# 216
Здравейте!
Много се радвам, че има толкова много добри новини.  Hug

За гледане на бебето вкъщи - и аз не мога още от сега да преценя, тук няма такива екстри като майчинство, само 6 седмици неплатен отпуск, но аз си мисля да напусна тази работа и направо да си търся нова след това. Предполагам, че поне до 8-9 месеца ще искам аз да си гледам бебето, пък и за малки бебета градините са много по-скъпи. След това ще почна поне да търся работа, освен, ако не ми е много трудно да се разделим.  Grinning

Дега - аз имах нещо като прищипване на нерв отзад на таза, малко звучи като твоя проблем Това беше още съвсем в началото и май не беше свързано с бременността. Сестрата ми каза да си направя топличка вана (не гореща!) и след това ако още ме боли да сложа студен компрес. На мен даже само от ваната мина, дано и при теб да се оправят нещата.

В тази връзка да споделя, че първите три месеца ми бяха забранили да пия каквото и да било. Та затова ми е интересно вие защо пиете НоШпа и в какви случаи се предписва? Има ли и друго име, по което мога да го намеря, ако ми потрябва?

# 217
  • София
Atti, фармацефтичното название на но-шпа е drotaverini hydrochloridum. Тук в БГ, в болниците дават или вливат на бременните папаверин - предполагам са от един лекарствен клас.

Да ви кажа, вчера се замислих, че като ходих на преглед в края на юни, докторът ме пита: Какво искаш да е момче или момиче? Аз отговарям, че на мен ми е все едно, но мъжът иска син, че дъщеря вече имал. А докторът вика: тези пък маже хич не знаят какво искат, нали щерките ще ги гледат на стари години.
Та сега се замислих, дали не е видял някое момиченце и затова да го е казал  Wink ама все си мисля че раничко е било тогава  newsm78

# 218
  • Карлово
ДУ!
Искрено съчувствам на всички, които в тази жега са на работа, надявам се поне сте климатизирани.
Поздравления на всички за готините новини около бебоците. Моя док каза, че най-рано ще ми каже пола около 20 г.с., дотогава не искал да рискува с неточна прогноза. Той малко не се доверява на техниката си, даже си спомням, че като се роди Мартина не ми каза, че е момиче, а "Познах" Mr. Green
Усмивка, напълно те разбирам за простотията хорска. А сега хормоните си казват думата и сме много чувствителни. Аз тези дни в Първомай се наслушах на бабини приказки, но вече съм минала по този път и може би затова не ми пука по-грубо и рязко да спирам атаките в зародиш.
Пропуснала съм къде е скитала Деси, сега ще ида да преровя назад

# 219
Добро утро!
Много се радвам Алекс, дано вече нищо тревожно няма покрай теб, само хубави новини от всички и ......браво за  stork-girl в началото, когато разбрах, че съм бременна ужасно много исках  stork-boy обаче сега като си минава времето се замислям и мойе би искам  stork-girl
вече няма значение защото по този начин се убедих, че ги искам и двете т.е ако е момиченце ще си направим после и едно момченце или обратното.
Радвам се с всички мами които пишат само хубави новинки.
Лек ден на всички и от сега казвам, никакво мърдане навън днес!!!!!!  Naughty

http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm
Вижте тук мами, много е нтересно, "свих" го от темата на юлските бебчовци.  Laughing

# 220
Добро утро на всички!
Алекс, поздравления за принцесата! Много се радвам, когато има хубави новини.
А за плацентата ми казаха, че е разположена отпред, минава под бебче и назад. Така, че няма да се размина със секциото!
Усмивка, я не се връзвай на простотията на хората, а гледай по-леко да приемаш нещата. Достатъчно негативизъм има около всички нас, поне през бременността да сме спокойни.

# 221
Добро утро сладурани  Hug
Днес не мисля да излизам навън, че не се диша - ужас   Crazy
Алекс, страхотни новинки ни носиш  Hug Все така да сте добре  Grinning И честито розово шъркелче  Peace Но може всъщност да е синьо - трябва да се потвърди поне още веднъж  Wink
Асиди, много се радвам за хубавите новинки  Hug
Ех момичета все така да ни радвате със щастливи новинки  Peace
Усмивчице, не им се връзвай на лошите езици - те просто искат да си изплюят отровата - не я поемай ти  Peace

кokonka, jovana: Да ви кажа, се чувствах много добре особено на изкачване. Преходът не е тежък, въпреки че е 5 часа в едната посока за бременни, иначе е 4 часа  Joy Но е доста дълъг и уморителен. На връщане, някъде към средата на пътя ни заболяха мускулите... и  Тошко ми каза, че съм герой  Hug И после се шегувахме, че бебешора е един връх напред  hahaha Joy hahaha Joy А в неделя преди да тръгнем за София направих и две обиколки на картинг пистата  Joy луда работа, но ни беше много забавно  Laughing
Но вече ще го карам по-спокойно и ще се разхождам на по-кратки разстояния  Hug

Вчера се мерих и крачетата ми са надебеляли горе в бедрата. Надолу не са мръднали, но горе... Почваме със сериозното качване на кг. Аз съм чела, че от 4-ти месец натам се качва по повечко. А и си имам апетит  Laughing

# 222
  • В полите на Пирин планина
Здравейте момичета,

DesiT браво за ентусиазма - направо не знам от къде си имала толкова сили  Grinning

Алекс, Асиди много хубави новини - само такива да се чуват за всички януарски мами.

Усмивка ! недей да обръщаш внимание на разни хора - нека си коментират на воля - на мен тези работи ми минават покрай ушите. Кимай и си гледай живота  Grinning

Приятен ден на всички.

# 223
  • Троян
Най накрая нашите медици са свободни  smile3501

# 224
  • Варна
Най накрая нашите медици са свободни  smile3501
Рева пред ТВ-то от сутринта,толкова мило ми стана  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт