НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 9 957
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
ХОрааа КАЧКА Е!! Само тя и Бубалина са писали в стихотворна форма, но Бубата отпада, че е с мъжко, а пък и май няма книжка??

Ама коя е лилипутка, тогава??
според мен Тя е външна...може да е от декемврийките newsm78хм, тъпо..

Гадамер, ясно е че срещата в МОЛа няма да я направим, защото аз спах следобяд с Дани..Дано бързо се оправи Ема. Peace

Изабела, радвам се че се възстановявате! HugИмам грях може би, като не те призорих да търсиш доктор Embarassed

Бубалина пише по-добре стихове...МЕРЕЛИН отпада щото не е с голф!!!

само Е КАЧКА, шъ знайте Crazy???

# 76
ох не е КАЧКА, четох и всички публикации !!!
абсурд,
тя не пише в този стил

НЕ Е КАЧКА!!! някоя по-слаба и дребна мама е!! НЕ че КАчка е дебела, но тази е Мноооо дребна според мен??? хм????

ЛАЙТБЛУ да не си ти бе душа????..ох са па не се сещам ти колко си слаба??
защо пък реших че  е мноооо слаба мамушата-хитрушата!!

ДЕТЕТО и СЕГА Е "тромаво"!!!
???

# 77
Може и Софито да е, като ходи на гости на мама newsm78

# 78
  • Отвъд алеята зад шкафа
Карилче, бе душко, не днес за срещата - през седмицата става дума, аз още съм в Сливен и утре си идвам в Софето. А девойката вече е добре, слава богу  Grinning

Фъстъчка е ша знайте!

# 79
Ох, ГАДАМЕР нещо не съм допрочела!  Crazy Crazyегати му се ква съм оФсъ! Joy

МАми, излизам... КАЗВАЙТЕ БЪРЗО КОЙ - КОЙ е щото.... вече не се издържа туй НАПРЕЖЕНИЕ!!!

Давам наградки - изненадки, ако си признаете!!!

АЗ СЪМ ЗА срещата в МОЛа
Hug Hug Hug

# 80
# 81
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами казвай тогава - вторник, сряда? В Мола на Стамболийски, нали? /идеята ми е да посетъ Фокс Бейбиту същу  Mr. Green/

# 82
  • София
Хи-хи, айде набедихте ме и мен...

Не съм аз Simple Smile нито едната нито другата...

ама толкова ли ви е скучно че се занимавате с детективски истории?

аз пък нямам никакво време ни да чета ни да пиша... Йоанка просто ме занимава постоянно, е расте детето, няма начин...

Аз влизам тука за именния си ден да почерпя, нали съм Миглена, така че виртуално пийте по едно за мое здраве!

Честито и на малката Магдалена!

Дано болните оздравяват бързо!

# 83
ама толкова ли ви е скучно че се занимавате с детективски истории?

аз пък нямам никакво време ни да чета ни да пиша... Йоанка просто ме занимава постоянно, е расте детето, няма начин...

Ами в тези жеги като никъде не излизаме - форума ни е заниманието.  Simple Smile Пък и татковците удрят по едно рамо през уикенда.

Честит имен ден, да си жива и здрава, много късмет и щастливи моменти!

# 84
А какво ще кажете за Жужа??? newsm78 newsm78 newsm78 Изписахме цяла тема в размисли!!! Mr. Green

# 85
не е ФЪСТЪЧКА, вижте размера между редовете на нея и на ДИДИЯНА... Naughty Това е мацка, която се е регистрирала при майка си...Майка и е В провинцията..

ОХ, защо така ме притеснява тази хитруша - МЕРЕЛИН!!! МАЙ Е ТЯ!!!

КАЗВАМ ПОСЛЕДНО!! ЧЕ Е МЕРЕЛИН И ВЕЧЕ НЕ КОМЕНТИРАМ! лилипутката да речем съм АЗ и край на чуденката, писна ми вече, мнооооо взех да се дразня!

Няма да влизам пък    ъ да видите вие! как ще ви липсвам тогава Crossing Arms
Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
ще ме молите на колене...ела бе КАРИЛ, ела...ама НЪЦ...няма да се появявам!! Crossing Arms

# 86
Изабела, радвам се че се възстановявате! HugИмам грях може би, като не те призорих да търсиш доктор Embarassed

Няма такова нещо, не се тревожи и спи спокойно  Peace Минахме поне през  доктора и 4-те измисляха различни версии за разстройството на Габи. Дори в деня преди да влезем в болница попържах тука личните лекари, но вече нямам доверие нито на личните, нито на частните. Мариянка, да не ме нападнеш сега ....  Laughing

# 87
Aaaaaa, Karil, шЪ мА прощаваш, ама нИ съм аз  Mr. Green Аз съм си тук в Софето и при мама няма нет.А за слабичкото...е, слабичка съм си   Mr. Green Поотслабнах покрай малката зверюга  Wink Благодаря ти  Hug

Мариянче, и аз бих дошла на среща, ако е в сряда обаче, че вторник сме на консултация  Confused Дано Емката да смъкне температурата вече  Praynig Как е тя?

Момичетаааа, Качка е  Naughty Тя писа, че заминава в Плевен при майка си, има момиченце, а и мисля, че имат Голф 2  newsm78 А и найстина само тя и Верчето са писали в стихотворна форма на Карил, но Верчето каза, че няма да има нет.Ама може пък и Надето да е прописала, тя ми е другата заподозряна  newsm78 Но от друга страна Качка не ми казва Ради, или поне не и до сега  newsm78 А Надето ми казва така  Naughty
А Ейнджълайс отпадна ли от заподозрените  newsm78

# 88
  • София - Дианабад
Добър вечер! Grinning
Я да ви почерпим за месечинката ни :

Хапнете си, пък която и да е, рано или късно ще се издаде.
Не съм обаче аз. Аз се съмнявам в Качка по същите причини, в които и Радинка.

Иначе честито на празнуващите в последните дни! Честито на Меги, на Магдалена на Качка и на всички именици!
Мариянче, дано Емка скоро да свали температурата и да се оправи миличката! Peace
И Софи тези дни не иска много да яде, като спи се събужда с плач и затворени очи. Според мен има 2 причини, които влияят: жегата, която Софи изобщо недолюбва и зъбките. Ради, ти също май беше писала, че Теа не се храни напоследък достатъчно. Още ли продължава този период, или премина?
Иве, мнооого благодаря за отговора! Hug
Ние днес си направихме хубава разходка на Витоша - от Копитото до над Драгалевци. Супер беше, прохладничко, даже Софи си хапна следобедната каша. Замислили сме някои екскурзийки, дай Боже и да можем да ги осъществим! Peace

# 89
Здравейте, милички мои  Hug

Goris, честита ви месечинка! Много изкушаваща почерпка  Crazy.

Еййй, на Качка кой знае как и горят ушите  Mr. Green. Ми че тя на всеки втори е в устата. Голяма закачка стана с тая Качка  Joy.

Хммм  Thinking, ама Карил шегуваше ли се или наистина духна?

Уффффф, искам на моретоооооо пак  Close, голяма жега е тук. Лятото вече не ми е любимия сезон  Crossing Arms.

Лекичка и мекичка от мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт