Бъди здрава, мила Ясмин защото здравето е сила и живот!
Бъди весела, за да радваш всички, които те обичат!
Нека късметът не те напуска никога!
Бъди свежа, неувяхваща и прекрасна като Jasmin!

Браво! Честито ти и на тебе за рожденика на патерица. Оставяй го по-често да се наспива - със сигурност ще бъде по-сговорчив и по-толерантен към хобито ти.
. И аз гледах обувките в Геокс с лека тъга, че след 2 месеца ще ги купя същите двойно, но не посмях. на малкия му расте кракът толкова бързо, че до след 3 месеца незнам дали няма да съм си дала парите напразно. а и след като КатетоМ ми се оплака, че за 1 месец са му пораснали на мишето с 2 номера крачетата съвсем се отказах от пазаруването сега. За дрешките от рожденния ден на иван сигурно има над 10 комплекта за 2 годишни - есенно-зимни та за първите студени дни ще има, а за после ще пазарувам акто го видя колко висок ще е станал...
не устоях на разпродажбите 
около 3 чифта панталони, 5-6 блузки, дънки , жилетки 2 броя, така че засега се въздържам от дрешки, а и аз не съм фен на купищата дрехи, предпочитам 5 читави парцала на сезон, мисля че на този етап нямаме нужда от повече

Тукашните уж са стандартни, ама пак имам поне 3 номера, които й стават едновременно - от панталоните по-малки, защото е слаба в талия, от блузите по-големи....
имам само 2 чифта подарък - ама тя щрапа още боса предимно 
Та ако някой иска нещо може да се заформи много лесно поръчката и доставката 
. Вероятно защото чистият памук лесно се развлича. Е, тези определено ще се износят!
ТОЙ Е ЕДНО СТРАХОТНО, ПРЕКРАСНО БЕБЕ!Препоръчани теми