Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват подготвителните контракции?
Какво представлява изследването за гестационен диабет и какви са причините за забавянето му?
Какво представляват контракциите по време на бременност и какви са препоръките за тяхното управление?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват подготвителните контракции?
-
Какво представлява изследването за гестационен диабет и какви са причините за забавянето му?
-
Какво представляват контракциите по време на бременност и какви са препоръките за тяхното управление?
Контракциите по време на бременност могат да бъдат подготвителни, безболезнени стягания на матката или болезнени и редовни, които са признак за започващо раждане. Управлението им зависи от вида на контракциите. За безболезнените контракции се препоръчва консултация с лекар за съвет. За болезнените контракции е важно да потърсите медицинска помощ.
-
Какви са препоръките за използване на магнезий по време на бременност?
-
Какви са препоръките за повишаване на нивата на хемоглобина?

!!!
. Това малко като майтап ми звучи да ви кажа.То ние като сме били бебоци е нямало и адаптирани млека, та са пекли брашно във фурна и са го смесвали с мляко ... и така отделна доза за всяко папкане ... ами то щом ще се връщаме към старото, дайте да зареждаме фурните тогава.
Представяте ли си както и татко ни пътува за по 3-4 дена достатъчно да се наложи да ни изпишат и да си дойдем у нас и да няма нищо за бебо
Щото нали ви казах - свеки вече ми е показала, къде са пелените, дето пази... Да не я отрязвам напълно жената

И наистина не знаех за какво беше
. Май само ми се ревеше ей така. Така че и аз да се присъединя към отбора на ревлите.
И аз като повечето от вас ям, като че ли са ме държали вързана и никакви жеги не са в състояние да ме спрат. Ама и как като цял ден си стоя в къщи на климатика на хладничко. Днес излязох рано рано (8ч.) уж докато е хладно и към 10 ч. тръгнах да се прибирам и това слънце като напече имах чувството че ще припадна по пътя, че и хора няма. Абе тези жеги не са човешки. А го дават още по горещо следващите 3 дни.