Сънувате ли починали ваши близки?

• 313 014
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 240
Холограма, ти на мен ли си опозиция или на теорията за задгробно съществуване? Защо трябва да коментирам себе си, какво успявало и какво не успявало. Аз съм само човек, който дълбоко вярва. Така както вярвам в Бог без да съм го виждала, така както вярвам в човешки ценности без да са материални и осезаеми. Нямам никакви претенции за "преводач". Коментирам така както го разбирам. Защо не разбират други...не знам. newsm78 Има много такива, които разбират и такива които разбират много повече от мен. newsm78

Защо контактът най-често става в сънищата. За да разбереш това, вероятно трябва да прочетеш някоя книжка, защото не мога да напиша роман. Ще пробвам както искаш да обясня като на малко дете.

Извън материалния свят съществува астрален и ментален. През целия си съзнателен живот човекът изгражда своето астрално тяло.
Починалият човек напускайки физическия свят отива в астралният. Преминавайки през определен етап на съзряване в нужното време той по същия начин "умира" и за астралния свят и преминава в менталният. Колкото повече време минава от смъртта, толкова повече възможностите му за контакт с физическия свят намаляват. Преминаването на бариерите на различните пространства изисква енергия и не зависи само от неговото желание. Ледбитер казва, че колкото е по-съвършен даден човек и по този начин по-пълноценно способен да помага на живите, толкова този преход става по-бързо и контактите с него са по-ограничени.
По време на сън, душата на човек напуска материалното си тяло и преминава в астралния свят. Там срещата между мъртви и живи е по-лесна за осъществяване. Но съзнателно астрално съществуване могат да водят не всички. Душите на някои хора макар и намирайки се в астралното измерение остават "глухи" и "сляпи". Способностите за възприемане могат да бъдат развивани. Някои хора развиват способности за преминаване в астрално ниво и по време на бодърстване. Тях наричаме медиуми. Те могат да виждат душите на мъртвите, а също астралните проекции на живите (по този начин диагностицират).

Преминавайки в астралното и по-късно менталното ниво, мъртвият престава да вижда физическия свят. Ледбитер казва, че блаженството е невъзможно ако душата на мъртвия непрекъснато гледа назад. Затова и контактите носят периодичен характер като стават по-рядки с времето. Но той вижда астралните проекции на живите и знае за тяхните чувства и мисли. Способен е да ги предупреждава когато има опасност и помага когато имат нужда.

Така достатъчно ли е Холограма? Достатъчно логично ли е?

# 241
Сънувам ,да .Скоро не съм ,но преди често сънувах .Моите сънища са много показателни,чак се плаша .Според мен има друг свят след смъртта ,сънищата ме убеждават .Станаха неща в живота ми ,които починалата ми баба ми показа .на моменти това ме  крепи и дано да има друг свят . PraynigСънувам и роднини на мои приятели ,едни измъчени и гладни ,на влажно и стъдено място ,изплашени .Дано са намерили вече покой .Други просто искат  нещо да ми кажат ,но като че ли има стъклена преграда пред нас и нищо не чувам .

Ще се опитам да разкажа няколко накратко ,който вярва да чете ,който не да ме мисли за луда .

Лятото работех на морето,сънувам баба ми ,че ще стане нещо много лошо с нея .На вилата сме и сме до една височина ,ние сме в ниското седнали,зведнъж стана черно небето ,търгнахме да бягаме,а баба пада ,преижда черна вода, аз я дърпам ,трудно,но я измъквам .След което сме вече във вилата и баба ми е на легло ,гледам на стената картина с жена ,стичат се сълзи по лицето и и чувам глас,който  ми казва,че много трабва да се молим,за да и помогнем .На следващата година лятото баба почина след много тежки операции .Беше страхотен човек ,неповторим ,никога няма да я забравя .
Вечерта след погребението ,на което не присъствах по мое желание (приех смъртта и като заминаване )в просъница видях една сиво -бяла фигура,силует ,който ме помилва по ръката .Знам ,че беше духът на баба .Малко след това ,няколко месеца пак в
просъница я видях като вече много златно-искряща светлина .(след което четох в книгите ,за цветовете на душите)

Месеци след това сънувах как влизам в църква и виждам снимки на починали хора ,ама на много хора (никога не съм знаела ,че може да занесеш снимка на починал човек )и глас ,който ми казва -занеси снимка на баба ти .Мина и замина време ,влизам в Света Неделя по някакъв повод с приятели и насреща ми табло със снимки като от съня ми ,светна ми ,че това е църквата от съня .Пак не нося снимка .Минава време и пак сънувам ,че съм в планината и сред дърветата на високо има малка църква със златни кубета и до мен спира автобус ,от който слизат много жени и моята баба .Всички ме наобиколиха и започнаха да ми се карат ,че е крайно време да занеса снимка и аз виновно наведох глава и обещах .
След като изпълних поръката ,разредих срещите с баба ми .Сънувах я пак седмица преди да почине Еди .Но някак си бях спокойна ,че идва да ми помогне .Бутна ме само леко и без да ми казва нищо ми взе детето и го прегърна .Не вярвах ,че това значи край за него .

Ох ,стана много дълго ,дано не съм ви оттегчила .Утре ще ви разкажа за срещите ми с Еди .

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 08:17 от radi-t

# 242
Стана ми много интересно Simple Smile

# 243
Господи, Ради, и занесе ли все пак снимка? Преди смъртта на детето ти или след това? От какво почина детенце и очакван ли беше края?

Ще ти разкажа как живеят там децата ако искаш. Току-що четох на тази тема. Rolling Eyes

# 244
  • Linz
Рени, за какъв диск споменаваш? Няма там такива опции. Записваш си го временно в папката, а след като го изгледаш можеш да го изтриеш и да записваш друго за гледане.

Екран излиза ли ти някакъв?
Лошото, че не мога да си го дръпна на компа. Излиза екран, който през целият филм представляла цветни вертикални линии.

# 245
Рени, за какъв диск споменаваш? Няма там такива опции. Записваш си го временно в папката, а след като го изгледаш можеш да го изтриеш и да записваш друго за гледане.

Екран излиза ли ти някакъв?
Лошото, че не мога да си го дръпна на компа. Излиза екран, който през целият филм представляла цветни вертикални линии.

То не се записва на компа бе Рени. Остава си там на сайта. Само се складира в отделна папка. С какъв плеер си ми кажи!

# 246
  • Linz
Ами там е проблема, че не мога да го дръпна, а он-лайн не става да го гледам. Плеърите са няколко... Днес ще пробвам от друго пц.

# 247
... Аз съм само човек, който дълбоко вярва... вярвам в Бог...

В кой?

# 248
koгато баща ми по4ина го сънувах 4есто идваше при мен лягаше и ме прегръщаше.имах усещането 4е се опитва да ме утешиможе дави зву4и отка4ено но преди да си отиде той изпадах в паника ако трябваше да отида до гробищния парк а сега предпо4итам да ходя самаи изобщо не се страхувам

# 249
  • у дома...
Преди често сънувах мама. Но преди няколко години когато я сънувах за последно ми каза - "Вече нямате нужда от мен. Бързам много - на друго място имат нужда от помощ".  Искам пак да я сънувам. Неискам да си тръгва... Cry

# 250

В кой?

Ти да не намекваш случайно, че съм някоя сектантка?  Laughing Безсмъртието на душата и царството небесно е описано в Библията и всеки вярващ, би трябвало да вярва и в живот след смъртта. Всъщност, доколкото съм запозната, този въпрос е застъпен във всички религии. Как наричаш Бог има ли някакво значение? Той е един, имената му са много.

Надя, може би...майка ти е станала ангел? Или  адепт? Казват, че адепта е най-висшата стадия на развитие, откриване на вътрешното аз. Тяхната роля е да помагат на човечеството. newsm78

# 251
Преди често сънувах мама. Но преди няколко години когато я сънувах за последно ми каза - "Вече нямате нужда от мен. Бързам много - на друго място имат нужда от помощ".  Искам пак да я сънувам. Неискам да си тръгва... Cry

Всъщност най-вероятно не си е "тръгнала", а се "върнала" на земята. Огледай се някъде наоколо е  Hug

Аз сънувах баба си за последно преди да се роди Боби ... Тогава в съня си разбрах, че повече няма да идва в сънищата ми.

# 252
Занесох снимк веднага след последния сън .Преди да почине Еди ,ми се яви последно ,за да го вземе . Rolling Eyes

# 253

В кой?

хехех ти после ще искаш и запознанство в близката сладкарница с него  Crazy

Ако схващаш идеята за Бог разбираш, че въпроса ти е безсмислен.

# 254
Занесох снимк веднага след последния сън .Преди да почине Еди ,ми се яви последно ,за да го вземе . Rolling Eyes

Аз си мисля, че е искала да ти покаже, че ще се грижи за него да не се тревожиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт