Чакаме с трепет от януарски мъник да получим и първи сериозен ритник!

• 14 258
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • В полите на Пирин планина
Най накрая нашите медици са свободни  smile3501
Рева пред ТВ-то от сутринта,толкова мило ми стана  Heart Eyes

Я разкажете по-подробно  Peace

# 226
  • Карлово
Рева пред ТВ-то от сутринта,толкова мило ми стана  Heart Eyes
Пък мен ме беше срам да си призная. TiredЩо сълзи изревах

По-подробно за Incandescent : Някъде към 10 без нещо кацнаха със самолет на Франция. Снощи късно са съобщили, че днес се прибират, в новите в 6 по БНТ чух за първи път. В самолета бяха и Саркози и онази от Еврокомисията, забравих й името. Беше пълна суматоха на летището, втурнаха се роднини да ги прегръщат. Официалните лица бяха също много-Президента и Първата дама, Премиера, Пирински, Калфин, Паси и още много. Имаше уж някакъв протокол, но никой не го спазваше. После ги вкараха в залата за пресконференции, май тогава Президента е подписал указа за помилване, тук нещо ми се губи част от предаването. Преди малко тръгнаха за Резиденция Бояна, а французойката си тръгна за Франция. Това е в кратце.

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 11:09 от микки

# 227
  • Троян
Беше много вълнуващо!Казали сяа им в 4 сутринта ,че се прибират в България.Като слезнаха от самолета и децата и роднините им се нахвърлиха и един рев като ме нападна.После влезнаха в летището и президента подписа указа с който ги оправдава.Сега ще ги закарат във военна болница,за преглед.Всички бяха много щастливи.Това е накратко.

# 228
И аз плаках цял предиобед BlushМного трогателно беше!

# 229
Добре, че не съм гледала, че каквато съм ревла, но се радвам за хората, само дето им съсипаха здравето толкова години, а се оказа, че пак всичко е за пари.
Нали им беше много справедлива съдебната система!
Кой ще им върне здравето на наште?
Малко ме е яд да ви кажа, ако беше това решението защо не го взеха още преди 8 години, ами се чака толкова дълго.
Те така или иначе си излежаха една присъда...

# 230
Страхотно - най-после  Grinning Направо не ми се вярва, че е станало   bouquet

Благодаря на Микки за разказа !!!

# 231
И аз от 6 като съм заревала от радост! Много се радвам за горките хора, толкова много ги измъчиха гадните либийци!

# 232
Аз все пак да се разпиша в тази тема, че тя почти свършила, а и в предишната не успях много-много да се включа!

Радвам се, че тук при нас новините са хубави! Браво момичета, само такива да са и за напред!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз другата седмица съм на преглед и вече нямам търпение да видя бебо! Малко ми е притеснено, защото предния път точно по това време (17 г.с.) стана аборта и сега съм се стегнала. Опитвам се да не мисля за това, ама знаете... не е лесно. Надявам се тогава да видим бебо с какви гащи е.  Heart Eyes За съжаление от време на време имам болки ниско долу, а почти през цялото време лежа. Вече почнах да изкуквам  #Crazy #Crazy Единствената ми утеха е, че в такива жеги и без това нищо друго не мога да правя. Не знам как ще издържа да приключи ремонта, че не се живее вече така. Направила съм си списък с нещата, които ще си сготвя!   chef  chef Така са ми писнали разни сухоежбини (вредни, колкото си щат) и салати. Мога да убия човек за една супа или манджичка!  Whistling Whistling

Е, това е за сега от мен! А вие се пазете и не обръщайте внимание на грозни подмятания! Всеки да си гледа в неговата купичка! Целувки на тумбаците!  Hug Hug

# 233
много се радвам за медиците! дано да успеят да се възстановят от преживения ужас по-скоро!

морги, и ние сме без кухня вече 3-4 седмици, доста е неприятно с ремонта, ама нещо не върви много бързо - мръсотия и прах навсякъде, нищо не знам къде ми е. само дето не ми липсват манджичките в жегата Simple Smile
а ти не го мисли, този път всичко ще е наред, мисли си само хубави неща!!!

за говоренето на хората - направо се чудя защо си хабите нервите с такива неща? всеки има право да си дрънка каквото си иска, но никой не е длъжен да го слуша.

Лек ден на всички!

# 234
Morgy, стискам ти всички палци,  дано да нямаш никакви претеснения този път и да видиш беб4о какъв е.
Аз все за това говоря , ама вече ми се иска и аз да знам...ама като си знам късмета, сигурно точно тогава ще се е обърнал нанякъде си,и ням да мога да го видя.

# 235
  • София
Рева...и дет се казва още си подсмърчам. И по новините като ги даваха уж го бях гледала и пак ревах. Най-после у дома! Peace

Морги - не мисли за такива работи ами си гледай учението и горе главата. Hug
Ние днес дори не излизахме на сутрешна разходка. От 1 час се каня да прескочим до поликлиниката ( а тя е на 3 мин.) да си взема болничния и още си седим в къщи. Просто е ад! Whistling
Пазете се момичета и си стойте на сянка!!  bouquet

# 236
Да ви се похваля и аз най-после казах на моя шеф, че съм бременна Grinning А той - е, това са хубави неща - живи и здрави 2010 година - трето  Joy Голяма работа е той  Peace

# 237
Да ви се похваля и аз най-после казах на моя шеф, че съм бременна Grinning А той - е, това са хубави неща - живи и здрави 2010 година - трето  Joy Голяма работа е той  Peace
Блазе ти, аз не можах да срещна такива разбрани хора, оффф само като си помисля как можах тука да попадна.
Дано и аз след майчинството си намеря свестни работодатели.

# 238
Блазе ти, аз не можах да срещна такива разбрани хора, оффф само като си помисля как можах тука да попадна.
Дано и аз след майчинството си намеря свестни работодатели.

На мен това вече ми е втора бременност във фирмата - имаме опит  Grinning

# 239
Здравейте момичета, да ни е честита новата темичка!
Искам да ви питам хемоглобина ми от днес е 113, това ниско ли или е добре, как са вашите!
Лек ден на всички!

MILA,spored men e malko nisak ,trqbva da bade 120,nqma stra6no

Общи условия

Активация на акаунт