Отговори
# 75
Лони,и а з се зачудих къде си,нямаше те в скайпа,дано всичко е наред,стискай малко остана:)
Кроки аз ти завиждам ужасно много че си морска и живееш във Варна,ауууууууу как го обичам тоя град:)За плажа иа з щях  да си ходя с големият корем,да си гледат а де като сме бременни,не сме ли хора:) Laughing Wink
Теди сега видях снимките ти,наистина браво,страхотно си си запазила фигурата:) Party Peace

# 76
Меги,ами ще я видим тази работа може и бъбреците да ме удариха,те и те намерили кога Crossing Arms,само да се плаша,хем ми се иска да раждам вече да се гушим с бебко,хем  ме хвана шубето яко Blush
Абе ще видим тази нощ,утре ако Ви пратя смс на вестителките,значи работта ясна:) Hug

# 77
# 78
Кроки както винаги ме заболя корема от смях с теб  hahaha

Абе хора как изглеждате така страхотно в 9-тия  Shocked

Сирена
избрахте ли дата? Честно незнам как пътуваш от Бургас до Варна, аз сега от вкъщи до градината за 5 мин, щях да родя ooooh! То не бяха контракции не беше чудо... А на завоите просто мислех че ще умра #Crazy

Ако има именници да им е честито   bouquet

# 79
въпрос: някой знае ли от какво се повишава албумина?как се сваля?защо е опасен за беб4о?
Моите крака ужасно се подуват и като натиснеш с пръст потъва и се отбелязва-много е гадно като гледка!бих пуснала снимки ,но е доста шокиращо!Та уж пусках изследвания ,но на прегледа доктора нищо не ми каза и нищо не спомена за изследванията-4удя се дали въобще ги е погледнал?И дали не ми е висок албумина? Sad newsm78

# 80
Кроки спри да се тревожиш. Утре му звънни, сподели тревогата и го питай какво да правиш. Албумина може да е един от симптомите за прееклампсия, но той трябва да е съпроводен и с други симптоми. Сега не се задълбавай много, че е излишно да не можеш да спиш. Сигурна съм че всичко е ок и просто задържаш вода.

ПС: В края на деветия бях точно като теб! Нищо ми нямаше просто от жегата се надуват допълнително! От два дни и моите крака нямат глезени, няма кокалчета, топузи абсолютни! Просто малко ти остава  Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 22:52 от Ivy

# 81
Иви,ние сме избрали дата 18.08,но това е в събота и ако не се съгласят мислим в петъка на 17.08,защото аз съм родена в петък,а пък и седемнадесет повече ми харесва.Но все пак ще чакам да чуя мнението на лекарката,както тя прецени,може и по-късно да е,защото по нейния ехограф все ми излиза термин 02.09-така че се надявам като се върнем да имам определена дата!Ако стане на тези дати със сигурност ще се засечем с теб!

# 82
Така е да  Hug Когато и да изберете все ще е хубаво! Петък е по-хубаво от събота  Heart Eyes Никой да не се засяга де, само лично мнение. То всеки ден си има хубави и лоши страни Peace

# 83
Абе аз и седемнадесет повече харесвам като число,но понеже числото от рожденните дати на мен и мъжа ми е 8,та той иска и на бебо да е 8,а това ще стане ако е на 18.08 и аз нали съм добра душа се съгласих и за името пак клекнах,но поне имам обещание за второто ни дете, живот и здраве, аз да избирам името,а пък и за третото де!!! Laughing Laughing

# 84
Аз стискам палци за когато вие искате, пък каквото стане. Пиши като се приберете  Heart Eyes А всъщност ако имате време може да се видим в понеделник Heart Eyes

# 85
Мила,много ще ми е приятно ,но едва ли ще остане време,часът ми е 12.45,а пък там винаги се чака знаеш и после ще се прибирме обратно,защото искам по светло да се приберем,за да ми е спокойно!!!

# 86
  • Canada
Здравейте тумбачета и 4 нови майчета! Simple Smile
Честито на мама bruno бебе Калоян! Да се прибира бързо в къщи, да са много здрави и щастливи!
Като казахте сънища, в предната тема някой спомена Перу и вече 2 пъти (!) сънувам, че съм на Мачу-Пикчу Crazy Дано и на живо ми се сбъдне съня някой ден  Simple Smile
Иначе режима на спане ми е... не е за разказване! Задължително имам почивка Wink от сън към 4-5 часа сутринта с продължителност от около час и половина  Laughing Вече започнах да използвам това време, за да почета книга. После пак си заспивам!  Simple Smile
За дишането (Тиги, нищо не различих от твоите страници, много са ми мъгливи) - на курсовете описаха това с дишане и издишане до 4 в първата и до средата на втората фаза, а за трансмишън фазата - до 2. Много е важен притока на кислород към бебето.

# 87
Бременна съм в 9-тия месец и имам по-голямо детенце. Днес така нареченият ми мъж пуска двд-то да гледа някакъв филм със страшни звукови ефекти и увеличава звука доста.
Аз му казвам съвсем спокойно и дружелюбно: моля те, намали малко, че е страшно силно.
Той: на мен така ми харесва (това го казва без дори да ме погледне и естествено не намалява). Аз: детето ако така ти беше отговорило ти щеше да му се развикаш или да го удариш.
Той: бе кво искаш бе (повишавайки тон).

Казах му, че се държи грубо. Развали ми се настроението, а щяхме да излизаме с приятели. Някакси не ми се искаше да му говоря и след като все-пак излезнахме аз си говорех само с приятелите, но не и с него - много обидена се чувствах, а той очевидно въобще не смяташе, че е виновен и че се е държал грубо. По едно време, към 23.30 той каза, че си тръгва, без дори да ме погледне, без да ме попита имам ли пари за такси, просто стана и си тръгна с колата. Пак да поясня, че всеки момент трябва да раждам, а той ме оставя по нощите сама с още едно момиче в центъра. Обадих му се след двадесетина минути, за да го помоля да се върне и да си ходим вкъщи, но той си беше изключил телефона. Прибрах се с такси и него го няма.

Аз няма да коментирам, защото нямам думи. Моля ви за вашите мнения – нормално ли е да се държи с мен така при положение, че преди разговора за двд-то мъжът ми се прибра от работа, целунахме се, яде направената от мен баклава и всичко беше наред. Аз ли съм направила нещо и нормално ли е така да реагира, каквото и да съм сторила? Нормално ли е да ме остави бременна в 9-ти месец посред нощ сама, далеч от къщи и да изчезне?

И моля ви, дайте съвет какво да правя. Това е само една случка от поредицата. Почти всеки ден ме докарва до сълзи и никога не се извинява. Чувствам се като последния боклук... Да му кажа ли да си тръгва (ако въобще се прибере) или това е крайно. Но аз мисля, че днес той просто ми се изплю в лицето и без думи ми каза, че не му пука нито за мен нито за бебето. Така че незнам, дали има смисъл да продължаваме. Помогнете със съвет, моля ви!

# 88
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

Хайде на кафетоооо

въпрос: някой знае ли от какво се повишава албумина?как се сваля?защо е опасен за беб4о?
Моите крака ужасно се подуват и като натиснеш с пръст потъва и се отбелязва-много е гадно като гледка!бих пуснала снимки ,но е доста шокиращо!Та уж пусках изследвания ,но на прегледа доктора нищо не ми каза и нищо не спомена за изследванията-4удя се дали въобще ги е погледнал?И дали не ми е висок албумина? Sad newsm78

Кроки, подробности незнам, но и аз искам да те успокоя.  Hug Едната ми приятелка е също бременна, но с един месец назад, та щом почна лятото и крака и ръцете й се подуха, точно както ти обясняваш - натиснеш ли с пръст и потъва. Прави си изследвания - всичко й е в норма, явно задържате течности.
Днес ми се очертава скучен ден - не смея да мръдна на плаж, а така ми се ходеше.

# 89
  • София
Добро утро! Hug

Мдаааа,  пак не спах  Mr. Green ще видя аз след някоя и друга седмица - ще рева за сън.

мамамецана  -  Какво от всичкото беше нормално,че не разбрах? Как може да си задаваш въобще такъв въпрос?! Този твоя като го почнеш  #2gunfire #2gunfire  #2gunfire.........
 Кой нормален човек, ще остави бременна жена посред нощ някъде - камо ли ако и е съпруг.
 Въобще не е нормалнот това което е направил, ако те приема за готвачка и чистачка си е негов проблем  Но НЕ Е НОРМАЛНО  - защото доколкото разбирам докато си била тиха и мирна  е нямало проблем и баклава даже е ял /как не му заседна/ а като е трябвало да се съобрази с "най-близкият си "    не те е отразил за човек. А доколкото схващам  голямото ти дете май не е попаднало на най-добрия  баща - щом го шамаросва за добър вечер.
    Не знам какъв съвет да ти дам, ако си финансово  независима не знам как не си му била шута. Ако може да се говори с него - говори и ако има смисъл де. Иначе думи на вятъра хиляди са изречени. Или да си преосмисли поведението или вратата я знае къде е. Много е крайно, но да ти кажа аз не виждам смисъл да прекараш живота си в серия подобни  ситуации.
 Ако може да се говори с него  му обясни ,че не е време да се държи като катил, въпреки ,че нещо ме съмнява  че от приказки ще има ефект. Ти си решаваш.
Извинявам се за думите които съм употребила , ама такива неща не мога  да разбера как се допускат и как може да има толкова откачени мъже!

Общи условия

Активация на акаунт