НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 10 101
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • София, Дианабад
Добър вечер  Laughing
И наздраве, по сред нощ - ние сме на биричка вкъщи  beer
Ивиче,заради твоя Рожден ден се реших да пиша! Да си жива и здрава, винаги така усмихната, никакви дупки и трапове да не те спохождат! Двечките ти прекрасни дъщерички да са послушни и да те радват и осмисилят живота ти както досега  nbirthday
 И ние едвам издържаме на тези горещини - няма климатик вкъщи, добре че  няма и  западно изложение., че иначе  щяха да се намират мамешки трупове...
А мамето Дидияна да си признава коя е, за да не държи в неведение толкова хора  newsm47

За срещата - добре че срещнах Рени в Хит, та да ми каже, че иначе не мога да стигна до компютъра. За утре, обаче 100 % няма да успеем.. за който е да е МОЛ  Sad

Целувки от мен и спящ Борис, че много, много и на мен ми се спи  Kissing Heart

# 181
А, някоя от вас има ли идея какво е това ТОВА , вляво от зъба на Данни? За 2-3 дни му порастна и е като брадавица на венеца...  Confused newsm78

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 01:51 от sofkobofko

# 182
Добро утро!

Пиша на кратко, защото излизам.

МОМИЧЕТА ЩЕ ИМА ЛИ СРЕЩА ДНЕС?Аз няма да съм пред компа, няма да  съм в къщи.Моля ви нека някой ми звънне, ако се уговорите нещо  Praynig Тел ми е 0887 238074

Приятен ден на всички   bouquet

# 183
  • Ботевград
Честит рожден ден Ивиче!!!
Пожелавам ти да си жива и здрава, да си все така усмихната и весела, да имаш всичко което искаш, да си винаги разбирана и обичана от всички!
Любов, щастие, късмет, успехи, парички и все повече приятели!

# 184
Софко, да не е афтичка -  от замърсяване нещо да се е получила?!  newsm78

Аз така и не разбрах за срещата... Sick

Ивиче, жива ли си след пиратското нашествие? newsm78

Лекуващата лекарка на Мишо го е уредила още за 5 безплатни процедури от 30 юли, така че пътуването за Сливен се отлага за началото на август. Grinning

# 185
Уффффф, най - после имам нет!

Момичета, ние с Мариянка ще отидем в Мола към 13 часа! Който иска да заповяда! Ще бъдем на Макдоналд'с. Най-вероятно там ще нахраним дребните и после ще пообиколим магазините  Twisted Evil!

Софко, Боил има нещо такаво на бузката от вътрешната страна. Появи му се от замърсяване. Мазах известно време, ама не се махна. Виктор / на gadamer / каза, че това не е опасно, а е запушен слюнчен канал и ще се оправи само и без мазане! Е, вече 7 месеца му стои в устата, ама не се притеснявам! За твое успокоение, отидете на доктор, щото на Данни пък му е на венеца  newsm78!

Иве, честит рожден ден на патерици от мен и Мариянка  bouquet! Да си жива и здрава, все така лъчезарна и жизнерадостна и двете ти принцеси много да те слушат   bouquet!

Вчера тъкмо взех да пиша да ти честитя и ми резнаха нета!  #Cussing out

# 186
Маша, много хубава новина и искрено се радвам, че Мишо напредва  Hug Моника продължава нищо да не прави (не пълзи, не се изправя сама), освен че почна да седи без опора за по-дълго време, но пак не бих казала, че е много стабилна  Confused

# 187
Пам, мене, ако питаш, сигурно още доста връстници на нашите мъници се развиват по различен начин и не правят всичко по учебник, ама това не значи, че не са наред. Отидат ли обаче в тази клиника, вероятно ще ги изкарат изостанали. Въпреки това рехабилитацията е много полезна и хубава, а не я правят никъде другаде, затова ще я правим до дупка с моя мързелан! Hug

# 188
Днес съм тъжна Sad ...слушам http://www.youtube.com/watch?v=9yDqsFFA2lU и плача Cry ...няма причина - просто ми е ден за рев...тази песен ми действа успокояващо...нищо, че плача...
Целувам ви! Hug

"Когато жената дойде тук беше млада и красива,
тогава мъжът на върха на хълма й строеше дом
Пролетта отлетя, замина си и половин век
А къдриците бавно побеляват
Но по бреговете на река Йордан всичко си е по старому.
Същата тишина и природа

И само малката евкалиптова горичка, мостчето и лодката.
Със соления аромат на водата ни остават

По пътеката вървят деца.
В реката те влизат и се гонят.
Децата порастват и се учат как да плуват,
А младежите се разделят на две
Но по брега на Йордан всичко отново е все същото
Същата тишина и природа.
Зад река Йордан оръдията гърмят
И мирът отново се връща в края на лятото
всички деца порастват и стават големи
И отново на върха на хълма се строи къща.
Но по брега на река Йордан всичко си е все същото
Същата тишина и природа"

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 14:21 от Дени4ka

# 189
Дени,в сълзите няма нищо лошо-пречистват ти душата и ти става по-леко Hug
нали знаеш,че пъстроцветна дъга се появява само след проливен дъжд-чакам скоро да ни споделиш дъгата си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
п.с. мерси,за линка-страхотна песен(превода от теб ли е? newsm78)

п.с. 2 АЙДЕ БЕ ИВЕ-НЕ СВЪРШИ ЛИ ТОВА ПАРТИ))))

# 190
  • София
Иве честит рожден ден на патерици  bouquet Сигурна съм, че пиратското парти  е било невероятно!

Да се похваля - изби ни най-накрая първото зъбче, а като гледам и второто няма да се забави много-много.

Гледам, че обсъждате колко мляко пият децата. При нас положението е зле. Митко пие АМ само на вечеря, но напоследък повече от 100-130 мл. не поема и аз малко съм се притеснила, защото това е много малко количество за тази възраст и ме е страх скоро да не го откаже съвсем. Дано да е нещо временно Praynig, защото така започна първо със следобедното, после ъсс сутрешното: намаляваше количеството, лигавеше се, ядеше по 40 мин. и накрая заместих и трите хранения без вечерното. Ами попара, каши и пюрета яде без проблем, но АМ с мъка.

И да питам нещо. Нормално ли е за 20 дни да не е пораснал дори и 1 см. Бяхме на консултация и пак си е 72 см. (мери го три пъти) и не е качил нищо - 8900. Килцата не ме притесняват в
тази жега, а и той не седи мирен и за минутка, ама пък хич да не порасне newsm78Та това повод за притеснения ли е?

# 191
Мони, според мене не е повод за притеснение. Мисля, че специално за ръста не могат много точно да ги премерят педитата. Освен това, ако един месец ти е пораснал с 2-3 см, е логично на следващия да задържи темпото. Peace
Честито зъбче! И на нас ни изби първото съвсем в края на седмия месец - последния му ден.  bouquet

# 192
  • София
Маша HugМиналият месец се издължи с 3 см. Въобще той досега от раждането си винаги растеше с по 3 см. на месец и затова сега изведнъж нито един ми се стори леко странно та затова попитах.

# 193
  • София, Дианабад
Привет мацки  Laughing
Тук затишие цари виждам  Grinning
Дени, много ми хареса песента и за малко им ен ад ме обхване ревливо настроение, но няам да се поддам засега.
Маша, радвам се че гимнастиката дава резултат.  Grinning 
Ох, и да ви се оплача, че май скоро няма да имам кола. Бяхме харесали една и й откриха за 1000 лв ремонти по нея, джамбазина не иска да намали цената, естествено  #2gunfire,  толкова рядко излизат нови обяви  Sad Оплаках, се  : Cry

Отивам да гледам пресконференцията на медиците..

# 194
Мони, от жегата може да- не знам Митко по колко яде, но Неда пие най- много по 160- рекорда й е 180 мл-но тя по принцип се наяжда от малко. на обед яде по 100 гр зеленчуково и 50 плодово. Мисля, че аз я свикнах така и не мисля, че е лошо- не че детето е стояло гладно де- ако искаше повече щях да й дам- но това, че Ран ядеше същите количества ме навежда на мисълта,че и з имам пръст в тази работа... както и да е- защо не пробваш КИСЕЛО МЛЯКО Simple Smile

А за сантиметрите- мисля, че може и да не са го измерили съвсем точно миналия път- но и да не е пораснал- не виждам нищо тревожно

Общи условия

Активация на акаунт