Жега е голяма вънка, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО обаче хич не мрънка!

• 14 256
  • 274
  •   1
Отговори
# 75
Марианка - Честит рожден ден!!! Да си винаги така лъчезарна, отзивчива и обградена с любов! Много да те радват двете ти принцеси и занапред всичко да ти се нарежда като по мед и масло!

Щастливка – късно прочетох за днешния ви излет в нашия район. Съжалявам, иначе веднага щяхме да дойдем да се видим с теб и Бобо. Да ви е жив и здрав баткото и много да ви радва (извинявам се, че е на такива патерици пожеланието).

Доника – завиждам за басейна. Аз не съм ходила от 2 години, а много обичах преди да ходя на Мария Луиза, но той вече не работи и изглежда ще трябва да преслушаме някои други басейни. Доста ни е далече Кубратово – ще трябва да навиваме таткото да ни кара. Колко е голям басейна за големи?

Ирини – надявам се, че вече всичко е наред със Спаси и отока е спаднал.

Ави – аз съм за срещата през Септември.

Сега малко за нас: Ема вече пълзи много бързо – толкова е смешна като бърза. Иска и да ходи, но трябва някой да я държи, а мен много бързо ме заболява кръста, така, че предпочитам да пълзи. Самостоятелно обикаля по всички стаи и подрежда каквото намери. Аз й готвя през ден. Напоследък яде по-малко, но сигурно е от жегата. Много обича пъпеш – яде го за следобедна закуска и много сладко примлясква. Изяжда по едно голямо парче. Много обича и кисело мляко с бисквити. Когато й дойде музата доста говори, но нейни си приказки. Обожава да се обажда по телефона, казва “ало” и го допира до главата си, но когато някой оттатък й говори, тя само се усмихва. Излизаме само рано сутрин и след това цял ден се крием вкъщи.
Усмихнат и спорен ден на всички, а на работещите мами – спорна работна седмица!
Целувки!
П.П. Много поздрави на всички наборчета, скоито преди се срещахме, но отдавна не сме се виждали - Сашко, Бобо, Хриси, Ян, Неси, Лаци, Спаси и ...

# 76
Марианка, честит рожден ден!  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 77
   Момичета здравейте и от нас....
Мари_анка, за си жива и здрава, все така упорита и заредена с ентусиазъм, нека целите които си поставяш винаги да жънат успех, а любовта да е главен спътник в живота ти. Ти си прекрасен човек и заслужаваш да бъдеш обградена от също толкова прекрасни хора и събития, които да те карат да се чувстваш вълшебно... Пожелавам ти го!  Hug
 Момичета, много ми липсвате, толкова екшън има покраи мен на последък, че даже не мога да отворя форума, а седна ли да чета не мога да напиша нищо, за това сега драсвам да се обадя , а по после ще се включа за повече...
  Аз съм в Сф може би ди днес и утре със сигурност, а може и сряда и четвъртък ама това вече не е сигурно... ако успеем да спретнем нещо за да се видим много ще се радвам...
Лаци плаче... до после

# 78
  • София
ЧРД, Марианка! Да си все така слънчева и любовта, която раздаваш, щедро да ти се връща!

# 79
здравейте и от нас!

отдавна не сме се разписвали,но покрай тези "нощни бдения",които правим със Сами съм толкова скапана,че даже едвам дишам.Нашите неразположения-предполагаемо от зъбките все още продължават,но ни зъб се види ни нищо.Започвам да се притеснявам,макар детето да не дава индикации за други мои помисли,но нещо се притеснявам.Много време вече 2 седмици.Даже сравнително намали приема на твърда храна,но това може и да е от жегите/тук тези дни не се диша/.
Иначе продължаваме да пълзим,ама ако може и да ходим едновременно Simple Smile толкова е смешен-ще го снимам някой ден.
Добре дошла на мама 13 и от мен!
ирирни дано с пишлето всичко да е наред.
Ние вече нямаме такъв проблем-преди 2 месеца обрязахме на малкия пишката и всичко отшумя мн.бързо за моя радост.Повече ми бяха притесненията май.
ох Сами се събуди ставам.
бързо оправяне на всички бебоци ,които имнат временни неразположения.

# 80
Вече успях да се ориентирам в новините:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРИАНКА!!!
БЪДИ МНОГО ВЕСЕЛА, ЩАСТЛИВА И ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ОБИЧАЩИ ТЕ ХОРА!!!

Ето го и поздравът от мен:
http://www.clip4e.com/play_krasivo_napraveni_kafeta.htm

Кузманка - ние на обяд сме с 3 яденета:
супичка - 40мл
пюре - 160 мл
салата - краставица
Десерта ни е за следобяд

Иринии - дано всичко се оправи. нашият доки също ни дърпа пишлето и в самия ден го боли,, но да чукнем на дърво всичко върви по мед и масло и цялата главичка вече ни излиза. Успях!

# 81
Здравейте мили майчета! Hug
Отдавна не съм писала ,само ви чета чат-пат да съм в час както се казва,но дори и тогава сина ми ме измества от компа и така  все се каня да пиша ,но не успявам!
Първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИАНКА-ЖИВА И ЗДРАВА ДА Е И МНОГО ДА СЕ РАДВА НА ДЕЧИЦАТА СИ!
Ние сме добре-бяхме на моренце ,после на вилата на прохлада ,но и там си е жега.......Дария от миналата седмица по-точно от 14.07 проходи смело и в момента е като една фурия-в къщи отваря всичко , а навън щом я пусна от количката и почвам да бягам след нея!Купихме си и наколенки,поне малко да ни спасяват от наранявания.Записах я на кухня ,взехме 2-3 пъти храна оттам,но това тичане по обед в най-голямата жега просто е убийствено.Иначе менюто е много добро,и тя го хапва,но трябва да й е пасирано!Незнам защо още не иска да дъвче ,хем бисквитки,солетки,краставичка сама си ги държи и хруска!
това е от нас(пак ме изместват и разсейват) Прохладна вечер Hug

# 82
Веении, честито ви християнче! Нека Господ го пази, нека бъде здраво, умно и с добро сърце   bouquet
Снежка-смешка, любимите храни са напълно сходни. Значи Спаси и Ема са на една маса  Wink
мама меги, нали щеше да се включваш пак  Naughty Wink
Деси, супер сладур!
Снежанаhaj, в някакъв момент и мъжа ми обмисляше този вариант, като максимално удобен и добър з асина ни, но поради разни фактори се отказахме.

В този ред на мисли: мисля че ситуацията с нашето мъжко достойнство върви към подобрение. Вече не плаче като пишка,а днес без проблем му го оголих във ваната...

Сега ви казвам наздраве с чаша ледено бяло вино Ракацители и купичка сиренце Рикота. марианка, специално за теб!  bowuu

# 83
Здравейте   bouquet

Не съм се разписала в новата темичка още  Embarassed  До сега четох и дано не пропусна нещо..

irinii , веднъж и на мен така ми се случи, да не мога да върна от първия път кожичката и много се шашнах, от там пък главичката започна да се подува и посинява все повече след всеки мой опит да върна кожичката  ooooh! Но тогава се разминахме без сцепване и кръв, а и Светли не можа много да се усети и да заплаче. Имам спомен, а и майка ми е разказвала, че на брат ми така е станало. Само, че тя не е успяла да я върне, защото много се е подула и са ходили в болницата  ooooh! И всеки път, когато я придърпвам се сещам за нея и все изтръпвам  Confused Ама така е с момченцата... Иначе и ние имаме под кожичката едно бяло топченце, ама още не е излезнало, а и нямам идея аз мога ли да го изкарам по някакъв начин, защото то си е отдолу  newsm78 Незнам дали ме разбрахте. Както и да е, ще го наблюдавам. irinii, целувки на Спаси и дано нямате други инциденти от този вид Praynig

Мари-Анка, честит рожден ден (на патерица  Embarassed )

Пожелавам ти много здраве и любов в семейството  Hug Hug Hug

veenii, да ви е живо и здраво християнчето и много радости да ви носи  Hug

За срещата на септемврийчета, аз много бих искала да се запозная с всички вас  Hug Предполагам, че нашия татко няма да има нищо против да изкараме един ден в София. Ако организирате нещо ни бройте  Heart Eyes

А ето една снимка от срещата на Светли с Габи на мама cvetiberova Изкарахме много приятно  Wink Светли хареса колелото на Габи и след проба решихме, че ще му вземем и на него  Grinning Габи беше много послушна , бърбориха си нещо със Светли, ама неразбрахме какво  Mr. Green Габи вече ходи сама, доста уверено и стабилно и много и се зарадвах  Heart Eyes Дано се захлади малко, за да се видим за по-дълго време  Praynig

# 84
Мариянка,
честит рожден ден!
Бъди жива и здрава, много обичана и щастлива жена. Нека всички хора, които обичаш да са живи, здрави и щастливи. Пожелавам ти мнбого сбъднати мечти   bouquet

...честито зъбче на Веселушка  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 12:13 от omnipresent

# 85
нещо не ми позволи да редактирам предишния си пост.

В този ред на мисли: мисля че ситуацията с нашето мъжко достойнство върви към подобрение. Вече не плаче като пишка,а днес без проблем му го оголих във ваната...

много се радвам Ирини  Hug

# 86
Добро утро, сладурки! Grinning
Днес съм скапана, след снощното празненство. Simple Smile Но пък беше много хубаво. Събрахме се в градината на един ресторант тук. Мимка беше с нас - за първи път я взехме да отпразнува и тя рожденният ден на мама. Heart Eyes Натича се на воля, сервитьорките я ухажваха, подаряваха и бонбони, списания. Много се радваше детето, но и доста се поизмори. Почти никога не и се беше случвало да си легне и да заспи на секундата. Laughing А ние едва легнали и Веселушка реши, че повече не и се спи. Та бодувахме двечките до 04ч. Tired Тази сутрин станах мноооого трудно, но няма кой да ме остави да се наспя. Simple Smile Трябваше да приготвя Мимка за градинка, а и Веси беше будна от 06ч. Добре, че баща и я погледа до към 8ч.
Честита 11-та месечинка на Рая на stes и 10-та месечинка Здравко и Ивайла на Djina! С пожелание за красиво детство, изпълнено с много лудории и звънък детски смях! Heart Eyes

Момичета, искам отново да ви кажа колко щастлива ме направихте вчера! Grinning Hug
Благодаря за красивите пожелания (някои придружени с клипчета Grinning) на всички ви - Миши 06, Vessselka, irinii, fibi4ka, MariaF, cvetiberova, ive1ina, Ви, mama13, veenii, Djina, teedy, Desssy, DVV, snezhka-smeshka, omnipresent. Благодаря и на момичетата, които ме зарадваха на ЛС - alexal,  snejana haj, la estrella. Hug
MariaF, радвам се, че Филип е по-добре. Оздравявай бързичко и ти! Praynig
mama13, голяма палавница е сладурката ти. Heart Eyes Да ти е жива и здрава!
veenii, честито християнче, мила! Hug Жив и здрав да ти е! А църквата е много красива. Признавам, нямах време да разгледам снимките, но след малко ще го направя.
Djina, в книжката има и рецепти с ястия, не е само с такива за пюрета. Ако я намеря, непременно ще ти я купя. Peace
teedy, браво на смелата Дария! Heart Eyes А прощъпулник правихте ли?
Desssy, много е сладък Георги! Grinning Каква красива усмивка има. Момите ще пленява той след време. Grinning
snezka-smeshka, къде се изгуби толкова дълго? Често се сещах за вас.  Hug И Веси обожава пъпеш (изобщо фен е на плодовете) и мляко с бисквите. Simple Smile
snejana_haj, исками се да те прегърна и успокоя. Hug Понякога неразположенията покрай зъбките наистина продължават дълго.
omnipresent , как сте, мила?
А дали някой сложи кафе? Grinning
Не, значи аз ще го направя тази сутрин. Grinning

Радвам се, че имам възможността да го споделя с вас! Hug

# 87
  • Пловдив
Добро утро!
За ободряване и разхлаждане!

# 88
  • sofia
Здравейте септемврийки!
Не съм писала от повече от два месеца...срамота. Embarassed Напоследък поне намирам време да чета.
Искам да кажа добре дошли на новите мами и бебетата  newsm51.
Ние сме добре, Гъбката расте очертава се към тежките бебоци в компанията, да не кажа най-тежкото на 13 юли, точно на 10 месеца беше 10300 и 85 см. Здрава е, пълзи, изправя се и се придвижва по мебелите, бърбори-казва мама, баба, тата, и ала баба  Wink. Хапва си добре мисля да захранвам тези дни с риба. В четвъртък и петък двама от най-близките ми мъже-мъжа ми и татко ми са рожденици, после заминаваме на Пазарджик, от там в ранните часове в понеделник заминаваме за морето за две седмици, после една седмица ще погостуваме в Пазарджик, при свекър ми и свекърва ми, че дядото на Габи не я е виждал въобще.
Djina, ако искаш мога да ти изпратя моята книжка с рецепти, тъй като не я ползвам, плюс това тези рецепти са публикувани в отделни броеве на списанието, които аз така или иначе имам  Wink
Това е от нас.
Целувки на всички. Ще гледам до края на седмицата да се включвам, че после 3 седмици няма да има как.

# 89
Лелеее момичета, каква страхотна новина ни събуди тази сутрин нас поспаланките....
Медиците ни са вече у дома!!!   smile3525
Направо не мога да повярвам...така се радвам все едно някои мои роднини са се върнали след 8 години!

Пак ще дойда по-късно...

Общи условия

Активация на акаунт