Жарко слънце вън пече - НОЕМВРИЙЧЕТО на плажа се пече!

• 12 053
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Ние също имаме напредък с гърнето. От няколко дни имаме само един пропуск. След това ужасно разстройство дори не смятах да го уча скоро. Юнак Георги обаче започна сам да си казва и без фалшиви тревоги и дори на гърнето, а до сега не го поглеждаше и тичахме при тревога в банята.

# 91
Поля, за това не смея много да поръчвам от тези сайтове, но пък то е най- вече защото съм в Бг. Иначе в Англия много често си пазарувах по нета, но не съм поръчвала от Редут. Та мисълта ми беше, че всички сайтове ти създават такива главоболия- ако си спомняш колко време чаках количката на Яна там.....вече имах съмнения, че ще проходи преди да дойде Бъгабуто  Crazy  Не се ядосвай.....може пък да е нямало да ти седи добре  Wink  Heart Eyes

Тити, ти ли го направи? Много е джиджан  Peace А и браво за питомеца- явно е много привързам към вас, че и след опит за убийство пак да си седи....ех, любоффффф  Twisted Evil

Казвайте кога ще се срещаме, мами, че да си правим плановете! Накрая ще се размине явката.

# 92
За гърнето:
Ади сами 1 път се е изпишквала в него, 1 път я усетих, че и се ака и бързо я сложих на гърнето. Напъна се тя, тя така сяда, че отпред остава голямо разстояние и се вижда какво става в гърнето, та като се развика: бъля бъля, бъля бъля - т.е. боклук, мръсно, и стана с омазаното си дупе и оттогава нямаме никакви попадения  Rolling Eyes
тити, хубаво човече, ти ли го оплете?

# 93
Мече, не беше за мен, затова се ядосвам Cry Ако беше за мен веднага бих анулирала цялата поръчка.

# 94
  • София
Такаааа, отказвам се. Роси не е пишкала от сутринта в нощния памперс. Нито капка. А е пила и яла както обикновено. Ега ти ината!!! След като може да стиска толкова, значи е способна да упражнява контрол над пишкането - т.е. напълно способна е да махне памперса. Но не!

За да не се стресираме повече и двете, а и за да не стане по-голяма беля, май ще се откажа засега. Как мислите? Или пък да я оставя с памперс, но да я слагам отвреме-навреме на гърнето?

Поля, не беше жив, даже беше изгладен, ако не и изпран. Но шокът си е шок. И аз направих стабилна поръчка в Редута, сега остава да не дойде  #Cussing out. Знам малко френски и, доколкото схващам, засега всичко е наред. Аз харесвам Саркози още от предизборната му кампания Peace

На всичкото отгоре, от МОН отказват да ми легализират английската диплома. Това вече ме съсипа. Надявам се да не се наложи да заведа дело. Не че няма да го направя, де. Някой с познати в Министерството Embarassed?

# 95
Такаааа, отказвам се. Роси не е пишкала от сутринта в нощния памперс. Нито капка. А е пила и яла както обикновено. Ега ти ината!!! След като може да стиска толкова, значи е способна да упражнява контрол над пишкането - т.е. напълно способна е да махне памперса. Но не!

За да не се стресираме повече и двете, а и за да не стане по-голяма беля, май ще се откажа засега. Как мислите? Или пък да я оставя с памперс, но да я слагам отвреме-навреме на гърнето?

щях да ти предложа да я оставиш по гащи да си пикае където иска, но и Деян днес стиска от 7.30 сутринта до 13, когато заспа на дивана - аз не бих могла да заспя с пълен мехур, не знам как го прави той. Тъй че....

да, аз го плетох, нали знаете, че обичам да се обграждам с куки и кълбета  Mr. Green

айде уговаряйте се за срещата, че и ние в прованса да гледаме снимки Simple Smile

# 96
Здравейте,ноемврийки!
Съжалявам за черния си постинг,но една майка-герой има нужда от нашата помощ.
Историята и може да намерите на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Помолиха да ме да предупреждавам,че в тази тема има подробности,които могат дa ви разстроят.Все пак това са нещата от живота и всяка една от нас би могла да бъде на нейно място.Четете само колкото можете да понесете и за всеки случай прилагам само банковата и сметка:
 Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

# 97
Тити голям майстор си ти. Бравос!!!
Симка аз бих я оставила по гащи, както Тити е казала. Ния така се научи. Честно казано обаче никога не е стискала повече от 2 часа.
Среща утре следобед заминавам да видя Ния и майка ми на морето, така че ще пропусна, но ще чакам снимки Simple Smile

Досега се борих за карти за мобилен интернет и вече съм супер мобилна Simple Smile имам връзка от всяка точка в която има покритие към интернет и към всичките си системи. т.е. мога да си стоя цяло лято на морето Wink е де тоз късмет..искат си и присъствие в офиса, но поне до края на лятото мога всеки петък да се правя, че работя от морето Wink

# 98
За да не се стресираме повече и двете, а и за да не стане по-голяма беля, май ще се откажа засега. Как мислите?
Аз бих изчакала в тази ситуация.

# 99
симка+поля - поръчка номер 1 от редут пристигна! доволна съм! чакам другите 2 Simple Smile днес имам планове да правя нова.

# 100
Привет!
От няколко дни си имам бавачка - леля ми. И от няколко дни Мини ходи по нужда не в гърне(там един единствен път се изяви), ами кляка в предварително пълен с вода леген и си пишка и ака като шампион. Доста ексцентрично! Не дава да и се сложи памперс, ходи по голо дупе (вкъщи). Явно ще се разделяме с пампито, ама кога- не се знае...

# 101
  • София
Леле почти 24 часа никой не е писал в темичката  Thinking
Днес ми е последния работен ден на старата работа и ми е едно такова криво и мъчно - изчиствам си компютъра от снимки и лични неща, събирам си нещата Sad. По свой избор си тръгвам, но все пак това са повече от 4 години от живота ми. Днес ще ми е криво пък от понеделник ще гледам напред Simple Smile Дано да не съм сгрешила с решението си. Извинявайте за офф-а, но имах нужда да споделя.
Хубав ден ви желая

# 102
наистина съвсем замря темичката. ама като и мен ме мързи да пиша  Confused
дюдю, сигурна съм, че щом поемеш новото предизвикателството и ще се почувстваш по-добре. 4 години са си много, човек се привързва към колеги и офис. ама пък и става едно такова еднообразно. поне на мен ми доскучава в определен момент. пожелавам ти успех!
аз от редута още се колебая далида поръчвам. гледам, гледам и не виждам нещо по-различно от тук. харесах си обаче едни рокли в един сайт. страхотни, не съм виждала такива тук или поне не на тези цени. макар че то лятото си заминава вече. все пак мисля да си поръчам няколко. ако има желаещи, ще се разровя за адреса на сайта.
с гърнето нямаме никакъв успех. то и аз не съм много сериозна. бабите все ми дуднат на главата. но не ми се иска детето да намразва гърнето. тя досега винаги сама се е учила на всичко, някак си без много обяснения и наставления. така че ще чакам да ми каже и за гърнето  Laughing
хубав ден на всички !

# 103
  • София
Роси пък явно ще ходи с пампе до 4 годишна. Отказах се. Тя изглежда доволна.
ДюДю, желая успех с новата работа!
Аз съм много прецакана - министърът на образованието се е заинатил по неизвестни причини и от 2 години отказва да признава дипломите от университета, който съм завършила. Сега аз имам висше образование навсякъде по света, освен в БГ. По тази причина не мога да запиша магистратура в БГ университет, тъй като според нашето министерство на образованието, нямам бакалавърска степен. А аз преподавам от 4 години и съм била гост-лектор в Англия.
Майче, ти кога направи поръчката? И къде си получи? Известие по пощата ли получи?
Исках да ви питам - ноемврийчетата пият ли още АМ, или са минали изцяло на прясно и кисело мляко?

# 104
Привет Grinning,

вчера се опитах да пиша, но не успях Crazy
Бях като робокоп - сутринта ми правиха биопсия, та цял следобяд бях пристегната с компресите като някоя мумия.
Даже снощи не можах да спя и сега имам мускулна треска на ребрата. Иначе съм в пълна форма Party
И за да не се чудите за какво става въпрос да поясня, че наскоро направената ми мамография показа съмнителен резултат, та вчера ми изтеглиха с нещо като сонда съмнителната тъкан или поне взеха проба от нея и сега я изследват Thinking Процедурата не трая повече от час и беше напълно безболезнена.
От утре ще стягам багажа за БГ Party
Дюдю, каква е тази носталгия, я по-весело Wink Успех на новото работно място и от мен  bouquet
Симка, какви са тези неразбории с дипломата ти?  newsm78
Майче, честита ти първа поръчка! Flutter
хайде лек ден за сега, че дребният е гладен #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт