Нашето Октомврийче вече е голямо и непрестанно рита мама!

• 11 270
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Вчера бях на преглед с 4D във ВМИ. Бебчо е 100%-ов мъж, който прилича на мама Sunglasses Засега всичко му е наред, отговаря си на седмиците и е 1219 гр.
Искам да Ви попитам наличието на 17-18 левкоцити в урината притеснително ли е?
Относно интимното обезкосмяване аз ползвам електрическа самобръсначка на Филипс и ръчно огледало.
mishonka95, радвам се за хубавите новини при теб.
Пожелавам Ви приятен ден на всички!

# 106
  • някъде там
Здравейте!!!
Мен нали дълго време ме нямаше,та май съм изтървала-Къде се загуби стреличката,защо не пише?
Много топло пак днес. Излязох за малко по работа сутринта,разтопих се и преди малко се прибрах. От 3 дни не е езключван климатика вкъщи и понеже е в стаята на малкия,за да не му е студено и да истине, си имам партньор на спалнята. Какмо да се прави като в момента е мъжа в семейството. Peace
Хайде лек ден за сега.  bouquet

# 107
ЗДравейте на всички!!Ей голяма жега днес, кой може да се покрие някъде , на климатик , на сянка , че не се издържа  Confused
MIRA_V -аз предният месец имах + левкоците в урината -25.Имах и в кръвта де , ама доктора каза че било нормално-важно било седимент да няма и белтък.Аз обаче не ли не вярвам на никого , и понеже цяла година се борих с едни бактерии в урината ,отидох и сама си пуснах стерилна урина и всичко беше ОК.Тоя месец си пуснах пак излседвания и вече  всичко е ОК , без да съм пила нищо.Може и урината да не ти взета чиста (стерилна от вкъщи , след сутрешен тоалет) , тогава почти винаги се случва  да се покажат левкоцити , та дори и бактерии.За това аз винаги си нося от нас ,да не се шашкам излишно ! Simple Smile
Днес бях  до офиса  ми и ми  разказаха за една позната дето била родила , обаче бебето го изкарали нещастиниците в 8-мия месец , защото АПАРАТА БИЛ ПОКАЗАЛ ,ЧЕ Е ДОНОСЕНО.А то мъничко, и сега се седи в кувьоз бебенцето , защото не му са били узрели дробчетата #Cussing out #Cussing out
Е как да не ги утрепеш тия лекари ! Направо не мога да повярвам! #2gunfire #2gunfire

# 108
Здравейте и от мен за днес. )))))

При нас отново е адска жега, но лошото е, че днес трябва да ходя до офиса да снимам разни документи. А там сигурно ще е 45градуса вътре. ) Ама няма как, ще трябва да се затътря до там.

# 109
  • София
Mira_V - снимки на малкия мъж няма ли?Simple Smile И  аз мисля, че не е нужно да се притеснява за тези левкоцити, въпреки че и аз преди време като имах така левкоцити и следи от белтък си пуснах сама стерилна урина, но всичко беше наред.  Peace

илонита - тя стреличката е тук, но се е маскирала и пише под името Jenna.  Mr. Green Въпреки че наистина тези дни почти не е писала и ще и се караме, май.... Naughty

mimi123 - ама как така ще са го изкарали доносено??? Лелеее..тези наистина са за убиване. То даже и да е било по-голямо на кг. според апарата, дробчетата се развиват точно до към края на 8м. Обикновено се вадят бебета по-рано, ако има проблеми....но по тази причина. #Crazy  Дано да се оправи бързичко, то и аз съм родена в началото на 8 м. и също не са ми били развити дробчетата, но са ме сложили в кувиоз и са ми били инжекции и бързо съм се закрепнала. Така че стискам палци малката шушулка скоро да се гушка при мама и тати!  Heart Eyes

# 110
Здравейте тумбаланки Simple Smile
относно за интимната прическа аз ходя на козметик, правят ми топла кола маска и малко повече боли от преди , но не е болка за умиране , вярно е че растат по-бавно , което се дължи на бременността
ние започваме  ремонт от утре , дано по-бързо се оправим Simple Smile
кажете ми каква вградена печка да си вземем
добре дошли и на новите мами Simple Smile  bouquet
лек ден за сега и да си почивате на сянка в къщи Simple Smile

# 111
  • Пловдив
mimi123, благодаря ти за инфото. Утре мисля да си пусна една стерилна урина, макар, че и сега ползвах стерилно шишенце и след тоалет.
Ивон, сложих снимка на малкия звяр в албумчето. Все още не съм се престрашила да се изтипосам мен, но може скоро и това да стане.
Сега се сетих да Ви питам още нещо - пускали ли сте си скоро вагинален секрет? Много е важно, а на мен до сега никой не ми е пускал. Лекаря, при който ходя на частно ми каза, че ще ми направи такова изследване към 30-та седмица.

# 112
илонита - тя стреличката е тук, но се е маскирала и пише под името Jenna.  Mr. Green Въпреки че наистина тези дни почти не е писала и ще и се караме, май.... Naughty

mimi123 - ама как така ще са го изкарали доносено??? Лелеее..тези наистина са за убиване.

Здравейте момичета   bouquet !!!
Стреличката каза, че ще ходи в командировка до Тексас. Сигурно още е там и затова зачезна - не и се карайте  Whistling
За вадене на бебчо в 8я месец - тия са идиоти .... но пък може да има и медицинска причина, която не са ти казали колегите. Четох някъде, че при опасност от прееклампсия вадят бебетата, за да не се задушат в утробата. То това някво гадно заболяване било, но вече не помня подробности.  
За дробчетата на нашите шушулчици няма нужда да се притеснявате. Вече има едни много силни инжекции, които ги бият по схема на майката няколко дни преди ранно изваждане на бебето, в случай че е планирано. Така дробовете се доразвиват много бързо и детето няма усложнения при раждането. Дори при непредвидено предсрочно раждане бият поне по 1 такава инжекция и гледат да забавят раждането 24ч докато подейства. А при мами с близнаци, които винаги се раждат по-рано - тези инжекции са почти задължителни. Информацията ми е от периода, прекаран в паталогичното отделения на Майчн Дом.  Лекарството  #2gunfire естествено не е по ЗК, а майката си го заплаща.

ПП: И аз започвам обратното броене  Mr. Green! 100 дни до гушкането на беба  Hug !!
[/glow]

# 113
Ивон и аз незнам подробности, то мъж ми го обяснява , та незнам колко може да му се вярва !
АМа 3д апарата на Тина Киркова бил сбъркал термина ,нещо от този сорт! Ама пък с цял месец да сбърка , малко ме съмнява!
Аз обаче ще  си дръжа моят да ми е по-последна менструация , и хич няма да им обърщам внимание ! Имам много приятелки дето са им сбъркани кг на бебчетата преди да се родят .Една от тях с цял кг , казаха и че бебето е 3.100 , а то се роди 4.300 Shocked.Тя  160 см , дребничка, едва го изкараха , и направо се разцепи горката.Така че май не трбява много много да се вярва на тази апаратура ми се струва !

# 114
Имам много приятелки дето са им сбъркани кг на бебчетата преди да се родят .Една от тях с цял кг , казаха и че бебето е 3.100 , а то се роди 4.300 Shocked.Тя  160 см , дребничка, едва го изкараха , и направо се разцепи горката.Така че май не трбява много много да се вярва на тази апаратура ми се струва !
Да и аз знам едно момиче, дето го вкараха за секцио в МД защото бебето "било" 4,500кг. Там обаче като я прегледаха истинските специалисти се оказа, че бебето е едва 2,800кг и я задържаха за естествено раждане. Бебенцето излезе наистина 2,800! Частния доктор щял да я резне като едното нищо!

# 115
Ивон,   Joy  позите и на нас са ни малко проблемни  hahaha   "Искаш ли възглавничка, я се обърни малко, ох чакай че ми се схвана крака"  Joy Joy Joy
Иначе аз се консултирах отначало с док. и тя каза да си ходя, само ако ме боли много повече да пия но-шпа, за да не се предизвикат контракции от болката. Ама аз от толкова време си ходя, че не усещам особена разлика.
Мишонка, и аз съм чувала, че ако имаш разширени вени не била препоръчителна колата  Peace

Нямам думи относно случката в Тина Киркова  #2gunfire
То да не знаеш на кого  да се довериш   newsm78 

# 116
Има големи идиоти по белият свят, направо понякога им се чудя на тези лекари. То бива, бива да не виждаш, ама чак пък толкова. При положение, че сега с модерна апаратура гледат и т.н. Представям си пък какво е било едно време.

Аз да ви кажа скоро изследвания не съм си пускала. Последните, които правих бяха преди месец, всичко беше наред и сега се чудя дали да отида да си пусна една кръвна картина ей така за профилактика. ))))

А снощи пък голям майтап, като сънувам как се пазаря с моята лекарка за секциото и кога точно да ми го направи и как, абе голям майтап. ))) Вече направо съм откачила явно. )))

# 117
Здравейте мамички,
не се шашкайте с различните проблеми при раждане.То всичко е божа работа.А и човек като се притеснява само се товари психически.Дано всичко мине безпроблемно при всички от вас.И аз се наслушах на подобни истории(умрели родилки, умрели бебета, отстранени матки и т.н.) и най-лошото е че повечето са скорошни и от родилното отделение в моя град.При нас вече всички бременни ходят другаде.
А и вече ги сънувам тези истории.Та съм си казала че не искам да чувам за подобни истории.
А онова бебенце дето са го извадили в 8-я месец,явно просто е било недоразвито, имало е някаква причина за да го извадят по-рано.И ми се струва невероятно да объркат термина с цял месец.
Четох че при раждане майката трябва да се настрои позитивно и да се отпусне, така паждането минавало по-лесно и с по-малко болка и разкъсвания.
Да не чувам повече черни мисли

# 118
Здравейте на всички...  Hug 
Аз само да се отбележа че ще изтърва края и отивам да чета пропуснатото....

Здравейте мамички,
не се шашкайте с различните проблеми при раждане.То всичко е божа работа.А и човек като се притеснява само се товари психически.Дано всичко мине безпроблемно при всички от вас.И аз се наслушах на подобни истории(умрели родилки, умрели бебета, отстранени матки и т.н.) и най-лошото е че повечето са скорошни и от родилното отделение в моя град.При нас вече всички бременни ходят другаде.
А и вече ги сънувам тези истории.Та съм си казала че не искам да чувам за подобни истории.
А онова бебенце дето са го извадили в 8-я месец,явно просто е било недоразвито, имало е някаква причина за да го извадят по-рано.И ми се струва невероятно да объркат термина с цял месец.
Четох че при раждане майката трябва да се настрои позитивно и да се отпусне, така паждането минавало по-лесно и с по-малко болка и разкъсвания.

Напълно съм съгласна , не се тормозете от сега. То и на бебчовците се отразява, така че по позитивно за да има здрави и усмихнати бебчовци...   smile3504   smile3522

# 119
Здравейте мамички,
 ...
Потвърждавам!!!
Наистина е така!!! От личен опит го знам.

Общи условия

Активация на акаунт