Жарко слънце вън пече - НОЕМВРИЙЧЕТО на плажа се пече!

• 12 044
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Привет! Ние май ще поставим рекорд по неорганизиране  Wink Аз имам едно наложително излизане сега, така че ако все пак се решим на среща днес (пък може и след обяд да е, така като гледам), моля ви някой да ми прати смс-че  Praynig

# 136
мдааа
аз предлагам да си говорим за среща в мола др. съб или нед. просто фиксираме час 10-10.30, уточняваме деня и толкоз  Wink

# 137
Здравейте Grinning

всъщност резултатите не знам дали ще ги узная преди да се прибера Thinking
Обаче сега си доуточнявам списъка за багажа и след малко почвам да пълня куфара Party Дано все пак не ни посрещне 40°С жега в София. ooooh! Този път смятам да не вземам целия апартамент с мен Crazy че миналото лято сигурно са ме взели за побъркана по летищата.
Ивелина  welcome
Хайде до скоро, че работа ме чака и приятна среща Wink

# 138
  bouquetВключвам се да ви пожелая - хубава седмица!  bouquet

# 139
  • София
Привет!
Гледам, не се е получила срещата. А защо не пробваме в някой парк, ако не е много горещо. Късния следобед или привечер - времето не е съвсем непоносимо.

Ние с Роси продължаваме сагата с пишкането, по нейно желание. На два пъти вече заявява, че иска гащички, а не пампе. Отказва да сяда на гърнето, или нищо не прави, накрая започва мноооого да и се пишка, пристъпва от крак на крак като голям човек и стиска, и когато вече не може, се гушка в мен, напишква се и изпада в истерия, даже веднъж се захласна. Не знам защо пишкането и се струва толкова страшно Sad
Микки,
За цветовете - ами да, ако ги назоваваме често, нормално е вече да започват да разпознават. Роси например иска да и пишем букви и разпознава Р, С, И, Л и Г - началните букви на хората от семейството, като не ги изговаря, а просто казва "Тази -  бати, Тази-  бебето". А, да, започнала е и да членува, и то съвсем правилно "Бебето тисти масата". Говори без предлози, явно и се струват излишни "Мамо, ела мен", а не "при мен".
За пишкането на плажа - ами гърне? Или ти се струва твърде обемна и екзотична вещ за носене на плажа?
А за онлайн бриджа - ако се запали (аз има поне 3 примера с близки хора), забрави, че имаш компютър.

Да кажа на Дидди, че много се смях на Ваньовата история с колата, а когато Илия я чу, се прехласна от смях. Иначе, много правилно се постъпили.
Да кажа на Поля, че стискам палци за резултатите, на майка ми и правиха това миналата седмица, и слава Богу, всичко беше наред.
Да кажа на Юка, че това с животните на прага е доста забавано отстрани, а, и че нейните силиконки от Коледния базар още се стоят по моите стъкла, много ми харесват, и, когато грее слънце през тях, се получават цветни отражения по стените, все едно имам стъклопис.
Е, казах.

# 140
За пишкането на плажа - ами гърне? Или ти се струва твърде обемна и екзотична вещ за носене на плажа?

много добро предложение, аz имам едно гърне в багажника на количката и то влиzа в употреба на доста публични места. Не намирам zа проблем пишкането на плажа, гърнето може би ще е предпочитано, zаради навика  newsm78

# 141
Доминика тя къщата на морето не е празна, има си всичко необходимо. Просто 1 от 4-те спални нямаше обзавеждане. Подменихме някои от мебелите които не ни харесваха, като маса за хранене и столове. 1 допълнителен шкаф в кухнята, че нямах достатъчно място, за чаши и чинии.
...а иначе от обзавеждане и избиране на бои и мазилки вече до гуша ми е дошло....вчера се прибирам в София и въпреки, че се бях скапала от шофиране, взех мъжа ми от в къщи и хайде на апартамента да доизбираме цветове и мазилки....вече боядисахме спалнята веднъж и като видях какво се получи щях инфаркт да получа...та сега вече за 2-ри път я боядисват...да видим какъв мазалоч ще се получи накрая. Нещо се газирах на архитектите с които работим, защото вместо да помагат май с тези цветове само ни гледат сеира, ама още малко ще погледам аз и после като подбера дряновицата и като започна да налагам яко, ще стане страшно.....
Не искам нищо да обзавеждам повече нито да чувам за нови къщи и апартаменти. Да свършим с този в София, правим и Боровец и край! Който купува да си ги прави, аз повече сили и нерви нямам  #Cussing out
Срещата  май не успяхте да я организирате?
Забравих да пиша за плажа - акане - само веднъж сме имали такава случка и една найлонова торбичка свърши чудесна работа. Пишкане - пишка си на пясъка. С кофичката домъквам няколко пъти вода от морето, заливам и така. Не мога да събирам пясък, нито пък има тоалетни наблизо. Иначе окончателно сме без памперс освен когато спи. Аварии има веднъж на 3-4 дена и то обикновено след обилно ядене на диня Simple Smile

# 142
# 143
Здравейте, мами-мадами   bouquet
Така хубаво си прекарахме на тая срещичка  Twisted Evil Искате ли за другата Неделя да си запазим Барбарони и там да се съберем? Иначе и идеята за парк не е лоша, ама там пак ще се чудим децата ли, приказките ли  Rolling Eyes
Еххо, напълно ти разбирам терзанията   bouquet Аз по същите причини съм оставила гафовете, които напарвиха из къщи и ще ги поправям като събера сили за това отново. Срещата се отложи, че искаме и ти да си при нас! Ти пак ли ще си морски дрегият уикенд?
Поля, приятно пътуване и не взимай много дрехи, че тук ще ти се иска най- вече гола да ходиш! Жегите са страхотни Crazy

Ама нека си пишкат в пясъка децата, то на плаж толкова багаж се мъкне, че само гърнета ви липсват! Голяма работа- то тяхното пиш е по-чисто от самия пясък с фасове и какви ли не гадории- както каза Еххо- после поливате с водичка и готово. По нашите плажове и да има тоалетна не ви пропоръчвам да я ползвате за децата си  Sick А за акото памперс или пликче- както си предпочита детето. Аз лично Нана навън не мога да я накарам да върши нищо държейки я, така че ще действаме с памперси и за двете.

Двес не мога да застана и за секунда на едно място- сега изхвърчам към КАТ да си вадя книжка....дано не са адски опашки  Crossing Arms

# 144
Здравейте,

Ние се върнахме от Белмекен и  Велинград добре отпочинали и заредени с нови сили.

Утре ще разказвам повече и ще кача снимки.

Гледам срещи се заформят. Ще се радвам да дойдем и ние. В неделя ще имаме възможност.

# 145
  • Димитровград
Здравейте и от мен!
Включвам се само да разкажа набързо,че точно последната вечер в мола в Сл.бряг закъсах с Едита в един от асансьорите.Реших за по-удобно да слезем с асансьора,вместо по ескалатора с количката и останахме там 20 минути.Подробности няма да споделям,само на десетата минута мина семейство с деца и те извикаха охраната да ни спаси.Добре,че бяха те.Иначе на десет метра от нас момичета с къси полички раздаваха флаери и се правеха,че не ни виждат #Cussing out.Хубав мол,ама български,както и всичко друго.
Доктор в Несебър-на главната улица "Отец Паисий" има педиатър-Дюлгерова.Дано на никой да не му се налага да я търси.
Едита не се е напишквала на пясъка,а иначе още сме с памперс през другото време.Аварии нямаше,явно може да стиска и е време да махаме постепенно памперса.
Целувки на всички!

# 146
Канеста лелеее, какъв ужас. Ние пробвахме да свалим една количка с бебе с един асансьор и само като видяхме температурата вътре се отказахме да влизаме, а пък не мога да си представя да изкарам 10 минути на 70 градуса.
А тези девойки с флайерите, горките обикновено са тотално отнесени тинейджърки, които не знаят на кой свят са  #2gunfire Добре, че все пак някой ви е видял.
Мечето мен няма как да ме хванете някой уикенд в София. Задържах се за малко когато Ния не обичаше да пътува, но сега когато тя свикна и няма проблеми още в понеделник започвам да мисля къде заминаваме в петък  Grinning Само виж каква ми е програмата отсега - в четвъртък пак отпрашваме към морето, следващия ще ходим в Солун, после пак за 10 дена на морето (2 уикенда), после сме кумове във Варна, после пак морето за дългия уикенд 6 Септември...и то станало 10 Септември  Laughing
Просто полудявам само като си помисля да прекарам уикенда в София. Ние и преди си бяхме хаймани и слава богу, че сега пак си станахме същите Simple Smile

# 147
  • София
Включвам се да кажа, че навън е мноооого горещо пак. Получих си нещата от Редута - много съм доволна, моите и на Роси са страхотни, на Илия всичко му е голямо  Confused Много е кльощав.
Аз си взех и от детските, ръст 156 една пола и един панталон - супер са.
Еххо, много ти завиждам. Ние не пътуваме никак често, мъжът ми е много зает и трудно се отделя за цял уикенд. А кибиченето целогодишно в София не се отразява добре на семейния живот, тъй да се каже. Другата седмица, освен ако небето не се стовари върху нашата къща, заминавам за 5 дни на женско море с 2 приятелки. Отиваме сами.

Вивита, не мога да го прочета - каквато и кирилица да сложа, все излизат квадратчета  Tired

Отивам да готвя, че нищо не съм свършила днес.

# 148
  • София
В събота се прибирам с децата от Видин и ако има среща в неделя ще дойдем.
Сега се връщам от FOXа, много са им готини намаленията. Комплект (тениска и панталонче) за Кали - 5,99. Нямаха един лев да ми върнат и ми го дадоха за 5лв. На Боян панталон и тениска 25 лв. Доволна съм, а и 6 седмици не съм ги виждала, така се успокоявам, мнооого ми домъчня.

# 149
Симка, радвам се, че не са те минали от Редута. Аз снощи им написах много гневен и-мейл като отговор на този, в който ми заявяват, че трябвало да чакам за единият артикул 12 седмици и въобще не забелязах, че имейлът им бил "do not reply" #Cussing out Направили са всичко така, че да не мога да ги контактна, но аз сега ще си го разпечатам и го пращам по пощата Crossing Arms Писала съм им, че ако до средата на август не си получа нещата, направо им анулирам цялата поръчка Crossing Arms и да ме отпишат от клиентската си листа или каквото е там...
Еххо, и ние мръдваме от време на време на някъде, но чак такива пътешествия са си мечта за нас Wink Натоварен график, но приятен Sunglasses
На моя човек му намерих дето се казва ахилесовата пета - пуснах му малко Бари Уайт и като седна до едната тонколона не помръдна поне в продължение на няколко песни Laughing Голям кеф Mr. Green, колко работа само си свърших.
По повод асансьорите в търговските центрове - обикновено все има опашки пред тях и аз си качвам количката с ескалатора. Е, естествено дебна да няма полицаи, че веднъж вече ме предупредиха Crazy, нали е забранено.
Сега се чудя какво да му взема на моя бандит за ядене и пиене, че позволявали при проверката на летището само 250мл течности да нося newsm78 Той се налива като жаба. Днес му взех един биберон, който се монтира на всички стандартни купешки бутилки за минерална вода.
Хайде това е от мен изчезвам да си подреждам хаоса. Crazy
Молба - бихте ли ми подсказали хубава музика/българска/, която се слуша в момента в България, да е различна от чалга и да не е много траш Praynig

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 18:03 от Pollia

Общи условия

Активация на акаунт