Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 224
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 120
какво ще кажете за моя сън и тези на сестра ми?  Confused

Майка ти да не се упреква по никакъв начин за това че не и се явява насън. Това не зависи само от желанието на починалия. Колкото до това че леля ти не се е обръщала когато си тичала след нея...това е знак, че ти е рано да отиваш към отвъдното. Тя е вървяла към гробищата, значи "към дома", където на теб не ти е мястото. Останалите сънища са си еднозначни и няма какво особено да се тълкуват.

да, мама се чуди дали не е сгрещила нещо и за това да не и се явяват Sad
благодаря ти, xenia    bouquet
аз се сетих обаче за сънищата на моята прабаба. останала е вдовица преди повече от 30 години. и все сънува прадядо ми и той все и казвал "не те искам. махай се". и всеки път след такъв сън тя ни казва "дядо ви не ме иска още". 2 месеца преди смъртта на брата на прадядо ми тя ги сънувала двамата да се смеят и да си говорят и казала на прадядо ми "Хросто, кажете и на мене , бе " и той " нищо няма да ти кажа.отивай си " . този сън баба го разказа след като брата на дядо почина и всички бяхме като втрещени.
прабаба ми дори разказва как малко след като прадядо ми починал, една съседка отишла и и казала, че сънувала прадядо ми и той и е казал да иде да каже на прабаба, да не плаче и че ще иде при нея ама сега не може, защото има много вода. няколко месеца след това прабаба започнала да го сънува  Rolling Eyes
моята баба много се тревожи, защото  малко след като дядо почина и тя го сънувала на прага на къщата. тя му викала "айде влизай.защо седиш там?" и той и казал "защото не съм добре"  Sad и баба все плаче, че дядо не е добре там. но ние със сестра ми го сънуваме добре, така  както го помним, не както беше последните си месеци на легло.

# 121
Рени , това може би, не може да се докаже от обикновените хора. Може би, ние сме част от пъзела, някъде в безкрайността. Може би, сме толкова нищожни, както човечетата в компютърните игри, които ние управляваме, създаваме и убиваме, без те да имат никакви права. Просто да нямаме достъп до такава информация..., само от време на време някое кабелче като се откъсне, оттам , откъдето ни управляват, или изгори някоя лампичка, да се появява на този и на онзи част от отвъдното и т.н.

# 122
Аз наскоро сънувах най-странният и хубав сън с майка ми. Извинявам се, че е малко дълго предварително.... Сънувах, че майка ми е родила момиченце (моя сестричка), прибира се у дома и ми го подава... да го взема през прозореца.. аз седя на балкона на високо, а тя протяга ръце и ми подава бебето.. А мен ме е страх да го взема през прозореца (иска ми се влезе през вратата), че е така малко и грозничко дори си мисля не прилича на никой от нас, но тя ме насърчи да го взема... Беше ме страх да не го изпусна, че е висок балкона и наистина го изпуснах, но тя го хвана и ми каза: "Няма нищо маменце, няма му нищо, не се безпокой......" и се събудих. Бях безкрайно щастлива, че говоря с нея, но с това бебе не мога да си обясня какво значи.
 Тя почина преди 4г. в началото доста често я сънувах, след годината може би по рядко. Не минава и месец без да ми се присъни, а като се събудя не искам да съм в реалността, защото е толкова реален спомена от съня и от обичта, която чувствам винаги.

Голям подарък ти е подготвила. Принципно сънуването на новородено е начало на нещо ново и хубаво. Но фактът, че ти го дава майка ти... Очаквай както в преносен смисъл, така и в съвсем пряк. newsm78 Имаш ли деца? Надяваш ли се на бебе?

Нямам още деца, но мисълта да дам живот на такива, трайно се загнездва в съзнанието ми...

Xenia благодаря от сърце за отговора   bouquet

# 123
Има много книжки Холограма. Телевизионни предавания също има много на тази тема...Не знам...сега стига човек да е отворен за информация, тя е навсякъде.
А как си подбираш източниците на информация?... Аз също много чета книжки и гледам филмчета по темата, но на "доказани" данни по въпроса не съм попадала Rolling Eyes

Аз не чета много по темата. Имам чувството че за безсмъртието на душата винаги съм знаела, не е нужно да го чета някъде. Имам спомен от предишен живот, виждала съм с очите си "дух". След като попрочетох разбрах, че съм видяла астрална проекция, може да не е мъртъв човек. Но го видях с очите си с напълно трезво съзнание. Множеството случки с майка ми в детските ми години, когато за тези неща беше забранено и да се говори също сигурно са си казали думата.

Когато почина дядо ми се поразрових из интернета и прочетох няколко класически неща по въпроса (Моуди, Ледбитер). Искаше ми се да си изясня какво точно става с душата след смъртта. Доста неща ми се изясниха, някои още не са ми ясни.
Не съм подбирала. Допадна ми като достъпно за нивото ми на разбиране. Доста от нещата по темата са написани на сложен за непросветени език, но общо взето това което четох, прочетох на един дъх. Много интересно.

# 124
Искам да го сънувам татко по-често, но не мога Sad

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 09:11 от Перличка

# 125
Имам спомен от предишен живот, виждала съм с очите си "дух".
Кажи нещо повече за това, ако искаш. Особено за спомена от предишен живот Thinking.

# 126
  • Linz
И на мен ми е интересен спомена от предишен живот... как всъщност знаеш, че наистина е спомен? Защото за регресивната хипноза има данни, че това са халюцинации.

# 127
Имам спомен от предишен живот, виждала съм с очите си "дух".
Кажи нещо повече за това, ако искаш. Особено за спомена от предишен живот Thinking.

Нищо особенно. Не съм сигурна че е спомен от предишен живот. Сигурна съм че е спомен.От най-ранно детство го помня, а това нещо не се е случвало в България.
А духът...детето ми беше на около 2 годинки. След един кошмар се събудих и този човек стоеше до леглото ми и ме гледаше втрещено. Никога не съм го виждала, не го познавам. После се обърна и тръгна към дъното на стаята. Стигна до прозореца, отново ме погледна и....се разнесе като цигарен дим. Shocked Толкова бях уплашена, че и след толкова години още ме побиват тръпки при спомена. Точно като по филмите- леко прозрачен, а след него-дим.

# 128
  • София
Цитат

моля те погледни и кажи нещо за моя сън на предишната страница е. Ще съм много благодарна Praynig

# 129
Аз сънувах дядо си починал много отдавна. До сега никога не съм сънувала починал уплашена съм. Сънувах го ясно като бял ден много свеж в много светло пространстволежеше си надигна се усмихна ми се и ми помаха като за здравей и аз се събудих уплашена. Усещането беше много истинско някой да каже нещо,че много ме е страх

От какво беше уплашена? Той е дошъл да те види, усмихвал ти се е... Ако починали близки разбират че с идването си плашат близките, престават да идват за да не тревожат. Rolling Eyes Няма от какво да те е страх- това е твоя дядо и той не ти мисли лошо.

# 130
  • София
Аз сънувах дядо си починал много отдавна. До сега никога не съм сънувала починал уплашена съм. Сънувах го ясно като бял ден много свеж в много светло пространстволежеше си надигна се усмихна ми се и ми помаха като за здравей и аз се събудих уплашена. Усещането беше много истинско някой да каже нещо,че много ме е страх

От какво беше уплашена? Той е дошъл да те види, усмихвал ти се е... Ако починали близки разбират че с идването си плашат близките, престават да идват за да не тревожат. Rolling Eyes Няма от какво да те е страх- това е твоя дядо и той не ти мисли лошо.

Не докато сънувах и после се радвах, че се случи. Уплаших си се от друго и се събудих и съжалявам,че не успях да си досънувам съня. След това като прочетох темата малко се стреснах да не би да ми вещае нещо лошо, а не от факта, че съм го сънувала. Благодаря ти  bouquet

# 131
  • Пловдив
   Когато ме приеха в болницата за планово секцио , през ноща сънувах дядо ми, който се женеше за младо момиче. Стеснах се и се събудих. След няколко дни разбрах, че по същото време е починал татко. Отишъл е на сватбата. Съжалявам много, че неможа да види внуците си. Въпреки всичките суеверия единия носи неговото име.

# 132
Здравейте,

Искам да се обърна главно към ксения

преди 3 месеца загубих първо леля си, а след 10 дена и баща ми - разбира се ужасно ми е тежко от тази загуба, защото и двамта много ме обичаха, а и аз много ги обичам.

деня след смърта на леля ми, още не беше погребана, я сънувах как се изправя на леглото, както беше сложена и сякаш е жива - нищо не ми каза, но усещането ми беше сякаш - ми казва, че тя е жива, нищо че е умряла. Че е до мен.

а баща ми също го сънувах, знаех, че е умрял, седяхме и гледахме един мой познат с неговото семейство, излизаха с един бял мерцедес (същия имаше такъв, но сега кара друга кола - не знам какво се е случило с мерцедеса му) - те не знаеха, че ние ги гледаме, а това което той ми каза беше: "Този мъж (назова го по име) има много пари" - незнам защо ми го каза... не разбирам какво е искал да ми каже...

Обичам ги и двамата - ужасно много...

# 133
Понякога сънувам починали близки. Единственото тълкувание, което съм чувала, е "вест отдалече". Мисля, че сънищата са плод на собствения ми мозък и нямат директна връзка с починалите.

# 134
На мама майка почина когато се роди Мишо.Едната вечер я сънувах .Стоеше до леглото на Мишо и го гледаше погледна ме и каза 'не се страхувай няма да ти го взема просто дойдох да го видя'.

Общи условия

Активация на акаунт