Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 557
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 180
Ще ви разкажа и аз моята история. Преди години почина баба ми. Бяхме много близки - тя ме е отгледала. Не можах да отида на смъртния и одър. Не вярвах, че ще си отиде. До днес скърбя, че не бях до нея. На погребението падах няколко пъти - подхлъзвах се. Имах чувството, че иска да ме накаже. Исках да я сънувам, но не успявах. Чак след години започнах я да сънувам такава каквато си беше. Как се радваше като си отида, как я прегръщах и се събуждах с реалното усещане от топлината на прегръдката и. Дълги години нямахме дете. В един момент решихме, че ни е време. Но две години не можех да забременея. Отидох на гроба и напът за морето. Още бях в цикъл. Помолих я да се застъпи за мен, за да си имаме детенце. Оказа се, че съм забременяла след 5 дена. Когато бях 5-ти месец бременна я сънувах - показвах и корема си, а тя се радваше и каза, че е голям. Събудих се уплашена да не би да загубя детето. Това е първия път в които ми проговаряше. Родих мечтата си. Живо и здраво момиченце. Когато стана на 3 месеца отидох на гроба и за да благодаря за детето и да я помоля да му е ангел хранител, така както е на мен. Надявам се да съм постъпила правилно.
Вие какво мислите?
Обичаме те скъпа бабо   bouquet

Мога само да те прегърна. Hug Това е страхотна история. Бъди сигурна че баба ти е чула молбата ти и точно тя ти е пратила рожбата. Бъди сигурна че тя ви чувства още по-добре отколкото ако беше жива.

# 181
henia  а на мен не отговори Sad

# 182
Heniа как ще ми  обясниш това защото аз не мога но все още е в очите ми  и  не мога да си го обясня.Когато баща ми почина малко след това аз гледам телевизия.При което чувам как вратата се отваря   то направо си се отвори защото когато го чух се обърнах да видя ко и влиза(външната де)видях че е отворена  била наистина.И чух баща ми  КАК казва стефинка  прибрах се тати и виждам сянката как се подпира на стената и се събува точно както той си правеше.ПОсле отиваики  до кухнята видях петно на  килима в коридора като слънчева светлина но няма от къде да влезне разбираш ли.Това до ден днешен ме тормози и не мога да си го обясня.Ясно го помня.Какво ми слиш че е било? Thinking?

Това не е насън нали? Видяла си го съвсем явно? Било е съвсем скоро след смъртта до 40 ден.
Орхидея, видяла си точно това което си мислиш. Не е плод на фантазията ти. Той през цялото време е бил там с вас и в определен момент си имала визуален и слухов контакт с него. Много съжалявам, че това момиче което ми писа на лични не разказа тук историята си. Би чула подобни неща. Но тя си решава доколко да бъде дискретна. Надявам се да се осмели защото и се случва сега и се чувства доста объркана. Rolling Eyes Иска ми се да знаете че това не са единични случаи и не е плод на наранена от болката на загубата психика. Не само хората почувствали присъствието съвсем реално са объркани. Объркан е в първите дни самият починал. Той вижда чува мисли както преди, той си е абсолютно същия непроменен, чувства дори още по-добре и въобще се чувства по-жив от всякога, но него никой не го вижда и не го чува. Rolling Eyes Имала си привилегията да видиш и чуеш нещо от неговото присъствие край вас, което се обяснява с твои способности в даден отрязък от време и с негово собствено усилие.

# 183
  bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря.Знаех си че не е плод на фантазията даже маика ми   която не  вярва  в  тези неща ме вдигна да ми покаже че всички врати са затворени  и се отварят сами и се тряскат.Друг е въпроса че близките ми умират на около 4 г и почти в един месец или с няколко дена разлика #Crazy

# 184
  • Варна
Малко преди баба ми да почине, чинка ми влязла в банята за нещо и като вдигнала поглед към огледалото видяла дядо ми да седи зад нея (той е починал преди 23 години). Извикала и се обърнала, и видяла чичо ми (сина на дядо и баба). Но в огледалото е бил дядо ми! Явно е дошъл да посрещне баба.

# 185
исках само да споделя, че на 40 ден от смъртта на баба, когато свещеника водеше ритуала я видях в бутилката с вино, гледаше към нас и изглеждаше спокойна. братовчед ми, който е абсолютно не вярва в такива неща се кълне, че я е видял по абсолютно същия начин. веднага щом свещеника приключи образа изчезна.

# 186
  • Варна
Доколкото знам бутилката се носи, за да се види в нея образа на починалия. Един вид да влезе душата там, на мен ми е интересно точно какво се вижда, но едва ли е уместно да питам баба newsm78 ми

# 187
  • Linz
Разказа на 450 ми напомня моята баба и първата ми бременност, а разказа на Ню- малката ми дъщеря... Толкова ми напомня на баба ми... Cry Аз както вече писах- не вярвам в това, но пък тази прилика я виждам ежедневно... Crazy

# 188
не знам момичета,ама аз съм голям скептик!просто не вярвам на такива неща!макар,че една моя приятелка преди години почина .вечерта преди погребението я сънувах,че си иска синия костюм на бели точки.събудих се аз питам сестра ми"А,бе Галя/така се казваше приетелката/ има ли син костюм на бели точки" и сестра ми каза"Да!!!".аз Shocked.не мога да повярвам!само казах на сестрами да се обади до у тях и да им каже/на нейните близки/,да я облекат в този костюм,защото си го иска!!и така направи!
но аз го отдавам по скоро на стрес от новината че е починала,отколкото на някякви контакти! Simple Smile

# 189
За Ванга мога само да кажа, че баща ми се е срещал с нея преди около 30 години. Отишъл е да пита дали има надежда за живота на брат му, който е бил болен от рак. Още като влязъл баба Ванга го спряла на вратата и казала изообщо да не я пита късно било. Той решил да попита нещо за себе си, а тя му казала да си спомни какво е говорил с майка си. Баща ми говорил с баба ми на тръгване и тя му казала да попита дали ще отиде да учи в академия в Москва. Отговора му бил, че е тръгнал за по-важни работи.
Едва ли Ванга е могла да знае всичко това.
Баща ми не е вярващ, но винаги е уважавал Ванга.
Говори се също, че след като чичо ми починал (бил на 20 години), баба ми е сложила бутилка с бода на гроба му, за да може да го вижда. Било много мъчително за душата, но тя не искала да го пусне. Мисля, че се получава до 40тия ден. Баба ми го сънува постоянно вече толкова години и винаги ни подаря нещо, кото е споменал в съня си. Явно са имали много илна връзка, не знам.
Баба ми се занимава и с уроки и баене, може да има някакви способности newsm78
За Ванга ще ви раzкажа и друго, което е пряко свърzано с моето семейство.
Майка ми един ден седяла в градината. Нейния брат, вуйчо , доШъл да я види, zаварил я да плаче. ПИтал я какво й има,
"Писна вече, всеки работи, всеки си живее спокойно, zдрави оправни, по стари от мен, работят, а аz все оболна, все тормоz, децата боплни.. писна ми вече.Къде е тоя Господ, не гледа ли отгоре ?На някой давал на други само вzел.да zема да го подбера с камъни, ше види..Къде ми е справедливостта?"
вуйчо ми, притеснен са сестра му, отишъл да пита Ванга какво й е точно и и кога ще оzдравее,
Каzал не каzал добро утро, Ванга се обърнала и ядосана се раzвикала"Ти zа кого си дощъл да ме питаш?За тая , дето искала да бие Господ с камъни, zа нея ли?Хи4 не ми я споменавай,.. така ще е докато не  й дойде акъл в главата.Господ с камъни щяла да бие. Затова на вас не ви се помага, иzродихте се, няма zа вас ни Господ, ни дявол.Нема да оzдравее..докато не си оправи главата(мисленето) нема да оzдравее,zа Господ се сеща само като й трябва.Нема у нея ни вяра искрена, ни обич.. §" И какво ли оЩе не се карала ... Вуйчо ми седял там и направо се раzтреперал.Откъде да zнае Ванга тия неща. след като само майка и той са били в градината?
Раzкаzвам това, zа да кажа на онеzи които не вярват във Ванга, че са свободни да вярват или не  в каквото искат, но е грехота да се говори zа такъв човвек че не каzвал истината и не биол помагал.Вярно е, че Ванга не навсеки е каzвала какво вижда. аz самата бях малка, когато тя по4ина, но съм 4увала от хора, които са били около нея, че тя умишлено е премълчавала страшни неща,.zащото според нея е имало хора, слаби духом, да понесат директно иzре4ена истина.Каzвала е след като си е тръгвала дадена личност, че умишлено е премълчала неща които са щели да я сломят на място.също така при нея са идвали хора,неверници, и тя каzваше че Силите които са около нея не поzволяват да им се помогне, zащото са беzбожни и лицемери.същите тия бяха тия, които я плюеха. Като един, който по настояване на жена си тръгнал към Петрич, zа да ходят при Ванга, но на тръгване каzал че не й вярва, че е щарлатанка,и я напсувал.Тя го иzвикала и му повторила с точност това което е каzал zа нея, пред вси,ки хора , чакаши отвън, и го иzгонила.
Оттамм идва мита "тя не ми помогна"Мъчно ми е да чета и слушам, че хората до толкова са се самовглъбили в беzверието си,че си zатварят очите и ритат срещу ръце, които са помагали на много хора,макар да не са помогнали на тях самоите.Защо чуваме ГЛаса , който поzори, а не чуваме Гласовете, които хвалят?
Толкова ни е благодарността, човешката.
Истината е всеки ден  пред о чите ни, но малко от нас имат гащи да я потърсят.

# 190
та като сте подхванали темата за ванга и аз да ви разкажа!имеше един период,в който бях без работа/1г.може би/.мн.тормоз,мн.разочорование,а бе изживях си го един път!
бях толкова изтощена,че една вечер съм задрямала на дивана и сънувам.едно бурно синьо море в него една лодка-обик.рибарска и в тази лодка е ванга,която ми казва "ке си намериш работа,ке си намериш не се коси!"
ако щете ми вярвайте ,но след 2 дни ми се обадиха и започнах работа!

# 191
  • Балчик

Лелеее...това ми прилича точно на магически ритуал... newsm78 Малко зловещо звучи. Sick Да се завлече човек по тъмно на гробищата...аз май съм прекалено бъзлива за такива неща. Sick

Е какъв е смисъла да му видиш образа? Нито можеш да пообщуваш, нито нищо... Thinking

И на мен ми се стори зовещо, така и не разбрах смисъла. Лично ние -мои роднини и познати, не правим така. Не съм чувала и някой да прави. Това момиче ми каза, че е  някакъв обичай на преселжите. Да поясня тук, където живея населението се дели на преселци и гагаузи (или гъгъузи newsm78).

# 192
Heniа как ще ми  обясниш това защото аз не мога но все още е в очите ми  и  не мога да си го обясня.Когато баща ми почина малко след това аз гледам телевизия.При което чувам как вратата се отваря   то направо си се отвори защото когато го чух се обърнах да видя ко и влиза(външната де)видях че е отворена  била наистина.И чух баща ми  КАК казва стефинка  прибрах се тати и виждам сянката как се подпира на стената и се събува точно както той си правеше.ПОсле отиваики  до кухнята видях петно на  килима в коридора като слънчева светлина но няма от къде да влезне разбираш ли.Това до ден днешен ме тормози и не мога да си го обясня.Ясно го помня.Какво ми слиш че е било? Thinking?

Това не е насън нали? Видяла си го съвсем явно? Било е съвсем скоро след смъртта до 40 ден.
Орхидея, видяла си точно това което си мислиш. Не е плод на фантазията ти. Той през цялото време е бил там с вас и в определен момент си имала визуален и слухов контакт с него. Много съжалявам, че това момиче което ми писа на лични не разказа тук историята си. Би чула подобни неща. Но тя си решава доколко да бъде дискретна. Надявам се да се осмели защото и се случва сега и се чувства доста объркана. Rolling Eyes Иска ми се да знаете че това не са единични случаи и не е плод на наранена от болката на загубата психика. Не само хората почувствали присъствието съвсем реално са объркани. Объркан е в първите дни самият починал. Той вижда чува мисли както преди, той си е абсолютно същия непроменен, чувства дори още по-добре и въобще се чувства по-жив от всякога, но него никой не го вижда и не го чува. Rolling Eyes Имала си привилегията да видиш и чуеш нещо от неговото присъствие край вас, което се обяснява с твои способности в даден отрязък от време и с негово собствено усилие.
Ксения, има едно нещо,което ме кара да мисля, че някои мъртъвци са наясно с това каквио се случва, когато човек умира.Или просто биват един вид, как да кажа, подготвяни, поради една или друга причина, и не са объркани.. Мисля че са души, миналио няколко пъти по руслото на zемния живот, души с повече опит.Мисля, че zнаеш zа какво говоря.Каzвам това, zащото ясно си спомням как почина моя дядо, бащата на татко ми. Беше преz далечната вече 1993 година, аz бях едва на десет,.Предния ден бяхме ходили у баба и дядо, аz и моята най голяма сестра(ние сме три, аz най малката)и zанесохме на него и на баба сладкиш, който бяхме правили предния ден.Дядо се zарадва, още го помня как стоеше пред мивката с риzата си на карета.Беше в добро настроение и иzглеждаше пращящ от zдраве.Мисля че го раzкаzах вече.Той умря с усмивка.Знаеше какво става..Сънувах го вечерта от погребението, че стои до нас и върви с процесията, и непрекъснато се усмихва, махна ми даже с ръка.Зад него нещо светеше.сякаш сияние, идващо zад него.Държеше ме zа ръка, и после каzа на няякого да ме zаведе обратно в къщи.И на това място се събудих.
Та, аz вярвам че дядо zнаеше какво става.Той беше прекарал двеа инфаркта, бил е и в кома.мисля че по товя време някой е подогтвил душата му..а може неговата душа да е била на едно съвсем друго ниво...и той прекалено млад умря, преди да порастна аz и да си говоря с него zа теzи неща....

# 193
  • Варна
Последният път като видях дядо ми жив, останах с впечетлението че знае че си отива. Беше много изплашен, очите му се стрелкаха насам натам. Каза, че през ноща се е събудил от студ, усетил е че изстива...Знаеше, че умира и се молеше да умре, докато брат ми е в отпуска, че да има кой да помогне на майка ми с погребението Confused
Джема, бутилката се слага за видиш духа. Затова го правят. Не всеки може да вижда духове.

# 194

Лелеее...това ми прилича точно на магически ритуал... newsm78 Малко зловещо звучи. Sick Да се завлече човек по тъмно на гробищата...аз май съм прекалено бъзлива за такива неща. Sick

Е какъв е смисъла да му видиш образа? Нито можеш да пообщуваш, нито нищо... Thinking

И на мен ми се стори зовещо, така и не разбрах смисъла. Лично ние -мои роднини и познати, не правим така. Не съм чувала и някой да прави. Това момиче ми каза, че е  някакъв обичай на преселжите. Да поясня тук, където живея населението се дели на преселци и гагаузи (или гъгъузи newsm78).
това го знам от баба ми. нощта на 40те дни се отива точно както вече се обясни , на гробищата.на изгрев слънце образът на мъртвеца се появява на шишето с червено вино.баба ми са го правили на 40те на нейния баща.каза, че го е видяла  Rolling Eyes аз не бих направила такова нещо. нещо езическо ще да е, но не знам нищо повече.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт