Сънувате ли починали ваши близки?

• 313 041
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 210
Майка ми почина на 17.092005г-на именния си ден/казваше се Верка/,9дни бяха на първата годишнина от сватбата ни,40дни на именния ден на дъщеря ми-Димитрна,а на рожденния и ден-10.12  дъщеря ми проходи,куп съвпадения.1г. и 3м.преди да почине имаше 1 прекаран инсулт,от който вече се бе възстановила и 1 сърдечна операция/преди 2 месеца/,след която също вече се възстановяваше.На 13.09.2005 г реших да оставя почти 7 месечното ми момиченце да го гледат с бащата ми,а аз да почерпя в работата си за бебето/че не бях/.Тогава се разправяхме с какъв костюм ще отиде на 15.09,т.к е бивша учителка .Аз настоявах за един,а тя ми вика не щте отида с този от вашата сватба,а с другия ще ме погребете,а аз и викам след 20-тина годинни и се смея,а майка ми вика не се знае може и утре да е.Като се върнах от работата ми тя беше много щастлива от това,че е гледала детето,но се оплака,че я боли глава,дадох и хапче за кръвно /стана и по добре.Казах и че си тръгвам и че ще и купя боя за коса,за да ябоядисам на другия ден.Друг път винаги ми е казвала да стоя още,че е рано,а сега за първи път ми каза:върви.След 2 часа брат ми се обади,Че майка е в болница с много тежък инсулт.4-дни беше в кома ,след което почина.Сънувах я много често:Сънувах я,че лежи в ковчега на погребенито а имах ясното съзнание,че вече е заровена.Сънувах я в ресторанта на сватбата ми с нейната приятелка/която обаче не беше на сватбата /,че си говорят,а когато ме видя се усмина и ми махна с ръка ,а аз си мисля какво прави майка тук нали почина?

# 211
  • София
И аз често сънувам баба ми и дядо ми, които са ме отгледали. И двамата починаха докато бях бременна с Тони. Повечето пъти, когато ги сънувам, Тони е болен, аз съм изтощена и те седят и го пазят да не му се случи нещо. Последния път бях полузаспала и видях баба до люлката, точно в този момент Тони имаше пристъп, благодарение на видението аз станах и помогнах на детенцето си. При един друг сън, когото Тони беше болен за първи път и беше с много висока температура, сънувах баба и дядо и те ми казаха да не се притеснявам и че всичко ще се оправи. Аз вярвам в сънищата и знам, че ангелите на моето дете са баба и дядо. Съжалявам, че ги загубих, но на тяхно място се появи малкото ми ангелче.

# 212
Роднини не сънувам,слава богу най-близките са ми живи и здрави.Понякога ,много рядко сънувам моята любима баба,която ме е отгледала.Много ми липсва.И друг един човек сънувам,който много ме обичаше,а аз него не чак толкова.И той ми липсва.Хубаво ми е като ги сънувам.

# 213
За всички скептици относно съществуването на живот след смъртта... Гледайте по руската телевизия "Необъяснимо, но факт" от 28.07 20.00 ч. по ТНТ ! Ще видите много интересни факти -възкръсване след няколкодневен престой на тялото в моргата с отворено тяло,
-разговор посред бял ден с призрака на прадядото, който открива къде е заровил завещанието на къщата си,
-Учените не се съмняват в наличието на живот след смъртта.  Апаратура може точно да изчисли по снимка жив или починал ли е този човек и ако е починал, къде предпочита да се намира през по-голямата част от времето- на земята край нас или в царството небесно.
-Необяснимо подмладяване след клинична смърт. Младо 20-тина годишно на вид момче демонстрира паспорта си и разказва за клиничната си смърт.

Как да го гледате:

Регистрирате се в корбина и влизате в "Видеомагнитофон". http://www.corbina.tv/video_recorder/enter.php
Оттам избирате "Заказать передачу".

Избирате дата 28. 07. Щраквате на програмата ТНТ която ще видите вдясно. Отивате на предаването от 20.00 и щраквате долу "Заказать". Готово, предаването е записано. Сега влизате в "Записанные передачи" и щраквате на VIEU за да гледате предаването. Изчакайте малко в началото да се зареди и гледайте!

# 214

Регистрирате се в корбина и влизате в "Видеомагнитофон". http://www.corbina.tv/video_recorder/enter.php
Оттам избирате "Заказать передачу".

Избирате дата 28. 07. Щраквате на програмата ТНТ която ще видите вдясно. Отивате на предаването от 20.00 и щраквате долу "Заказать". Готово, предаването е записано. Сега влизате в "Записанные передачи" и щраквате на VIEU за да гледате предаването. Изчакайте малко в началото да се зареди и гледайте!

Лелее, гледам и не вярвам, че е истина. Тръпки ме побиват.
Ксения, има ли и друга серия от това предаване?

Ааа, намерих си на 21 -ви, пак събота от 20.00ч.

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 10:59 от камелия

# 215
  • Варна
Два пъти се регистрирам и все не ми приема потребителското име или паролата. Уж всичко е наред пък не мога вляза newsm78

# 216
На мен в живота си не ми се е случвало това  сънувам ванга и че ми казва колкото и да искате да се разделите с мъжът ти няма да стане(бяхме малко скарани)Вие вика не можете един без друг  ке остнеш моме  вдовица на 58 години Shocked Shocked Shocked ShockedКво ли значи това
Henia би ли ми го разтълкувала никога не мми се е случвало възможно ли е да е истина #Crazy #Crazy

# 217
Камелия, има и други предавания, не само в събота. В някои дни са и по две- сутрин и вечер. Но всяко е на различна тема. Аз ги харесвам и ги гледам когато мога.

Красе, много отдавна съм регистрирана там и не помня подробности. Ти потвърди ли регистрацията от имейла си?

Орхидея, не виждам друго обяснение, освен това че получаваш информация за бъдещето си. Обичай и пази мъжа си! Грижи се за здравето му и не мисли отрано за това кога точно ще се случи! Божа работа, а плановете Божи също се променят. newsm78

# 218
аз редовно сънувам мама ,която почина преди 11 години и винаги ми говори  в съня ми-,много ми е мъчно че си отиде твърде млада от този свят едва 40 годишна ,и неможа да види моите близначета.

# 219
  Сънувам трима мои близки, най-често баба ми. Говорим си за "там", за съжаление помня малко неща. Последния път я питах какво е изпитала когато е умирала. Развалих й настроението, но каза, че както си плувала в едно тъмно и много спокойно място, излетяла натам. Тя беше в унес известно време преди да почине. Дядо ми няколко пъти ми напомня, че ми пази едно бебе и вече е време да си го взема. Един приятел, с който просто се шляем из града и ни е много гот.
  Вярвам в посланията и много се радвам, когато сънувам починали близки.
  Ню, относно съня в първоначалния постинг, майка ти много ясно го е казала - знае "къде е пюрето на детето" Simple Smile

# 220
Здравейте . От известно време постоянно сънувам дядо ми- почина преди 1 година и 3 месеца. Първият път купих бисквити и раздадох за "Бог да прости". След това ходих на църква и запалих свещи за него и др. ми дято, който също е починал.
   В следващия ми сън дядо ядеше пълнени чушки и в събота с майка ми направихме чушки и ги нарекохме на него. В същия този сън той ме дърпаше към него да ме целуне но аз се отскубнах и той не успя. Тогава баба ми му каза: "Върви си, дяволе!" , а майка ми и отвърна- "Не се притеснявай, ще сменим датата на календара с предишна, когато е бил жив и всичко ще бъде наред"
   Тази нощ сънувах страшно объркан сън, но пак в него присъстваше дядо ми. На моменти чувах само гласа му. На моменти и той ми говореше. Даваше ми наставления да направя нещо но не мога да възпроизведа точно какво ми каза.  Какво може да означава това?

# 221
... Какво може да означава това?

Сънищата показват състоянието на собственото ти съзнание, на твоята психика.
Ако разкажеш сънищата си от малко по-голям период от време, можеш да научиш много за вълненията, страховете, угризенията, желанията си... Твоите.
И за дядо си може да научиш, разбира се, но за това как си го възприемала ти, какво си мислила за него, какво си очаквала, как си възприемала неговата личност приживе. И как понасяш липсата му днес.

# 222
Системно, може би сънувам моята баба няколко години. Все разнообразни сънища , но един ми
направи огромно впечатление и все още го помня като бял ден. Намирам се в къщата на баба и трябва да направя нещо. Виждам я, че е жива в къщата и стой в кухнята. В момента , в който трябва да почна да върша работата, тя идва при мен и започва да ми помага. Абсолютно жива, не дух, а като материално създание, като жив човек и стой на 50 см от мен. Не се плаша, а задавам въпроса "Бабо ти нали почина преди няколко години?". Нейния отговор беше просто едно ръкомахане в смисъм "Е и?" и допълни "Това сега няма значение", след което продължихме
заедно по задачата, обикновенн и ежедневна.

Какво може да означава този сън?

# 223
Дядо ми почина преди 3месеца,но само баба ми го е сънувала,че той я вика

# 224
  • Linz
Какво може да означава този сън?
Холограма отговори кратко, но изчерпателно на всички подобни въпроси с последния си пост.
Това е аргументираният отговор, но май не е достатъчно интересен...

Общи условия

Активация на акаунт