Нашето Октомврийче вече е голямо и непрестанно рита мама!

• 11 272
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
  • някъде там
тъкмо направих снимки на няколкото покупки,които имам и сега ще мине време докато ги кача.ПРеинсталирахме уиндоуса и сега трябва да намеря диска с драйверите за фотото ooooh!Седя и умувам къде ли може да е при положение,че го няма там където стоят по принцип newsm78

# 166
jeni_to     bouquet честит ти МЛАДЕЖЖЖЖ!!!! Hug

Илонита  newsm78 много гадно с тез драйвери дано ги опраиш,няма ли кой да ти помогне?

# 167
здравейте мамчета Simple Smile
ние утре започваме ремонт ,който май  ще продължи 1 месец , всичко вкъщи е натрупано и незнам кое къде е, но ще се оправим
jeni_to     честит ти МЛАДЕЖЖЖЖ!!!!

# 168
здравейте мамчета Simple Smile
ние утре започваме ремонт ,който май  ще продължи 1 месец , всичко вкъщи е натрупано и незнам кое къде е, но ще се оправим 

И при нас е така, малко какафоия, ама още малко остана,  ние вече седмица сме така Wink

# 169
  • някъде там
намерих диска,всичко е инсталирано скоро ще кача снимки Peace
jeni_to  ,честит ти мъж

# 170
Мегиии - бързам да те предупредя- не слагай тоя Доместос, ти небива да  дишаш амоняк и какво там имаше в него #Cussing out
За бълхите у дома - има в аптеките спрейове, вземаш, напръскваш само на местата където Цезар си вре муцунката сладка, ама най-добре мъжа ти да не е опасно де, затваряте прозорци и врати и отивате на плаж или на ресторант за 3-4 часа. Като се върнете проветрявате навсякъде, пръскате с ароматизатор за въздух и минаваш една прахосмукачка. И си готова.

Аз на Тайра никога бълга не съм хванала - пу-пу да не виждам такава гад... ама имахме на времето съквартирантка, дето отсака и бяха наизлизали едни тлъсти... само така се оправихме
Фронтлайн или Адвантикс слагаш на Цезо? Има едно дето е по-силно - Стронгхолд се казва, но ние предпочитаме Килтикс каишка, хем изкарва цяло лято без да се притесняваме, хем бубулеците не се качват дори, а на тия препарати като се качи, като захапе, та чак тогава умирали... то има да го чакаш...  Пиши какво е станало Peace

# 171
  • някъде там
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=155348-ето няколко покупки.
Решила съм да не купувам много неща,защото имам доста работи от малкия....

# 172
И аз  да се включа за малко...  Hug

jeni_to честит МЪЖ!!!

Аз да ви питам момичета никога не съм чувала за мустела и бюбхен. За бюбхен предполагам че е немска марка, но можете ли да ми кажете нещо за мустела...

Много ви благодаря предварително  Simple Smile

А за джонсъна аз съм много доволна от олиото в момента, но доколкото знам от майка ми като съм била беб и аз съм се обривала така че смятам да не го използвам за бебо...  smile3504

# 173
jeni_to честит мъж   Hug
илонита мила аз нещо снимките не мога да ги отворя
На всички с ремонтите не ви облазявам, и аз миналата година бях замислила доста голям ремонт за тази но с беболина се отказах, а и да си кажа честно само спалнята направихме с изолация и ми се видя пълен ужас добре че е таткото да помага иначе не се виждах. Незна за вас ама аз като клекна 3 пъти последователно и после ме заболява корема незнам защо така.

# 174
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Аз днес ще се оплаквам, защото вече съм +10кг. и имам официално разрешение.  Mr. Green Значи ставам аз сутринта и разбира се първата работа е кантара и хоп...+2 кг. за един ден.  #Crazy Седя аз мигам на парцали и си казвам, абе тук някаква измама има... newsm78 и веднага подкукуросвам мъжът ми и той през кантара да мине. И какво мислите? Той -1 кг. Изглежда кантарът имаше специално отношение към мен.... Crossing Arms А на всичкото отгоре седя и се оплаквам, че съм + 10 кг, а мъжът ми с цялата си тактичност - ама ти всъщност си + 17 кг. от времето, когато се запознахме преди 5-6 год (тогава бях 57кг. на 175 см, ех времена....).  Sick Чака ме кростренажора след като родя, няма друг избор... newsm12

Но това са малки грижи, само бебка да се роди здрава и ще сваляме.  Heart Eyes

jeni_to - честит ти мъж!   bouquet

meggyv - милият Цезар, дано по-бързо се преборите с тези гадини... Peace

# 175
  • някъде там
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=155348 така дали е станало newsm78

# 176
# 177
  • някъде там
Радвам се,дано се виждат добре Peace

# 178
Да виждат се вече нещицата много са хубавки  Peace
Момичета сега като съм се опънала на стола и като се гледам се едно не гледам мен. Тумбака така вече ми е изхвръкнал, кълките са ми станали двойни, а стана ли гъзето ми направо стърчи, какво беше какво стана. Незная за вас ама аз малко хич не мога да се приема за бременна се едно не съм аз. Даже когато мишолинка кротува и се чувствам добре се едно не съм бременна, с тия хормони направо понякога май съм изперкала. Сега ви оставям с моите глупости утре пак ще ви пиша ако имам сили в тая жега. Целувки и се пазете  Hug

# 179
Здравейте как сте ?
преди малко се прибрах от женско парти, взех си един душ и се чувствам доста освежена а като знам какво ме чака от утре не ме хваща сън
тук в Стара Загора мирише ужасно на дим и пушек , дано скоро да овладеят пожарите , че на нищо не прилича преди ни обгазяваха а сега вече 3 дни само гори
Промених си решението за това къде ще раждам , няма да е в държавното аг, защото знам какво е и предпочитам да си дам паричките  и да се отнасят както трябва , а не като в държавното даваш им пари и пак си остава гадното отношение сега съм решила да е в новото частно  аг
о и аз вече съм + 10кг
лека вечер Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт