Нашето Октомврийче вече е голямо и непрестанно рита мама!

• 11 244
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
здравейте бременелки Hug

голяма жега е днес, ужасно е направо, и аз и кучето се чудим къде да се денем и къде да легнем... тя поне може да ляга по корем на плочките в коридора, ама аз... Mr. Green

Първо да благодаря за инфото за Магнезия Peace може и да си въобразявам, ама като ми дойде времето за следващия прием и наистина получавам контракции и то болезнени #Cussing out Sick... немога да взема решение - да го спра или да продължа, май ще продължа...

Добре дошли на новите мами Hug, пожелавам ви лека бременност и да си прекарате страхотно при нас, още малко остана и ще гушкаме бебетата

Стискам палци на всички вас, които сте на консултации или ФМ при лекарите, да ни носите хубави новини и снимчици

Мишонка - не се притеснявай за миомата, нали знаеш че се хранели с кръв и като нямаш цикъл намалява, дори изчезва Peace А наскоро гледах точно филм с раждане на бебе, което беше с увита пъпна връв около вратлето, не беше страшно изобщо, пъпната връв е достатъчно дълга и не е стегната, така че няма опастност да се задуши, разбира се всичко зависи от доктора, стискаме палци, а ти знаеш че палците носят късмет ако са стискани тук при нас Peace

Хайде оставям ви за малко, че ще се охлаждам в банята

# 91
Аз пак с моите въпроси, но да попитам. )))))

Как се справяте с обезкосмяването? Аз от този корем, вече направо нищо не виждам и карам на сляпо. ))) Смешно, ама не чак толкова. ))))
Та вие какво правите по въпроса. )

# 92
Мерси за приветствията мамчета с томбалачета  Joy  Joy  Joy . Аз също съм с много ниско кръвно сега ми е 110 / 60 - направи супер за мен, но с предната бременност беше 60/40 или изобщо не можеха да го хванат. Лошото е , че не пия нито кафе нито кока кола както ми казаха да правя, но за това пък съм луда по шоколада и в интерес на истината ми действаше страхотно на кръвното Wink...пробвайте, само леко с килата :-Д.
А за срещата в Бургас разбрах преди 10 дни и ще видя ...незнам може с една приятелка да дойдем , нейнят термин е за 10.10.2007 и тя влиза във форума

# 93
Аз пак с моите въпроси, но да попитам. )))))

Как се справяте с обезкосмяването? Аз от този корем, вече направо нищо не виждам и карам на сляпо. ))) Смешно, ама не чак толкова. ))))
Та вие какво правите по въпроса. )
  и аз така някой път се мъча пред огледалото Simple Smile

# 94
  bouquet   bouquet   bouquet И да не забравя МЕРСИ, че ме добавихте към списъка с бременалинките.   bouquet   bouquet   bouquet

# 95
galentinass, то представям си каква ще съм картинка и пред огледало. )))) лошото е, че това в банята е нависоко, няма как. )))) ще трябва да си примъкна някое друго. ))))

# 96
galentinass, то представям си каква ще съм картинка и пред огледало. )))) лошото е, че това в банята е нависоко, няма как. )))) ще трябва да си примъкна някое друго. ))))

абе щом е за каузата примъкни някое много по удобно е срам-несрам така ще е и колкото повече ни растат коремчетата по трудно ще става.Няма страшно ще се справим...няма да ОДИМ  космясали я !!!

# 97
момичета - за интимните прически ли говорите или изобщо за обезкосмяване на тялото? аз има проблеми само с интимните части, много ми е трудно, а в тия жеги никак не понасям косми ooooh!
давайте съвети

# 98
Да, за интимните прически говорим. ))))
Е, за краката нямам никакъв проблем, но там ми куцат нещата. )))
То и аз хич не обичам косми, ама сега нещо започнах да не виждам. )))) Кой знае какъв майтап съм, добре че мъжа не ми забелязва. )))

# 99
Хайде да дам рапорт. Simple Smile
Значи след 3 часово чакане пред кабинета и бях първа идва докторката ми и влизам аз и почвам да вадя листа дето ми даде доктора от 3Д и снимките и аз почвам ,ма то бебето май голямо как ще раждам,пъпната връв,ами миомата,засипвам я с един куп въпроси,на което тя отговаря За бебето не се тревожи ,не е чак толкоз над нормата,само с 200 гр.сте, вече си в 1/3 от 7 мес.и е нормално ,е,малко е по едричка ,но не е наднормена.За пъпната връв каза,че повечето бебета се раждали така,но все пак седмица преди раждането долу горе  ще се види какво  ще правим.За миомата,така се ядосах,защото тя никога не ми е казвала ,че я имам,и вика,да,ние знаем за тази миома,тай ли викам,кои ние,може би вие,не и аз.Хич не й стана хубаво,ама кво пък,тя явно да не се изложи пред мен,че не я е видяла преди, и да,била знаела тя.Абе ..... #Cussing out #2gunfireИ каза,че само ще я наблюдаваме засега,нищо не можело да се предприеме,дано изсъхне таз чумичка,аман.
 Та пак ме гледа на видеозона,бебата е супер,рита като луда,едни дълги бедра вади.Пак си беше хванала пъпната връв с ръката и я мяташе пред лицето си.Да килата са и долу горе същите както каза доктора от 3Д то,близо 1 700 гр и малко отгоре й показа на нея.Но от двата апарата каза ,че е нормално да им малка разлика.А майка й на бебата е качила 2.5 кг за месец,което малко ме зарадва,че предният път бях качила 4 кг за месец.Но като се има предвид ,че бебуната е качила 700 гр за месец на мен остават 1.800 гр.
За изследвания каза,че вече към края  ще пускаме пак и това е.Следващият път съм след месец на консултация и после на 15 дена до 9 мес.Казах й за това ,че в Бг изписват почти на всички желязо и магнезий ,тя ми вика,ти нали си пиеш Матерната и витамин Ц то,викам да,тя каза,че това било достатъчно за мен.Викам ами за хемоглобина изследване нещо,не.чак накрая вика.Е хубаво ,слушам аз и изпълнявам,може би защото нямам оплаквания затова не пускат,а може и да е такава практиката тука.
И момичета не на последно място искам да ви благодаря за подкрепата и стискането на палци, май помага да знаете.Ме&бейби,дано си права,да изсъхне .
Джена дано си надалеч от НЙ ,че като гледам какво става вчера там.Да се пазиш .
Мами дето сте на морето ,пазете се много от слънцето,опасно е много още повече за бременните ,мажете се обилно със защитни кремове,и лицата много също.И естествено на сянката стойте.Казват ,че бременните са предразположени повече на кафеви петна да им излизат от слънцето.
За долните прически аз карам на слуки,а пък някой път си взимам ръчното огледало и се гледам и така се оправям.Кой знае как се ушмулвам ,ама айде сега няма къде много да се показваме,иначе косъм не искам да виждам,мразя космати части по женско тяло,ужас.Тука при нас много се поддържат в това отношение,не съм видяла жена космата тука,нито с мустак,нито с космати мишници.Е един път видях една ма тя си личеше от 100 км ,че е лесби.
Ох,айде оставям ви,че пак дълго стана мойто писане,може и да съм пропуснала нещо,но утре пак  ще прегледам.Целувки на тумбаците .

# 100
Мацки, а защо не ходите на кола маска /бразилска/?? Аз ходя от както се помня, веднъж на 3-4 седмици и  мисля да си ходя до преди термин, тъкмо няма да ме бръснат в болницата  Crazy  Много ги мразя тези самобръсначки! То после става джунгла  Joy

# 101
Мацки, а защо не ходите на кола маска /бразилска/?? Аз ходя от както се помня, веднъж на 3-4 седмици и  мисля да си ходя до преди термин, тъкмо няма да ме бръснат в болницата  Crazy  Много ги мразя тези самобръсначки! То после става джунгла  Joy
Нигелла доколкото знам мила ,за бременни е забранено топла кола маска,не знам тази бразилската каква е,но се препоръчва да не се правят тез процедури заради кръвообръщението.Масажи също,само на краката мисля ,че беше ,и то пак трябва да се внимава с някои точки,че те нали всички точки на тялото са там на ходилата.
Не съм спец по тез неща,само споделям какво съм чела.Аз за сега съм с бръснача,имам разширени вени и ако си направя кола маска може да се напукат.

# 102
На последния актуален въпрос да отговоря:
 От корем нищо не виждам,
а точно сега няма да поверя тялото си в нечии други ръчички!
Навсякъде бацили ми се привиждат.  Mr. Green
Ще си ходя такава, нищо че едвам се понасям.

Добро утро, момичета!!!

# 103
  • София
Добро утро, момичета!  Hug

Добре дошли на всички нови мами, аз още вчера ви записах в списъчето, ако съм пропуснала някой да си казва.  Wink

mishonka95  - браво за хубавите новини! Ще е всичко наред с бебка, ще видиш!  Hug

По въпроса за обезкосмяването на интимните части - от години ходя на топло кола маска при козметичка, защото никакви косми не понасям. Номера с кола маската и без корем и с корем сама не мога да го направя, веднъж-два пъти съм се бръснала и такъв ужас преживях с боцкане после, че никога в живота си няма да повторя.  Naughty  Сега за щастие от бременността почти не растат и даже по рядко ходя - на около месец-месец и половина и пак почти нищо няма, което си е много добре.  Party По въпроса, че било вредно - аз четох в началото, имаше някакви мнения, че до 3 месец било вредно и т.н., но аз три месеца нямаше как да не ходя и никога не съм имала проблеми - нито в началото на бременността, нито сега. Сега единственото неудобство е с позите, но се справяме някак си с козметичката.... hahaha

# 104
Добро утро мами толкова много сте писали писали, че събота и неделя ще ви четя подробно  Shocked
Ние с тумналачка сме добре горе долу, ама ако знаете вече колко силно ме рита, вчера като се беше нацелила в моя пъп едвам я изтраях ставах веднага да се разход да може да се поукроти.
Сега ви оставям да се пазите и умната с жегите целувки на вашите тумбачета и да ви слушкат много   love001

Общи условия

Активация на акаунт