Tрябва да РАБОТЯ знам,така се ставало голям

• 15 341
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
малко съм закъсняла, но с искрена радост да честитя на Ира и Ясмин -
Бъди здрава, мила Ясмин защото здравето е сила и живот!
Бъди весела, за да радваш всички, които те обичат!
Нека късметът не те напуска никога!
Бъди свежа, неувяхваща и прекрасна като Jasmin!

# 91
вчера за пръв път яде пица.....

и Кало! Simple Smile
на рождения ден на ясмин нашия тати имашен също ден ден и пътувахме. кало се налудува, венци се наспа, аз се наснимах... ипонеже не се виждахме много през това време, бяхме едно щастливо семейство Simple Smile

Grinning Браво! Честито ти и на тебе за рожденика на патерица. Оставяй го по-често да се наспива - със сигурност ще бъде по-сговорчив и по-толерантен към хобито ти.
Ние в момента също сме едно щастливо семейство. Бебчо Иван спи, баткото играе на компютъра си, таткото се е зачоплил нещо с уеб-дизайна, а аз съм във форума. Идилия!  Mr. Green

# 92
Аз почнах малко по малко покупките за хлапетата за есента и зимата обувки, панталони и за двамата ще митрябват хубави якета ама сега като ги питам по магазините ме гледат все едно  че не съм добре  нещо в тия жеги да търся якета ама като си дойдат децата в Пловдив нямам време затова гледам да свърша всичко каквото мога.

Ваня, в по-марковите магазини в момента има сезонни намаления и освен че има добри ценови попадения, изкарват и есенно-зимните дрешки от минали сезони. Не е кой знае какъв изборът, но знае ли човек. Аз миналата седмица така купих на Иван есенно комплектче 3 части от Premaman - панталон, ризка с къс ръкав и блузка с дълъг ръкав за общо 30 лв - много са стилни. Обзаведох го и с обувки GEOX с 50% намаление. Май трябваше и аз да проверя за зимно яке, че след 2 месеца или трябва да се набутам юнашки с новите колекции или да правя компромиси с качеството.

# 93
Мами, как смеете да купуване дрехи и обувки за след 2-3 месеца  newsm78 newsm78 newsm78. И аз гледах обувките в Геокс с лека тъга, че след 2 месеца ще ги купя същите двойно, но не посмях. на малкия му расте кракът толкова бързо, че до след 3 месеца незнам дали няма да съм си дала парите напразно. а и след като КатетоМ ми се оплака, че за 1 месец са му пораснали на мишето с 2 номера крачетата съвсем се отказах от пазаруването сега. За дрешките от рожденния ден на иван сигурно има над 10 комплекта за 2 годишни - есенно-зимни та за първите студени дни ще има, а за после ще пазарувам акто го видя колко висок ще е станал...

# 94
И аз гледах обувките в Геокс с лека тъга, че след 2 месеца ще ги купя същите двойно, но не посмях. на малкия му расте кракът толкова бързо, че до след 3 месеца незнам дали няма да съм си дала парите напразно. а и след като КатетоМ ми се оплака, че за 1 месец са му пораснали на мишето с 2 номера крачетата съвсем се отказах от пазаруването сега.
Сега аз му купих с около 2 номера по-голям геокс за 47лв маратонки, все до пролетта ще му стане и ще ги поноси Wink не устоях на разпродажбите Simple Smile
Дрешки за 2 годишни имам от рождения му ден, миналата година всичките ми приятелки бяха изкупили бенетон  Joy около 3 чифта панталони, 5-6 блузки, дънки , жилетки 2 броя, така че засега се въздържам от дрешки, а и аз не съм фен на купищата дрехи, предпочитам 5 читави парцала на сезон, мисля че на този етап нямаме нужда от повече Wink

# 95
Привет и от мен,

току що ми свърши ревюто на проекта. Много добре мина слава богу. Каката каза, че си личало, че първо сме помислили за UI преди да се хвърлим да набутваме функционалност Simple Smile

За дрешки - и аз не купувам предварително. Освен ако не е нещо супер супер евтино и да мога да прежаля парите съвсем ако не може да го носи. Имам много дрехи - предимно подарък от България, които така ще си останат нови. Блузката малка - панталончето голямо и неподходящо за сезона ooooh! Тукашните уж са стандартни, ама пак имам поне 3 номера, които й стават едновременно - от панталоните по-малки, защото е слаба в талия, от блузите по-големи....

а пък обувки изобщо не съм купувала Crazy имам само 2 чифта подарък - ама тя щрапа още боса предимно Simple Smile

Кали, добре си се подредила и ти Овен с Лъв  ooooh!

# 96
маира... по-скоро сме македонка с врачанец.... е те това не е ич добре!

и аз днес ходих до геокс, и си харесах едни обущета за дребен.
дрехи има ужасно много, вече сигурно са му омалели, но той нали е по памперс предимно, и 2-3 гащеризона за навън..... мързи ме да оправям гардеробите, чеповече от половин ден ще иде, и то при условие, че кало не се втурне да помага....

# 97
Като казахте дрехи...една моя приятелка открила този Mango outlet . Правя и доста често поръчки - повечето неща са невероятно евтини Shocked Малко доставката им е скъпа обаче Sad Та ако някой иска нещо може да се заформи много лесно поръчката и доставката Peace

На един колега пазарувам също доста често онлайн от разпродажбите на Есприт

# 98
аз не съм фен на купищата дрехи, предпочитам 5 читави парцала на сезон

И аз така. След като и без това не може да износи дрешките, по-добре няколко хубави комплекта и детето винаги да изглежда добре, отколкото купища непотребни парцали. Дотук мога да се похваля, че винаги го уцелвам  с размерите и сезоните. Първите дрешки за 0, 1 и 3 месеца му ги напазарувах от лятното намаление на Premaman и от една командировка в Париж миналия октомври - после се поздравявах колко умно съм избирала. Нямах нищо излишно, всичко се комбинираше перфектно, единствено се наложи да му купя допълнително бодита бельо, но само тези с дългия ръкав му умаляха. Много ми е странно, но бодитата с късия ръкав "растат" заедно с него. Имаме едно, което е за 0 месеца, беше му в комплекта за изписване и още му става  newsm78. Вероятно защото чистият памук лесно се развлича. Е, тези определено ще се износят!
А за обувките - той в момента е размер 18 към 19, a аз му взех 20, които изглеждат доста големи, така че със сигурност ще му стават. Като се заговорихме за дрехи, време е да му преподредя шкафа и да видя какво има за архивиране. Живот и здраве, със същите тоалети още едно ще отгледаме.  Mr. Green

Сега, преди да се върна към работата, да споделя радостта си: Иван днес каза "мама". И "баба" каза. Не че е съвсем наясно какви ги говори, ама е много сладък! Кеф!  Grinning

# 99
  • на правилното място, в точното време
Никой не пише -чудна работа  newsm78 Къде сте ,бе момииии?

# 100
Момичета,моля ви гласувайте за Лилибон и Криско тук:
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s=1

# 101
Аз се правя че работя, днес нещо не ми е ден за работа.

# 102
МОМИЧЕТА, И АЗ АПЕЛИРАМ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА КРИС!!! Praynig ТОЙ Е ЕДНО СТРАХОТНО, ПРЕКРАСНО БЕБЕ!
Темата в Клюкарника за Крис е тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0

# 103
Не ми се отваря линка,ще опитам по-късно Rolling Eyes

# 104
Аз съм си тук, ама тези дни ми е голяма лудница и направо нямам време. Бачках и събота и неделя и сега ми е едно умореничкоооо - не е истина. Утре ще закарам детето на вилата за следващите 3 седмици, че да взема да се наспя и да си почина малко, че влезе дребния в някакъв цикъл - само мрънка, истерясва като види кревата просто, не ме пуска на работа - виси ми на врата като пиявица, нощно време се буди по 10 пъти и като вляза в неговата стая и заспива за 10 секунди - ама ей така да ме види просто. като резултат съм като пребита. не спя нощем, с тея новите услуги се видях в приключение - ама едното го подкарахме в неделя, другото днес та утре ще ми е широко около врата ама да видим.
иначе давам процедурно предложение другата седмица да затворим една кръчма - може и тази ако има свободни през уикенда, че си забравихме очите. Равия, ти що не се пуснеш на една екскурзийка до Сф да вземем да се видим? Останалите софийски мами, дето не ни уважават срещите също да се поправят.

Общи условия

Активация на акаунт