Жега е голяма вънка, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО обаче хич не мрънка!

• 14 244
  • 274
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, трогнахте ме! Изненадахте ме много, много приятно.  Hug
Ред е аз да ви почерпя. Grinning

Днес ставам на 18 години. Mr. Green Така, де, на толкова се чувствам. bowuu
Благодаря на sladur4e*2 за темата за поздравления, която е пуснала за мен в "Календар на събитията". Наистина много ме зарадва. Hug
Благодаря на Mila за прекрасният букет и поздрав, които получих на ЛС!  Накара ме да се почувствам наистина специално. Hug
Благодаря на Marys за това, че не ме забрави, макар отдавна да липсва в редиците ни. Marys, ти беше първата, която ме накара да се усмихна тази сутрин! Hug
Ави, благодаря ти! Букета е прекрасен! Никога никой не пропускаш и ни караш да се чувстваме щастливи! Hug
Lulova, благодаря за вкусната торта в бяло - любимият ми цвят! Естет си ти! Hug
Благодаря на tzvety за красивите честитки тук и в отчетната стамболийска темичка! Много ме зарадва! Hug
steli-ssd, прекрасен стих! Благодаря! Както винаги, оригинална! Hug
А Щастливка за пореден път ме направи щастлива, с типичният си хумористичен стил! Благодаря ти! Hug
Доника, успях да видя честитката преди да съм публикувала отговорът си. Изпреварила си ме за секунди. Благодаря, ти си злато! Hug
Благодаря предварително и на всички момичета, които ще се включат по-късно и знам, че няма да ме забравят! Обичам ви! Hug
Лелеее, звуча също като холивудска актриса, на която връчват Оскар. hahaha Остава само да приключа с:
"Благодаря на моите родители, че са ме създали и възпитали такава каквато съм". hahaha
По-късно ще се включа пак.  bouquet

# 61
Честит рожден ден, Марианка!

В календара има всеки място и за своя ден -
знае си, от край, човекът, че тогава е роден.
И на този ден ще мине да го поздрави света,
после, в часовете, сините, близки ще се съберат
и по броя на годините тихи свещи ще горят.
Марианка, честит рожден ден !!!

Честит да бъде този ден,
във който всеки е роден
и е поел дъх със жажда.
Честит да бъде този час,
когато ти, когато аз,
когато някой се ражда.
Нали с децата ни светът
се подновява всеки път,
за туй е млад този свят.
За приятелите наши
нека вдигнем тежки чаши
и отпием глътка вино.
Нека зло да ни збрави,
да сме живи, да сме здрави
и живеем сто години.

Как годините минават - няма начин да ги спреш
и със всяка се прибавя в твоя празник нова свещ.
Ала ти недей тъгува, даже в тебе да боли -
днес е време за празнуване, този ден е твой, нали?
Днес е време за палуване, всички свещи запали!

# 62
Честит Рожден Ден Марианка![/color][/size]

Да си жива и здрава,само радост и усмивки около теб,любов,всичко най-най  Heart Eyes

# 63
Скъпа Мари-анка, честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш истински щастлива, обичана и обичаща, горда с прекрасните си дъщери и здрава. Прегръщам те!

# 64

Айде и от мен едно ЧъРъДъ на Марианка!!!
Да си жива и здрава, щастлива и обичана. Радвай се с пълна сила на прекрасното си семейство и на живота!

Поздравче от мен....

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 12:42 от fibi4ka

# 65
Мари-анка, честит рожден ден и от мен! Желая ти много 6тастие, здраве за теб, децата и бизките ти, както и безкрайна лубов... 

Ави, за об6тия рожден ден на септемврий4етата, ние няма как да присъстваме края на септември. В България сме от 13ти август до 13ти септември, като края на август сме на морето. Така 4е ако рождения ден е на4алото на септември, 6те присъстваме. Ако ли не, 6те се радвам и да дойдем и на някоя от сре6ти4ките, за да се видим  и да запознаем и децата Hug
За мъжкото ни достойнство - до сега не съм правила никакви придръпвания, само го мия с вода. Видях оба4е 4е има някоко бели топ4енца и в 4етвъртък на консултацията 6те питам. Тук до 2 годи6на възраст не пипат пацата, но като Ви 4ета се притесних ...  newsm78 6те питам доки...
Филип се излекува от вирусната инфекция, остана пустата ка6лица и те4а6то носле, но аз се разболях ло6о. Голямата Т разлика си каза думата, там 40° тук е 18°. На кацане със самолета, дясното ми ухо заглъхна и до днес ту се отпу6ва ту глъхне. Те4а6т нос, болки в гърлото, ка6лица, и ни6то не 4увам ...  Sick

Heart Eyes Лек ден Heart Eyes

# 66
МарияФ, ще се радвам да се запознаем по време на престоя ти тук. Много неприятно това с простудата ти... и с ухото - аз имах подобен случай преди години, но се получи при мнооого дълъг преокеански полет. Отшумя за 1-2 седмици.
Радвам се, че Филип е добре вече, а и че ви "виждам " тук!   bouquet
Фибичка, супер си!  Heart Eyes

# 67

newsm59

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  МАРИАНКА!!!
  БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА! МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХИ ЗА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!

# 68
Еееей, Марианка, 4естит РД, скъпа! След толкова прекрасни пожелания какво да кажа newsm78Желая ти здраве за теб и любимите ти хора и нека ме4тите ти се сбъдват!
Ние се крием днес вкъщи на климатика. Не сме излизали и не смятам да излизаме поне до 6 4аса. А утре може да си организираме едно отиване на Витоша на хлад.
за кунхята - смятам да се записваме от септември. Ама как така ядете и 1-во, и 2-ро, и 3-то? #CrazyНали не наведнъж за обяд?! Аз на баткото давах 2-рото на обяд, 3-тото за следобедна закуска и супата ве4ер. Ама Яна как яде...и 1 пюре не може да изяде, та незнам...
Ирини, споко, ще се оправи пишката, слагай компреси с риванол и ще мине вси4ко!
MariaF, бързо оздравяване!

# 69
ЧЕСТИТ РОЖТЕН ДЕН Мариана !!!
 Желая ти много сбъднати мечти 

# 70
Сега и малко повече за мен и дъщеря ми:
 Така...с какво да почна...Е почвам от зад напред май.
 Малката вече доста уверено си се изправя сам самичка,пълзи като мравка на всякъде,а най-смешното е,че като отида в банята и тя веднага след мен,а като излезна и загася лампата тя почва да пълзи в кръг и да скимти Rolling Eyes като някое животинче.От около седмица почна да прави опити да ходи като я държа за ръце и сега е доста уверена,но винаги търси опората на мен или на съпруга ми.

# 71
 Марианка това е за теб! http://www.vbox7.com/play:cb786f5d
Ние в събота правихме кръщене на Мони! Вече е хрисиянче!!!
Бяхме в тази църква
После в един ресторант да се по4ерпим. Мони събра много много подаръщи едвам се прибрахме! Ето малко снимки! В албума кръщенета http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=117787

# 72
 Марианка, да си жива и здрава и все така весела Simple Smile
            Желая ти много щастие и само сбъднати мечти !       

Благодаря за идейте за бебешки ястия, днес им приготвих пиле фрикасе - не мога да кажа,че са очаровани,май си предпочитат всичко да е пасирано,но вчера им готвих грах с морковки и си го хапнаха. Довечера ще пробваме супичка. Марианка,ако пак видиш онази книжка със рецептите ми я купи,ще ти пратя паричките .Но погледни,ако идеите са само за пюрета май няма да ми свърши работа.
 Искам и аз на басейнчето,много е яко с тези дръвчета и полянката. Тук има само бетон и слънце Sad Няма къде да заведем дребосъците. Но пък тати ще ни заведе на моренце скоро Simple Smile Все още се чудим на кой къмпинг да акостираме,ако скоро сте били някъде предложете,но искаме цената да не е повече от 10 лв. на човек. Иначе има много предложения във форума за почивки и море,но повечето са за по-лукс бунгала. Ами това е засега,после пак ще пиша ако имам време. То и без това не може да се излиза в тези горещини. sweating

# 73
# 74
Ние бяхме на кратка екскурзия до село.
Включвамс е за да се пофукаме с 5 -те си зъбчета, които щракнахме днес:  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт