Отговори
# 30
Бубче, дано не се налага да сваляш температура нощес Praynig.  А за шарката- дори и да е това- няма страшно. вси4ки ще ги минат рано или късно Wink
Я сега да питам кои бяха счетоводители тук Rolling Eyes, 4е имма  един казус за разплитане  на работа newsm78 .Ще се радвам ако някой откликне и ми помогне със съвет Praynig
Между другото преди малко си отскочих до вкъщи за половин 4ас, 4е сестра ми нали пристигнаха с децата, и да ссе видим  набързо.Та- картинката която заварих беше меко казано...потресаваща #Crazy.Двамата ми буйни племенници ти4аха, ска4аха, биеха се между другото и преска4аха Дария. А сестра ми   - след тях Mr. Green.Абе- запо4вам да се радвам 4е ще се прибера късно Joy .Лелее- това ме кара да се замисля какво ни 4ака след някоя и друга годинка ooooh!

# 31
Бланк, тя Софийката ти е играла ролята от “Спасители на плажа”, как не си я оценила. Ммария26, слагам само кърпи, и то мноооого рядко. Всичко друго маха и това си е. Ember, дай смешна тема и на нас. И Норка като Ния сочи кучетата и вика бау-бау, само че и към котките се обръща по същия начин. Всички номера ги практикува и тя, и ми е чудна как при положение, че мързеливата й мама не я учи на нищо такова. Прави и боц и моц, не знам. Явно вижда хлапетата по улицата и копира. От няколко дена се катери като луда, не може да върви ама виж с катеренето е друга работа. Дано не е сериозно неразположението на Ина.

# 32
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИ! ДА Е МНОГО ЗДРАВО И ПАЛАВО ДЕТЕНЦЕ И МНОГО ДА РАДВА МАМА ВАЛ И ТАТЕ!

МИЛЕНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

bubcheto15, някаква алергия ли се появява? newsm78 Дано да имате спокойна нощ!
blueeye® , само свирни и слагаме скаричката и изстудяваме биричката/ракията. Mr. Green Hug

За РД за мен също няма значение - дори да е през уикенда: татито ще остане един ден без нас, все пак е денят на августинчетата! Peace

Мами, един малко малоумен въпрос: Гого прави крачки само ако го държа за ръчичките - в такъв случай буйки ли трябва да му купя или обувки с твърда подметка, защото днес в магазина на К&К съвсем се обърках?

Приятно изкарване на сватбарките утре! Wink

# 33
  • София
Велмарче първо отваряш сайта www.radistambolov.eu  Там има галерии с торти. Избираш си торта, записваш си номера й. След това се обаждаш на 956 00 65 и казваш, че искаш да поръчаш торта. Там ти записват подробно заявката и те питат с какъв пълнеж. Обясняват ти какви имат. Аз поръчах Японска торта - шоколадов и ванилов мус - най-продаваната на Гаврош. Иначе има бисквитена с боровинково сладко и т.н
В деня на празника ти казват между кои часове ще дойде доставката. Плаща се на момчето.

# 34
На сватбарите утре-да разпуснат,а мънъците-да слушкат Peace!
Дано Ина да не вдигне температура Praynig.Иначе и  аз се подготвям за тежка нощ.От бабините рецепти ми казаха,че действало и мазане с белтък под мишнишките,дланите и стъпалата.Смятам това да опитаме+Панадола.Днес моято С. има и разтройство.Педито не дойде,по телефона каза да й даваме Хидросекс newsm78 3 пъти на ден по 10гр.и Гентамицин  на ампули 40мг.2 пъти.Летният вирус е. Отсега съм в чуденка как ще й насмогвам на Снежина на енергията,забавляването,инатенето и крещенето.На моменти си мисля как това дете не прилича нито на мен,нито на баща си Hug
Пускате ли вечер климатик и на колко градуса?Оставяте ли го през нощта?

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 22:39 от megishik

# 35
Мамиииии нямам време да чета само видях на бързо прекрасните пожелания с които ме трогнахте и направо разпопихте сърцето ми   newsm51 БЛАГОДАРЯ ВИ!
БЛАГОДАРЯ и на всички мами, че ни уважиха на мини партито и Али получи толкова прекрасни подаръци, БЛАГОДАРЯ ВИ!  newsm51   love001

Рожденичката издържа геройски целия емоционален ден и сега нанка блажено  Heart Eyesю
Сега само ще ви почерпя с едно парче от набутаната тортичката  Laughing тъй като Али успя да я нацели веднага като и я показахме във фотото за  първата снимка  Joy  Joy Joy

А утре ще разказвам и ще има по-голям снимков материал Mr. Green, че сега отивам да пия биричка с татито  Wink 

# 36
mmilenа, Честит Рожден Ден миличка!
Да си най-щастливата жена и майка на света!

# 37
  • Sofia
Валка миличка, честит празник! Предполагам, че това е страхотно вълнение и ти пожелавам  винаги да се гордееш с Али. Нека тя да е здрава, щастлива и много обичана . в това не се съмнявам като я гледам каква хубавица е!

mmilenа, честит рожедн ден! Бъди мног-о-о-о щастливаМацки, аз съм в голяма дилема - кога да пътуваме за морето newsm78 В неделя следобяд към 16.00, като си мисля Димана да поспи, да хапне и да пристигнем към 20.30-21.00, едно бързо къпане и в леглото или понеделник сутрин към 8.00, обаче при този вариант се опасявам, че ако почне да киселее от пътуването ще го изкара целия ден, и като з акапак нова обстановка, много хора и т.н.
Общо взето варианта в неделя по ми харесва, като единствения недостатък е по-голямата жега, която мисля да преодолеем с климатроник пуснат н а25 градуса. Плюс това следобяд слънчето ще е зад нас. Уф, като съм се зачудила...
Моля ви, тези от вас, които пътуват повече да ми хвърлят по един полезн съвет:pray:

# 38
  • варненка от София
Бубче, когато Шушата ми беше вдигнала 38,6 и Панадолът не я свали, дадох Хексалгин, което е бебешки аналгин и веднага я свали. Дано всичко е наред с мъничката. Когато и аз имах дилема дали е алергия, или шарка или ухапване, предпочитах да е шарка, всички ще минем по този път и казват колкото по-рано, толкова по-добре.
Гушкаме ви!

# 39
  • София
Ина вече е с 38.6,сложих свещичка,цялата е в ситни пъпчици #Crazy
Марулка,имам Хексалгин,ако не стане със свещичката,ще давам от него, но го пазя за краен вариант.
Иначе Ина е жизнена,играе си,не дава признаци да я сърби,не киха и не кашля,няма хрема CrazyВ общи линии има два варианта:или е вироза,която избива чрез обрив,или е розеола.Затова не давам нищо освен температуропонижаващи и хомеопатия  ConfusedПроблем ми е и това,че въпреки течностите,с които я налива, не пишка,а ако пишка е доста концентрирана урината,а не иска и да яде Rolling Eyes

# 40
Добро утро!

Жалко, че продължават да се разболяват бебчетата ни с тоя гаден летен вирус. Пожелавам на всички бързо оздравяване, а на мамите късмет и търпение  Hug
Мегишик и аз съм чувала за тази бабина рецепта с белтъка и даже имам приятели, които са го използвали и казаха, че сваля температура безотказно. Но знаех, че се мажат само петичките  Thinking
Елиона, ние смятаме да пътуваме през нощта, като тръгнеме към 4.00-5.00 ч сутринта. Децата евентуално ще спят и само ще ги преместиме в колата. Така си мислиме, че ще избегнеме мрънкането.
Валка, много ти е била хубава рожденничката. Още един път, да ти е жива и здрава.
За общия рожден ден аз подкрепям идеята на Ммария, ако може да се пусне анкета с дати и да гласуваме. А иначе за клуба, Ментовия носорог в кв.Бъкстон е доста широк и за децата и за родителите. Мисля, че и някой друг го беше предложил вече.
И днес ще е мнооого горещо, така че ви пожелавам лек ден и повече да стоите на сянка.

# 41
  • гр.София
 Бубче,все си мисля,че свещички се слагат над 39градуса по С newsm78
Имате ли къде да намерите днес лекар?

Елиона,аз съм за сутрешно пътуване към морето.Следобед вече ще сте уморени от жегата,най-вече ,който ще кара.  Знаеш-субективно си е.  Има и някакво колоездачно първенство и ще затварят булеварди днес и утре.

Не беше зле да започна с Добро утро Hug

# 42
bubcheto15 вместо да гадаеш слънце и да се шашкаш, защо не я заведеш веднага да я види педито, ако трябва го викай в къщи на частно.  Това според мен е най-правилното  Rolling Eyes Прегръдки и от нас и дано мине бързо  Praynig
За метода с белтъка не го бях чувала изобщо   Thinking

adrianska и Eliona, мерси за комплиментите  bouquet А вие да си изкарате суперско на морето  Party
Иначе и аз съм на същото мнение като на blanc - за сутрешно ранно прохладно пътуване  Peace

AndyB, Али ходи само като я държа за ръчичките и съм и купила сандалки ортопедични смятам че е по-добре от обувки (а от буйки мисля че вече няма смисъл) не и се запарва крачето изобщо Peace

Уф ставам, че правя супа  Crazy

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 10:46 от val_stef

# 43
  • София
Бубче,все си мисля,че свещички се слагат над 39градуса по С newsm78
Имате ли къде да намерите днес лекар?

Елиона,аз съм за сутрешно пътуване към морето.Следобед вече ще сте уморени от жегата,най-вече ,който ще кара.  Знаеш-субективно си е.  Има и някакво колоездачно първенство и ще затварят булеварди днес и утре.

Не беше зле да започна с Добро утро Hug
Ами тя температурата натам вървеше.Като правиш сметка,че термометъра стигна до 38.6 за половината врме,от това което трява да се държи,понеже Ина не иска да стои,си мисля,че най-подходящото беше свещичка.Панадола за над 38.5 не върши работа,а Нурофен пък хич не искам да давам.Сега заспа.И то сама поиска да си влезе в леглото.Само се моля да не се обезводни Praynig
Валка,според педиатърката е вироза,която избива чрез обрива,но за доказване на шарка понякога трябват кръвни изследвания,които за сега ми се ще да й спестя особено в събота CrazyСклонна съм и аз да мисля,че е вироза,понеже като свали температурата и обрива избледнява.

# 44
Здравейте Laughing
  Пратих моите мъже при баба Wink а аз чистя,но и реших да почина малко де  Mr. Green
   Ч.Р.Д. Милена(на патерици) Да си една много щастлива мама и жена!
  Бубче,дано Инка е добре и падне тая температура.Но и аз съм за Хексалгин.
  AndyB мисля,че ортопедични сандалки за сега е най подходящо.Той скоро ще започне да ходи спокойно дори и за ръчичка.
   За пътуването при мен даже е задължително сутринта PeaceТака децато по не усещат пътя.Като ходихме до село тръгнахме 5ч. сутринта и 10ч. бяхме там.Не се усежа толкова жегата и Наско спа повечето време,макар че като го вдигнах се събуди но после бързо заспа.
   Вчера Рожденият ден беше много хубав.Чакаме снимки Grinning Пък рожденичката голям герой милото до края на вечерта не заспа,личи и че е вече голяма Party Heart Eyes
     Хайде да ставам да чистя,че много се заседях Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт