Кола-маска у дома-как?

• 36 742
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
Последно си взех някакви италиански лентички за мустак,които бяха добри-утре ще пиша марката. Но винаги си искам от продавачката да ми даде и кърпичка за почистване на лицето след това. Тези кърпички са включени в голямата кутия, но ако не си поискаш не ти дават. Почиствам лицето след "дърпането" с лентичките и останалите косъмчета ги махам с пинсета. Лошото е,че кожата на това място седи някак по-светла и си личи къде съм минавала с лентичката #Crazy пълен потрес са тези мустаци! Май пак ще почна с козметичка...

# 16
  • Sofia
добре че нямам мустаци

# 17
  • София
Цитат на: DEianaZ
добре че нямам мустаци

Споко, ще ти поникнат Wink Всяко нещо с времето си Wink

# 18
  • Sofia
Цитат на: belinda
добре че нямам мустаци

Споко, ще ти поникнат Wink Всяко нещо с времето си Wink

аааааа мислиш ли? Аз съм светла не съм окосмена
не ща мустаки. Тва е нещо на хормонална основа или не е така?

# 19
добре че нямам мустаци

може и да ти пораснат след някоя и друга година....
там няма гаранция  Laughing

# 20
.......не ща мустаки. Тва е нещо на хормонална основа или не е така?

Не е на хормонална. Ако е на хормонална се засилва цялото окосмяване и се появява по шията.

# 21
  • Sofia
а каква е причнината за появата на мустаци тогава?

# 22

Ген  Wink

# 23

Някой ендокринолог след дълги и напоителни изследвания може да стигне до извора. Ама може и да не стигне. Косматите истории са по тяхната част.

# 24
  • София
а бе аз мустаци нямам, ама ми расте брада Rolling Eyes
не се бъзикам, за сега са 5-7 косъмчета, ама май започват да се увеличават..за сега ги махам с пинсети..ама ми е гадно от факта..май е от годините

# 25
Цитат на: Миленка
а бе аз мустаци нямам, ама ми расте брада Rolling Eyes
не се бъзикам, за сега са 5-7 косъмчета, ама май започват да се увеличават..за сега ги махам с пинсети..ама ми е гадно от факта..май е от годините

Иди на лекар, може да е нещо хормонално. Моя позната пък имаше брада от киста, но не няколко косъмчета, а направо гъста растителност  Sad

# 26
Eто моята рецепта,много ми е полезна особено през зимата7

10супени лъжици захар
10супени лъжици вода
1 пактче лимонтозу

Вари се докато стане светло меден цвят.Оставя се да изстине.Колата остава течна,с дървена шпатула намазвам тънък слой,отгоре слагам една лента(най-добре хасе,или пък детски носни кърпички) и дърпам.Мнго добре обезкосмява,не боли.

# 27
аз навремето също пробвах в домашни условия но нито имаше резултат нито нищо само дето си губех времето един крак един ден не мога да го изчистя #Crazyи от тогавма я на козметик за 1час цели крака че и слабини ми очиства обачеми прави впечатление че почнаха много подкожни да ми растат особено в бикини зоната и стават едни пъпки абе гадна работа имали оправия от това нещо ooooh!

# 28
Кажете ми сега марки студена кола маска, дето имат ефект, а не и аз да търча като Тарзан у нас, моля!

# 29
Бре, от както сте пуснали темата се опитвам да си спомня как едно време си правих домашна коламаска, ама на... старост. Добре, че Оливия я даде.

Аz поне 5 години с домашна си махах космите и нито ваднъж не съм се горила. Номера е да уцелиш "гъстотата" при варенето. За целта вzимаш една кърпа и на лъжичката малко от врящата кола маска. Капваш една капка на кърпичката и ако тя не попие, а си остане капка, zначи вече е zа махане от котлона.

После се иzстудява и когато можеш да си пъхнеш пръста в нея и да не ти пари, става zа полzване.

Общи условия

Активация на акаунт