Отговори
# 165
  • София
donsyy, откакто минахме само на АМ, бебка е много по-спокойна. Само спинка и папка. Много рядко плаче.
Аз съм пак с Т. След малко ще се обадя на док. Много ме е страх да не е някой летен грип и да заразя бебка Sad

# 166
Дубрютру!
И нашия момък май взе да хитрее, тая нощ един час мрънка Shocked Хем се нахрани, измих ми дупето и като се почна едно скимтене- един час се дондуркахме на ръце, даже малко в хола се местихме. Таман заспа там и като го преместих в спалнята пак се ококори.
И сега сутринта пак същата работа- опулил се е , като си смуче бибата е кротък, но като я изплюе и почва да реве, скимти и пъшка. През 5 минути ставам да му я връщам в устата.
Обаче видимо е надебелял, та се чудя как мога да разбера дали не яде повече отколкото трябва?

Мъжа  ми ми постави задачка - закачка да размразя хладилника, а аз хал хабер си нямам как се прави. Ще има май локви днес из вкъщи Mr. Green

# 167
Добро утро и от мен  wavey
Беболинчо малкия е страшен сладур  с тази коса Laughing
Ние след малко отиваме до доки, че да ни види дали няма вече да излиза  newsm78
Нещо вече ми писна да съм бременна  Embarassed Shocked
Някакви новини от Молоко - май вчера и беше секциото  newsm78

# 168
..Нещо вече ми писна да съм бременна  Embarassed Shocked..
Да знаеш и аз точно така се чувствах последните 2-3 дни преди да родя. Даже като ходих на преглед и бях казала на докторицата че ми е опротивял живота, да го вади това бебе по бързо Mr. Green

Честито прибиране на сестрите! Най сетне една наистина хубава новина за България, че напоследък все лоши неща ни се случват. Дано да си живеят живота кротко и спокойно оттук нататък.

# 169
  • Стара Загора
Привет и от нас!

Да ни видите каква сме картинка - сучем и пишем  Laughing.

Пием чай за колики на Hipp. Самият чай изглежда гадно, но откакто го пием не си правим нощни ревливи купони и общо взето е по спокойна.
Засега само суче, но от лявата се наяжда, а когато дойде ред на дясната все не й стига и иска още ...
Това което ме притеснява е 4е има три червени петна и мисля че ще са хемангиоми  Cry.
Днес трябваше да ходим на консултация от 14 до 16ч, но май ще отложа за утре заради жегата  newsm78.
Чудя се кога да я изведа на разходка - вие на кои ден изведохте бебоците?

# 170
Благодаря Там-там  Hug Ама то не е само косата.. и по гръбчето има, и по краченцата...  Heart Eyes
Успех на прегледа днес. Малко остава, а и бременните вече сте съвсем малко. Но пък сте герои - устискахте за лъвчета  Mr. Green

# 171
  • Бургас
Мъжа  ми ми постави задачка - закачка да размразя хладилника, а аз хал хабер си нямам как се прави. Ще има май локви днес из вкъщи Mr. Green

Сложи съд с вряла вода в камерата да се изпарява и махай парчетата които започнат да се разтапят. Става бързо и без големи локви.

# 172
  • Sofia
Александър вече е 4,500 и е дълъг 52 см. на мама  прасенцето. само дето се разрева от глад там, а като се прибрахме вкъщи изяде само 70 мл и дори повърна ...
дали не е от жегата не знам ...
на нас ни казха да му даваме вит. Д в млякото  Thinking

# 173
  • Бургас
Лекси и моите лохии са така както ги описваш, сутрин ярка кръв от време на време примесено със слуз, през деня почти нищо не тече. Утре ще ходя да ми махат конците и ще питам нормално ли е това  Peace

# 174
Искра и аз давам витамин Д вече от седмица- сутрин преди ядене по една капка:)
След час сме на консултация и ще пиша как сме с килцата  Laughing
Какво е това ХЕМАНГИОМИ????

# 175
  • София
Здравейте, да се обадя, че съм на линия.  Hug
Искре, за вит Д. Най добре го разтвори в лъжичка с малко мляко, а не в цялото шише, защото може и да не ти изяде всичко и ще се чудиш дали го е приел.
беболинчо, много сте сладки, страхотна прическа.  Heart Eyes Не се притеснявай за косъмчетата, ще му паднат. Повечето бебета се раждат така.
Кони, може да са си просто бебешки петънца. Ще изчезнат с времето. Софи също имаше, но изчезнаха.

# 176
Здравейте и от корема и мен!Още сме си 2 в 1 и май нямаме намерение да се показваме!Последните дни започнах и да се притеснявам - сякаш бебето отново се качи до гърдите ми.Все там е избучено,не е долу! newsm78
Янамама,тук съм и май като съм я подкарала ще остана сама в темата! Mr. Green
Там-там,грях ми е сигурно,но и на мен така с бременното ми състояние!Толкова много ми тежи и ми е горещо - наистина ми писна!А казвайки това имам чувството,че не си обичам детето! newsm78 #Crazy

Еййййй,честито на новите мами и най-вече на първата мама на ЛЪВЧЕ!
Колко устискахме за Лъвове - 7 или 8 ? Надявам се само като се родят да не реват като истински Лъвове,че.... #Crazy #Crazy Joy

# 177
newsm03 newsm44 newsm10 Здравейте, мили мами!!!
НА 20.07. МИ СЕ РОДИ ДЪЩЕРИЧКА-ГАБРИЕЛА, 2800-50 СМ И АЗ СЪМ ТООООЛКОВА ЩАСТЛИВА!
СТИСКАМ ПАЛЦИ НА  БЪДЕЩИТЕ МАМИ , ПОЖЕЛАВАМ ЛЕКО РАЖДАНЕ...И ДА ЗНАЕТЕ....ВСИЧКО СИ СТРУВА,КОГАТО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ ПОЯВИ ОЩЕ ЕДНО ПРЕКРАСНО СЛЪНЧИЦЕ! newsm51

# 178
  • sf
ох, тоя моя пак ме вкара в серала луда калинка.
 Crazy аман вече

аз Вигантола го капя направо в устата , докато се пули или реве

# 179
  • Sofia
УРААА - дзверо спи от час и половина и аз даже успях да си подредя къщата.

Sofi Bo, мерси за съвета! Тя и педиатърката спомена така да го даваме, ама нали дребния се дереше от глад - не остана време да си задам всички въпроси. Дори не можаха да ми покажат какъв масаж да му правя и каква гимнастика. Днес ще си запазваме час при някакъв лекар в Горна Баня за профилактичен преглед.

Днес питах дали е проблем това, че дребния яде 6 пъти в денонощие и ми казаха - щом сам така си го е направил - не. Само ми е мъка, че явно скоро храненето в 2 няма да го махнем - че не може да прави пауза от 8 часа ...

Искам да питам - някоя от вас ходила ли е да си подава документите за прословутата еднократна помощ?

За неродилите - почивайте си сега и се радвайте, че бебчовците прескачат тези жеги дето са сега, че милите много ги мори. Аз моя едвам го приспивам и направо копнея да идва сряда да слагат климатика ...

Общи условия

Активация на акаунт