Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 070
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 350
http://www.dveri.bg/content/view/7557/89/ най-долу.
Ако потърсиш, ше намериш и още.

# 1 351
sweetrozi, по някакъв начин си свързана с тази къща - там ли си отраснала?

# 1 352
  • Между гори и планини
Отдавна не съм писала и избягвам да чета тази тъжна тема.
Наскоро почина моя приятелка, отиде си неочаквано на 30 години...
Напоследък я сънувам, или по-точно сякаш я чувам в съня си. Може би, защото умът ми не иска да повярва, че Рая я няма, може би, защото ми се иска тя да се върне...

# 1 353
Здравейте на всички. И аз да споделя, снощи сънувах починалия си дядо, който обичах страшно много. Изглеждаше много болен и ме караше да го разходя из някакви гори и поляни. Мястото изобщо не ми беше познато, но се чувствах все едно цял живот съм била там, толкова близко. Той охкаше и се оглеждаше и само ми каза от колко години не съм идвал тук, но видимо доволен. След това стигнахме до една къща и той искаше да се качи по една дървена стълба на нещо подобно на тераса. Тръгна да се качва, но беше много слаб и всичко го болеше. Тогава незнам как го вдигнах и го качих горе. Пред нас се разкри чудна гледка и той беше много щастлив. Тогава се събудих и в просъница стоях и се притеснявах как ще го сваля след това. Просто супер страннен сън и стоя и се чудя какво означава. Някой ако има някаква представа ще му бъда благодарна, ако ми каже.

# 1 354
zdraveite! ne sam sunuvala otskoro priqtelkata si,a iskam.kak moga da q sanuvam?

# 1 355
sanuvax baba si edna ve4er.ima6e nqkakvi visoki blokove.i tq mi kaza za priqtelkata mi,4e bila dovolna i 4e mnogo cvetq sam i nosila.pita me iskam li da q vidq,i az purvo kazax da i posle ne.i baba zamina.i ottogava ne sam sanuvala ni6to.kakvo ozna4ava tova?

# 1 356
  • Sofia
Не съм писала в тази тема,но сега имам повод Grinning
Сънувах майка,която почина миналия април и не я бях сънувала досега,поне нямам спомен,та бяхме на любимата ни вила и тя ядеше козунак.Беше усмихната и спокойна,даже и котката,която вече я няма също беше там и се разтягаше.Събудих се с приятно чувство
Някой има ли идея дали има някакво значение този сън?

# 1 357
Не съм писала в тази тема,но сега имам повод Grinning
Сънувах майка,която почина миналия април и не я бях сънувала досега,поне нямам спомен,та бяхме на любимата ни вила и тя ядеше козунак.Беше усмихната и спокойна,даже и котката,която вече я няма също беше там и се разтягаше.Събудих се с приятно чувство
Някой има ли идея дали има някакво значение този сън?

Купи един козунак и раздай на комшийки, приятелки  Peace

# 1 358
Преди 3 години любимата ми баба почина. Обичах до безумие тази жена. След смъртта и много често я сънувах, но все в кошмари. Предполагам,  защото смъртта и беше неочаквана и страшен шок за семейството. Кошмарите продължиха поне 1-2 години и бяха много често. Дните след тези кошмари бяха ужасни за мен и тогава ми помогна един силно вярващ човек. Въпреки, че съм атеист той ме караше всеки път след такива кошмари да ходя рано сутринта на църква. Паля една свещичка за мъртвите и после черпя колегите в работата с любимите сладки на баба. След няколко месеца кошмарите спряха. И до ден днешен незнам защо толкова дълго след смъртта все ме навестяваше и то все в лоши сънища, въпреки че я обожавах Rolling Eyes

# 1 359
Сънувам често родителите си. Сънищата ме плашат. Понякога ги разбирам какво значат, какво идат да ми кажат, друг път - не.

Преди 7-8 години реших да изхвърля от една стая багажи, трупани с години. Не знам защо започнах със стари дрехи на майка. Хвърлях, хвърлях (не обичам болезнени спомени). Вечерта сънувах майка. Гола. Зарязах разтребването на багажите. Все го отлагам. Някой ден трябва отново да се пробвам да разчистя.

Но други неща не разбирам. Например на няколко пъти сънувах, че майка и татко са се развели на оня свят. А понякога са заедно. И идея си нямам защо е това.

# 1 360
може би защото на оня свят живеем свой собствен и съвсем независим живот, затова не са "женени"

а дрехите ги подари или дари на някого, чувала съм, че така се прави за да не тъжат починалите по вещите си, не ги изхвърляй на боклука, въпреки че и там ще се намери кой да ги вземе Peace

# 1 361
може би защото на оня свят живеем свой собствен и съвсем независим живот, затова не са "женени"

а дрехите ги подари или дари на някого, чувала съм, че така се прави за да не тъжат починалите по вещите си, не ги изхвърляй на боклука, въпреки че и там ще се намери кой да ги вземе Peace

Навремето каквото можах раздадох от дрехите и. Вече нямам на кой да дам. А и майка беше много пълничка и... Мисля си по-скоро да не би да съм сънувала това защото нямаше 2 години откакато почина. А сега са минали почти 9. Дали мога сега да поразчистя?

Що се отнася до другото... не знам нашите имаха толкова стабилен брак... Но ако наистина там е друго...

# 1 362
  • Варна
Според мен наистина има логика "там" да е друго и всеки да живее собствен живот. Иначе примерно хората, овдовели след успешен брак и сключили втори също така успешен, с коя от двете си половинки ще бъдат на оня свят?

# 1 363
Да. Тази нощ сънувах моят баща и бабчето. Тати ми каза, че и се е ядяло бисквити с течен шоколад, и ми заръча непременно ди и купим с брат ми. Аз му казах добре. Даже го попитах какъв да бъде, а тя мисли, мисли и каза: кафяв. После потеглихме за София за да си я закараме у тях. Тя по принцип си живееше в София и там почина.Другото, което забелязах в сънят ми е, че навън валеше сняг и беше много красиво и топло в колата най-вече. Това е.Но искам да ви кажа, че моята майчица когато почина аз много я сънувах. А сънищата бяха много реални. Баща ми не вярваше на това което му казвам. Интересното в случая е, че докато тати почине я сънувах често, но като почина и той вече не я сънувам. От време на време него да сънувам.
И след този сън веднага след ката излязох купих това, което ми беше заръчано и го подадох.

# 1 364
Сънувам често родителите си. Сънищата ме плашат. Понякога ги разбирам какво значат, какво идат да ми кажат, друг път - не.

Преди 7-8 години реших да изхвърля от една стая багажи, трупани с години. Не знам защо започнах със стари дрехи на майка. Хвърлях, хвърлях (не обичам болезнени спомени). Вечерта сънувах майка. Гола. Зарязах разтребването на багажите. Все го отлагам. Някой ден трябва отново да се пробвам да разчистя.

Но други неща не разбирам. Например на няколко пъти сънувах, че майка и татко са се развели на оня свят. А понякога са заедно. И идея си нямам защо е това.

Занеси дрехите в църква. Или раздай на бедни неимущи. Явно си е привързана към вещите и не и е харесало че изхвърляш.

А иначе...за това кой с кого е на ония свят, тук нещата стоят доста сложно. Всяка душа си отива при тази група души които са на нейното ниво на развитие. И не че е невъзможно да се виждат души които са живяли заедно в земен живот, винаги когато искат се виждат, но не е задължително да са свързани и да живеят заедно и там. На онзи свят често ни чакат и други близки души от други животи. Прочети Силвия Браун! Родителите ти имат ли църковен брак?

Общи условия

Активация на акаунт