НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 10 101
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
ДИЛ, ама как да гласуваме, ..аз не видях снимки newsm78

# 136
Карил, когато отвориш страницата, цъкваш върху текста "Ранно поставяне......" Излизат много снимки... цъкваш върху първата примерно и се започва... /гласуването за снимката става като натиснеш звездичките/ Като приключиш с това гласуване цъкваш върху текста "Таткото....." и там гласуваш също... Дано ме разбра, че нещо ми се е спекъл мозъка от болестите у дома  Mr. Green
Момичета, благодаря ви за подкрепата  Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 22:54 от dil

# 137
божкеее шО съМ залУУуухавОоо ...кликвах вместо на звездичките на самата снимка и се чудех защо нищо не се отчита....

ахаааа ГЛАСУВАХ ЖЕНИ!!! Имаш с две ръце подкрепа от мен! Ти, Бинайтед, МИШЕНЦЕ \извинявайте, че ще пропусна някоя мама Embarassed\ сте ми фаворити сред мамите кърмачки!!! HugЕвалата момичета... Peace

# 138
ha nazdrave Mr. Green

# 139
  • на странно място ......
Ето един сериозен пияднур  Whistling
 cheers

# 140
 Жени, честито ти християнче   bouquet! Да е жива и здрава и само радост да ви носи! Много е красива с тази рокличка! Като перличка е  Hug! Направо немога да и се нагледам  Heart Eyes!
 Жени Б  Mr. Green, гласувах  Peace! Имаш моя глас и в двете категории  Peace!
 Марийче, благодаря  Hug, ама както беше казала бабата на една съфорумка - кърмя от мързел  Joy!
 Ради, как си бе душа? И нашия климатик отказва в жегите! На Вали му казали, че няма достатъчно фреон и за това така сдава багажа!
 Момичета, нашия батко е прихванал летния вирус и днес цял ден е бил с температура и повръщал  Sad! А майка - да не ме тревожи, ми звънна едва късно следобед! А аз бях оставила там лекарства за такива случаи и ако беше звъннала по-рано, щях да и кажа какво и как да му даде! Дано се оправи бързо, че ми е много притеснено за него, а и в петък трябва да пътува насам... Confused
  Хайде, да не ви развалям алкохолното настроение! Лека нощ   bouquet!

# 141
Ивиче, честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш много успешна, режисьоротърсена и танцувална през цялата година! Да си много обичана майка и жена!

# 142
Дени, Рени, жива съъъъъъм  Mr. Green Ама си направих безплатна сауна у дома с това гладене.
Рени, нашият климатик миналата седмица го гледаха едни уж майстори и казаха, че изтичал фреон от някъде и нямало и капка.Та сложиха фреон, взеха ми 100 лв и си заминаха, без да видят от къде и колко изтича.Още на втория ден отказа  #Cussing out И сега направо се размазваме т жега, щото сме на мансарден етаж, външен апартамент и нали се сещате като се напече тоя ми ти покрив какво се случва  Rolling Eyes ЖЕГАААА  Close
МЕРЕЛИН,  Теа също няма зъби  Mr. Green но пък от два дена свири с несъществуващите си такива  Wink
Дъвче каквото й попадне като изтървана.Вчера си свалила една ръкохватка от хладилника, която е с магнт и си я задъвкала.До тук добре.Тръгнах да и сменям пампата и виждам, че тя нещо дъвче  #Crazy Бъркам в устата и виждам нещо черно  Shocked А тя да вземе да скъса по някакъв начин закачалката на ръкохватаката.ДОбре, че е я е глътнала  Praynig
Маша, да ти е жив и здрав рожденника   bouquet Браво на Мишето, че е толкова упорит и напредва  Hug
Ейнджи, честито ти християнче!Много е красива душичката, а на снимката от аватара ти е като принцеса.
Жени, и аз ще гласувам за вас  Peace

Сега да си дойдем на думата с пиенето  Mr. Green Аз съм на биричка със спрайт  Crazy Много обичам мохито и дори татито купил скоро една бутилка сироп за мохито, слагаш към него само малко ром и спрайт, то подправките си ги има вътре.Ммммм, дали да не жулна едно сега  Embarassed Ха наздраве  Mr. Green

ИВЕЕЕЕЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА И УСМИХНАТА, ОЩЕ ПО-ОРИГИНАЛНА И НЕСТАНДАРТНА В ИДЕИТЕ СИ.ЖЕЛАЯ ТИ ДА БЪДЕШ ВИНАГИ ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА ЖЕНА И ПРЕКРАСНА МАЙКА, КАКВАТО ВСЪЩНОСТ СИ  Hug

# 143
Честит рожден ден на Ивиче! Пожелавам приятните емоции на празника да те съпътстват всеки ден, много здраве, късмет и любов на теб и семейството !    bouquet

# 144
Честит рожден ден, Ивиче!   bouquet Пожелавам да сте здрави ти и любимите ти хора, птичето на късмета да си свие гнездо на рамото ти и всичките онези прекрасни неща, които са в ума ти станат реалност!  bouquet
vesi1, дано температурата на Теди е от зъбки и бързичко да се оправи  Praynig 
benighted, стискам палци вашият батко бързо и леко да се оттърве от гадния вирус  Praynig
Бъдете здрави! Hug

# 145
мерси, момичета, мерси...  bouquet
бързам да ви почерпя сега, защото утре ми е сложна програмата. ще правя "пиратско парти" и имам да се подготвям Mr. Green

ето ви малко алкохолец от мен :

за къснолягащите и  за раноставащите

аз, като Sbruny засега само ще ги гледам и ще въздишам, но като спрем да кърмим предлагам да си направим един як запой с коктейли и да наваксаме.
 а, Sbruny ?

vesi1, дано се оправи Теди и да не вдига повече Т. стискам палци.

Lightblue
, какво гладиш в тези жеги, бе жена? аз нищо не гладя и добре, че не ми се налага.. Crazy

masha
, браво на Мишо, само така  Peace

МЕРЕЛИН, и Ваяна е без зъби още. споко, ще излязат, те си знаят кога.

AngelFallFirst,
честито ви кръщене ! а Дари на аватара ти е просто прекрасна, с тези сини очи ...

Дени4ка, убиваш ме, жена с тези разходки в 7.30....аз по това време още сънувам сладки сънища....направо ти се възхищавам как ставаш толкова рано. Peace

benighted, дано му мине бързо на баткото вируса, много е гаден, но дано поне изкара този еднодневния и не се мъчи, милия.

jenny_b, имаш и моите два гласа.  Peace

# 146
А пък на нас ни се случи нещо странно, неприятно и надявам се безобидно:
както си спеше сладко младежа предиобедния сън и аз наминах да го проверя и всичко си беше ок,
струва ми се след около една минута се разплака и аз добре, че този път влязох веднага-
сладкия ми Данни трепереше като листо целия- ръце, крака, телце... гушнах го и още почти минута трепереше, а и мисля, че много му тупкаше сърцето... не беше гърч или припадък, защото си беше в съзнание и ме гледаше... предполагам, че съм го стреснала с проверката си, дали всичко е наред, ама така никога не ми е бил- да ми трепери в ръцете... педитата казаха, ако пак така направи, синее, червенее или не е ок да им звънна и това беше... Дано всичко да е наред... Иначе, след 2 минути вече ми се смееше и искаше да подскача по обичайния начин...

# 147
Ивиче, честит рожден ден   bouquet Да си жива и здрава, щастие, късмет и любов!

Честито християнче на Ейнджъл   bouquet Много е сладка Дари, пу-пу  Hug

На всички болни бебоци и по-големи дечица - бързо оздравяване  Praynig

Софко, може нещо да се е стреснал на сън Данни и затова така да е треперел  Peace Дано не се случва повече  Praynig

# 148
  • на странно място ......
Хайде на кафЙенцетУУУУУ ,
да не кажете че и аз не съм ранобудна  Grinning

iviche, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, пожелавам ти да си жива и здрава, много обичана и събличана, добре реализирана и пласирана, много танцуваща и пируваща!!!   Мерсаж аз почерпката, а по въпроса с коктейлчетата оооооооооооооооооооо ДА ДА ДА ДА, такова нававаксване ще падне, че свят ще ни се завие  Mr. Green МНОГО ДА ВИ Е ВЕСЕЛО ПИРАТСКОТО ПАРТИ   bigdance2

sofkobofko , може детето да е сънувало лош сън, нали знаеш, че те сънуват каквото са преживели през деня малките мишоци, помисли да не се е изплашил от нещо, според мен не трябва да се притесняваш щом след това е бил весел и игрив Дани!!
benighted, стискам палци бързо оправяне на малчугана, той е голям мъж-юнак, всичко ще е наред!!
jenny_b newsm80
Хайде, ще последвам примера на Деничка и хващам пътя докато не е станало 45 градуса!!!!

# 149
Иви, Да си жива и здрава! Да ти се сбъдне съкровено желание дано! Simple Smile

Хелоу и от нас!

Мерелин, ние също нямаме зъб, нито признаци за това!

Жени, честито ти християнче! Да оздравявате бързо!

Дил, оздравяхте ли?

Софко, да не би Дани да е сънувал?  newsm78

Мами, вчера по обед забегнах към Морската градина да ме духа бриза. Запознах се по пейките с два мами - от София и от Благоевград - и двете са "форумки". Едната е декемврийка, другата септемврийка.  Ей, толкоз хубаво ми стана!!!

Айде, кога идвате ноемврийки-и-и-и-и-и?

Вчера също се изплаших - както държах Лина да върви по пейката едното и краче влезе между пръчките и едвам го извадих, а тя се скъса да реве. Повече няма да я слагам да стъпва там  Sad

Отивам да гледам снимките и конкурсите...

Общи условия

Активация на акаунт