На лоФ за биСЕРи и правопизни изториЙ - 13 (тринаесета, фатална)

• 25 662
  • 591
  •   1
Отговори
# 480
Цитат
Опасно ли е за бременна чистенето с РейнбоЛ, заради препаратите?
  newsm78

Цитат
Мисля да извикам фирма или човек с РейнбоЛ, смятате ли....
Mr. Green

Ех, това "уъ" `начи...

Ето и "обратен" пример:
Цитат
Каква е поузата ? Поузата е за развиването на вестибуларният ви апарат... (това е нещото което без него не можете да стойте и прави на краката си - отговаря за баланса) По начало човешкото тяло не е свикнало да балансира на ниска или ограничена светлина (не говоря обикновенните всекидневни движения)
Не е от форума, но пък е необикновеНЕН  #Crazy, а тук в звук и картина!!! "Афтуркатъ" се ръководи от интересни  правила, но най-ме фчепатли това, което гласи " Най- много по едно "Й" в изречение!".

# 481
Абе вече найстина ми писна всеки един да ми праи забележки...за нищо! Като нейскате не четете темите ми ....

Пубертета не прощава Tired

# 482
  • София
Dodo79, аз съм в шок от видяното... не знам как си попаднала на тази находка, но направо ти ръкопляскам Simple Smile

това последното не можах да разбера дали е написано сериозно или на майтап...  newsm78

# 483
  • София
Цитат
направо пощорявам

# 484
Цитат
жената обработва информацията в целия и обем, включвайки ерудицията и шестото чувство

Рядко си давам труд да постна бисер, но точно този потребител претендира за ерудицията си  Mr. Green
(редовно пише и: помоща, очудвам и т.н.)

# 485
Dodo79, аз съм в шок от видяното... не знам как си попаднала на тази находка, но направо ти ръкопляскам Simple Smile

това последното не можах да разбера дали е написано сериозно или на майтап...  newsm78

Няма майтап. Нормално е да си в шок...  Много са зле нещата с "младеШта". За какво ходят на училище се питам, а и като се замисля, че  ще имам първокласник и ще се сблъскам с ужасТа в училищТе се чудя дали да не си учат децата вкъщи... newsm78 Наблюденията ми са повече от тревожни. Извинявам се,  малко тъжно стана.   bouquet

# 486
  • София
Dodo79, аз питах и за постинга след твоя...

# 487
"ерудицията" е правилно написано, нали?
Или аз да съм в грешка ... newsm78

# 488
"ерудицията" е правилно написано, нали?
Или аз да съм в грешка ... newsm78

Правилно е, не си в грешка.

# 489
конплект
 ooooh!

# 490
# 491
  • Шотландия
а тук в звук и картина!!! "Афтуркатъ" се ръководи от интересни  правила, но най-ме фчепатли това, което гласи " Най- много по едно "Й" в изречение!".
И отдолу допълнителната информация също казва:
Цитат
това са 10 съвета които ще са ти от полуза
Пълен потрес!  #Crazy

# 492
а тук в звук и картина!!! "Афтуркатъ" се ръководи от интересни  правила, но най-ме фчепатли това, което гласи " Най- много по едно "Й" в изречение!".
И отдолу допълнителната информация също казва:
Цитат
това са 10 съвета които ще са ти от полуза
Пълен потрес!  #Crazy

Може би е полу за ... в смисъл, че е съгласна почти за нещо, но е пуснала шпацията да си ходи Rolling Eyes

# 493
  • София
Цитат
здравейте!мн ме тревожи това ,че лекарите се опитват да разубеждават от секзиоито .вкрай на сметка всеки има право да избере сам за себе си ,особено ,когато ще си платиш.според мен към седмия месец отиваш в някоя от АГ избираш екип и после като дойде време плаща 6 и ти насрочват дата за секзио,така ли е???мерси на тези ,които ще отделят време да ми отговорят

Много държах да ви покажа темата.  Mr. Green  Съжалявам, ако вече сте го публикували и не съм го видяла. Да не говорим, че всъщност изобщо не разбирам защо е пусната темата Thinking

# 494
И аз бях потресена от прочетеното.

Общи условия

Активация на акаунт