Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 201
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 105
Марси, това което мога да кажа е да направиш сьомга и занесеш на гроба на брат ти. newsm78 Може би иска да опита. Спомни си какво още е имало на масата и му направи същото!
 За парите...вероятно се е тревожел за майка си и е искал да ти напомни да и помогнеш.

Xenia, той е кремиран и урната се намира на 2000км от мен. какво друго мога да направя?

раздай от рибата на някой негов приятел или млад мъж. Мисля че като си го наречеш на името на брат ти той ще си получи това което искаш да му дадеш Peace

# 106
Дядо ми й обещал, ако има отвъдно да се върне и да й каже.
Много хора са си заминали от този свят с такова обещание. Но може би не им е позволено да се свързват с отново с този свят с близки и роднини, а може би  просто невъзможно...

Гледали ли сте филма "Призрак" ("Ghost")? Който го вълнуват подобни неща, може да го дръпне от DMCA-removal-from-Google. Много е хубав, почти любимия ми филм. И е някакси успокоителен.

# 107
Марси, това което мога да кажа е да направиш сьомга и занесеш на гроба на брат ти. newsm78 Може би иска да опита. Спомни си какво още е имало на масата и му направи същото!
 За парите...вероятно се е тревожел за майка си и е искал да ти напомни да и помогнеш.

Xenia, той е кремиран и урната се намира на 2000км от мен. какво друго мога да направя?

раздай от рибата на някой негов приятел или млад мъж. Мисля че като си го наречеш на името на брат ти той ще си получи това което искаш да му дадеш Peace
Така правя и аз

# 108

ами според мен раздай на хората около теб.щом е казал сьомга-сьомга да е  Confused

Да. Или в църква занеси най-добре.

Цитат
Аз си мисля, че е искал да ми каже, че е добре. Майка ми така и не го сънува, много й тежи. Дядо ми й обещал, ако има отвъдно да се върне и да й каже.
Ксения, как мислиш дали е искал да ни успокои?

Разбира се. Той е бил там точно за да ви каже, че там му е добре и да не скърбите. Моят дядо на 40-те се появил в съня на майка. Тялото му лежало на леглото, хора плачели около него. Той се появил сред тях- много млад и красив. Майка ми казва че никога не го е виждала толкова хубав (той и е свекър). Казал на хората "какво сте се разревали, ако знаехте колко е хубаво там където съм, бихте много се радвали за мен".
Дядо ми, Бог да го прости, не вярваше приживе в отвъдното. Точно като Халограма беше абсолютен материалист и всичко опитваше да обясни със своята си логика.

Холограма, по теорията на вероятностите и най-фантастичната комбинация от стари реалности, по никакъв начин не би могла да даде едно точно предсказание на бъдещо събитие. Или пък точно описание на хора, събития и факти, за които ти никога не си подозирал.
Не искам да се впускам в разсъждени има ли живот след смъртта и защо го има. И как така се е получило, че човечеството няма знания за тези неща, а там където те са получени по някакъв начин или са очевидни, ние умишлено си затваряме очите. Това е много дълъг разговор.
Порастването, съзряването на душата в последователностите на прераждане минава през духовно извисение и осъзнаване на същността на вселенските закони, на които всички ние сме подчинени. Духовно извисение означава ВЯРА. Преди всичко. Така че никакви обяснения нямат никакво значение.

# 109
 Аз наскоро сънувах най-странният и хубав сън с майка ми. Извинявам се, че е малко дълго предварително.... Сънувах, че майка ми е родила момиченце (моя сестричка), прибира се у дома и ми го подава... да го взема през прозореца.. аз седя на балкона на високо, а тя протяга ръце и ми подава бебето.. А мен ме е страх да го взема през прозореца (иска ми се влезе през вратата), че е така малко и грозничко дори си мисля не прилича на никой от нас, но тя ме насърчи да го взема... Беше ме страх да не го изпусна, че е висок балкона и наистина го изпуснах, но тя го хвана и ми каза: "Няма нищо маменце, няма му нищо, не се безпокой......" и се събудих. Бях безкрайно щастлива, че говоря с нея, но с това бебе не мога да си обясня какво значи.
 Тя почина преди 4г. в началото доста често я сънувах, след годината може би по рядко. Не минава и месец без да ми се присъни, а като се събудя не искам да съм в реалността, защото е толкова реален спомена от съня и от обичта, която чувствам винаги.

# 110
  • Варна
Аз пък след като почина дядо ми, сънувах много често, че той е жив, а жената, с която живееше, е починала newsm78 Сънувах нещата наобратно, не мога да си обясня защо, но няколко пъти се случи. Нищо особено не ми е казвал, просто си беше жив и здрав.

# 111
Аз наскоро сънувах най-странният и хубав сън с майка ми. Извинявам се, че е малко дълго предварително.... Сънувах, че майка ми е родила момиченце (моя сестричка), прибира се у дома и ми го подава... да го взема през прозореца.. аз седя на балкона на високо, а тя протяга ръце и ми подава бебето.. А мен ме е страх да го взема през прозореца (иска ми се влезе през вратата), че е така малко и грозничко дори си мисля не прилича на никой от нас, но тя ме насърчи да го взема... Беше ме страх да не го изпусна, че е висок балкона и наистина го изпуснах, но тя го хвана и ми каза: "Няма нищо маменце, няма му нищо, не се безпокой......" и се събудих. Бях безкрайно щастлива, че говоря с нея, но с това бебе не мога да си обясня какво значи.
 Тя почина преди 4г. в началото доста често я сънувах, след годината може би по рядко. Не минава и месец без да ми се присъни, а като се събудя не искам да съм в реалността, защото е толкова реален спомена от съня и от обичта, която чувствам винаги.

Голям подарък ти е подготвила. Принципно сънуването на новородено е начало на нещо ново и хубаво. Но фактът, че ти го дава майка ти... Очаквай както в преносен смисъл, така и в съвсем пряк. newsm78 Имаш ли деца? Надяваш ли се на бебе?

Месечинка, това е неговия начин да ти каже че не е мъртъв.

# 112
какво ще кажете за моя сън и тези на сестра ми?  Confused

# 113

... Порастването, съзряването на душата в последователностите на прераждане минава през духовно извисение и осъзнаване на същността на вселенските закони, на които всички ние сме подчинени...

... Принципно сънуването на новородено е начало на нещо ново и хубаво...

Не разбрах, откъде знаеш, Ксения.

# 114
да,сънувам

# 115
  • в моя свят на мир и любов

... Порастването, съзряването на душата в последователностите на прераждане минава през духовно извисение и осъзнаване на същността на вселенските закони, на които всички ние сме подчинени...

... Принципно сънуването на новородено е начало на нещо ново и хубаво...

Мисля, че обясненията на Ксения са доста точни.  Peace
Даже се притесних, че кръстих детето на умрелия ми дядо. Но заслужаваше човека, а и в памет на майка ми, която го обожаваше.

# 116
какво ще кажете за моя сън и тези на сестра ми?  Confused

Майка ти да не се упреква по никакъв начин за това че не и се явява насън. Това не зависи само от желанието на починалия. Колкото до това че леля ти не се е обръщала когато си тичала след нея...това е знак, че ти е рано да отиваш към отвъдното. Тя е вървяла към гробищата, значи "към дома", където на теб не ти е мястото. Останалите сънища са си еднозначни и няма какво особено да се тълкуват.

Цитат

Има много книжки Холограма. Телевизионни предавания също има много на тази тема...Не знам...сега стига човек да е отворен за информация, тя е навсякъде.

# 117
  • София
Аз сънувах дядо си починал много отдавна. До сега никога не съм сънувала починал уплашена съм. Сънувах го ясно като бял ден много свеж в много светло пространстволежеше си надигна се усмихна ми се и ми помаха като за здравей и аз се събудих уплашена. Усещането беше много истинско някой да каже нещо,че много ме е страх

# 118
обикновено сънувам баба и дядо. Знам, че общувам с тях по някакъв начин, но не си спомням нищо конкретно, но в последният ми сън видях баба, която нещо търсеше и изобщо не ми обърна внимание, а сутринта разбрах, че вуйчо е починал. Sad

# 119
  • Linz
Има много книжки Холограма. Телевизионни предавания също има много на тази тема...Не знам...сега стига човек да е отворен за информация, тя е навсякъде.
А как си подбираш източниците на информация?... Аз също много чета книжки и гледам филмчета по темата, но на "доказани" данни по въпроса не съм попадала Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт