Жарко слънце вън пече - НОЕМВРИЙЧЕТО на плажа се пече!

• 12 024
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
абе не почвайте сега Simple Smile аз попитах с чист интерес. Аз самата ям много топено сирене и винаги съм си мислела, че е някакъв отпаден продукт, но никога не съм търсила информация. Вкусно ми е.
а принцесите с кайма/странджански по местному, въййй/ що да са вредни, нали иначе даваме кайма на децата/ Simple Smile

# 196
ми то има такива топени сиренца за деца - ементалски. петра не ги ще, но пък аз много хубу си ги хапвам  Mr. Green

а не ви ли се струва, че дете на почти 2 години е редно да яде повечето неща от нашето меню newsm78 не се ли втелясваме твърде много  newsm78
в тоя ред на мисли, петра не яде боб, леща, мед, цитруси, ягоди, малини, шоколад и производни и още ред други неща, които не помня в момента. мисля, че рожденният й ден ще бъде преломната точка за мен.

# 197
Привет и от мен!
Много хубави снимки!
Еххо, много хубава къща, обичам такива големи прозорци!
Мече, малката помощничка е страхотна? Новата визия - също. А гумените ботушки от къде ги взехте?  
Гери, Василенка много е порастнала - малка госпожичка.

Боб се приема по-добре от лещата, но рядко давам, защото рядко готвя.
Принцеси, давам. Еххо, заради подправките ли са вредни?
Кашкавал, мляко и сирене давам много - обича и си иска. Топено сирене заради консервантите не давам, бонбони и шоколад също не. Ванко скоро ми каза, че крайно време е Гошко за почне да яде шоколад.

Двата дни с по-лошо време ги понесохме тежко - бели, бели и пак бели. Не можем да изкорним лошия навик от морето да разливаме вода навсякъде. След като установи, че "водата е мок/р/а" не спира да ми го доказва.
Гръмотевиците не сме ги усетили, но по принцип се страхува от странни и силни шумове.
Конютивита ни мина на втори план, защото Ванко си падна на главата. Падна от детската количка с понесе удара с тиквата. Минахме подред педи, невролог, хирург и днес пак сме на консултация с хирурга. Детето е добре. Слава Богу!
С памперса, по-скоро без памперса нещата са идеални. Казва и пишка във всяка ситуация - вън, вътре, гърне, в банята. Обедния памперс обикновенно е сух, а днеси нощния.

# 198
Били, крайно време беше Ванко да падне от количката  Mr. Green добре, че няма последствия.

майчето - че те си ядат повечето неща. Избягвам пърженото/но не и той/; шоколад, сладолед, газирано и вафли забранени, други неща той не иска и караме на пържоли напоследък  ooooh!
майче, ти новини от Клара да имаш? взех да я мисля, то не останало.

само на облачното и хладно време отдавам това, че Деян още не се  е събудил  Whistling

# 199
Били, крайно време беше Ванко да падне от количката  Mr. Green
#Crazy

# 200
  • София
ДУ,

Аз си му давам такива сиренца и си хапва с удоболствие, обича и едно нещо наречено млечен пастете - сирене, сметана, сухо мляко и няколко Е-та за разкош Wink Сигурно и топените сирена са нещо подобно...чак отпадъци....от мляко ???

Майче - Филип май само ягоди, мед (опитвал е неведнъж но по много малко) и боб не яде....и силни подправки....

Отивам да пия кафе, че сега ставам и едвам гледам нещо.....

# 201
клара още не е родила. не съм я виждала от около месец. а живеем толкова близо... пишем си по скайпа чат-пат, но  те с нур са все по пътищата, а аз с двете деца и поръчките нямам много време за социални контакти. тия дни ще се умножат - до седмица най-късно ще е.

# 202
Да и Василенка не обича топените сиренца на ементал.
Иначе други си хапва.
Ягоди, мед, сладолед и газирано и аз не давам.

Снощи ходихме на вилата при Васи и тя е хремава. През ноща се буди доста пъти явно я мъчеше нослето. Дано да минем само с хремата.

Нещо и аз не успявам с покупките от първият път. Вчера й купих сандали които са й почти огромни. Уж все от К и К й купувам и трябваше да взема 25 номер защото 24 са ни малки вече, но уви.....
Днес ще ходя да ги сменям.

Тази вечер съм организирала събиране на 6 приятелки на вечеря във Виктория. Надявам се да се наприказавме и да се повеселим. Добре че си падам по организирането че няма кой друг. А пък явно само аз съм жадна за приказки и срещи.

От вчера имаме климатик въкщи и установих че и вкъщи било приятно за живеене  Laughing

# 203
а принцесите с кайма/странджански по местному, въййй/ що да са вредни, нали иначе даваме кайма на децата/ Simple Smile
вредни са и то много , бъди сигурна в това и не давай по никакъв повод.
топените сиренца - давам всякакви марки. не съм видяла някаква страшна вреда от тях  Mr. Green
смея ли да споделя, че кейти яде по половин пакетче харибо на ден...

още не си видяла, но почакай ...  hahaha
а половинката харибо ми се вижда наистина множко. Аz давам мечета, направо са хит, но гледам да давам рядко, zа да не привиква.
тити, не са отпадъци, не са лоши теzи сиренца, пробвала съм да дам Кири, също има раzни  био такива и от коzе мляко, но не ги ще иzобщо. Нито намаzани на хляб, нито така ... яде много крема сирене на хляб, колко е отпадъчно не ми е ясно и отгоре намаzан пастет (и той от останки май се приготвя   chef)  . Масло не иска на хляб, найъмного на сухар да му намажа и да хапне. Вчера яде баница със спанак и 2 сладоледа , един ягодов и един йогурт ... абе в zъбна криzа сме и е ужас с яденето.

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 09:58 от vivita

# 204
Принцеси, давам. Еххо, заради подправките ли са вредни?

Котка ние на майтап го обърнахме , а ти се връzваш . На подправките пък какво им е вредно? Растителните имам в предвид ?
айде иzпарявам се , че ме чака работа.

# 205
Това за принцесите ми хареса. Не съм се сещала да давам. Но определено ще започна стига да ги харесва.  Grinning

# 206
Добро утро, "принцесодавачки"  Mr. Green

Да се включа и аз по горещите теми- топени сиренца, както и колбаси и прочие не давам, защото избягвам Е-та във всякакви количества, дори и за нас. Търсила съм много нещо по- чистичко от към такива съставки, но няма. Купувам от време на време топен Ементал на Президент и го мажа на пълнозърнесто хлебче или сухар. Е, някой път обаче като види някой от нас да яде шунка и тя си поисква, та късам мъничко да опита, ама е рядко. Като цяло обича хляб под всякакъв вид и намазан с каквото се сетите, така че и само с масло го папа (маслото също е само безсолно  Wink ). Кисело мляко много обича и често и правя с плодове, овесени ядки, стафиди и тн. Плодови кис. млека купешки не давам, защото твърде много захар има. Правя си ги аз.
Иначе ягоди, мед, шоколади и чипсове не давам......това е положението  Naughty Има време за кофти храна  Peace
Пърженото, соленото, твърде сладкото и киселото също са табу! С две думи терорът над детето продължава- няма почивка  Twisted Evil
Виж принцеси обаче давам, когато съм сигурна каква е каймата и съм си ги правила вкъщи- не виждам проблем.

majceto, има време да папат от нашите трапези.....аз пък все си мисля, че е едва на 2 годинки (още даже и толкова няма) и е рано да товари организма си с нещо, които дори и ние трудно обработваме, така че не се кахъри толкова.....време занапред пред тях колкото искаш, а и скоро трудно ще ги лишаваш от нездравословната храна- използвай момента  Grinning

=^._.^=, ботушите Сердика от германия ми ги донесе  Grinning И тук има вече, но тогава още не бях виждала....

Юка, нищо не ти пречат силиконките на кърменето и бременеенето, мила  Wink Освен, ако не планираш дете до година някъде спокойно можеш да си се обзаведеш  Grinning Аз не мисля да не кърмя второто....И снимки съм виждала на жени с силикон, кърмили и почти нямаше промяна в бюста  Peace

Имам работа....после ще довършвам....приятен ден за сега, момичета   bouquet

# 207
 Joy Joy Joy
Ей, че весело стана в темичката  Joy майтапех за принцесите  Joy защото нали все се коментира, какви боклуци имало в каймата...ама то къде ли няма Simple Smile
а за подправките в принцесите, аз освен кашкавал нищо друго не слагам, но това е единствено, защото аз не обичам подправки в принцесите, а не че е вредно за Ния Simple Smile
Иначе Ния хапва от всичко, което си поиска от нашата храна. Много обича маслини, кренвирши на Тандем (аууу, какви боклуци давам на детето) и един хляб "Кракан" от "Пикадили". Гледам да ограничавам само много солено, пикантно, чипс и шоколади. Колбаси не купувам. Купуваме шунка която е от цели парчета месо. Май "Моцарт" се казваше. Когато е подходящо нарязана Ния си я дъвче без проблем. За другите неща не се втелявам, че тя и без това не е от най-ящните. Сега май на морето е качила. Да видим подминахме ли заветните 10 кг, че преди месец още бяхме под тях.

# 208
топените сиренца - давам всякакви марки. не съм видяла някаква страшна вреда от тях  Mr. Green
смея ли да споделя, че кейти яде по половин пакетче харибо на ден...

още не си видяла, но почакай ...  hahaha

newsm78

аз не давам само мед, гъби и боб.  всичко друго си хапва. и аз мисля като майчето, че вече са достатъчно големи да пробват от всичко. това не означава, че яде по пакет чипс, но като си поиска й давам.

# 209
Здравейте Ноемврийски мами Simple Smile

Аз очаквам бебка през ноември и искам да ви помоля за съвет,тъй като сте с опит,а и зимата на 2005беше срванително студена,не като миналата  Laughing

Та,да купувам ли количка от три части (количка,зимен кош и стол за кола)  или да си взема направо количка,която да устройва бебка от края на март (вече ще е на 5месеца),а за периода Ноември - Март да си купя само кошзакола и евентуално кенгуру? И...въобще зимата с количка новородено (2-3месеца) бебоченце излиза ли се?
Съжалвам за тъпите въпроси и предварително благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт