НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 9 988
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • у дома...
Айде да ви помогна малко - аз не съм дидияна - верно имам женско, живея в прованса,но нямаме голф и нямам майка. Така, че... мислете!

Аз пък от Анка Сладуранка немам време да хода до тоалетна, камо ли хемороиди да завъдя/като дидияна/... Е такова дете нема, истина ви думам - в проходилката иска само ако е на двора - ако е вътре я обръщаме и Ани и ремонтира колелетата. Simple Smile Иска да я водя за да ходи, обаче прави едни великански крачки и по-скоро тичаме Simple Smile.

Сагата с моето майчинство продължава, та чакам за абитуриентския бал на Ани да го взема...

Но най-важното за мен е че вече вика "мама"! И сега по цял ден сме на "мамама", "татата" и "дааа"... Нямам думи да опиша чувството!!! С ръчичка казваме "чао" и раздаваме целувка за сбогом. Най-сладка е като тръгне да тича с проходилката и аз я питайм "къде отиваш, Аче?", а скицата ми маха с ръчичка за чао и продължава смело напред. Simple Smile

# 106
Леле, хора, бива ли толкова да пишете... един час вече чета!

Да не би didiana да е Sophi? Но май по-скоро не, тя е на работа, а не при майка си... аз се предавам засега.

Много тежко ги изкарваме тези дни/нощи... Гери като се събуди в 3 и нещо, цока, цока, дръпна се и - пищи ли, пищи... пипнах и памперса - беше много топъл от урината - милото... та се сменяхме по никое време. Хайде да захлажда, аман!

# 107
Наде, привет!!
Язък че ти ядохме толкова ушите..
МАЛЕЕее кръга се стеснява ...ще взема да си призная че съм Дидияна и Лилипутка . и ....това си е...

Е, добре АЗ СЪМ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 108
  • у дома...
Тук старите хора не викат "Яж му ушите", а "да му ядеш дупЕто"... тъй че  Twisted Evil Mr. Green Joy Joy

# 109
  • у дома...
Мама Мони, виждам, че си тук. от няколко дни те мисля какво става с теб... Кураж мила. Както казват мъдрите люде "Живота е сУрав и кУрав". И на нашите улици ще докарат бира, макар и по-късно па макар и леко топла ама БИРА! Стискам палци всичко да се нареди и гледай малко по-ведро на нещата, колкото и да е трудно. Заради малкия човек!

# 110
  • София
Аз мисля,че дидияна е Анита1!Тя се справяше много добре със стиховете  newsm62 
 hbday ,Маша!с малко закъснение   Embarassed
Пазете се от жегите  sweating
До скоро...

# 111
  • София
Ей тази Дидияна ни побърка, но да знаете не е Качка. Тя е на море с мъжо и Магито, а доколкото си спомням майка й е в Испания, а тя ходи в Плевен при брат си, така че не е тя. Утре или вдругиден се връща от море. А и Магито не яде АМ с бисквити, а кисело мляко с бисквити. Абе накрая ще взема да й звънна по телефона, за да отпадне окончателно. Иначе идея нямам коя е, но да си казва, защото вече взе да ми писвааааааааа Mr. Green А защо решихте, че има момиче. Защото иначе на мен ми мяза на Ечи. Спирам с това.

Мишенце браво на тебе! Човек има нужда от такива неща.
Приятна почивка на Марианка, а всички болнички бързо-бързо да оздравяват.

И аз скоро ще зачезна - ще живееме 2 месеца при нашите в Сухата река (докато свършат командировките на мъжа ми, защото в Люлин ще ме е страх сама много ми е чуждо, а там мама ще помага), но най-вероятно няма да имам комп и много ще ми липсвате, но се надявам да се запозная с Маша и Карилка и те да ме информират какво става тук. А после искам не искам ще живееме в Люлин поне в близките 2 години, докато не стане кооперацията, която ще се строи при баба ми в Дианабад.

По този повод люлинки имам нужда от помощ - кажете къде да запиша Митко на ДМК и при кой педиатър. Само да кажа, че ще живееме в Люлин 3 до Кооперативния. Има ли наблизо някоя мама до нас newsm78Ох дано да има, че там ми е напълно непознато.

П.С. Наде благодаря ти мила. Ще стискам зъби няма начин. Дано само по-бързо стане нашият апартамент (строежът не е почнал), за да си имаме най-накрая и ние наш дом.

# 112
Привет банда!  Wink

Еййй Наде, не си ти значи  newsm78 Браво на маката хулиганка  Hug съвсем се е очовечила.
Карил, наистина кръгът се стеснява  newsm78 В сряда в колко да се видим в МОЛ-а?
МОНИ, и ти много ще ни липсваш  Hug Дано скоро се разрешат всички проблеми, свързани със жилището  Praynig
Мишенце, само така мила  Hug

Днес вече го уредих...на 4.08 ще е кръщенето на Теа, живот и здраве.Цвети, благодаря за инфото още веднъж, в същия манастир ще сме, а после вечерта ще останем някъде в Боровец.

Сега ми стискайте палци да оцелея в жегата, че отивам да гладя, а климатикът нещо сдаде багажа(и на него не му понесоха жегите  Rolling Eyes)

Довечера по хладното ще пиша повече

Целувки  Heart Eyes

# 113
Здравейте. Благодаря на всички за пожеланията за рождения ми ден.
Днес пък ви черпя с по една бира, щото татко ми има рожден ден, а пък е горещ почитател на пивото не само лете, но и всесезонно...

Бяхме на вторичен преглед. Според лекарката Мишето е станал само след една седмица процедури доста по-пъргав, по-мотивиран да се движи и по-стегнат. Все още има неща, които я притесняват, но като цяло този път ни обърна голямо внимание. И ще ни уреди от 30 юли още една седмица процедури, вече по линия на Столична община, която поема лечението на софийски деца. А с направлението по ЗК пак през август. И Чавдаров срещнах случайно. Абе, след като почти се наложи да вдигна скандал и след като разбраха какво и къде работя, отношението тотално се промени.  PeaceАма защо трябва да е така?!? #Crazy
Скорошно оздравяване на дечицата на Дил и Гадамер!
И много късмет на Маги на патерица!
Да са живи и  здрави и днешните месечинки!

А мойто Мише съм го остригала като муленце. Ама за пръв път в живота си подстригвам. От едната страна що-годе стана, ама от другата бая го накълцах... Rolling Eyes

И аман вече с тая Дидияна! Голяма работа...Тя ще си каже коя е. Защо не допускате, че може да е някоя нова мама или мама, която само се е регистрилала и не се е вясвала, а после си е променила ника...  newsm78
Гадамер, мерси за готовността за помощ. Ако до срещата не намерим топка, ще ползвам вашата. Ама колко е голяма? И къде живееш, че казваш - си наблизо? Всъщност, кога е срещата? newsm78

# 114
МАША, честит рожден ден на татко ти! Да  е жив и здрав!
Ще се срещнем с МАМА МОНИ скоро!!!! хУра!!! хУра, хУра!!

мама МОни,
дай инфо на лични за хАпартамента,..да си лъснем часовниците...

Загадката с ДИДЯНА, се оказва по-заплетена от Китайски Йееероглиф, мам му... newsm78 newsm78

На мен, първия път като я прочетох ..беше ме подкрепила за стихотворението за конкурса...МИ ПРОЗВУЧА КАТО ЦВЕТИ!!! после що си промених мнението - незнаммммм newsm78

абе, а в мен не се ли съмнявате въобще??? хАре, хАре кажете Mr. Green

# 115
Здравейте  Hug!

И какво става сега с  smile3530? Струва ми се, че след като лъснаха тези хемороиди, мамата май съвсем няма да се издаде  Thinking. Карил, не се съмнявам в теб  Naughty. Ти пишеш по-добре в рима.

Днес Ая е голичка, само по памперс  newsm30 и щъка тук, ама за секундичка не спира. Аз спретнах манджата за гостите довечера, че следобед не се диша на терасата. Направих едно мезе за бира, подобно на лазаня.

Мога ли да ви помоля, ако някоя от вас е доволна от гърненцето на бебо, да ми препоръча. Аз тази седмица се каня да купя, че бебка вече стои стабилно. Предварително ви благодаря  Heart Eyes.

А малките пъпчици по бузките с какво ги мажете  newsm78

До послеее   bouquet.

# 116
  • София

мама МОни, [/b]дай инфо на лични за хАпартамента,..да си лъснем часовниците...

Карилке душа какво да ти пиша на лични - няма апартамент. Няма да купуваме. Оказа се, че няма да може да събереме парите сами. Имахме нужда от известна помощ от родителското тяло. Нашите бяха съгласни, но родителите на Иван отказаха да помогнат с оправданието, че има апартамент в Люлин и е излишно да си купуваме наш. Да де ама Иван като поиска да му го препишат те отказаха.... Mr. Green

Маша честито на татко ти и много се радвам, че процедурите на Мишето дават ефект.
Елимира аз взех гърне на Чико, но срам не срам не го слагам Миташки. Ами забравям. Преди си виках, че трябва да почне да седи стабилно. Ами детето си седи ама майка му е заплес. Даже ти ме подсети Hug

# 117
КОЯ Е ДИДИЯНА???? ЩЕ ЗАПИША ЧАС ПРИ ЯСНОВИДКА НАКРАЯ ooooh!

мами,има ли още дечица без зъбче-освен нас де Thinkingда почвам ли да се притеснявам #Cussing out

# 118
мами,има ли още дечица без зъбче-освен нас де Thinkingда почвам ли да се притеснявам #Cussing out

Има, има, нямаме ни зъб, ни признаци за скорошно появяване  Sick

# 119
  • София
Леле днес съм на всяка манджа мерудия Mr. Green

Споко и Митко е без зъб, въпреки че венците са страшнооо подути. Днес се майтапих в градинката, че ще ни избие зъб сигурно в първи клас Laughing

Общи условия

Активация на акаунт