Ред е аз да ви почерпя.

Днес ставам на 18 години.

Благодаря на sladur4e*2 за темата за поздравления, която е пуснала за мен в "Календар на събитията". Наистина много ме зарадва.

Благодаря на Mila за прекрасният букет и поздрав, които получих на ЛС! Накара ме да се почувствам наистина специално.

Благодаря на Marys за това, че не ме забрави, макар отдавна да липсва в редиците ни. Marys, ти беше първата, която ме накара да се усмихна тази сутрин!

Ави, благодаря ти! Букета е прекрасен! Никога никой не пропускаш и ни караш да се чувстваме щастливи!

Lulova, благодаря за вкусната торта в бяло - любимият ми цвят! Естет си ти!

Благодаря на tzvety за красивите честитки тук и в отчетната стамболийска темичка! Много ме зарадва!

steli-ssd, прекрасен стих! Благодаря! Както винаги, оригинална!

А Щастливка за пореден път ме направи щастлива, с типичният си хумористичен стил! Благодаря ти!

Доника, успях да видя честитката преди да съм публикувала отговорът си. Изпреварила си ме за секунди. Благодаря, ти си злато!

Благодаря предварително и на всички момичета, които ще се включат по-късно и знам, че няма да ме забравят! Обичам ви!

Лелеее, звуча също като холивудска актриса, на която връчват Оскар.
Остава само да приключа с:"Благодаря на моите родители, че са ме създали и възпитали такава каквато съм".

По-късно ще се включа пак.

6те питам доки...

Нали не наведнъж за обяд?! Аз на баткото давах 2-рото на обяд, 3-тото за следобедна закуска и супата ве4ер. Ама Яна как яде...и 1 пюре не може да изяде, та незнам...

Няма къде да заведем дребосъците. Но пък тати ще ни заведе на моренце скоро