Жарко слънце вън пече - НОЕМВРИЙЧЕТО на плажа се пече!

• 12 046
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
ПРИВЕТ  Grinning

Дюдю, не се тормози за старата работа. Много добре разбирам как се чувстваш, защото на старата си работа изкарах 5 години + почти 2 майчинство. Но си бях решила, че ми е нужна промяна и смяна на работата, та някак си по-леко ми е на душата, че и при мен ще има ново начало! Всяко зло за добро! Много е вярно това!

Диди, поздравления за отстояването на правата! Само така  Twisted Evil Жалко на тупената кола, дано в сервиза се погрижат бързо и добре за нея!

Били, бързо оправяне на очичките!

Поля, резултатите са добри, нали  Praynig

Еххо, аз съм "маниячка" на тема обзавеждане и интериорен дизайн, та искрено завиждам за възможността да обзавеждаш празна къща  Blush На нас само детската ни остана, до края на август трябва да е готова. И после ще ми остава само да се почесвам как да накарам скъпия да "пипнем" тук и там   Crazy Или пък ще си построим нова къща и там ще се развихрям на воля  Mr. Green

мече, за ци .... те, и аз искам, ама не ми стиска да легна под ножа  Twisted Evil

канеста, не сме ви забравили  Wink На снимките с Деянча Едита е много сладка  Grinning

Айдеееее  ooooh! спирам да пиша, че се олях!

# 121
Ехо здравейте.
здравейте ноемврийски майки.
моя син е вече с 14 зъба и скоро се очакват още.
митко роден на 10,11,2007 г

# 122
а, нямахме си Митко Simple Smile
здравей, ивелина80 Simple Smile предполагам, че все пак е роден през 2005 ?

а Деян снощи много се забавлява на едно бирено дръм-шоу, топи ръката в бирата и я облизва като маймун.
Печена бамя с оцет взе, че му хареса  Thinking

# 123
Мила Тити, действително сина ми е роден на 10,11,2005 г. просто се разсеях. Искам да те попитам как да си публикувам снимка на моя Митко и да го прибавя към профила си. Ивелина

# 124
Привет!
Виждам, че нищо не сте се разбрали за среща...Ако искате да се видим утре към 11? Но си мисля, че детският кът в Мола е малко семпличък и доста тесен- днес спец. погледнах- няма нито къде д скачат, нито нищо. Има само неща за рисуване и една пластмасова къщичка, както и няколко костюма за по- големички. Туй то  Rolling Eyes А и децата днес бяха малко къто сърдини набутани, пък нашите шушковци са още малки, та незнам дали там е подходящо за тях. Кажете някой друг клуб с хубави играчки и кафене за нас и там да се видим?

Тити, сега само цацата остана да обикне и е готов за гларус по морето  Mr. Green

Добре дошла на новата мама и нейния Митко  bouquet От кога не сме имали приток на нови попълнения....само все по- големи липси  Thinking

Най- накрая на бързичко щракнах няколко снимки на творенията, дето "мен мама така си ме е родила, да не си мислите, че имам нещо допълнително!"  Twisted Evil Обаче нещо не мога да пусна линк към него, защото вместо да казва, че е личен и да иска парола, то те връща в началната страница  Thinking До сега не ми се беше случвало....

# 125
че той цаца си обича  Joy само от сурова риба се страхува....малко.

# 126
Срещичката за утре е ОК.

тити, Деян обича биричка отсега,а ? Grinning На Мини съм и казала: кафе, бира, гердани и лак на всичките пръсти (сега лакираме само 1 показалец) - като стане голяма. А тя уточнява: "На две!" Laughing

# 127
и ние сме на линия за утре- където кажете  Hug

# 128
Само някой да предложи клуб за срещата и ще сме уредени  Grinning Аз не съм ходила по много такива и съм малко безполезна за това начинание! Да не стане така, че поради липса на място да отложим.

# 129
Клуб - може да са заети наистина. През почивните дни по принцип се правят много рождени дни.
Вижте каква покана имам за утре (това е от нашия "курс по английски") и ако искате там да направим срещата.

"Плейцентър Приятели ви кани на купон в Борисовата градина на 29. 07, неделя, от 18 часа. Мястото е заведение на открито, нарича се Duke, бившия Маймунарник. Близо е до езерото с лилиите в дъното на парка. Ако имате проблем с откриването - точно в 6, 6:30 и 7:00 ще има някой от нас на езерото, който ще ви заведе. Водете децата и бебетата! Носете си някакви играчки, ако искате. Има и пясъчник. Ако имате кака или батко под ръка, които биха се занимавали с малките, са добре дошли също. Ако ви се облича тематично - темата е Джунглата и животните в нея."

Ако не-да помислим за клуб. Аз харесвам "Барбароните", но не съм сигурна, че всички са с климатик. Много са остъклени, много светлина влиза там и съответно става доста задушно.  Тук сме си изкарвали приятно: Барбарони 2, Гр.София, ул.Казбек 49, тел. 855 79 99.

А за Мола - детския кът приема деца навършили 1 година и 8 месеца. Мини тъкмо утре ги навършва Simple Smile.

# 130
  • Карлово
Хайде дойде и моят ред до компа. Тия дни мъжът ми се е запалил по някакъв отлайн бридж и не мога да припаря до форума.

Поля, стискам палци всичко да е ОК!
Мече, снимки чакаме.
Ивелина и Митко, добре дошли!
Дюдю, носталгията е неизбежна, важно е новата работа да ти носи още повече удовлетворение.
Диди, само така, крайно време е да започнем да си търсим правата по всички инстанции.

От няколко дни разишлявам с разтопения си от жегата мозък над два въпроса
1. Кога започват да различават цветовете и трябва специално да ги учим, или става от само себе си? Онзи ден у едни приятели казах на Мартина "Вземи си доматче от жълтата кофа" и тя избра правилната кофа. Бяха две-зелена и жълта, и двете с домати. Но дали беше съвпадение newsm78
2. Как ще се процедира с пишкането на плажа? За акането мисля да нося найлонови торбички и евентуално да върши върху тях работата. Обаче за пишкането? Не мисля, че би могла да стиска до намирането на подходяща тоалетна и изчакването на ред и т.н. Може ли някой от вас, която вече не ползва памперс и е била на море да сподели опит. Голям ми е проблем Embarassed

Днес се спасихме от жегата с пикник до реката. Какъв ужас обаче като се прибрахме - Балкана над Карлово гори на три огнища. Как може да има толкова безотговорни хора Thinking

Спокойна вечер!
И приятна среща утре, ще чакаме снимки!

# 131
  • София
микки - аз мисля, че вече различават цветовете поне някои, но аз поне гледам да ги назовавам по принцип - Филип има също доста такива попадения и не мисля, че са случайни, ест често бърка...
за плажа - или с памперс бански или я оставяш просто да си пишка...може да събираш в торбичка пясъка, мокър от пиш....

Ивелина - добре дошла и да пишеш често...Wink

# 132
не мисля, че има проблем да пишка на пясъка. Всъщност Деян на плажа досега не е е вършил нищо.

за цветовете е ясно, че ако им ги показваме, ще ги различават. Ако не сме ги показвали, т.е. от самосебе си точно цветовете няма как да знаят Simple Smile

# 133
добро утро!
кейти различава цветовете, но баба ми я е учила. дори знае да ги казва- синьо, лелено, червено, жъто и т.н.
не знам какво притегателно има в нашата входна врата, но от вчера там се подвизава едно малко котенце. кейти пищи от радост. храни го непрекъснато. както са взелида прииждат животни, скоро ще направя зоопарк в двора  Mr. Green
какъв чуден детски клуб има в самоков. освен да ходим до там  Wink ще се организираме ли за днес. аз ще проверявам форума.

# 134
ако кажете - тутакси тръгваме за към мола. ние сме на 10 минути всъщност.

и петра различава цветовете - ако я изпрая да донесе нещо с определен цвят, носи го. рядко не нацелва. и то по-скоро заради характерови особености - не че не знае кое как е нашарено. не ги изговаря, обаче, защото още не говори  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт