Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 191
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 75
...... винаги го сънувам, че е възкръснал и се е върнал вкъщи, а аз не мога да повярвам. Сънищата ми са толкова реални, че на сутринта ми е чудно че е било само сън.
И аз сънувам така..че са се върнали...Като се събудя,чак не вярвам,че е сън...много потискащо. Cry

# 76
той почина съвсем неочаквано на рожденния ми ден ...от задавяне.
Леле, колко гадно и нелепо... С какво се е задавил така фатално? Confused

DIVA_ORHIDEQ , съжалявам много за брат ти... на колко години е бил?

# 77
Леле, колко гадно и нелепо... С какво се е задавил така фатално? Confused

DIVA_ORHIDEQ , съжалявам много за брат ти... на колко години е бил?

33 и имахме много мечти много се радваше на синът ми КАзваще му на вуйчо кюфтето.Майка от отва се поболя Confused Confused Confused А малката щеще да боготвори.Не ми позволиха да я кръстя на него.А лощото е че и майка ми не ме подкрепи тя кръстила него на нейния брат който починал в ръцете и на 4 годинки #CrazyДали е лоша поличба кръщаването на починал незнам но има нещо вярно колко се упрекваше милата.А аз знам че само 1 вото дете не е хубаво.Як спор водихме  за името, е успяха да ме склонят да не я кръстя на него ,много го боготворях

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 22:32 от DIVA_ORHIDEQ

# 78
Много съжалявам за брат ти. Ужасно е да си отиват млади хора. Sick

Лоша поличба е кръщаването на починал независимо кое е по ред. Не носи нищо хубаво  и абсолютно същото име като на бащата.

Цитат

ShockedНаправо онемях. Боже колко нелепо. Много съжалявам мила. Прегръщам те.

# 79
  • Самоков
Да често ми се случва да сънувам баща си, сигурно защото много го обичах и страшно много ми липсва. Тогава бях първа година студентка в Пловдив и се разделихме в понеделник, когато аз заминах за там, а в сряда него вече го нямаше. Дори не подозирах, че никога повече няма да го видя.   Cry
Сънувам, че се е върнал и иска да ме види и да ми помогне. Все ми казва, че всъщност не е умрял. Предполагам, че защото още не мога да повярвам, че него го няма.
Минаха вече почти 9 години от смъртта му, но не е минал и ден без да си спомня за него.
А толкова много неща не си бяхме казали. 
Не пестете добрите думи към близките си.

# 80

Лоша поличба е кръщаването на починал независимо кое е по ред. Не носи нищо хубаво  и абсолютно същото име като на бащата.
Ами ако само първата буква, пак ли се води че е кръстено на него!
по принцип аз държах да е на свекъра но там нямат такъв обичай, слагат на преуспели хора или нещо такова!
но аз много уважам свекъра си и настоявах, да е Саид, но мъжа ми каза че това е старо име и не иска, измисли нещо друго, тогава аз го помолих да запазим поне пърата буквичка така ще и на моя татко и на неговия и той се съгласи и измисли име!

# 81
Да често ми се случва да сънувам баща си, сигурно защото много го обичах и страшно много ми липсва. Тогава бях първа година студентка в Пловдив и се разделихме в понеделник, когато аз заминах за там, а в сряда него вече го нямаше. Дори не подозирах, че никога повече няма да го видя.   Cry
Сънувам, че се е върнал и иска да ме види и да ми помогне. Все ми казва, че всъщност не е умрял. Предполагам, че защото още не мога да повярвам, че него го няма.
Минаха вече почти 9 години от смъртта му, но не е минал и ден без да си спомня за него.
А толкова много неща не си бяхме казали. 
Не пестете добрите думи към близките си.

Всъщност се опитва да ти каже, че има живот след смъртта и че душата му живее. Толкова ли е трудно за вярване дори след като преминали в отвъдното ви го казват?

Цитат
Ами ако само първата буква, пак ли се води че е кръстено на него!
по принцип аз държах да е на свекъра но там нямат такъв обичай, слагат на преуспели хора или нещо такова!
но аз много уважам свекъра си и настоявах, да е Саид, но мъжа ми каза че това е старо име и не иска, измисли нещо друго, тогава аз го помолих да запазим поне пърата буквичка така ще и на моя татко и на неговия и той се съгласи и измисли име!

Родителите са тези, които давайки име на детето си в чест на някой го орисват да носи съдбата на този някой. Това е вид магия, а майчината магия е много силна. В случая само една буквичка носи по-малко от енергетиката на човека на когото е кръстено, т.к. вибрационно и звуково имената не съвпадат, но мислите на майката че е кръстено на еди-кой си пак могат да подтикнат към повтаряне на съдба, да подпомогнат обстоятелствата така да се каже. newsm78

В случая на носене на името на бащата (не твоя, а на бебето, т.е. съпруга), не знам с какво е свързано, но не е добре. Но тук става въпрос за точно повторение.

Последна редакция: нд, 22 юли 2007, 00:53 от xenia

# 82
Баща ми почина преди 7 месеца.  Отначало не го сънувах и всяка вечер много силно се надявах да дойде в съня ми и да ми обясни как се чувства и къде е. Веднъж го сънувах така: Бяхме седнали двамата на дългата страна на една маса в летен ресторант с наистина много красива градина и басeйн. Мама седеше на късата страна на масата, в черните си дрехи. Ние с баща ми се веселихме (той беше изключително жизнерадостен). Баща ми каза на мама: "Ела, хайде!". Мама гледаше тъжно и му отговори: "О, не мога. В траур съм." В друг сън той възкръсна. В други 2-3 присъстваше в родния ми дом в съвсем обикновени битови ситуации. Веднъж се прегръщаха с мама. В един от последните ми сънища с него той ми се обади от отвъдното. Видях неговото име на дисплея на телефона си, но реших че някой звъни от неговия апарат и нищо повече. Чух гласа му и си помислих, че е някаква шега. Но по време на разговора се убедих, че е той. Беше си същия веселяк, питаше как сме. АЗ веднага го попитах къде е и как е. Той ми каза: "Да ти кажа, още незнам къде точно се намирам, но съм много добре. И браво ти казвам, че не се тръшкаш и не ревеш за мен..."

Вярвам, че баща ми духом е с мен. Иначе не бих преживяла смъртта му. Винаги съм смятала, че няма да преживея подобно нещо, но сега мисля по друг начин. Последния сън, който описах, може и да е плод на постоянните ми мечти да го сънувам и да ми каже как е в отвъдното. Ако Ксения може, нека да изрази своето мнение повъпроса Simple Smile

# 83
ох така се успокоих, така детето ми ще има неговата си съдба и носи неговото си име а не нито на свкъра ми нито на баща ми!
нека си има негова съдба и без това е мъжа ми го измисли на един негов много богат приятел че се казва така!

# 84
Цитат
Баща ми почина преди 7 месеца. .....

Тези твои сънища ми говорят единствено, че това което той желае е да не скърбите. Завел ви е на заведение да ви разведри, прекарал е известно време с вас в обикновенни житейски ситуации. Обадил ти се е и ти е казал, че там му е много добре. Не винаги могат да слизат за пряк контакт, но понякога се обаждат и по телефона за да ни чуят. Ето пак за кой ли път в разказите възниква телефонен разговор... Значи сме им в сърцата така както и те в нашите. С тази разлика че те са в по-добър свят.

# 85
... С тази разлика че те са в по-добър свят.

Ксения, откъде знаеш?

# 86
Дори не подозирах, че никога повече няма да го видя.   Cry
Кой е подозирал това? Всеки си мисли, че неговите любими хора са безсмъртни... Confused

# 87
Да сънуваш починал  винаги е на хубаво. Wink
На хубаво, в какъв смисъл? Ще се случва нещо хубаво или на починалия му е хубаво в друг свят (дано да има такъв)...
Ми знам,че ако сънуваш починал, в действителност скоро ще видиш и ще се срещнеш със жив човек, в смисъл роднина примерно дето не си виждал отдавна, който може да ти донесе добра вест и т.н
Другото което е,че ще ти се случи нещо хубаво скоро на теб самата.
Но зависи и от самия сън много, може и предупреждение да е за нещо....незнам
Нещата са прекалено мистични........

# 88
... С тази разлика че те са в по-добър свят.

Ксения, откъде знаеш?

Мисля, че разказите на сънувалите починали роднини го доказват. Предполагам че не всички отиват в рая и не на всички им е еднакво хубаво, но кой както си е "постлал" с живота си на земята предполагам. newsm78  Аз съм вряваща и знам, че всеки получава по заслугите си на оня свят.

# 89
да случвало ми се е.
баща ми почина преди 2 години и въпреки че много ми липсва го санувах само ведъж. беше в тежък за мен момент и той дойде при мен и ме прегърна. изглеждаше весел и щастлив. аз му казах че много ми липсва и исках да говоря с него но той си тръгна и някак си сякаш ми каза - ти нямаш повече нужда от мен, голяма си, ще се справиш. така го почувствах.

след 5 месеца почина брат ми неочаквано и внезапно. шокът беше голям. ужасно ми липсва.  Cry в продължение на една година го сънувах много често. около месец след като почина го сънувах  - прегрщам го и му казвам че много ми липсва а той отговаря : не съм умрял. също сънувах че сме заедно в една банка и трябва да тегля пари и обсъждаме колко да изтегля. после в реалния свят се оказа че трябваше да пратя пари на майка ми и с мъжа ми обсъждахме колко да и пратим , като аз исках по-малко а той повече и  се спряхме на същата сума както в съня ми.

последния  път когато го сънувах беше че идва на вечеря у нас и аз бях направила съомга, сядаме да ядем и той пита : какво е това? аз казвам : съомга. той не е ял никога такава риба.

Xenia , може ли да ми кажеш как се тълкува това?

Общи условия

Активация на акаунт