НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 10 101
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Елимира, за Дани взех от най-евтините гърнета, ..3-4 лв е. Има едно пате на облегалката и пролука отпред под крачетата и отзад под облегалката. Търсих такова с пролука, защото е по-удобно за преместване, когато детето е на него..Дани в момента е на гърне. Не е важно да го купиш, важно е да го слагаш детето когато се сетиш, колкото по-често толкова по-добре. Като се усъмниш, че ака може да сложиш на беба цокалото Mr. Greenпочти винаги се изакват! Дани ака по два.три пъти на ден, като веднъж - дваж в гърне. Ама и мен често ме мързи да тичам до банята..
Бузите с нищо не ги мажа, защото от хомеопатичните гранули се оправиха. НО

БЛАГОДАРСКО НА ВЕСИ1, която ще ми помогне да се снабдя с кремче на ВЕЛЕДА!!!!!    bouquet  bouquet  bouquet

мама МОНИ
това е некво дежаву..

Да си призная - аз съм Лилипутка Mr. Green

# 121
МЕРЕЛИН, по отношение на зъбите всяко дете си е различно...Дани има два зъба долу, горните са "напъпили", но още не са прорязали лигавицата. За разлика от повечето деца въобще не се лигави...Всичко слага в устата, но лиги няма..Мажа го с ГИНГИГЕЛ, който е с хиалуронова киселина и мисля, че доста помага за лесното пробиване.

# 122
Аз пък кой ли съм?
А сега?

# 123
Здравейте, момичета!   bouquet

Първо да кажа, че не съм аз дидияна. Дарито не е от най-ситничките, а съм на гости в майка ми вече цели 23 години.  Laughing Хемороиди имах по време на бременността.  Embarassed

Да ви се похваля, че си имаме още едно християнче удома. Вчера кръстихме Дари, държа се много добре, не заплака за секунда дори, при все че е болничка с много червено гърло, придружено от кашлица и сме на антибиотици пак.  ooooh!

Отивам да кача някоя и друга снимка!  Heart Eyes

Ето ги и тях. Направих ново албумче, в което можем да слагаме снимките на новите християнчета.  Heart Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156057

Приятен и прохладен ден на всички! Hug

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 17:45 от AngelsFallFirst

# 124
AngelsFallFirst, честито ти християнче! Много е сладка и чаровна Дари на аватара ти, направо да я изпапаш - предполагам, че снимката е от кръщенето?

# 125
Благодаря ти Карил за отговора  Hug

AngelsFallFirst , честито ви кръщене  Simple Smile.

МЕРЕЛИН и ние сме без зъби.

А сега и Лилипутченце  #Crazy...

# 126
  • у дома...
И ние нямаме зъб...

# 127
Angel - Честито християнче!!!

мама Мони - приятно изкарване при мама, а после - и при люлинските мами! Какво да се прави, разбирам, че със смесени чувства посрещаш тази промяна... но нали е за добро!  Peace

Мерелин - племенничката съвсем наскоро се сдоби със зъбче - след Гери, а е февруарче... при всяко е различно!  Peace

Ей, лилипутченце...  Twisted Evil

Карил - значи тези Веледа ги няма тук, така ли?

ЧЕСТИТО и на всички, които са празнували и празнуват днес!!!   bouquet

# 128
  • на странно място ......
мами,има ли още дечица без зъбче-освен нас де Thinkingда почвам ли да се притеснявам #Cussing out
Тъкмо щях да задам същия притеснен въпрос, но Мерелин мисли вместо мен, аз още не съм се притеснила ама все пак, кога ли ще хрупаме??? Thinking

Angel, честито христянче да е живо и здраво и да радва мама и тати!!!

Ама това вече на нищо не прилича дайте всеки да влезе с някакъв скрит прякор и така ще имаме маТрЯл за цяла година да откриваме кой, кой е!!!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 129
Добра вечер, мадамки! Hug
Цял ден надничам тук, но нещо ме беше хванал мързела Embarassed...жегата ни мори много здраво sweating...тази сутрин излязохме в 7.30 Crazy Тедката ме изуми като спа час и половина навън Shocked друг път все по 30 минутки, а днес направо се обърка...по едно време чак се притесних...
Ако зависеше от мен, хич нямаше да излизаме навън, ама малкото торпедо стои ли на едно място Grinning

Надееее, затъжих се за теб, бе жена Wink ...днес щях да ти искам номера да ви питам как сте smile3552 Браво на Ачето!  Hands Clap
masha, да ти е жив и здрав татето още дълги години!  bouquet
МЕРЕЛИН, не се притеснявай, мила...както беше казала iviche дете без зъбки няма...сигурна съм, че съвсем скоро малката рокерка ще се сдобие с "бели перлички" Peace
Жени, да ви е живо и здраво малкото християнче! Дарито става все по-чаровна...пу-пу-пу 4470
Ради, оцеля ли след  1ironing

Да ви кажа честно взех да се дразня от тези "мистерии" Close В началото ми беше интересно, но вече  Twisted Evil

Спокойна нощ на всички малки и големи, момичета и момчета!  sleepuu

P.S. Вече взех да играя ритуални танци за дъжд newsm19  nuts omm Искам   Wear Umbrella buria     umbrella

# 130

Eйнджи ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ!!! Да е жива и здрава Дари и само късмет! Никога вече антибиотици, сиропи и тем подобни.. Peace

РОСИ, няма я тази козметика тук. До една година ще има внос . ДАНО!

нещо разхладително в края на деня??? зА ваС е!!!

# 131
karil, за мен няколко от първото!!! Mr. Green
Ох, аз отдавна се каня да си купя мента и да си правя коктейлче от мента,спрайт и течна сметана...Страхотно е в тези жеги! Миналата година, когато бях бременна, само това пиех!
НАЗДРАВЕ! Drunk

# 132
Деничка, това е тъй актуалния за това лято коктейл - М о х и т о...
МЕРЕЛИН ме овампиряса с мисли за него...И веднъж с мъжо друснахме по едно...МАЛиии СТРахоТно е!! CrazyПосле имаше ..тину, нину.. Mr. Green

# 133
  • на странно място ......
ей алкохолета, аз само бира ли ще пия  cheers Drunk, ама и тя ми се отразява добре  Crazy, в тая жега и с това кърмене до нищо твърдо не мога да стигна, само да спра с кърменето ей да знаете какво напиване ме чакаааааааааааааааааааа  smile3521
Ха наздраве!!!

# 134
Момичета, да се мобилизираме и да подкрепим нашата Жени http://www.bg-bebe.com/ Тя го заслужава повече от всички участнички  Peace
AngelsFallFirst , да ти е честито и здраво очарователното християнче!  bouquet
Наздраве!
P.S. И Гого няма още зъбче, нито пък има изгледи за скорошно появяване. На батко Митко първото зъбче проби на 9м и 1ден, а на батко Ванко на 10м точно  Wink

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 22:18 от dil

Общи условия

Активация на акаунт