Отговори
# 45
Разпис в новата тема. Блу, много харесвам Мечо Пух и приятелите му. Може ли да смениш и снимката на Деничка от първа страница, моля те Praynig Благодаря предварително. После ще чета и пиша, сега излизаме. Хубав ден на всички  bouquet

# 46
Вал,Али е много хубава рожденичка,тортата -невероятна!Ние днес сме по-добре,няма температура засега.И аз  Peace Хексалгина-давах го 2 пъти,за да смъкне 39,5 градуса преди 2месеца.Сложих малко снимки на Снежина в албума на 11месечните.
Дано всички болнични днес да започнат и те да се оправят Peace

# 47
Привет майчета,

ЧЕСТИТО НА МАЛКАТА СЛАДУРКА АЛИ НА ВАЛ СТЕФ, ДА РАСТЕ ЕДНА ПРЕКРАСНА КУКЛИЧКА, ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!

Честито и на рачката Ммиленка, да си прекара вълшебно на моренцето с татито и малкото й момиченце! И много много здраве!

Мадонке, ама и ти какво пожелание си ми направила, аз още не съм готова за второ, така че Илинка ще почака още някоя годинка  Joy
Елия, доста трудно ти е било покрай тръгването на бебчо на яслата. Тук процедурата е следната. Минимум една година по-рано се записват, аз така направих, в един списък влизаш и когато стане. При мен стана с чист късмет от раз, от годинка и половина го приеха Начето, тоест от февруари 2008. Тук може само февр или септ на въпросната година. Две седмици родител придружава плътно детенцето в яслата, първо десетина минутки, после половин час, после един, и така докато свикне. От опит лелките казват, че повече от две седмици няма нужда. Аз ходих няколко пъти до нашата бъдеща ясла, досега само едно хлапе съм видяла да плаче за мама, другите деца обаче изобщо не се трогваха от рева му newsm78 На мен ми казаха, че това е най/добрата възраст за детето да почне с ясли респ. дет. градини, т.е. 1,5 г. Доколко е така, в момента не мога да дискутирам, опитът ще покаже. Най-много ми хареса, че там се работи с децата специализирано, нито едно не беше с памперс, всички ходеха самички до тоалетна (имат мини тоалетни), сами си мият ръце, очи, свалят обувки, хранят се на масата и т.н., и всичко това детенцето го е усвоило до 3тата годишна възраст. Всичко идва от това, че децата много имитират и гледат от другите деца, а вкъщи става по-трудно, като е само мама авторитет. Баба ми беше детска учителка цял живот, при това от онези добрите лелки, обожавах я и най/много обичах да ходя в нейната детска градина, като й ходехме на гости Joy
Ммарийче, много хубаво сте си изкарали на Боровец, копнея за малко хлад, вчера пак беше 39, днес е само 35, моите мъже правят в момента сиеста по стаите.
Айде лекичък уикенд и болничките да оздравяват!!!

# 48
  • варненка от София
Дойдохме си за лека почивка между ритуалите по сватбата и коктейла, който е вечерен. Шушел сега спи, а аз се разхлаждам, че голяма жега Tired.
Утре ще кача снимки от сватбата.

Бубче, дано всичко е наред с Инката, гушканки от нас!

А тая малката Снежина е голяма кукла, страхотни очи Flutter! Ама и Мегешик е една хубавелкаааа, пу пу, като се казва, гаргите да ви ядат!

# 49
  • София
След Панадол,течен аналгин,свещичка Еферлган,студена баня,чорапи с оцет и увиване с кърпи с вода и оцет термометрът показа 39.6.Пак чакам лекар.

# 50
  • Бургас
Бубче дано температурата ви скоро да падне Praynig и малката Ина да е много здрава! Hug

# 51
Бубче, много ме е яд, че такова енергично детенце като Ина е болно. Бързо да оздравява и пак да палува!

# 52
Ох милата Инка...Дано се оправи по бързо детенцето  Praynig

# 53
  • София
На никой не пожелавам ден като моя днес-допреди да заспи Инака още държеше 39-39.5,сега като я пипнах я е посвалила и се надявам до утре да я овладеем PraynigСтискайте ни палци Hug

# 54
Дано тази нощ детето да не изгаря от температура и безпомощност и да поспи за силички утре Peace!
Снежина сега пък нещо се изрина.Ще видим утре какво ще става.

# 55
Дано се оправи миличката и да не вдига повече Т Praynig

# 56
Бубче, дано Ина спи спокойно тази нощ и дано утре е по-добре Praynig А какво ви каза лекарката ви, обаждахте ли й се?
Дано и другите болнички бебчета и мами се оправят по-бързо. Лятото сякаш по-трудно се оправяме с вирусите. През зимата е заради студа, а през лятото newsm78 Взимайте мерки и дано бързичко оздравеете Peace
Val_stef, честита ти рожденничка! Да е жива и здрава вече порастналата Али и много да ви радва smile3525 newsm38
Нана77, Душето, честити бебчета и на вашите приятели! Да са им живи и здрави!  bouquet
Радвам се, че при Дани всичко е наред, сега трябва бързо да се възстановява заради Найа.
Анди, аз лично съм оставила Деница да си шляпа боса в къщи. Сандалите й обувам само, ако на вън не мирува в количката и я водя за ръчичка. Не знам дали и доколко е правилно, но мисля, че й е удобно босичка.
И на нас може да ни се отвори парашута за море към края на август. Не бяхме планирали море, но има проблем с престоя ни във Велинград. Освен това имаме чудесни ведомствени станции след супер ремонт и на прилични цени. Така че ние може да сме последните моряци. И аз съм за анкета за общия рожден ден, за след 15.09.
За кръщенетата и на мен ми казаха, че няма значение деня. Нашето ще го отложим за към края на август, защото се оказа, че кумувете ни ще са на море на Р.Д. на Деница, когато бях планирала мероприятието. Така е като си правя сметките без кръчмаря  Whistling
Май е това засега. Лека нощ и спокойни сънища smile3524

# 57
Бубче,
да не би малката Ина да кара тридневната температура, с която е съпроводена 6тата шарка. Тя по принцип така седи, около 39, и нищо не може да я свали. Не е опасна температура! Ако не се вдигне повече от 40, по принцип дори нищо не се предприема. На третия ден от започването й, избива ситният обрив по телцето.
Дано бързо се оправи малкото ми адашче  Praynig

И нашия тати го гътна вируса, миличкият агонизира цял ден в хола с висока Т и с повръщане. Ама че неприятна работа, но по-лошо от при малките ни дечица не може да бъде! Оправяйте се!
Апропо анкетата, и ние можем точно след 15ти септември!!!

# 58
Бубче, чакам да кажеш как мина ноща и как е Инката днес?  Praynig

# 59
  • София
Бубче, чакам да кажеш как мина ноща и как е Инката днес?  Praynig
Валка Heart Eyes,нощта беше тежка,към 1ч Ина пак вдигна около 39,сложих свещичка и май пика на вируса почна да преминава.Свали към 4 почти цялата температура,а сега беше 37.6.Продължавам с лекарствата и се моля да не вдига пак PraynigОбрива обаче се е засилил от нощес,но докторката каза,че е нормално заради жегата и заради това,че сваля температурата и се поти.Хапна попара,е не цялата,но поне е нещо и изпи половин шише сок.Изпи си и лекарствата доста по-лесно от вчера Peace
Душе,при нея се почна с обрив и после дойде високата температура.Пак ще пиша Hug

Общи условия

Активация на акаунт