НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 9 962
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
След като прочетох и последните публикации на г-жа "Мистерия"  Wink стигнах до следните изводи  Naughty
Първо, на Дидияна много й е причернявало по време на бременността и очевидно пак е ходила на гости на мама Thinking
Второ, това май й е първа бременност
Трето, бебето си е добре захранено, щом за закуска хапва и АМ с бисквити закуска.
Четвърто, би трябвало да не влиза тук и с истинския си ник, щом няма Друг от компютъра на майка й  newsm78 Тоест, някой, който скоро не е писал при нас  newsm78 А ЗЛАТНА  newsm78
Охххх, обърках се вече  Crossing Arms

Гери, Теа беше излязла от неядящия период, но за кратко и сега пак сме в него  Sad Яде си хубаво само млякото преди лягане и то, защото й слагам вътре каша от "Сладките сънища", а и вече е прегладняла от неядене.Не се тревожи, ще засили хапването сама, но когато тя си иска.Честита ви месечинка и благодаря за прекрасната почерпка  Hug

Честито на всички малки и големи именници   bouquet

# 91
здрастии сладурки любими мои Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ее човек 1 ден да изчезне и веднага е набеден-а изрично писах ,че заминавам за 2 дни на един семинар в пловдив и ако се разкрие загадката коя е дидияна да ми пуснете смс да не се тормозя Mr. Green-МИ НЕ СЪМ АЗ БЕ Sad и според мен си е КАЧКА-някой няма ли й гсма да я разконспирираме??? newsm78
днеска ако знаете какво преживях-щях да си пукна от жега ей така на магистралата-ейй тез жриците на любовта как издържат на туй работно място-акъла не ми го побира-прибираме се ние от пловдив в 13 часа-в най-големия пек и малко след качване на магистралата пукаме гума-оказа се че и резервната е скапана и викаме пътна помощ и чакаме и после смяна и тинтири минтири-през цялото това време стоя на слънце оперена-едно дръвче няма на 43 градуса и дори нямахме водя в колата-щях да умра хора-мислех да вдигам ръка и да стопирам колите поне да им искам вода #Cussing out   е нали съм корава-оживях-ама сега такава глава ме цепи ,а реално не мога да заспя-луда работа ей-айде ще ходя да се пробвам,че утре пак трябва да ставам рано
целувам ви за лека нощ-тая вечер съм без вино-ще цъкна един аулин Crazy

# 92
Ох, МЕРЕЛИН Rolling Eyesдокато ти ядяхме ушите, ти си висяла на  hahahaкосъм бе жена ooooh!Не тЪ ли помислиха жриците за конКуренция с тЪз вдигната за \не за поздрав\помощ ръка JoyОт тях шО не иска вода, щЕхме да пуснемЕ после една микробиология на гърло при нас Joy Joy Joy

Лайтблу, пропускаш нещо важно от прочетеното в старите постове на мееем ДИДИЯНА..има хемороиди..КОЕТО ВЕДНАГА ИДВА ДА СЪОБЩИ ЧЕ ДУШАТА НЕ СТОИ ДЪЛГО ВРЕМЕ ВЪВ ФОРУМА....възпаляват и се  ха сега сетете се КОЯ мама НЕ стои нон стоп тук. ТЯ Е!! ЛЕЛЕ Качето май се оплакваше от мръвки в дупето Joy

пак сме от същата  hahahaизходна позиция..

олееее ще се напикам от смях Joy

# 93
Карил,я моля те ми пусни тел.номер на мъжа ти ,да му кажа аз вместо да правите секс ти с какви глупости се занимаваш-я да вземе да ти отвлече вниманието,че глей.... Joy

# 94
# 95
 Joy Joy Joy
karil, това с хемороидите откъде го извади, бе жена ???

# 96
От последните публикации на Дидияна е гледала... ама, Карил, то може майка и да е имала хемороиди- нали това е нейния акаунт...  newsm78

# 97
От последните публикации на Дидияна е гледала... ама, Карил, то може майка и да е имала хемороиди- нали това е нейния акаунт...  newsm78

rotfImao rotfImao rotfImao
спрете, моля ви. искам да си лягам !

# 98
Здрасти банда!
Помните ли ме? Не съм се вясвала в ноемврийските темички от има-няма 1 месец вече. Ровя по мъничко из другите форуми, ама тука нещо прескачам. Не знам защо. Но изведнъж ужасно ми залипсвахте. Като намеря мъничко време ще изчета пропуснатите теми. Като ви знам как пишете, сигурно съм изпуснала поне 5-6 теми.
Ние сме ОК, на българска земя от около месец. Уж избягахме от френските жеги, пък то се оказа точно обратното. Добре поне че сме в планината, та тук жегите са по-поносими. Въпреки това успяхме да претоплим Бобо, та имаше 24 часови притеснения с повръщане и разстройство, но сега вече е добре.
Бебока расте и учи все нови неща. Не лази, но се търкаля много. Научиха го бабите и дядото да се носят на ръце и като му хареса да гледа света от високо - сега няма слизане от там... Все още е с 2 зъба, но слюноотделянето е в огромни количества, така че предполагам следващия зъб е напът.
Хапва си прилично - освен многото кърмене през деня и нощта, хапва и 150 грама каша, 200 грама месно-зеленчуково и 150-200 грама плодово или плодово с каша. Скоро въведох глутена, нямаше алергични реакции. Мисля и с жълтъка да започна тия дни - под ръка са ми пресни домашни яйца. Давах и трохички хляб , за радост на бабите...коричка ме е страх да давам, за да не се задави, но трябва да пробвам.
При мен какво ново - бях си обещала да се поглезя този месец и наистина всяка свободна минута посвещавам на себе си. Мама много ми помага с децата, така че не е трудно.
Направих си избелване на зъбите (след много компетентните съвети на Карил и Гадамер) от което съм много доволна. Ходя на антицелулитни процедури от които също съм много доволна. Опитвам се и да спазвам лека диета, която май почна да действа най-после без да ми се отразява на кърмата. Не мога да се претегля обаче, маминия кантар е развален, но съм смъкнала с 1 размер дрешките. Има какво да се желае още доста, но е едно добро начало. Малко шопинг за повдигане на настроението и духа.... Правя си и онази прочута форумска маска за коса с тривитаминол, която наистина действа чудно. След намеса на кватралната фризьорка косата ми пак си върна обичайната форма, като се погледна в огледалото пак виждам себе си. Голямо чакане падна да ми попорастне косата, след последното ужасно подстригване във Франция.
Е, това е. Сега отивам за последна пломбичка при зъболекарката ми и се връщам да ви чета.

Целувки и прегръдки на всички ви!

# 99
Здравейте, красавици!  bouquet
Днес и аз да почерпя за месечинка

Моето, вече девет месечно момченце все още не е съвсем добре  Sad. Преборихме се с високата температура /39,6/ и с повръщането на фонтан / такова чудо не бях виждала  Shocked /, но от гадното разтройство не можем да се отървем  Cry. Вчера сутринта си мислех, че вече страшното е минало, но.... след обяд .....Shocked От снощи започнах ново лечение, дано то даде по-бърз положителен резултат  Praynig  Миличкият Гого е отслабнал и отпаднал, абе ужас... дано не се случва на никое майче, да гледа как се мъчи детенцето  Praynig
Добрата новина е, че батко Митко оздравя!
Дени,  благодаря Hug Heart Eyes Hug
Голям купон се е вихрил снощи тук   Laughing  Laughing  Laughing
От сърце ви желая здраве!
Успешен и усмихнат ден!  Hug

# 100
  • Отвъд алеята зад шкафа
Карюга, айде ако искаш за сряда да я оставим срещата, че и Ради да дойде. Ама аз ще разбера от Рени окончателната уговорка, че сега тръгваме за София и нямам нет.

Мами довиждане ви казвам аз
за  месец цял - кой ме е видял, видял!
Мистерийките ще ми липсват много, ей!
Но нищо с вашто обаянийе не мож да грей Heart Eyes

# 101
Добро утро мами!!!

снощи бая се измъчихме от размисли и хилеШ!!! Ама нека ни е зле! Ще взема да и купя нещо за благодарност на ДИДИЯНКА, че така ни намери работа в тез жеги..
Hug Hug Hug

Ивиче, smile3530Дидата споменава в публикациите си че е имала проблем с дупарата, това първо

второ smile3528явно не е ходили често У мама си, защото малко публикации има оттам
трето,   supermamaспоменава че е била "само на корем" напълняла, което според мен ще рече че е била слаба..
четвърто,  Tired Faceбила е с анемия...
май доста си е стояла вкъщи...за да ги направи тези хемороиди, или пък работата и е била такава че е била на сухоежбина та ги е спретнала гъзовите мръвки smile3550
тези умозаключения не са произволни, а дълбооооко вникнати от многото четене на постовете на ДИДАТА smile3529
ПОМИСЛИ малко ИВИЧЕ,  smile3527и ще видиш че съм права!!!

smile3502

# 102
ГАДАМЕР живот и здраве в сряда - става..

МИШЕ, с теб сме се "чували" но се радвам да те "видя" и тук!!!

ДИЛ, стискам палци да сте вече добре!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МЕСЕЧИНКИТЕ И ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 103
oooo, karil, вярвам ти напълно. а и аз, както казах, не мога сега да мисля и за това.
на Марена й предстои РД и сега й дописвам приказката, която искам да й подаря, така че имам достатъчно усмтвени занимания,дет се вика. Laughing

dil, хайде оправяйте се вече, стискам ви палци. милата ти и милото детенце - намъчихте се. Peace

# 104
  • sofia
Ох и Теди е с Т от вчера. Постоянна и висока 38,5-39. А мислех в сряда да се засиля към Мальовица  Confused
Карил, поръчано е кремчето.

Общи условия

Активация на акаунт