МАЙчето започва да се смее - много е забавно кат' лудее

• 10 718
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
  • България
Браво ,  pelfy, няма да се даваш  Grinning

# 121
Ама че съм и аз  ooooh!   Майче, честито бебче!!!!     bouquet

# 122
  • София
Pelfy, поздравлелния! Много се радвам за вас Hug.

Майче, и от мен едно голямо ЧЕСТИТО. Да е живо и здраво малкото слънчице.

Днесе ще е още по-голяма жега... Направо не знам вкъщи ли да стоим (нямаме си климатик и е ужас...) или да намерим някъде дебела сянка и да се паркираме newsm78.

# 123
майче,Честито!!!
За тялото-аз също си го харесвам-вече съм 48 кила и циците ми са едни голееееми(е,като спра да кърмя положението сигурно ще е друго,но... Wink)
Аз лапането на ръката го приемам като признак на глад-то при нас и това си означава,де
И аз ей сега ще метна снимчица
Ирини ,мнооого хубав аватар Peace
Нашето момиче днес става на 2 месеца-черпя ви виртуално.Снощи си правихме барбекю с много приятели и Виктория спинка непробудно през цялоото време.А през нощта се събуди чак в 5.30 и след това в 9.30 newsm44За нас това си е истинско постижение -по принцип се събужда през 2 часа
За залъгалката-и аз смятам ,че е по-добрия вариант от пръстите-само че моята кукла я плюе и дори и се гади от бибата newsm78
Ох,желая ви лек ден ,въпреки непоносимата жега

# 124
  • Варна
Deni, честит мини рожден ден!! newsm51 Най-сладките мигове като  майка ти желая!

Майче, честита прекрасна новина!

Ух, с ръцете и ние сме така..Не я кефи пръст обаче - идва тъничко - а само целия юмрук. Понякога имам чувството, че ще си порне устичката отстрани, така ожесточено тика Shocked
Почнах да давам биба. Отначало и се "гадеше" и плюеше, ама от няколко дни я хареса.  И лигите ни също са поне на средно форумско ниво Wink

А снощи буболечка спа от 11 до 8 сутринта newsm44

# 125
Ирина и ние сме така, ужасно топло е, днес даже ми се върти главата. Аз гледам да затварям вратите на терасите или съвсем малко отворени колкото да влиза по малко въздух, направо изолация. Понеже като отворя и температурата се качва с 1-2 градуса, без да отварям е 31-32  ooooh!

Вчера на вечерната разходка бяхме с майка ми и тя взе бебока на ръце да го разходи. Стоя си аз на пейката до мен количката, по едно време майка ми маха нещо ослушвам се бебока спокоен не реве, и си казвам значи не е нещо важно. След малко се приближава една майка и тя ме гледа странно. В същия момент се усещам, че бутам количката инстинктивно  ooooh! Направо събрах всички погледи ... ама така е, ние почти денонощно я използваме, само там се приспива Simple Smile

И ние от няколко дни правим вечерни паузи по 4-5 часа, и през деня по 4 часа, но на моменти пак яде на 2 часа.

Браво на майките които упорито се борят в полза на кърменто   bouquet

# 126
  • На морето!
Ей да се похваля-ние почти успяхме да махнем нощното кърмене!Папка в 21ч и после чак към 5-6  JoyСупер щастлива съм!И спря да повръща вече! CrazyПу-пу да не му е уроки.
И днес даже успяхме да отскочим да плажа съ мъжа ми/като млади гаджета само двамата  Mr. Green/,а баба остана да гледа Симеон smile3503
Направо съм нов човек!

# 127
Райна браво за релаксацията искренно ти завиждам. Ние октомври ще заминаваме при тати в Мадрид, много се радвам но и много се страхувам от неизвестното,как ще се справям там с децата, дали да бия пентаксим сега на Мая та нали е хубаво шеста ваксини да са пентаксим,ако не няма смисъл да я бие тук.Там безплатно отпускат противоменингитна ваксуна задълително и нямат ваксина за хепатит защото са я оборили тази болест.
Когато ходим на море ставам луда от приготвяне на багаж и сгъване на колички, затова по рядко ходя,аз дори и хавлията си не вадя просто не стигам до нея.
Майче страхотна новина,на кого по точно е бебчето
Вече е време нашите бебчета да си сменят режима и да започнат да спят вечер,обаче пък ще започнат през деня да спят по малко
Дени честит мини рожден ден

# 128
карчита - поздравления за смелостта да решиш да си вземеш децата в испания. помня, че се колебаеше. така ще е най-добре. а васината си я бий тук - нека си завърши целия цикъл. пък не се знае за последната къде ще сте - може да сте се завърнали  Hug

а бебето е на сестрата на филков. малко по-после ще отидем да го нагушкаме

райна - ние не само не махаме нощното кърмене, ами го и затвърждаваме - в интервала от 9 вечерта до 6 сутринта, когато са приблизителните часове  за вечерното и сутришното кърмене, камен яде още 2 пъти. да не говорим, че единият от тези 2 пъти е придружен с 2-часово будуване, което съдържа мрънкане, гукане, дрискане, цикване, рев и каквото още се сетиш Tired

# 129
Майче честито за племенника или племенничката - не разбрах:)))

Ох наистина емн жега, ние ходихме до моите баба и дйадо сутринта и навъщане щяхме да пукнем от жега.

И аз така искам Любо вече да се отказва да яде през нощта , н той май няма хич такова намерение.

# 130
Благодаря ви за поздравите,момичета!!!! Hug
Didka,тази Габи е голяма чаровница бе-също като майка си Heart Eyes
Майче ,то и нашия режим никакъв го няма-нощи като снощната са си направо изключение
Kar4ita,слагай Пентаксима Peace

# 131
И ние днес сложихме първия пентаксим. дано да няма реакция. И на баткото ни биха - тетанус и дифтерия. Та днес ни беше ден за васкини. Втория пентаксим ни викат на 20 август.
Моята бебка все още си похапва през нощта и то по два пъти - към 2 и към 5. През деня хапва по малко, явно от жегата. За 10 дни е наддала само 200 грама  Embarassed

# 132
и аз черпя за 2-рия ни мини рожден ден:)

бяхме при педиатъра. 1 кило нагоре и 4 см. демек - 5400, 60 см.Simple Smile турихме първия пентаксим по препоръка на лекаря.

жегата е безумна. ходих с щерката навън да пазарим някои неща и щех да умрЪ.

# 133
Julie ,честит ви втори месец Simple Smile

# 134
  • Burgas, Bulgaria
Julie-честит ви втори месец все така да наддавате  Hug

ние ставаме пък днес на цели ТРИ месеца-немога да повярвам как лети времето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт