Жарко слънце вън пече - НОЕМВРИЙЧЕТО на плажа се пече!

• 12 056
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • Карлово
ДУ!
Нищо ново, пак жеги...
Еспри, в Хоби има огромен брой теми за фотошопа, основните нещо са лесни, погледни там, има доста уроци

# 76
  • Sofia
Ей сега ще чета,снощи бях бая уморена вече:-)Благодаря:-)

# 77
  • Карлово
http://imagination-forum.com/viewforum.php?f=50&sid=c08703a4 … 7dd999065cd326736

Еспри, виж и тук, на руски е обаче

# 78
  • Gabrowo->Sofia
здравейте!
Да, Юка, от Габрово съм, даже сега съм тук (в Габрово). Ваньо го нагази някакъв вирус, пак. Вдигна леко температура, сополиви се и покашля. Аз започнах да си го лекувам както заная от нашата педиатърка, но вчера реших да го заведа тук на преглед да му видят гърлото и гърдичките. Е, нищо сериозно не е, но докторицата ме шашна. Първо като и казах с какво го лекувам, тя беше разочарована, че няма какво да ни изпише  Shocked и накрая каза, че ако до петък не се е оправил да идем пак да му изпише антибиотик  Shocked! Аз съответно и казах, че едва ли ще трябва и, че до сега не е пил никакви антибиотици, хеле пък за едни сополи.... няма да стане! Ама не можете да си  представите тя колко беше изненадана, че дете на година и 8 месеца не е лекувано с антибиотик! Направо ми дожаля за децата на които е педиатър тая госпожа!
Еспри, и Ваньо бойкотира гърне, седалки и прочие пособия за пишкане/акане. Не ще ни прав, ни седнал, ни никак.... аз го държа без  памперс за да му се проветрява дупето и апартамента на родителите ми е вече наакан и напишкан на доста места Sick Като си тръгнем ги чака основно чистене..

# 79
здравейте!
Да, Юка, от Габрово съм, даже сега съм тук (в Габрово). Ваньо го нагази някакъв вирус, пак. Вдигна леко температура, сополиви се и покашля. Аз започнах да си го лекувам както заная от нашата педиатърка, но вчера реших да го заведа тук на преглед да му видят гърлото и гърдичките. Е, нищо сериозно не е, но докторицата ме шашна. Първо като и казах с какво го лекувам, тя беше разочарована, че няма какво да ни изпише  Shocked и накрая каза, че ако до петък не се е оправил да идем пак да му изпише антибиотик  Shocked! Аз съответно и казах, че едва ли ще трябва и, че до сега не е пил никакви антибиотици, хеле пък за едни сополи.... няма да стане! Ама не можете да си  представите тя колко беше изненадана, че дете на година и 8 месеца не е лекувано с антибиотик! Направо ми дожаля за децата на които е педиатър тая госпожа!
Еспри, и Ваньо бойкотира гърне, седалки и прочие пособия за пишкане/акане. Не ще ни прав, ни седнал, ни никак.... аз го държа без  памперс за да му се проветрява дупето и апартамента на родителите ми е вече наакан и напишкан на доста места Sick Като си тръгнем ги чака основно чистене..

диди, бойкотира, zащото се е научил, че така става и му е интересно, но ако можеш да го zалъжеш да седне с нещо и да поседи малко и така няколко пъти може и да се научи  newsm78

# 80
  • Gabrowo->Sofia
Вивита, не става. Заседява се за по-дълго само ако гледа клипове по телевизията, но и тогава няма резултат от седенето. Става и след 5-10 минути резултата е някъде по пода....Имаше един период, в който имаше някава успеваемост, но сега е във фаза бойкот. Хич не му дреме, че има  гърне. Както и да е, все някой ден  ще се научи. Дано да е преди да стане на две години  Wink

# 81
  • София
Привет!
Аз също започнах борбата с гърнето. Като резултат от ден и половина усилия, имам следното:

- висене час и половина в банята с Роси след сън, рев на седалката на тоал. чиния, изпишкване права и ужасена
 - стискане цял предиобед, пишкане в памперса за сън
 - стискане цял следобяд (5 часа  Shocked), победно изпишкване на 1/3 гърне
 - висене половин час на седалката след сън, напишкване в гащите 5 минути по-късно
 - още едно напишкване, съпроводено с рев, а после хилене
 - последно отвисяване на гърнето, след като каза "Боли" и посочи дупето. Седя 15-20 минути, вдигнах я и видях в празното иначе гърне насекомо  Sick. Толкова се шокирах, че после се наложи да ми слагат мокри кърпи на челото. Оказа се, че на панталонките, които и бяхме обули поради лиспа на повече гащи, е имало залепнал и изгладен скакалец (не много голям), който я е дразнел, и когато е седнала на гърнето е паднал в него. Обаче как беше уцелил точно дупето, та дори имаше крилца......ох, лошо ми става. Извинявайте, ако е твърде гадно.

Е, от днес продължаваме борбата, заредени с 6 нови чифта "бикини", както казва микки  Laughing, които тати е избрал много коконски - с цветчета и различни цветове.
Пожелавам на Доминика и на Ваньо бързо оздравяване!

# 82
Привет от работна мецана, станала рано- зарана!

Вчера на курса наистина си бях комична гледка, ама аз съм си виновна за облеклото. То се иска мислене, а пък аз от страх да не пукна от жега, че нали сега сме като Сахара тук, а за климатик не бях сигурна дали имат, та затова се прекарах така. Ама няма да смеете много на мой гръб, ей  Twisted Evil
Тити, ти си борбена натура....възхищавам ти се! Аз нали скъм си по- мека Мара, пък и съм много изпълнителна  Blush

Вивита, тука такива екстри като антибактериални препарати няма! Съмнявам се, че тук си карала този курс  Wink То кърпите за превръзки бяха потни, мръсни и миришещи, дето едно обикновено пране в пералня поне може да се прави от време на време поне, а ти за устата на манекена ми говориш   Sick Grinning

Симка, защо толкова я притискаш за това гърне? Има време още колкото искаш. Не е хубаво така, защото ако я стресираш може да започне да се стиска и за малка и за голяма нужда и ще се видиш в чудо!!! Яна така се изплаши от акото в гърнето веднъж (за пръв път се изака там) и макар никой да не я притиска изобщо да прави каквото и да е там и много се зарадвахме като се изака, тя така се стресира от това грозно голямо нещо, че после спря да ака и се стискаше нарочно, а пък и се ходи и не ме питай какъв ужас изживяхме....щяхме до Пирогов да я водим и все още не сме съвсем добре и само се лъжем да ака.....Много е гадно, не си го причинявай насила!

# 83
  • Карлово
Съвети за гърнето не мога да ви дам, при нас се получи лесно и от самосебе си. Може би просто мъниците още не са готови за раздялата с памперса newsm78

# 84
  • Sofia
Съвети за гърнето не мога да ви дам, при нас се получи лесно и от само себе си. Може би просто мъниците още не са готови за раздялата с памперса newsm78

С момите е лесно:-))) Марина се научи рано на гърне и на възрастта на йоско,дене само че бе без памперс през деня,а и ходеше само на гърне.Но с ината Йоско,ще имам проблеми.Знае какво се прави на гърнето(вече ми демонстрира:сваля гащи и се опитва да седне на него),но не иска да го прави.

# 85
симка, пак ме зарадва с описанието на поредното ви приключение Simple Smile
току-що направих експеримент, понеже Деян вече пищи от думата "гърне", и докато играехме с една топка, го попитах дали иска да играм баскетбол с гърнето. Е, пак се разпищя.

ние пък си имаме гущерче на четвъртия етаж, живее под чехлите ми, първия път го помислих за стоножка  и го утрепах, после, разгеле, се оказа че е живо и не се е отказало да седи вкъщи; дълго е колкото кутрето ми.

вижте най-новото приятелче на хлапето  Wink

# 86
  • София
За гърнето - при Калоян горе-долу попаденията са колкото и пропуските. Не отказва да седи на гърнето когато има нещо за вършене, но и не си казва. Въпреки постоянното питане дали има пиш или аки и честото слагане на гърнето пак има локвички доста често. Забелязвам, че пишка доста често, изобщо не стиска.  Локвичките го забавляват и преди още да съм го видяла започва да пляска с ръце и крака и да се радва на "мокрото". Напредък е, че памперсът от следобедния сън вече остава сух. Надявам се скоро да започне и да казва  Thinking

# 87
Привет и от мен Crazy

Симка, ама скакалецът жив ли е бил в гащичките и? Аз бих се ужасила, защото хич не обичам насекоми Sick Не ме е страх, но ме отвращават.
Тити, помислих че ще видя гущерче на снимката. Много е готино човечето, твое творение ли е?
На нас пък днес ни се строши капака на гърнето - много странно, капакът по случайност падна, но така, че се строши, а също счупи и седалката Crossing Arms
Мече, помня и аз курсовете в бчк за книжката. Само че ние пропуснахме изкуственото вдишване. Иначе  първа правих дето се казва "гръдните", но и без нови придобивки нямах особено много сили. Все си мислех че са ми заякнали малко ръцете от разнасянето на Поло, но НЕ. И превръзки не правихме, май са ни претупали по бързата процедура Thinking
А днес цяла сутрин се ядосвам и то най-вече на себе си, че пак се осмелих да поръчам от тъпия сайт на Редут-а #Cussing out Вече цели 10 дни от поръчката ми са изтекли и те се осмеляват да ми пращат и-мейл, с новината, че един от артикулите не можели сега да ми го доставят, а представете си чак след 12СЕДМИЦИ #Crazy че на мен за какво ми е за тогава??? Лятна дрешка за зимата #2gunfire та реших да им звънна, че да видя какви са тези смешки и 5 минути слушах рекламни небивалици - естествено никой не си и направи труда да ми вдигне Sad
А  сутринта след като им отворих сайта, веднага ми се отвори меню, че сертификатът им за защита на  личните данни при трансмисия е изтекъл вчера #Cussing out И те смеят още да продават #2gunfire
Сори за офф-а, но много се ядосах.

Лек ден Flutter

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 17:00 от Pollia

# 88
пък петра вече си прави всичко в гърнето. за всеки случай слагам памепрс за сън и при излизане, но си е сух. яслите в това отношение много помагат, явно  Wink

поля - недей така, мила, ме стряска с тоя редут. аз вече на 3 пъти МАЙ поръчах по нещо. а май, защото получавам разни неща в мейла си, но нали не знам френски, та не чаткам дали потвърждават или нещо ми се обясняват по поръчката.

# 89
Майче, пращай ми на мен, каквото имаш за превод. Peace

Общи условия

Активация на акаунт