Щастливка – късно прочетох за днешния ви излет в нашия район. Съжалявам, иначе веднага щяхме да дойдем да се видим с теб и Бобо. Да ви е жив и здрав баткото и много да ви радва (извинявам се, че е на такива патерици пожеланието).
Доника – завиждам за басейна. Аз не съм ходила от 2 години, а много обичах преди да ходя на Мария Луиза, но той вече не работи и изглежда ще трябва да преслушаме някои други басейни. Доста ни е далече Кубратово – ще трябва да навиваме таткото да ни кара. Колко е голям басейна за големи?
Ирини – надявам се, че вече всичко е наред със Спаси и отока е спаднал.
Ави – аз съм за срещата през Септември.
Сега малко за нас: Ема вече пълзи много бързо – толкова е смешна като бърза. Иска и да ходи, но трябва някой да я държи, а мен много бързо ме заболява кръста, така, че предпочитам да пълзи. Самостоятелно обикаля по всички стаи и подрежда каквото намери. Аз й готвя през ден. Напоследък яде по-малко, но сигурно е от жегата. Много обича пъпеш – яде го за следобедна закуска и много сладко примлясква. Изяжда по едно голямо парче. Много обича и кисело мляко с бисквити. Когато й дойде музата доста говори, но нейни си приказки. Обожава да се обажда по телефона, казва “ало” и го допира до главата си, но когато някой оттатък й говори, тя само се усмихва. Излизаме само рано сутрин и след това цял ден се крием вкъщи.
Усмихнат и спорен ден на всички, а на работещите мами – спорна работна седмица!
Целувки!
П.П. Много поздрави на всички наборчета, скоито преди се срещахме, но отдавна не сме се виждали - Сашко, Бобо, Хриси, Ян, Неси, Лаци, Спаси и ...
толкова е смешен-ще го снимам някой ден.
Но тогава се разминахме без сцепване и кръв, а и Светли не можа много да се усети и да заплаче. Имам спомен, а и майка ми е разказвала, че на брат ми така е станало. Само, че тя не е успяла да я върне, защото много се е подула и са ходили в болницата
Незнам дали ме разбрахте. Както и да е, ще го наблюдавам. irinii, целувки на Спаси и дано нямате други инциденти от този вид 

Габи беше много послушна , бърбориха си нещо със Светли, ама неразбрахме какво
Тази сутрин станах мноооого трудно, но няма кой да ме остави да се наспя. 

.