Отговори
# 90
  • София
От края на май Маги е в Хасково и за нея се грижат моите родители (не че аз не се грижа за нея де), и смятам че е редно да направим този празник там. Тя проходи при тях. Но сега мъжът ми ми каза, че искал и майка му да присъства, отрязах го като му казах, че тази жена няма да стъпи в къщи или да присъства на някакво такова събитие. Всеки ден се обажда в къщи да говори с него, но никога не е попитала как е детето, расте ли, здраво ли е, все нещо да попита. Тотална липса на интерес, все едно не съществува Маги. И аз не желая тази жена да я вижда, както и да се доближава до дъщеря ми. Няма да направя компромис, колкото и да е гадно. Дайте съвет как да постъпя и ви благодаря за разбирането.

Лично аз напълно те подкрепям. Крайно време е в България да се променят разбиранията. Не си длъжна да и правиш евала само защото е майка на мъжа ти. Аз самата се отнасям към роднините си по начина, по който те се отнасят към мен. И изобщо не ме интересува майка, баща, брат, сестра. Ако се държат добре и аз се държа добре. Ако не, и аз не.
Така че както описваш ситуацията - изобщо не ти трябва в къщата тази жена. Явно е, че не се интересува от детето. Направиш ли веднъж компромис, след това ще те имат за бита карта и ще си правят каквото искат през главата ти.
Така че - твоето семейство са дъщеря ти и мъжът ти. Оттам нататък действай на почина - "Каквото повикало, такова се обадило" Peace

# 91
Уф didika т'ва е болна тема и за мен. Моята също не проявява никакъв интерес към Али, даже и не се обажда изобщо. Само че я вижда в месеца веднъж и то срещите ни са случайни (живеем наблизо). Но дали детето е здраво или болно, не я интересува жената. В деня на рождения и ден дори не ни се обади да честити   Sad
Но аз съм тъпа и не мога някак си да я отрежа - съвестта ми не го позволява, макар че съм видяла и лошички неща от нея по съм склонна да ги забравя. Държа се приятелски хладно с нея (ако има такова определение за поведение Crazy) Говоря и но не навлизам в кой знае какви подробности. Нали съм вече отделно и не се вържа толкова много - знам че срещата ни е за кратко и всеки ще се прибере в тях си...А и нали знаеш "Различни хора, различни идеали"  Wink
Така, че моето мнение е че ти най-добре си чувстваш и виждаш нещата. Тти сама може да си прецениш дали си струва да преглътнеш един ден ако направиш компромис и я поканите това не значи че го правиш заради нея, а е заради мъжа ти - предполагам че ще се радва ако тя присъства, компромиса е защото го обичаш, а не защото тя ти е станала по приятна.
Но ако сметнеш че ще си развалиш празника и ще се чувстваш самата ти по-добре без нея, не го прави  Peace Избора си е изцяло твой   Успех bouquet

bubcheto15, а ти си права мацко, объркала съм се  Crazy Ами че те двамата така си приличат че е нормално  Joy Joy Joy

# 92
  • София
Валка, не мога да ги разбера такива хора - как може да не се обади за Първия рожден ден на внучето си??!! Rolling Eyes И аз бях блага и мила преди, но сега съм с по-твърда позиция и подкрепям Нана - "Каквото повикало, такова се обадило" Peace А Дидика, всъщност мъжа ти на какво мнение е - настоява ли? И всъщност - той ли иска тя да е там или тя го кара да те пита дали ще стане?

# 93
  • София
Само,че я има и възможността,ако това да я поканиш е инициатива на мъжа ти,без той да е говорил с майка си,ти да преглътнеш,да я поканиш,а тя да ти плюе на фасона и да откаже да дойде.От такива хора всичко можеш да очакваш Sick

# 94
Здравейте и от мен!

Голяма жега е тези дни. Ние вече сме в Момчилград при моите родители. Всички много се радват на Тони и поне мога да го оставя за малко на някой за да поспя повече от обикновено. Май ще ни излиза и трети зъб - този път отгоре, правим опити да стои сам и тръгва смело да крачи,като съответно веднага залита зашото не е стабилен. Вече се водим с една ръчичка, но е много припрян и затова залита често. Днес не успя да заспи следобед и се надявам след малко да го приспя поне за малко за да отдъхнем, че не остави никой друг да поспи. Grinning
Много болнички има -  Praynig надявам се бързо да оздравяват, че в тази жега и с температура е ужасно и за бебчетата и за мамите.
Лек ден на всички!

п.п. Много хубави снимки в албумчетата.
Анди и Тони откри че там може да се дърпа. Само че лично аз избягвам да качвам голи снимки в интернет.

# 95
  • у дома
ами, сега?!  Joy  Mr. Green

и ние ще правим прощъпулник, седмицата преди РД-то  Party

didika, както го усещаш, така го направи. аз лично бих се съобразила единствено с желанието на мъжа си. много правилно са ти казали - "каквото повикало, такова се обадило". и при нас нещата не са розови  ooooh! макар да не сме близки със свекър ми, макар той да е виждал Ния само няколко пъти и нито веднъж да не се е обадил да попита как е, все пак той ще присъства на двата специални празника за нея.  Peace

# 96
Блу,Ния винаги ме изпълва  Hug.Тя си носи нейния неповторим чар.Благодаря ти за снимката Simple Smile.За Стефаначето мога да кажа или само всичко хубаво,или нищо/когато отсъства от екран/.Тя гордо си носи красотата.Снежина вече е по-добре.Благодарско за подкрепата/вие си знаете коиbouquet!
Останалите болнички-хайде по-бързо да се оправяте и вие за радост на мама,тати и нас:peace:.
Спокойна вечер на всички Peace.

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 20:07 от megishik

# 97
  • София
Здравейте  Hug
От днес имам вече интернет, пропуснах цяла тема, ще се опитам утре да наваксам.
Честит първи рожден ден на Кари и на Али! Нека растат здрави и весели дечица и много да радват мама и тати!   bouquet
ЧРД и на Милена!

Пожелавам на болните бързо да оздравеят!

Иначе ние сме добре, Марти има вече 6 зъбчета и преди три дни проходи  Party
Какви предмети слагате на прощъпулника? Ние ще правим след рождения ден.
Чао за сега  Hug

# 98
  • гр.София
 Привет!
Радвам се,че фуриите Снежина и Ина са по-добре! Чакам добри новини и за Елена. Сигурно високата температура е изцедила силичките им Tired.

Мегишик,много се радвам,че те има и теб на снимка Hug

Блу,аз съм озадачена-къде си ти и къде таткото-за снимките. Иначе, и аз съм забелязала,че в определени снимки и пози децата ми приличат ту на мен,ту на баща си.

Душе,приемаме без възражения за уроците по танци Simple Smile
Беше ми интересно и за яслата.Пиши ни по-често за тамошните порядки и практики. Като споменаваш виенски мами-българки ли имаш предвид?

Дидика,не те разбирам-не знам точната ситуация у вас-и няма да давам акъл.За себе си знам,че е важно да се поддържат добри дипломатически отношения-заради децата и заради душевното ми спокойствие. Особено пък като сме всички в един град.И аз бях в студена война със свекървата в последно време (за дреболии,общо-взето),но раждането на София затопли отношенията.Сега цари пълен мир,но аз спазвам известна дистанция. А за рождения ден на София дори измислих да празнуваме отделно с двете роди-много народ са и ми е трудно да ги съчетая.

Анди,супер ти е идеята за подаръчета.Негениални идеи-плюшена играчка,албумче за снимки( има много красиви,некитайски ).  А да се намери някой татко,да снима филмче за рождения ден-еднакво за всички ни? newsm78

Елен@,това с предметите на прощъпулника е забавно-НЕ слагаш предмет за професия,която не харесваш за детето си Grinning

# 99
  • у дома
пак аз  Hug
elen@, точно днес с татито направихме един списък с предметите за прощъпулника: хармоника, цветни моливи (четка за рисуване), книжка, мобилен телефон, дебитна карта, DVD (само диск с филм, де), макара-конец, калкулатор, орех, фотоапарат, топка, лекарски слушалки и манометъра от апарата за кръвно  Mr. Green а пък blanc ти е дала страхотна идея  Peace  Laughing

blanc, аз се надявах някоя от вас да каже кой кой е  Joy Mr. Green идеите за подаръчета и общо филмче на общия РД са добри, поне ми харесват  Peace и съм съгласна да е нещо символично, а и по-скоро да е еднакво за всички бебчета  newsm78 плюшена играчка във формата на единица или нещо по-умно  Crazy в момента мозъка ми се разтича от жега  Tired

# 100
  • В ЛЮтеницата
blanc, направо ме впечатли с тази дълга реч - на мен така ми е омекнал мозъка и толкова ме изморява Лора (тя е като зайчето от рекламата на батериите Duracell - другите окапват и се предават, а тя може и още , и още, и още ....)!
Много ми е трудно да чета, че има болни! Права е Дани (няма ли новини от нея??) - станахме като сестри, ама сега ви мисля всички и все се притеснявам за някой  Mr. Green! Та стига толкова болести - идва най-хубавия месец - всички да се оправяте!!!
За прощъпулника - наричаш си предмети за разни професии - каквито ти харесват (Лора си избра Оксфордския речник  Embarassed).
Душе - къде я видя тая снимка с шапка  newsm78?

# 101
  • София
Ина не вдигна температура тази вечер PeaceНяма по-щастлива от мен LaughingЗа подаръците и аз съм навита много,вече почвам да си представям общия РД...Малиииииииииииииииииииииииии Twisted Evil
Дано и Лени да се оправя,а и Снежина вече да е добре Praynig
Елиона или някой друг,който има телефона на Дани,дайте някакви новини newsm78
Аз си лягам с огромната надежда тази нощ да спя Heart Eyes

# 102
Днес просто каталясах и едва не получих слънчев удар - от 9.30 до 18 обикаляхме за обувки/маратонки/сандали, каквото и да е за татито ни, защото се оказа, че всесезонките му се скъсаха. Накрая обиколката завърши до Метро в Люлин, където са отворили нов спортен магазин, където имаше 40% намаление. Mr. Green

blueeye®, хайде аз да пробвам - отгоре си ти...(само не го чети на таткото ви, за да не го интерпретира погрешно Mr. Green)
Kaili , въобще не се бях замислила Embarassed - махнах ги. Hug
val_stef , вЕрно, че си там....що съм те пропуснала... newsm78 Laughing
Ember, много ще се радвам ако успееш да дойдеш! Hug

За себе си знам,че е важно да се поддържат добри дипломатически отношения-заради децата и заради душевното ми спокойствие. Особено пък като сме всички в един град.

Peace

# 103
  • София
И аз съм съгласна напълно с Анди,Блу е горе,а татито е долу на снимката Peace

# 104
  • у дома
AndyB, няма, ама би му харесало дори съм сигурна  Joy  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт