Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 581
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 795
Сънувах баба ми от преди 2 години(започна малко след като почина) и така почти всяка нощ и то все кошмари ooooh! Не се разделихме по най-добрия начин и това доста ми тежеше, защото тя доста ме е гледала като малка и ме е подкрепяла, но някак накрая започнах да я възпиемам като негативен образ. Не знам какво се върти из подсънанието ми, но си мисля, че сънищата са ключ към него. И понякога чрез сънищата подсъзнанието ни подсказва за някакъв проблем

Просто съвеста ти те гризе Peace

# 796
Сънувах баба ми от преди 2 години(започна малко след като почина) и така почти всяка нощ и то все кошмари ooooh! Не се разделихме по най-добрия начин и това доста ми тежеше, защото тя доста ме е гледала като малка и ме е подкрепяла, но някак накрая започнах да я възпиемам като негативен образ. Не знам какво се върти из подсънанието ми, но си мисля, че сънищата са ключ към него. И понякога чрез сънищата подсъзнанието ни подсказва за някакъв проблем

Просто съвеста ти те гризе Peace
ами не точно съвест, по-скоро ми е мъчно от всичко това и го подтиснах, за което много съжалявам сега. Даже не си спомням да съм плакала, когато почина, реших, че това са излишни негативни емоции и подтиснах тъгата

# 797
Често сънувам сестра си...и все е тъжна... а е толкова красива- като ангел. Не разговаряме а толкова ми се иска да ми каже нещо... Като се събудя съм като ударена от влак. Все още не мога да повярвам... Cry

# 798
Аз пак сънувах брат си. Винаги ми е хубаво, защото бяхме много, много близки. Бяхме си в къщи и си говорехме, както преди....

# 799
Преди 2 месеца, почина на моя мъж дядо му- Бог да го прости, и онази вечер мъжа ми ми каза,че го е сънувал как става и възкръства/не съм сигурна дали от ковчега/ или просто става и го виждат, но всички знаят ,че е мъртъв и че е той, но възкръснал Confused
Попитах мъжа си, спомня ли си нещо друго, той ми отговори,че е сънувал още, даже е заспивал, събуждал се е и като е заспал отново си е продължил този сън,но не си спомня нищо друго, нито дали са говори- нищо,само горе споменатото.
Незнам, вие какво мислите, какво би означавало този сън? Sad

# 800
Аз пак сънувах брат си. Винаги ми е хубаво, защото бяхме много, много близки. Бяхме си в къщи и си говорехме, както преди....
И при мен е така щастлива  съм когато го сънувам

# 801
Моята майка почина преди шест месеца внезапно и безкрайно много ми липсва... снощи я сънувах - бяхме много хора в една гора и някой ми сочи едно село ,което беше много далече и на високо и ми каза,че трябва да отида там. След това се озовах в една тъмна дупка ,може би вход към таван ,а от горе беше мама, която ми подаваше ръка и аз едвам успях да се кача при нея. Беше тъмно, имаше звезди,а аз се чувствах много добре и спокойна ,че съм до нея. Почувствах я почти физически. Какво ли може да означава това?

# 802
Моята майка почина преди шест месеца внезапно и безкрайно много ми липсва... снощи я сънувах - бяхме много хора в една гора и някой ми сочи едно село ,което беше много далече и на високо и ми каза,че трябва да отида там. След това се озовах в една тъмна дупка ,може би вход към таван ,а от горе беше мама, която ми подаваше ръка и аз едвам успях да се кача при нея. Беше тъмно, имаше звезди,а аз се чувствах много добре и спокойна ,че съм до нея. Почувствах я почти физически. Какво ли може да означава това?

Означава че си излизала в астрал насън. И там си се срещала с майка си. Може би тя е имала правото да слезне само до там, затова те е изтеглила теб самата.

# 803
xenia,много ти благодаря за отговора. От както това се случи не спирам да се лутам в търсене на някакви отговори..Всичко стана толко бързо и беше толко страшно, издъхна в ръцете ми,а беше само на 54..чета книги,но те ме объркват още повече. Сънувала съм я около 5 или 6 пъти - все починала - като сияние, като образ, дори я видях един път усмихната,облечена с червило и ми маха и ми казва"чао, аз тръгвам". Толко ми се иска да повярвам,че наистина осъществява контакт с мен. Искам да я питам само дали е добре там,където е...

# 804
xenia,много ти благодаря за отговора. От както това се случи не спирам да се лутам в търсене на някакви отговори..Всичко стана толко бързо и беше толко страшно, издъхна в ръцете ми,а беше само на 54..чета книги,но те ме объркват още повече. Сънувала съм я около 5 или 6 пъти - все починала - като сияние, като образ, дори я видях един път усмихната,облечена с червило и ми маха и ми казва"чао, аз тръгвам". Толко ми се иска да повярвам,че наистина осъществява контакт с мен. Искам да я питам само дали е добре там,където е...

Наистина осъществява контакт с теб. Всеки път като я сънуваш, знай че е идвала да те види. Сигурно ще ти даде знак как е тя там, защото тя знае какво те вълнува и притеснява. Говори с нея когато и ходиш на гроба- тя те чува.

# 805
Колебах се известно време дали да пиша. Преди няколко години почина баща ми. Беше лято, жега. Сложих черна блуза но след няколко дена ми прилоша от жегата и понеже черното непрекаснато ми напомняше болезнено за загубата реших че няма да нося . Все пак по-важно е какво е в сърцето ми а не какво показвам на хората. Такааа... След половин година почина брат ми. Внезапно, неочаквано. Мъката не може да се опише.  Бях  решила че черно няма да нося. Направо ме съсипваше дори като го гледах на други хора. Чак от преди една година почнах да си купувам черни дрехи - блузи, панталони.
Когато брат ми почина беше зима. Имах два шала -един с тигрова шарка и един черен. Погребахме го и се прибрах у дома. След около 1-2 седмици си изпрах шала, този тигровия и го опънах на радиатора да съхне. Повече не го видях. Изчезна! Тарсих го навсякъде и зад радиатора но го нямаше. Примирих се и почнах да си нися черния шал. Доиде лятото и извенаж гледам тигровият шал се появи на пода в средата на стаята. Беше точно след като се мина 1 г от смърта на баща ми.
Звучи странно и тъпо. Бях чела някъде че душите на починалите можели да "'скриват " предмети , да ги правят невидими за нас...

Ксения, ти знеш ли нещо такова?

# 806
Цитат
Ксения, ти знеш ли нещо такова?

Чувала съм какви ли не невероятни истории с наскоро починали близки. Спомням си дори история с малко момиченце, което броени дни след смъртта на баща си по някакъв нелеп начин пада от прозореца от много висок етаж 8-ми ли беше...10-ти ли...На детенцето нищо му няма. Нито едно счупване. То твърди, че татко му го хванал във въздуха и го пуснал на земята.

Всичко е възможно. Rolling Eyes Може би по този начин са желали да ти покажат, че за тях траурното ти облекло е важно.

# 807
и аз така го тълкувам и ако не ми се беше случило на мен а някой друг ми го разакава ще си помисля че винаги има нормално обяснение на изчезването - шалът е паднал някъде, забутан е, някой го взел и т.н. но при мен всио това се отхвърли...

# 808
и аз така го тълкувам и ако не ми се беше случило на мен а някой друг ми го разакава ще си помисля че винаги има нормално обяснение на изчезването - шалът е паднал някъде, забутан е, някой го взел и т.н. но при мен всио това се отхвърли...

Траурното облекло е част от психическото изживяване на траура. То е важно за самата теб за да приемеш действителността такава каквато е. Да си изживееш пълноценно мъката и да продължиш напред. Малко като при хора, които имат починали близки, но чиито тела не са намерени и погребани. Тези хора не си изживяват пълноценно траура и носят мъката си през целия живот. Случая с твоето траурно облекло е подобен. Затова и близките ти са желали да ти покажат, че трябва да приемеш действителността. Ти психически си избягвала да приемеш случилото се, затова и всякаква черна дреха, която ти е напомняла е предизвиквала силна болка.

# 809
Благодаря ти Ксения, сега ми се изяснява... да избягвах мъката...

Сега тук дават една програма за медиуми които се свърват с починали близки. нервероятно е. потресващо

Общи условия

Активация на акаунт