ПЕДИКЮР- 2

• 77 896
  • 535
  •   1
Отговори
# 135
Добър ден,пак съм аз!  Laughing Сега съм така:
http://i112.photobucket.com/albums/n165/rodito/pedikur/398.jpg

# 136
Страхотно, както винаги Peace Crazy

# 137
Аз също предпочитам да отида на педикюр в някой салон, отколкото да се мацам сама, но особено при едната от маникюристките всеки път като почнеше да ми изрязва нокътя на палеца отстрани,за да не се враства уж,много ме болеше, веднъж за малко не припаднах от ужас. Другата изобщо пък не ме пипна там. За беленето на петите имаха също различни мнения, едната всеки път белеше загрубялата кожа, а другата я обработваше с електрическа пила и твърдеше,че това белене още повече влошавало нещата.

# 138
Роди, каня те на среща, ама си вземи лаковете и пособията за нокти! Heart Eyes Hug Whistling

# 139
Здравейте момичета.
Препоръчайте ми някъде около Борово добър педикюрист. Искам и аз да имам бебешки крачка. Sad

Дани - салона на Капанов в "Борово", на "Солун" - работи с ОPI, последно педикюра беше 20-22 лв., а маникюра е 15 лв. /ако искаш новите халограмни лакове- плюс два лева/.

# 140
  • СОФИЯ

Така е  Peace

# 141
# 142
# 143
  • На погрешната планета
Роди, браво на теб, много е хубаво  bouquet! Аз, да си призная честно, в това студено време нещо нямам желание да си оправям краката Embarassed. Добре че по петите ми няма нищо излишно, затова само режа ноктите и това е Blush. Сигурно чак за НГ ще им обърна по-специално внимание.

# 144
Здравейте  Simple Smile Ето как си нарисувах краченцата  Heart Eyes
http://bg.fotoalbum.eu/marianka/a30584/00000001

# 145
  smile3501  много е хубаво   bouquet

# 146
# 147
  • Belgium
Аз се чудя къде е салона, в който работи Роди?  newsm78 Такива красоти твори, че искам и аз да ида да ме нарисува  Laughing

Някой ако знае нека каже, може и на лични  Hug

# 148
  • На погрешната планета
Ако не греша, Роди е от Варна.

# 149
Тъй като във вторник ще ходя на гинеколог,
сега ми е паднало случай да си направя и педикюра.... Wink

Ще ви го споделя после.... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт