Жарко слънце вън пече - НОЕМВРИЙЧЕТО на плажа се пече!

• 12 060
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Запис за срещичка в Мола!

# 61
  • Карлово
ДУ!
Паркирала съм се пред ТВ-то да гледам пристигането на сестрите и набързо да ви пожелая по-леко преживяване на днешния очертаващ се горещ ден. Grinning

# 62
Добро утро  bye
Аз пък закъснях за работа за да гледам пристигането на медиците (не че на някой му пука, че съм закъсняла  Mr. Green) Много трогателно беше. Честно казано зарадвах се като разбрах, че са ги пуснали. Добре, че се намесиха големите страни, че щяха да си изгният горките хорица там.
Ние сме без дете и такъв мързел ме е обзел, че не е истина....чак днес сутринта си оправих багажа от морето и то само, защото ме хвана срам от мъжа ми  Embarassed ама да ви кажа липсваше си ми това да не трябва да правиш нищо по график и да не бързаш за никъде....

# 63
Здравейте  Simple Smile
Аз само слушах по радиото за пристигането на медиците. Не успях да стигна до телевизора, защото днес ме тръшна и мен тъпия вирус  Close Сега съм малко по-добре, ама ме е страх да хапна дори и диетични неща. Ади все така си ака рядко, таман от снощи се беше оправила и след закуската пак същото положение  Confused

Хайде лек ден и се скатавайте на хладно!

# 64
  • Карлово
Доминика, кофти работа е тоз вирус, но бързо оздравявайте!

# 65
На мен пък преди 5 минути ми звънна свекито да ме поздрави с освобождаването на медиците ни, беше много радостна Grinning
Е, и естествено за да каже че било благодарение на Саркози Party/тя още от преди 3 години го беше обявила за президент/.
Ох тук е жега.
Доминика, дано ти мине бързо, и на Ади също.

# 66
Доминика, оздравявайте бързо!

Ние мислехме в петък да пътуваме за вилата, но може и да останем за срещата и после да пътуваме, ако е в събота преди обяд?!

# 67
Привет! Сега се връщам от безкрайно скучният курс на БЧК по първа помощ, където за пореден път се уверих, че повечето от моето поколение и в непосредствена близост хора са адски неителигентни (да не кажа нещо по- силно), а ако съм честна и нехигиенични  Sick Очаквах много повече и не само ориентирана към ПТП-та информация, но нейсе....Загубиха ми 4 часа, разкарваха ме до центаралата им, че ми бяха сбъркали фамилията (бяха ме писали мома) на сертификата и тн. Обаче днес съм много щастлива, понеже нашите мед. сестри са си вече тук! Ставали и чудеса на този свят  Mr. Green Заради курса не можах да гледам посрещането, така че ще се надявам в късните емисии да го покажат, че аз само тях хващам, като заспи принцесата.

За срещата ние наистина не се уточнихме кога ще я правим  Thinking На мен ми е по- удобно в Неделя, но и за Събота ще сколасам, така че съм пас......

Доминика, бързо оздравяване и на теб!

Отивам да си видя спящото мърморанче и да се разхлаждам на климатика си. А дрехите от курса трябва да изгоря, че с какви мръсни кърпи трябваше да си правим превръзки и щуротии.......не искам да си спомням! Да не говорим, че като се наложи да се изреждаме на манекена да му правим дишане уста в уста (аз духах от дистанция  Mr. Green ) и сърдечен масаж трябваше да обяснявам и защо не мога да блъскам с пълна сила по него, че щяха да ми изкочат придобивките  Twisted Evil Ама цялата група теб гледа....как да обясниш завоалирано, без да казваш какво пък те спира да му изпотрошиш ребрата от натискане, както се очаква  Laughing А и с рокля на такива курсове не се ходи, ама кой да ти каже.....

# 68
тези дни ви чета тайно, не се обаждам. налегнал ме е мързел и не ми се пише хич. което е нетипично за приказливата ми натура
за срещата- в събота съм на погача, но не знам още по кое време. не съм съвсем сигурна и за неделя. ще се опитаме да дойдем все пак. 
диди, ти ли каза, че си от габрово или бъркам нещо.

# 69
  • Карлово
Мече, представихте си с някаква мини рокличка и много весело ми стана от описанието ти на урока по БЧК Laughing

# 70
Привет! Сега се връщам от безкрайно скучният курс на БЧК по първа помощ, където за пореден път се уверих, че повечето от моето поколение и в непосредствена близост хора са адски неителигентни (да не кажа нещо по- силно), а ако съм честна и нехигиенични  Sick

по тази причина аз отказах да участвам в демонстрациите и се скарахме с инструктора/а той колко нечистоплътен изглеждаше  ooooh! /, но устоях. Тогава бях бременна и бях пълно перде - и без да правя изкуствено дишане, ми даде сертификат.

и при нас няма кой знае какво интересно. Деян днес си обу сам правилния сандал на правилния крак. Също така вече си замята единия крак върху парапета на кошарата, сякаш е балерина, та падането от леглото ни предстои явно скоро  Tired жегите понасяме добре, открих хладни ветровити площадки в квартала. Снощи едни идиоти го нахранили със сладолед, за съжаление си наложих да си вържа езика и не си позволих да ги наплюя.

# 71
Благодаря за пожеланията, дано ни мине по-бързо!

мече, и на мен ми стана весело като си те представих с рокличка и едни гърди напред как се мъчиш над манекена  Grinning

тити, това е много голям успех с обуването на правилния сандал Браво на Деянчо!

А на мен преди половин час ми звъннаха, че ме вземат на работа. Честно казано още не съм 100% сигурна, че искам да си прекратявам майчинството и да водя Ади на ясла в тия жеги  Sad А иначе работата си струва - ще работя като спедитор.

# 72
меЧе, на манекена се бърше устата с марлиЧка с дезинфекзионен препарат, специален, но аз пак не исках да го мляскам   Sick Sick Sick
тити, аз днес нахраних Саши с 1 топка сладолед във фунийка и познай колко лепкаше после и той и колиЧката  Joy

# 73

тити, това е много голям успех с обуването на правилния сандал Браво на Деянчо!

А на мен преди половин час ми звъннаха, че ме вземат на работа. Честно казано още не съм 100% сигурна, че искам да си прекратявам майчинството и да водя Ади на ясла в тия жеги  Sad А иначе работата си струва - ще работя като спедитор.

аз си мисля, че беше случайно Simple Smile

почвай работа - втори път я те повикат, я не, пък винаги можеш да напуснеш, ако има проблем с яслата.

# 74
  • Sofia
Здравейте и от нас.

Не съм писала отдавна ,не че имам много време.Обзавеждането ни върви.Поръчахме кухнята и хола.В четвъртък ще ходим с Марина до Нова Деница да гледаме промоциите на Арон за детска.
Йоско е О.К.Продължава да се тръшка с гърнето,та мисля да включа таткото да го учи да пика прав.Исках да актуализирам снимката,но мъж ми е инсталирал Адоб Фото шоп и ми трябва време да го разуча.ако някой знае как се работи с него моля да помага Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт