Може би иска да опита. Спомни си какво още е имало на масата и му направи същото!За парите...вероятно се е тревожел за майка си и е искал да ти напомни да и помогнеш.
в продължение на една година го сънувах много често. около месец след като почина го сънувах - прегрщам го и му казвам че много ми липсва а той отговаря : не съм умрял. също сънувах че сме заедно в една банка и трябва да тегля пари и обсъждаме колко да изтегля. после в реалния свят се оказа че трябваше да пратя пари на майка ми и с мъжа ми обсъждахме колко да и пратим , като аз исках по-малко а той повече и се спряхме на същата сума както в съня ми.

ммного ми е мъчно, защото сестра ми отиде да я види в болницата и не можа да я намери в стаята и (леля е била излязла да пуши навън) и на следващия ден се обадиха, че леля е починала
в едно училище (той е бил учител известно време и му беше голяма страст), стоеше прав, говорихме си много (не помня обаче какво) и накрая се подпря на един чин както си правеше, със същия маниер, и каза "аз ще взема баба ти". това беше преди повече от 6 месеца.
той си е такъв, все да не ни притесни, да не ни тревожи....
, за които ние можем да си мислим и да си бъбрим за тях тук, се изразяват чрез материята. Чрез мозъка и електричеството, което протича през материалното ни тяло и прави възможно биологичните процеси в него. 

Може би иска да опита. Спомни си какво още е имало на масата и му направи същото!
Може би иска да опита. Спомни си какво още е имало на масата и му направи същото!