ПЕДИКЮР- 2

• 77 903
  • 535
  •   1
Отговори
# 150
  • Belgium
Ако не греша, Роди е от Варна.

Ееее, жалко, но все пак няма да ми е излишно да знам къде и е салона, защото половината лято съм във Варна. Ако някой сподели ще съм благодарна.  Grinning

# 151
  • СОФИЯ
Тъй като във вторник ще ходя на гинеколог,

Shocked - трето.......... Whistling

# 152
момичета ,да препоръчате салон в София с добра педикюристка

имам проблем аз голям--падат ми ноктите на краката,гъбички ли са това или не

слагам лекарство за гъбички ,но ефект не виждам вече 5 месец
не съм ходила на лекар

# 153
  • СОФИЯ
не съм ходила на лекар

Ми ходи де , какво чакаш  Thinking

# 154

не съм ходила на лекар
е там ти е грешката.
Вземи и отиди първо на дерматолог и след това, ако трябва на педикюрист. Peace

# 155
  • София
Хайде и аз в темата!

Момичета, нагледах се на красоти - БРАВО НА ВАС!  smile3501

Някой питаше за салон в София - мога да дам адреса, ако пише на лични, за да не нарушавам правилата във форума.

Аз съм много доволна от момичетата, които всеки път ме правят щастлива с красив маникюр и педикюр. Горещо ги препоръчвам на всички свои познати, които вече са им редовни клиентки.

# 156

Мацки,
имам спешна нужда от педикюр.
Моля някой да сподели за добър салон в София, за предпочитане в Центъра или Гео Милев, Редута, Слатина.

Благодаря Ви предварително!!

# 157
: Romy
аз се интересувам ,прати  Praynigми на лс адреса на салона

# 158
Момичета имам въпрос: имам възпаление на нокътя на единият палец, цветът на нокътната плочка е променен. Ходих на лекар, пих лекарства, но няма ефект. Та въпроса е мога ли да отида на педикюр ? И по-точно редно ли е да хода на педикюр ако имам гъбички на ноктите ?
Да си призная имам този проблем от около година и заради това през цялото това време не съм ходила на педикюр, но в момента спешно ми се налага да отида.

# 159
Момичета имам въпрос: имам възпаление на нокътя на единият палец, цветът на нокътната плочка е променен. Ходих на лекар, пих лекарства, но няма ефект. Та въпроса е мога ли да отида на педикюр ? И по-точно редно ли е да хода на педикюр ако имам гъбички на ноктите ?
Да си призная имам този проблем от около година и заради това през цялото това време не съм ходила на педикюр, но в момента спешно ми се налага да отида.
Разбира се ,че може да отидеш на педикюр,но на медицински педикюр.Там ще ти помогнат най-добре.

# 160
  • при моите деца .....
Здравейте,
искам да ми споделите как се грижите за стъпалата и педикюра си в домашни условия.
Както и някаква цена на педикюр в сф?

# 161
Лулу можеш да отидеш на педикюр, незнам какви лекарства си пила, но гъбичките са много упорити трябва да си постоянна поне5-6 месеца. Бих ти препоръчала "FUNGULON" 150 милиграма 1 табл от 100млгр и 1 от50млгр един път седмично след вечеря консултирай се в аптеката ще ти обяснят. Резултата е бавен не се отказвай, че да не ти плъзне и по другите нокти

# 162
Записах си час! Другата седмица съм там, споделих и с маникюристката и каза, че нямало проблем Peace

# 163
Току що се връщам от маникюристката Laughing
Направих си червен педикюр - класика
Цветът е жесток - "Водка и хайвер" от колекцията на ОРI Heart Eyes

Обаче ако знаете как си дойдох до вкъщи....
За да не си деформирам лака, не си обух ботушките, а си тръгнах с чехлите за еднократна употреба
Едвам карах колата ooooh!
Умряха ми крачетата от студ, а мъжът ми умря от смях Crazy

# 164
  • СОФИЯ
Ще пуснеш ли снимчици  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт