Жарко слънце вън пече - НОЕМВРИЙЧЕТО на плажа се пече!

• 12 052
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Pollia дано са наред хистологичните резултати  Praynig
Симка Ния отдавна пие само прясно и кисело мляко по собствен избор Simple Smile

Аз съм на морето. Ния спи. Жега е.
Имам някакъв конферентен разговор в 2 и така не ми се говорят и слушат глупости на английски, ама к'во да правиш......

# 106
  • София
Симка -  за АМ, Филип все повече намалява количеството, но пие, вече  изпива между 100-150 мл...а допреди месец-два пиеше по 200-230мл...., искаше ми се по-дълго  да пие, но както иска, имаче през деня мисля, че хапва достатъчно млечни неща...

Поля - дано са наред резултатите...

айде отиваме да наним Wink

# 107
О, има живот в нашата тема....изненадана съм  Mr. Green
ДюДю, и аз не обичам промените и предполагам разбирам как се чувстваш, но всеки край е ново начало, а стискам палци за теб то да е по- хубаво  Heart Eyes
Симка, ти необразован самосванец такъв......."ти ги остави западняците, те какво разбират" е мисълта закърмена във всеки бюрократ в Бг  Wink Дано намериш начин да си оправиш документите.....за жалост там връзки нямам никакви, така че само палци мога да стискам. А АМ пие с пълна сила и не мисля да спирам да и давам поне до 3 годинки, стига тя да не ме отреже.

Поля, стискам всички палци резултатите да са добри! Чудесно е, че не те е боляло, защото звучи много зловещо иначе.

Еххо, като се наговориш и наслушаш на английски да пиеш един фреш и за мен на морския въздух....... Sunglasses

За среща само се записахме, но отиват нещата към липса на такава, така като гледам  Whistling

Мен все по- прогресивно ме мързи и само по магазини и към морето ме влече, ама нямааа.......
Вчера стана точно месец от операцията. Наместват се все повече, но пак бавно ми се струва и има още доста да слизат. Хич не съм от търпеливите за жалост и адски се дразня колко бавно придобиват окончателен вид. Иначе болките са доста търпими вече.....само дясната ме пробожда от време на време неустоимо, но като ти спе дъха после пак се оправяш  Wink Скоро ще си изтипосам снимка да ме видите каква съм спасителко на плажа  Twisted Evil На мен вече официално ми се струват адски малки и няма да си колебая след второто дете и кърмене да си сложа поне 450-500 сс.

Ох, имам работа....отивам да се мъча....

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 15:16 от me4eto

# 108
  • Gabrowo->Sofia
Привет от Габрово!
Хей, Мече, давай бързо снимки стига ни мъчи любопитството  Wink За среща - нас не ни бойте. В Габрово сме, а Ваньо все още е сополив. Днес го водих пак на лекар контролно. Намерихме детска лекарка, която лекува с хомеопатия и ходихме при нея, че онази лекарка от кварталната поликлиника във вторник ми се стори много зле...
ДюДю, нормално е да ти носталгично като напускаш работа. За четири години много неща от живота ти са били свързани и с тази работа. Пожелавам ти много приятни емоции и в новата работа.
Симка, май Ваньо ще прави компания на Роси в памперсоносенето. А за проблема с дипломата оставам безмълвна пред решението на бюрокрацията!
Поля, стискам палци резултата да е добър.

Сега да ви разсажа каква случка ни се случи днес. Отидохме с колата до кабинета на лекарката, там малко почакахме и след прегледа доволно излизаме навън, за да се приберем с колата, е да, ама не!
Колата ни ударена. Предата броня виси, маската паднала на земята, десния фар хлътнал навътре  newsm78 чудна гледка! На всичкото отгоре Ваньо като я видя почти се разплака "Кола тупенаааа, кола , Маньо тупенаааааа....." (превод: Колата е счупена, колата на Ваньо е счупена)Обадихме се в полицията и зачакахме. След малко дойде кола на полицията с двама полицаи и като започнаха да сучат, ми те не били сигурни, че удъра бил настъпил на паркинга. Казахме им, че пред нас имаше спряно тъмно синьо Ауди А4, но не сме обърнали внимание на номера.... Те не, та не. Нямало до пишат протокол, защото можело да симулираме произшевствие. Та като се раззвъняхме с Дани по телефоните и им поискахме служебните номера да пуснем жалба срещу полицаите, да видите как се стреснаха! Веднага заразпитваха в медицинския център дали са виждали колата, която описваме, та даже и номера откриха. Издириха къде е регистрирана, кой е собственика и отидоха да го търсят. През това време ние се свързахме със застрахователите да проверим какво трябва да направим и още се туткахме край колата, когато от полицията ни се обадиха, че са намерили собственика на Аудито и идват при нас. Оказа се, че този дето ни е ударил е българин с американско гражданство, на всичкото отгоре не си дава българската книжка, прави се на чукнат...После още половин час мерене на разстояния, писане на обяснения... после оглед при застрахователите... абе голямо приключение беше за всички ни тази сутрин.

# 109
диди, браво на вас  Hug а Ваньо е сладур  Wink

# 110
Дидди само така!!!! Иначе ви съчувствам за премеждието, защото си е голяма разправия поправката на кола и времето без нея Sad
Мече ще пийна обещавам Simple Smile
Тази седмица е седмица на мебели тук на морето, че нали ние не можем мирни да стоим Wink. Току що пристигнаха масата и столовете за кухнята, утре трябва да дойдат един шкаф допъление към кухнята и обзавеждането за 1-та спалня за гости. Другата седмица ще монтират и перголите ...и аз не я знаех тази дума доскоро Wink едни греди от които се прави нещо като конструкция която служи за сянка. Отгоре през върпосните греди се промушват ленти с плат и става сянка. Как го обясних само....абе....

# 111
  • София
Благодаря ви за разбирането и окуражителните думи Hug
Диди, браво че сте решили проблема. Ама като с добро не става понякога трябва да настъпиш някой, за да си свърши работата.
АМ и Калоян все още пие и аз не мисля да му го спирам освен ако не го откаже сам.
Поля резултатите са наред доколкото разбрах, нали?
Симка, много неприятно. Нямам представа как можеш да решиш проблема.
Приятни почивни дни

# 112
ДюДю, успех пожелавам!!! Heart Eyes
Диди, браво!  Naughty
Поля, надявам се при теб всичко да  е наред и с нетърпение те чакаме! Heart Eyes
Еххо, супер! Най-обичам немирности от такъв тип! Peace
Мече, не че съм имала намерение, но съвсем се отказах от подобни естетики. Embarassed
Ние пък имаме конюктивит.  Sad

# 113
diddi, БРАВО, че сте си отстоявали правата!!! Адски се радвам на хора, които не си свиват опашките и отиват да се оправят както могат   bouquet А иначе съчувствам за инцидента освен заради лошата изненада днес, така и понеже, както каза и Еххо, разправийте и дискомфорта без возило са ужасни. Дано не ви мотат много по сервизите. Не мога да скрия, че много сладък ми стана Ваньо как от сега си страда за колата  Heart Eyes Колко от малки са привързани за автомобилите си тези наши мъже  Wink

Еххо, тъкмо се замислих къде ли съм била в училище, като са я обяснявали тази дума и щах, срам не срам, да питам за разяснение и ти ме успокои  Grinning Наслаждавай се на мебелирането и дано стане както го искаш!

=^._.^=, много кофти при вас! Капки ли слагате и много ли е тежък ? Аз от малка имам някакви ужасни спомени от моментите с конюктивит- залепнали клепачи и  проче.....Съчувствам искено и се надявам много бързо да мине!

Ама вие пък всичките много лесно се отказвате от "подобрения"- то е ясно, че има болка (е, и аз очаквах по- малко де  Rolling Eyes ), ама не се умира. А какво удоволствие доставя погледа в огледало....Пък и ако беше толкова зле, нямаше пак да мисля за още по- големи, нали  Laughing Само първата нощи ще ги задължа да ме държат упоена, че тогава е големия зор  Crazy

# 114
мече, мен не мож ме отказа  Naughty даже сега в това лятно време и разголени рокли, хич не съм сигурна, че ще дочакам второто кърмене, че после....дори ме спохождат такива еретични идеи като некърмене на второто  Twisted Evil
напоследък съм луднала вкъщи, направо не ми се седи вече и всеки ден едно и също....скоро май ще ме стегне шапката и накъде ще хукна, не знам.
на линия сме за среща- хайде кажете кога и къде и може и да се съберем.

# 115
  • Димитровград
Здравейте всички!!!
Надявам се,че не сте ни забравили,както и ние вас.Вчера си изпратих бандитката вкъщи и сега ми е много тъжно и скучно.Изкарахме много хубави дни на плажа и по разходки.Помрачи се малко на края,защото се разболя за един час от вирусна ангина и вдигна 40 температура,но веднага намерихме добър педиатър в Несебър и започнахме лечение.Снимките няма как да ги кача,защото пиша от клубче.Много поздрави и целувки от нас!  bouquet

# 116
Юка, само така...няма да се отказваш  Wink Айде слагай и ти ц...те и ще ходим по магазини заедно за нови сутиени и рокли  Sunglasses А и защо да не кърмиш второто? Аз няма да имам проблем с къременето(да чукам на дърво де, че знае ли някой  Praynig ), защото са подмускулно и жлезата си е невредима. Най- много да поувиснат или да станат стрий (това второто е гадно), но аз затова нарочно сложих сега по- малка кубатура, която да мога да заменя после с по- голямата и всичко да си е 6. Няма какво да те тревожи кърменето  Peace ПИП дават възможност в рамките на 5 години да замениш импланта безплатно за друг размер, така че и инвестицията няма да е отново същата  Money  А на среща май ще си ходим само ние  Mr. Green

кенеста, как ще сме те забравили, даже снимки от вижданката с Тити гледахме на дечковците! А дори не мога да си представя къде го намерихте този педи в Несебър....аз тогава когато станаха нещата при мен един гинеколог (какъвто и да е) не можах да намеря, че само веднъж седмично бил в клиниката  Shocked  Имали сте голям късмет! Лошо ми става като си помисля какво е положението с болниците по морето....

Тази вечер жертвах някой и друг час сън, но си изгледах CSI и сега доволно отивам да лягам, че домочадието вече има солидна преднина. Лека нощ на всички спинкащи и неспинкащи (надявам се майчето да не е от вторите, милата)

# 117
Ехей!
И ние сме на линия за срещата! Само кажете къде и кога. Не мога аз да я организирам, че в момента фунционирам на 30% от капацитета си Laughing

# 118
  • София
Хайде,девойки във Фокса има намаления. Аз съм без деца, но може и да дойда, ако е за днес. Нали за Мола на Стамболийски става въпрос?

# 119
Здравейте, аз за днес вече си направих планове, тъй като така и се разсейвахме до последно, така че са ЗА за утре. Ако решите днес пък, ще се включим на другата сигурно  Wink
Ако искате пък да оставим за Неделя, за да можем от днес да се уточним?! Както реши мнозинството  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт