НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 10 102
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Иве, честит рожден ден, мила!
Надали мога да ти пожелая нещо, което досега не са ти казали и пожелали...Та затова от мен само няколко думи -
ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ И ХОРАТА,
КОИТО ТЕ ОБИЧАТ ДА ПРАВЯТ ВСИЧКО,
ЗА ДА МОЖЕШ ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ
 - НЕПОВТОРИМА, СЛЪНЧЕВА И ПЪЛНА С ЖИВОТ!

Пак сте изписали света... Grinning
jenny, имаш и моите два гласа! УСПЕХ! Peace
Рени, дано Вили бързо да се пребори с неприятния вирус! Praynig А как е Бу?
iviche, ами как да сънувам по това време и аз, като малкия господар около 7 вече е отворил очи и не го свърта на едно място! 1crib Ама и на мен ми е гот да се разхождам по хладното! yes
Цвети, браво на малката танцьорка ... може ли отсега Тедката да си запази един танц с нея? dancing
karil, Теди яде АМ сутрин (около 5.30 - 150мл) и вечер преди лягане (около 20.30 - 210мл) Misc Baby Bottle Вода пие само нощно време, но не винаги, а през деня, за да не се налива само със сок, му правя "каращисан" сок - 2:1 вода и сок Mr. Green

# 166
Гласувах за Жени и грижовния татко! Peace
Ейнджи, много ти е сладка малката християнка в бяло! Да ти е жива и здрава! Hug

Ох, мозъкът ми направо се размекна от жегата... Мишо се въргаля по гол задник в леглото. Чисто голичък съм го пуснала...Сега ще го поокъпя, че то и аз не мога да дишам, а то, горкото, не знам...Ние нямаме климатик, западно изложение сме и в момента е като в парник. Whistling

Кога и къде ще има среща? newsm78

# 167
  • София
Иве, честит рожден ден!
Да си все така обичана, жизнерадостна и колоритна!!!

Среща ли ще има???

# 168
Незнам при вас как е, но нашата западна тераса температурата на сянка в момента е 40 градуса, а на слънце - 45!!!  sweating Представям си на обед какви са били?!? Shocked

# 169
Деничка, МАША при нас не се диша също....добре че цял ден климатика е пуснат...ама пак е задух в хола...\климатика е в спалнята\ Дани спи на йонизация и кислород на най-ниска степен. Иначе неможе да спи спокойно.

До довечера да КАЖЕТЕ ИСКАТЕ ЛИ УТРЕ В МОЛа СРЕЩА ИЛИ НЕ, ЗА ДА ЗНАМ КАКВО ДА КАЖА НА  БИНАЙТЕД И  ГАДАМЕР!!!!! И ПИШЕТЕ ОТ КОЛКО  ЧАСА ВИ Е УДОБНО !!!!

# 170
И при нас е задух - в стаята 34 градуса, а на терасата /южна/ - 43 градуса.  ooooh! Няма ли малко дъждец да разхлади ...
Моя юнак и той не признава водата, ни сокове, все иска цица, писна ми вече #2gunfire #2gunfire #2gunfire Вода пие предимно вечер, иначе все млякото си иска. Сокове не помирисва  Sick

# 171
Иве, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet. Дълго младеж, век позивеж, много се смей и във всичко успей  Heart Eyes!!![/size]

Сърцето ми се къса като чета за болничките мъници  Cry. Дай Боже бързичко да се оправят  Praynig.

Карил, аз на моята сладурана и давам АМ само вечер - по 210 мл. вода слагам, значи става към 250 мл. за пиене мляко.

Май хвърчат разни вируси. Бебката тази сутрин започна да се напъва в 5 часа. И като я погреднах...о ужас - наакана буквално до врата  ooooh!. Иначе на ден поема много течности - минимум 1 л. Та си мисля, че това я спасява.

Прохладна нощ ви желая - утре при вас температурите ги дават да са по-човешки.

# 172
айде де-казвай коя си?

# 173
Карил, аз съм за среща утре и предлагам да е около обяд, за да нахраним там бебоците и после да се поразходим из МОЛ-а.Ако се разберете друг час свирнете ми моля.

# 174
аз не мога да се предвижвам с тези двама мои бандити- иначе с удоволствие бих дошла Simple Smile

Аз мисля повече да не обръщам внимание на постовете на Дидияна, защото май прекалихме с играта- и аз вече започнах да се дразня- който иска да си говорим с него- да се представи!!!

# 175
аз не мога да се предвижвам с тези двама мои бандити- иначе с удоволствие бих дошла Simple Smile

Аз мисля повече да не обръщам внимание на постовете на Дидияна, защото май прекалихме с играта- и аз вече започнах да се дразня- който иска да си говорим с него- да се представи!!!

И аз отдавна го мисля това  Peace

# 176
 nbirthday I ИВИЧЕ!
МНОГО УСМИВКИ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!
  bigdance2
Влизам набързо да честитя рождения ден на Iviche докато не е станало на патерица , после ще чета

# 177
Привет, Момичета аз вече месец и половина съм без памперс през деня.
Не е лесно, но сега и бебето не дава да чу слагам, ако сложа и мрънка докато не го сваля , и почва да пее веднага...
Имам нужда от съвет - искам да махна и нощния , но незнам как... То едва ли някой е махнал напълно пампите , ама аз искам, само не ми се ще да я будя за да чишка.
Просто ако някой е чул нещо от бабите, някой ценен съвет...

# 178
  • София - Дианабад
Иве, честит рожден ден! Бъди много здрава, все така чаровна  и пълна с идеи! Дано да осъществиш всичките си мечти, а в семейството ти да цари щастие! newsm59  bigdance2  Party Time

Ние вчера бяхме на консултация - оказа се, че сме наддали 2 см и почти 500 гр Rolling Eyes. Предполагам, че е от факта, че София напоследък почти не ядеше пюрета и й предлагах повече кърма. И, както каза педиатърката, явно имам доста кърма.
Ейнджи, честито християнче! Много ми харесаха снимките, особено тази с тортата Grinning.
Жени, гласувах за теб Peace!
Мариянче, много ми харесахте в сп. "Мама" Grinning.
За съжаление ние утре няма да можем да дойдем на срещата. Мислим да избягаме от жегата и да се скрием някъде в планината. Поне там Софи по-добре яде и по-добре спи.
Пепипетя, не мога да те посъветвам за нощния памперс. И ние през деня сме без памперс освен когато не сме си вкъщи, но вечер го слагаме. Но като реша да го махна, ще слагам от подложките отдолу и като се напишка, ще я махам. Поне засега така си мисля.
 Heart Eyes

# 179
а ще споделите ли как махнахте памперса през деня Praynigчела съм разниначини,но искам да чуя вашия опит-по ви имам вяра Wink

Общи условия

Активация на акаунт