НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 10 101
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро и от мен . МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА МЕДИЦИТЕ!! НАЙ- НАКРАЯ

ИВИЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН- САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ВИ СПОХОЖДАТ!!!

Ние в тази жега се разтопихме направо- излизаме само сутрин- по товва време, но сега чакам да кацнат медиците. После се пръскаме на баклкона с маркуч- Ран и Неда се киснат в една лодка, че иначе е ад!

Да ви се похваля- моето момиче е станало много пъргаво. Изправя се за осукунди. Извадихме уолкъра- оказа се, че е доста успешна покупка- Неда го бута и пристъпва много хубаво- освен това си играе с него- има множго копчета, които пускат музика- има си една любима и като си я пусне нея и започва да друска дупето да танцува- много е хубаво- естествено не може да я оставя без контрол, защото иска да се пуска и да върви на други страни, а и може много да го засили. Пускам я сама, но аз съм наведена и с разперени ръце, ако тръгне да пада- в тази поза издържам най- много 15 мин, но тя много бързо напредва- ма ще проходи по- рано от батко си. Обувки не слагаме- боса джапа Simple Smile

# 151
ИВИЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО КЪСМЕТ, МНОГО ЛЮБОВ И МНОГО ХУБАВИ ЕМОЦИИ ДНЕС!

Софко,
мисля, че се е стреснал Данни. Още повече, че гърчовете ВЪОБЩЕ НЕ протичат така че да не ги забележиш, и няма тремор, а конвулсии, НЕЩА СЪВСЕМ различни от това което си описала. Просто се е СТРЕСНАЛ от това че си влязла. Спри да му ядеш ушите на детето. Много си е хубаво, здраво. Моя Дани прави така, когато чуе особен звук...Разтриса се...\ако такава е думата\. Това продължава секунди и после, сякаш нищо не е било..ДА не говорим че винаги трепва от шум. Подскача като зайче.

РЕНИ дано се оправи бързо детето!

Лайтблу, аз вече съм на шест от страх да не глътне нещо...че пак има да ровя дни на ред в акитата. аз  Embarassedне гладя всичко, именно защото ми  е много топло, по същата причина избягвам да готвя. Мъжо е на диета пак - само жито варим. Аз нищо не ям, за моя радост, защото съм с такъв целулит, че ме е срам да сложа къса пола или панталонки, а така обичам да ми е гол гъза...

Дани си изяде кус-куса, пи АМ и сега върти педали в проходилката. Като е в кошарата не спира да я обикаля, държейки се на перилата\ех как звучи.. Joy, като че ли е на ТИТАНИК\въобще много е подвижен, но пък не обича да е сам. ПОВЕЧЕ от 10 минути стои и РЕВ, РЕВ...МАМИ, вашите бебоци как са. Занимават ли се сами???? и още нещо да питам мамите, чийто деца са на АМ.
КОЛКО ПЪТИ ПРИЕМАТ АМ, и като сутрин, на обяд и пр. ядат пюре ПОСЛЕ ПОНЯКОГА ДОХРАНВАТЕ ЛИ С АМ??????????????????
Дани понякога си иска млякото и аз му давам. ЯВНО Е ЖАДЕН. ПИТАМ СЕ ДАЛИ Е ПОЛЕЗНО ДА СЕ ДОДАВА АМ?

ГЛЕДАМ ПОСРЕЩАНЕТО НА СЕСТРИТЕ!

# 152
Честит рожден ден, Ивиче! Бъди здрава и обичана! Щастие и хубави емоции с половинката и децата! Пак ме изпревариха среднощни мами с честитката, а откога чакам да дойде 24-ти...а пък денят ти влиза и в българската история, на всичкото отгоре... Peace

Не ми се вярваше, че ще освободят българките. Не излизам с детето, само и само да видя посрещането.  bouquet

Ето ги!!!!

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 09:56 от masha

# 153
Добър да е денят ви, красавици!  bouquet
Гери, благодаря, че се интересуваш от състоянието на Гого, но за мое огромно съжаление, не мога да се похваля  Cry Още е зле дтенцето, а от снощи вдига пак температура /по тази причина висях тук до късни доби/. Днес последно опитваме да се справим у дома с болежките и ако не се повлияе от поредното ново лечение утре отиваме в болница Cry Cry Cry
Пристигнаха!!! Днес наистина е прекрасен ден за България! Ревла съм признавам, но не мога да удържа вълнението!!!

# 154
ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ЕДНА ОТ НАЙ-УСМИХНАТИТЕ ЖЕНИ,КОИТО ПОЗНАВАМ-ТЯ МЕ ЗАРЕЖДА С НЕВЕРОЯТЕН ОПТИМИЗЪМ И ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ,ВИНАГИ КОГАТО Е НАОКОЛО И МИ ДАВА БЕЗЦЕННИ УРОЦИ КАКВО ВСЪЩНОСТ Е ДОБРА МАЙКА

ИВ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН-БЪДИ ЗДРАВА,МНОГО ОБИЧАНА И НАЙ-ВЕЧЕ-БЪДИ СЕБЕ СИ!
ПРЕГРЪЩАМ ТЕ Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 155
  • sofia
Иве, Честит рожден ден! всичко най-най   bouquet

Още е зле дтенцето, а от снощи вдига пак температура /по тази причина висях тук до късни доби/. Днес последно опитваме да се справим у дома с болежките и ако не се повлияе от поредното ново лечение утре отиваме в болница Cry Cry Cry
[
Освен Т, какво друго? Теди дриска, но по 3-4 пъти на ден, и акито си му е рядко, защото само на цицата виси.
Снощи вдигна 39,5, свалях със свещички Ефералган, след 3 часа пак вдигна и с мокра кърпа го обтривах (до колкото даваше) - това в 3 нощес. В 6 часа Т му беше 38, после нямаше. Заведох на доктор и нищо конкретно. Сега пак е леко топъл. Днес ще му е трети ден с Т. Явно е вирус и просто ЧАКАМЕ ДА МИНЕ. Та мисълта ми е, че ако е само Т, невиждам какво ще лекуват в болница. А изследвания пускаха ли на детенце, че при вас се проточи....

А медиците не вярвах, че ще ги пуснат  Peace

# 156
ВЕСИ 1, ДИЛ дано се оправят бързо мъниците!!

При температура смело къпете в леко хладка водичка, защото може би влажните обвивания, ще са по-трудни..ТАКА НАЙ-лесно се сваля температура. Това дето "ще настине" - не е вярно! При такава телесна Т, няма НИКАКВА ОПАСНОСТ да се простуди детето...Но охлаждане се прави в ТЕМПЕРАТУРНИЯ ПИК, за тази цел ЧЕСТО мерете Т, за да следите температурната крива. Когато стане НАЙ-ВИСОКА - ОХЛАЖДАЙТЕ!!! и слагайте Нурофен редуван с ЕФЕРАЛГАН\Панадол\. САмо да не предозирате дневната доза от Парацетамола\независимо - Ефералган или Панадол\...

СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА СЕ ОПРАВЯТЕ!!!!!!!!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 157
Ивиче, честит ти рожден ден! Да си здрава и щастлива, и ти, и семейството ти!
Виж какви хубави неща се случват на твоя ден.
До сега съм подсмърчала от щастие, превключвам каналите като луда за да не изпусна нещо!

Софко, това са нормални случки, на всички бебоци им се случват по някое време. Няма нужда от притеснения.

Бинайтед, точно си го казала - кърмим от мързел, да! МНого по-лесно ми е, не мога да си представя да правя АМ, шишета, стерилизиране....бррррр. Мамите с бебета на АМ имат много повече грижи от нас.
Между другото - въпросче към кърмещите мами - колко пъти на денонощие кърмите? Сверяване на часовниците малко....

Веси и Дил, бързо оправяне на дечковците, скоро да се похвалите!

# 158
Иви, честит рожден ден. Бъди здрава и винаги да имаш поводи за радост   bouquet

Момичета с болни бебчета, да кажа, ние също бяхме само с Т и акане по 2-3-4 пъти но рядко. Влизането ни в болницата беше след поредния ми опит да сваля Т, Габи сутринта беше много отпаднала, езичто и устничките й бяха сухи, а детето ме гледаше с много разширени зеници .. не искам да си спомням. В болницата пуснаха изследвания на мене и на нея (защото я кърмя) и веднага я включиха на система. Повреме на вливането й изби обривче по коремчето и лекарката каза, че инфекцията е избила. Първото вливане беше от две банки, в следващите дни й вливаха по 1 на ден и така общо 5, докато започне да се оправя детето.
Наистина условията в болницата не са добри, но пък бях спокойна от тази гледан точка, че детето е непрекъснато под наблюдение. Във варненската имаше поне топла вода нон стоп, хванах се за това и се успокоих малко  Simple Smile

Така като гледам болничките са все кърмени бебета .... а пък уж кърмата пазела ... дали има някаква връзка  newsm78

Софко, Габи я сварих да трепери така, когато вадеше зъбче, но беше будна ... щом се е усмихвал Данни няма проблеми  Peace

Мишенце, преди да се разболее Габи я кърмех 3 пъти изцяло и два пъти по половин/ ден Simple Smile))) Тези половинки ги правеше със зеленчуково/месното пюре на обед и плодовото следобед. Сега я кърмя по-често, но след като превключим на нормален хранителен режим ми се иска вече да останат само две къмрнията, че се уморих като че ли .. а и кърмата ми не е кой знае колко много.

# 159
Ох, и аз много се разчувствах! Много, много се радвам за хората, макар че не ми се иска да си представя какво му е на човек след 8 години ужас ...

Мишенеце, добре дошла! Simple Smile Ние се кърмим....незнам колко пъти Simple Smile. НЕ - 6-7-8 пъти...

Лина след баня винаги цока, макар че може да е яла и преди банята. Просто след ваната си търси млякото и заспива така. Това става в 22.30. Понякога се буди още в 1-2, а иначе в 3-4..и се почва през 3 часа. Макар че от два месеца я захранвам, нямаме замествено хранене. Вчера за пръв път кашата я държа сита и отложи малко едното хранене. Изяде си вечерта и плодовото пюре от ябълка с шипки!!! Simple Smile

# 160
Честит     newsm59 Ивиче,прекрасни моменти ти пожелавам и години пълни с емоции.
Аз не съм ревла ,но си поревах докато гледах пристигането на нашите момичета     newsm45 newsm45 newsm45    ХЕм от щастие,хем като се замислиш -това са почти 9 години без семействата и колко достойно се държаха през цялото време.
Добре дошли на свободните ни вече сестри.
Карил-ние сме на кухня и Дариян хапва само вечер Ам(210).Понякога и сутрин му правя АМ с бисквити или каша със сирене.

Големи загадки,големи разследвания сте си спретнали. smile3530 smile3530
Не съм изпуснала нищо надявам се .Дано скоро мистерията да се разбули.
Ние излизаме за кухнята,стискайте палци да се приберем  без да слънчасаме,че аз и без тва не съм добре  остава и слънцето да ме тресне по тиквата и .... newsm48
Ейнджи,честито християнче,да е жива и здрава, а тя каквато е хубавица от сега-направо не ви виждам от гаджета.

# 161
  • у дома...
Ивиче, честит рожден ден! Много много любов, щастие и здраве!

Медиците няма да коментирам, за да не съм само аз черната овца в групата...

# 162
честит рожден ден ивиче!!! само щастие, любов и най-вече здраве да царят в твоето семейство!

Днес една от най-добрите ми приятелки има също рожден ден  Simple Smile

Карил, абсолютно всяка вечер Кати пие мляко преди да заспи, след баня, 170мл някъде, това става около 21.30. Това е всеки ден. Иначе през ден към 18.00 пие около 160мл АМ с бисквити в него, редувам го с кашата. И ако яде следобед от плодовите пюрета на Хип, които са по 125гр, тогава и додавам 50мл АМ, че не и стига иначе. Така че е различно при нас, има дни когато само вечер пие АМ, а понякога по 3 пъти на ден пие, както дойде. Иначе много сок пие, понеже не иска чиста вода. За това сипвам около 30-40мл сок на Хип или Семпер и доливам до горе шишето от 150мл с вода. Само така пие. Може и 2 шишета да изпие за ден, ако е много жега.

Леле, съчуствам ви за развалените климатици! Ние от 1 месец имаме, за сега работи добре, ама въобще не мога да разбера как сме я карали преди това. Много бързо човек свиква на хубавото... За това аз също гладя всичко наред, това ми е маниа, мразя да гладя, ама по мразя да не ми е изгладено. Откачена работа. Слагам климатика на 17 градуса и почвам. Зле съм, знам. Ще трябва да се лекувам, както казва мъжа ми.

Малката отнесе плувката след като се наобядва, сега отивам да дремна с нея малко.

Лек ден на всички, а болничките да се оправят час по скоро!

# 163
Привет!  Simple Smile

Рени, стискам палци Вили бързичко да оздравява  Praynig И дано Боил да държи фронта  Praynig
Веси, моля се мъничето да не се разболява, а да е от зъбки  Praynig
Карил, Теа пие АМ с каша само вечер, но отбелязвам, че сутрин към 6.00 суче.През другото време пие вода в несвяст.Сега в жегата изпива по 800 мл до литър.Дори сокове не иска, сигурно са й сладки.

Днес бяхме на консултация...за 2 месеца сме качили 300 гр и вече тежим 8 400 кг и сме 73 см.Педи каза, че е много добре.Каза да й давам риба и да я захраня с кисело мляко, за да й давам на обед таратор.Каза, че в жегата е важно сутрешното и вечерното хранене да са стабилни, за да има енергия, а през деня да наблягаме на пресни плодове и течности.Каза най-много 2 пъти в седмицата да давам месо.Та днес пробвах да дам риба...явно няма да ни е от любимите храни, така й се повдигаше и се давеше, накрая стисна уста и отказа да яде.Доядохме си с пъпеш.

И аз много се вълнувам, че нашите медици се прибраха  Cry Крайно време беше  Naughty

А за гладенето...ами луда съм за връзване, ама не ми харесват дрешките на Теа като са измачкани, а и въпреки омекотителя стоят по-твърди.Ама се пооправих малко, до скоро ги гладех и от двете страни, а сега поне само отвън  Embarassed  Wink Иначе нашите рдехи ги гладя преди да ги облечем, иначе ги прибирам неизгладени, и без друго пак се мачкат и ги преглаждам после.
Карил, и аз напоследък не готвя, ама много жега бе.Хапваме навън или купувам нещо готово от Пикадили.

Днес следобед сме на рожден ден на едно приятелче, което го спрягат за гадже на Теа  Mr. Green Става на годинка.Ама той си я харесва ... като я види и я награбва да я целува  Heart Eyes

Хайде отивам да се епилирам, че пак са се подали гадните коми по краката, а ми е жега с панталон  Embarassed Абе пак приятно занимание съм си намерила  Wink

# 164
Дани неще вода, а сок не съм купувала скоро. Явно моете дете обича млякото и други течности не признава Mr. GreenДоколкото съм чела обаче деца на тяхната възраст трябва да пият по 500 мл мляко дневно... newsm78
Днес тоооолкова се разсеях че си изпуснах часа при педиатърката..

Б И Н А Й Т Е Д   и    Г А Д А М Е Р са без нет и питат     има ли СРЕЩА УТРЕ В МОЛа??????????

Общи условия

Активация на акаунт