Отговори
# 60
Мами, благодаря ви за отговорите! Hug

Ние вчера прекарахме един много прохладен ден на вилата, като Гого направи много интересно откритие Mr. Green(пуснала съм снимки в 11-месечните.)

После ще се включа пак, че сега мрънка.

Бързо оздравяване на бебчовците и татковците им! Heart Eyes

# 61
Много се радвам, че е по-добре детенцето, че се измъчихте и двете много...Желая час по скоро да се възстанови сега! Praynig

Хахаха AndyB, Гоги е направил едно велико откритие за себе си  Mr. Green Голям сладур, пу-пу и като гледам имате си още една супер лека лятна количка  hahaha Али получи таман две такива на рождения си ден  Heart Eyes тъй че ние си имаме и резервна даже  Joy

# 62
Здравейте, момичета!
Бубче, дано наистина пика на вируса вече да е преминал и Инка да се оправя  Hug
Душе, при вас яслите са направо да ви завиди човек. Аз мисля, че най-подходящата възраст за пускане на ясла е окло 2 годинки. Когато пуснах Боби на ясла, беше на 1г и 10м, зимата. Горката, беше много стресирана, спрях я за цялата зима, защото много вирусчета носеше, а Сашко беше само на 2мес. и тази година напролет я пуснах пак. Нямаше нищо общо с рева й преди това, напротив започна да ходи с кеф. И съм страшно доволна, наистина им създават правилни навици. Всяко дете реагира различно, някои много плачат, други изобщо, но за майката е същия стрес, като и за детето. Направо ми се свива сърцето сутрин като тръгва. И по цял ден я мисля, дали си играе с децата, дали яде, дали е заспала... А, със Сашко ми се пада много удобно. Живот и здраве догодина септември тръгва. Тамън ще е навършил 2 години. Дотогава ще се гледаме.
Ние вчера следобед се спасихме от жегите, като се качихме с колата до Копитото и от там хванахме пеша пътеката към Боянския водопад. Но стигнахме до средата, защото стана много стръмна за количката. Днес може да направиме пак едон поход.
Лек ден ви желая и болничките да оздравяват.  Hug

# 63
И ние сме в отбора на болните......

# 64
  • София
И ние сме в отбора на болните......
Отврат Sick,ти или детенце сте болни и от какво? Hug
Даниииииииииии,ко става,бе злато? Flutter

# 65
Лени е болна, от снощи е с много силна хрема, цяла нощ не спа. От сутринта и с висока температура.....

# 66
  • гр.София
 Как ги пипнахте тези болести?!Дайте акъл,как да се предпазваме.
Бубче, Кристиана,  Praynig, ,бързо оздравяване на Лени и Ина!

# 67
  • София
Джувката пак вдигна 38.5,но няма нищо общо с вчерашното й състояние Peace
Кристиана,ако е същото при Лени зорът е около 1-2 денонощия,но е огромен,поне при нас с Ина беше така.И ако с Парацетамол не сваля Т,директно минавай на Нурофен или течен аналгин(който на нас изобщо не ни помогна Rolling Eyes)
Бланк,идея нямам как да се предпазвате-давай витамин Ц за всеки сучай и се моли Tired
Дани,айде,бе мацка Hug

# 68
Пу не искам да ву чувам , че сте болни повече  Naughty Искам ви здрави!!! Стискам палци да се оправяте по бързо и повече никакви болести  Praynig Praynig  Praynig

Иначе аз качих съвсем малка част от снимките от купона за рождения ден на Али може да видите гостите - обичайните заподозрени Mr. Green
Цък

# 69
  • варненка от София
Привет и от нас. Наистина ми става много мъчно за болничките и с температура, в тази жега е направо наказание, но дано всичко се оправи бързо  Praynig

Валка, много хубави майки бе, хубави бебета, абе хубав купон Party!

Ние също имахме уикенд изпълнен с емоции, в събота бяхме на сватба, а днес на кръщене. Аз също качих малко снимки от събитията в албумчето ни, моля:  Уикендът на Шушелитка

Дани, надявам се всичко е наред, чакаме те Hug.

# 70
  • гр.София
 Val_stef, благодарим за снимките,струваше си чакането Simple Smile.

Марулка, Стефани и роклята стават все по-хубави Peace 

Crossing Arms-А около мен всички близки и приятели отдавна се ожениха.И децата-големи. Няма сватби,няма кръщенета...Ску-ука! Нямам повод да изведа София в обществото и да я представя. Тя затова е дивак и се държи за полата ми.Ще чакам Виенския бал-след години Simple Smile                                                                                                                                             

# 71
  • варненка от София
Val_stef, благодарим за снимките,струваше си чакането Simple Smile.

Марулка, Стефани и роклята стават все по-хубави Peace 

Crossing Arms-А около мен всички близки и приятели отдавна се ожениха.И децата-големи. Няма сватби,няма кръщенета...Ску-ука! Нямам повод да изведа София в обществото и да я представя. Тя затова е дивак и се държи за полата ми.Ще чакам Виенския бал-след години Simple Smile                                                                                                                                             

Блан, аз живея в грах с нашия тати, та ако се заженим един ден ша ва каня със Софията, че да се наконтактувате социално  Wink

# 72
Здравейте! Дано всички болнички са по-добре Praynig Тук е страшна жега, не съм спирала климатиците и температурата в апартамента не може да падне под 26, но в сравнение с навън в нас е просто зима Laughing В петък бяхме на рожден ден на Али и си изкарахме страхотно, Али е истинска сладурана и се държа на ниво, като дама Grinning Малкия още на другия ден свали температурата, давах му няколко пъти панадол, явно наистина е било от зъбките, но те не са избили още, така че не бързам да се радвам още. И ние сме обринати основно по дупето, затова и гледам вкъщи да стои без памперс, но е от топлото, защото са едри червени а алергичния обрив обикновено е ситен и в началото безцветен. Нашия тати си идва след 2 седмици и отиваме на море вече нямам търпение с тези 40 градусови температури направо не ми се излиза от вкъщи. Резервирах и за рожденния ден на Марио един парти център до нас, че в Русе са само 2. Някой знае ли дали са изписали Дани и как е? Лека и спокойна нощ от нас Hug

# 73
  • гр.София
 cvetyab, думата зима в поста ти направо ме освежи.  Тая нощ няма мъже вкъщи и съм по монокини пред компютъра Simple Smile

Марулка, и ние сме от грешниците, изтърпяли сме се 9 години,ще избутаме още 10 по толкова.

# 74
Привет милички,
тъжно ми е като чета за болнички. Още повече, че сега разбрах, че съм заразила с моя отвратителен вирус и бебенцето на още една мама, която ми беше на гости в четвъртък. Температурата я вдигнах чак късно вечерта, след като си бяха заминали, така че нямаше как да реагирам адекватно, но въпреки това ми е адски кофти. Малкото се е мъчило целия уикенд с висока Т и разстройство. А моето зверче е здраво като бикче, засега нищо му няма. За сметка на това пък таткото като се тръшна от снощи с много висока Т и не можем да я свалим, та в 2 ч влизах във форума ни да чета кой какво знае за Т, и използвах всички възможни чалъми наведнъж, та овладяхме положението, днес беше като парцал.
Уф, дано дечицата да са здрави, ние дъртите все някакси се оправяме.
Бланче, ние първо с Начко ще се приберем септември да покажем на софийския хай лайф и най вече на августовките госпожици как се танцува виенски валс, пък чак после ще мислим да ви каним по Виенските балове Wink
Пепърче, видях Лорчето на една снимка с шапка, истинско постижение, ама много хубаво й стои Joy
Анди, сладък Гогчо, пу-пу!

Общи условия

Активация на акаунт