Отговори
# 75
  • София
Добро утро!

Валка Али е голяма сладурана.  Heart Eyes Ние също се подготвяме за рождения ден, макар че заедно с положителните емоции и ядовете не свършват.
Пак ми се счупиха очилата Sad Сега мисля да търся джипито за направление за очен лекар, да ми даде рецепта и направо да правя нови очила. ooooh!

Иначе Калоян се справя добре с жегите. Апетитът не му намалял, спи и през нощта, а вчера даже следобяд откара 3 часа. И него трябва да го заведа да му вземат кръв и урина. Педито даде направления. Ама няма да е днес. Може би след рождения ден.

# 76
dusheto, не се обвинявай - бебчето е можело отвсякъде да хване  вирусчето! А майката нормално ли реагира...че има разни фанатични мами.... Crazy Дано татито ви се оправи бързичко! Peace
Бързо оздравяване и на останалите болни бебчета... горкичките, в тези жеги и с Т.... Confused

Валка, наистина е било хубаво парти, а за мамите и бебчетата няма да коментирам... Heart Eyes Само май тебе те няма на снимките. Mr. Green

Ели, само незнам татковците как са успели да направят толкова еднакви момченца?! Mr. Green

Мами, знаете ли какво предложения имам за РД - да вземем някакви сувенирчета-подаръчета или нещо подобно за всички рожденнници, което да си остане като спомен. Или пък всеки да купи някакво подаръче до определена сума и да направим нещо като томбола. newsm78

Мрън, мрън....

# 77
mmilena, добре дошла.... Hug
cvetyab, що не натовариш русенските мами и да дойдете за общия РД, пък все ще намерим къде да ви настаним. Party

И забравих да се похваля - зъбче номер 2 е появи.... Laughing

# 78
Ехххххоо,привет от нас.
Първо се разписвам и после ща чета...
Много ви благодаря за хубавите пожелания за Рождееният ми ден и слагам по нещо скромно на патерица....

# 79
Привет от дълбокия североизток.
Младият ясленец Виктор е на ясла, а мама- на работа- на спокойствие да прочете кой какво е правил през уикенда.
В петък отидох да взема наследника от ясла, и сестрата и лелката се напреварваха да ме канят да вляза вътре- младежът се държал суперкултурно- спал два пъти, ял каквото му поднесли, не е ревал особено- направо- дете- мечта  Mr. Green
Имаха известни притеснения, че в събота и неделя ще развалим режима - то май така и стана  newsm78, ама важното е, че имаме напредък с нашия дивак. Днес сутринта пак плака, ама нали е отпускарски сезон, много се сменят тия лелки и сестри бе-е-е ooooh! Те тая, дето го пое днес човекът не я познаваше и с основание прояви недоверие  Crossing Arms
Тук е адска жега  smile3511
Едвам пъаме  /цитирам съпруга/ sweating sweating sweating
Подготвяме кръщенето /стигнали сме до окончатгелен списък с гости/, имаме уговорка и в заведението, остава да се уговорим и с попа /взех да се притеснявам да не намери за какво да ни разубеди за 11.08/
На ремонтна тема сме- всъщност в петък направихме един рейд из магазините за лам. паркет в Русе и купихме за 4 от 5- те стаи, но оставах кошмарно много неща за купуване и ужасно малко време до крайния срок за изнасяне. Старият апартамент прилича на бойно поле - освен обичайната какафония сега са прибавени ен на брой чанти, чували и т.н. От сега съм впечатлена колко много боклуци сме успяли да съберем на 50 кв.м.  Sick
Бързо оздравяване на всички болнички бебета, мами и татковци!   bouquet

# 80
  • у дома
здравейте  Hug

и на мен ми става много мъчно като чета за толкова много болнички, а и тези температури в тази жега, не е истина  Crazy оздравявайте всички, ей  Praynig и малки, и големи  Praynig  Hug

ние бяхме на вилата за събота и неделя и определено ни се отрази добре  Mr. Green припомнихме си моренцето с цамбуркането в басейна на Ния на терасата  Mr. Green поздравления за Гого, истински мъж  Joy  Hug  Heart Eyes
ще сложа 2-3 дати за общия РД като анкета, щом настоявате и ме молите  Mr. Green
аз пък си мисля, че най-вероятно dani днес ще я изпишат, затова не се е включвала  newsm78 дано всичко е наред  Praynig 

# 81
Ха добро утро и от мен Wink
Али заспа и бързо да се включа Simple Smile

elia_gg, обади се като идваш в Русе да се запознаем  Wink

mmilena
, мерси за почерпката злато  Heart Eyes

nana77 
как да не тия дам като ми я хвалиш от сега  Mr. Green love001

marulka_s, Шушето като принцеса винаги  Heart Eyes А тоалетите и са върха, браво на мама за вкуса   bouquet

dusheto
и другите са ти казали, не се обвинявай слънце Peace

AndyB там съм бе злато - На общата снимка втората Узъбена У лЕво  Mr. Green  че и на следващата пак ме има даже  hahaha
Мъжо ми имаше заръката след работа да дойде и да влезе в ролята на папарак, ама май повече наблегна на биричката с мамите и да пази бебетата от едно коте Joy  Joy Joy

Бубче чакам пак включване от теб, да чуя как сте днес?
Кристияна и ти кажи как сте миличка?
Айде Дани, всички вече те мислим...не си ли в къщи вече? Елионката дано се включи и да кажи новините покрай теб  Praynig

# 82
  • у дома
тези клипчета са от петък ЦЪК 1 и ЦЪК 2  Mr. Green ще кача и снимки  Laughing

# 83
Bubcheto15, как е Ина?Надявам се по-добре. Peace
Дано и Снежина и Елена и другите болни бързо се оправят. PraynigКакъв е този гаден вирус посред лято! Sad
Blueeye, ами тя Ния си е проходила!А как си контактува с кучето, свикнали са един с друг. Simple Smile
AndyB, идеята с подаръчетата е много добра.Така ще имат по нещо за спомен.Аз се глася и ние да дойдем ама да видим.
Ние събота и неделя бяхме на село и приключихме с ремонта, всичко е готово.Сега ни чака празен етаж за обзавеждане, ама кога ще стане не знам. ooooh!Поне успяхме да се наспим като хора там, че е доста по-хладничко.И Вики беше доста по-спокойна, плацика се на терасата в едно корито със слънчева вода и беше супер доволна.
Добре дошла на Mmilena!Искаме снимки! Laughing
Още щях да пиша, ама какво? newsm78
Отивам да разгледам снимките от РД, уикенди и т.н. Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 11:03 от Ember

# 84
  • София
Привет!  Hug
От снощи чета-чета - край няма Wink
Бързо оздравяване на Ина, Лени, Снежина, таткото на Начко и всички, които пропускам  Praynig  Praynig Praynig Много се мъчат сигурно миличките с Т в тези жеги. Ивчо пък е отново опъпчен по гръбчето и корема Close, но аз обвинявам за това престоя му на селото на мъжа ми. Миличкия при пътуването натам и насам се потеше като прасенце, въпреки климатроника, така че Елиона - не разчитай много-много на него... Ходихме и до Рилския манастир, но и там е мор.
Отивам да ви видя на снимките!

# 85
  • София
 Heart Eyes Много сте красиви всички русенки, ей!  Hug Партито ви е било страхотно!  Peace Стефани както винаги е неотразима! Flutter Видях и един сладък Йоан, но мама му не е писала скоро, а само чете Wink
И Ивчо обича да се занимава с "откритието" на Гого  Joy
Дани, мила, вярно пиши едно редче!  Praynig

# 86
Здравейте мацки  Hug
Бубче оправи ли се Ина?,хайде по-бързо да и минава и да празнува първата си годинка  Peace с щастливите мама и тати  Hug
Бързо оздравяване и на другите болни дечица и мами  Peace
Блу ама Ния е голяма сладурана -много се изкефих на клипчетата  Peace,а нашата Даяна изобщо не се и сеща да ходи  newsm78,само пълзи  Wink
Аз също мисля като Блу,че сигурно днес ще изпишат Дани и тя затова още не е писала  newsm78
Ние вчера бяхме на една река и там определено се живееше, беше хладно /а само колко много хора имаше,все едно че бяхме на морето  Joy Joy
Днес ни излезе още едно зъбче -вече сме с 4 зъба  Mr. Green
Починах си,сега ставам да бърша прах  Twisted Evil

# 87
Здравейте мили мамчета на сладки дечица.
На болничките - бързо да оздравяват и да са отново на линия за игри и бели Wink.
Момичета искам съвет - предстои ни да направим прощъпулник за Маги. Всичко е ок, но има един проблем, както знаете с майката на мъжа ми не се понасяме и тя е виждала Маги само 2 пъти, на изписването от родилниа дом и като бе6е на 2 месеца. От тогава никакъв интерес към детето, не че се натискам, така е прекрасно за мен. От края на май Маги е в Хасково и за нея се грижат моите родители (не че аз не се грижа за нея де), и смятам че е редно да направим този празник там. Тя проходи при тях. Но сега мъжът ми ми каза, че искал и майка му да присъства, отрязах го като му казах, че тази жена няма да стъпи в къщи или да присъства на някакво такова събитие. Всеки ден се обажда в къщи да говори с него, но никога не е попитала как е детето, расте ли, здраво ли е, все нещо да попита. Тотална липса на интерес, все едно не съществува Маги. И аз не желая тази жена да я вижда, както и да се доближава до дъщеря ми. Няма да направя компромис, колкото и да е гадно. Дайте съвет как да постъпя и ви благодаря за разбирането.

Разгледах снимките на всички дечица и ми става много мило като си помисля, как растат малките ни съкровища. Вече не са толкова беззащитни и зависими, а едни големи и щастливи сладкишчета. Искат си своето и си го търсят. Да са ни живи и здрави!
Хайде, спирам, че може би досадих с моите проблеми.
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 88
  • София
Здарвейте от нас.Ина още е с температура,но е много по-добре,дано и обривите изчезнат скоро,че гледката е адски подтискаща Sad
Блу,и аз много се израдвах на клипчетата Hug
Валка, страхотен купон Heart EyesСамо,че май си объркала на едно място надписа на снимката.Там,където са всички купонджии почваш с Лъчко,а това май е Мишето newsm78
Дидика,важното е ти как го чувстваш,не отстъпвай,защото направиш ли го веднъж,ще се превърне в система,говоря от личен опит,в момента имам страхотни проблеми и съм на кръстопът и аз,но за това ще ви разкажа като си го изясня сама за себе си.
Сеаг ставам,защото слава богу Ина не е загубила и един процент от енергичността си и дяволитостта си Twisted Evil Wink

# 89
  • София
Пак съм аз! Или ме няма, или пиша непрекъснато  Blush
Ния наистина е много сладка! Heart Eyes Гледайки клипчетата пак се убеждавам, колко различни са децата това беше много мъдро  Mr. Green - Ивчо щеше да дръпне покривката веднага и да рита кучето - това му е любимо занимание с кучетата на мои приятелки.  ooooh!  Rolling Eyes Той рита всичко, де... А сега да споделя "уменията", да не си помислите, че няма такива Laughing  - казва как прави котенцето - Мау, как тракат кончетата (близо до блока ни има пункт за събиране на вторични суровини и манговците с каруците са честа гледка), изпълнява команди ставай, сядай, танцувай  hahaha вика мама, баба, тата, дада, кака и нещо като туга, което не знам какво е. А, да - имитира чудесно и тазманийския дявол и Елби от Мечето Ръкспин, без да знае обаче кои са hahaha
Мис, теб май те няма на снимките - Даяна е с татко си и кумата? Rolling Eyes
Честити зъбчета на всички с новопоявили се!
Опа, футболиста се събуди... а, две нови мнения... после ще ви чета, Бубче, радвам се, че сте по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт