Отговори
# 150
  • Sofia
Лекси, при мен си беше като менстурално течение. Даже сега още си имам, но е мого бледо розово - колкото да цапа.  Все пак се обади на лекаря, който те е оперирал и ако трябва да те види.
За разходки - тея дни не я виждам тази работа - ужасна жега. Малкия спи само по памперс завит с тензухена пелена. Пие вода като невидял. Днес му се учудих - яде по-малко от обикновенно през деня.

# 151
  • София
До мамите, раждали със секцио
Вдигнах 39, 2. Нямам мляко, гърдите ми са съвсем меки т.е. не е от това. Белегът не ме боли. С една дума съм ок /само дето се чувства като газена от валяк/. Обадих се на личната. пита какво ми е кръвотечението и каза, че не е нормално да е ярко червено /по количество е като обикн. менструация, ярко червено и леко слизесто. В болницата беше почти спряло, откакто сме излезли е почти все така, като не тече равномерно, а отвреме на време/. Не ми се ходи до токуда. Кажете, плийз, при вас какво е било кръвотечението около 13-ти ден.

ОТИДИ до болницата. Няма да си от голяма полза на дечко, ако те задържат за дълго после. Не е нормално да имаш темперетура. И не е нормално да изтича такава ясна кръв. Тази, която си е "законна" е бледо розова, като... абе, де да знам, като разредено сокче на цвят. Ненормално като за кръв изглежда. Отиди непременно да те видят. И пиши после как си...

# 152
  • София
искре и ние наблягаме на водата а не на храната.Моя Ники като му дам залъгалка така си отваря устата,пробва да лапне и пласмасата.

# 153
охххх, как пият водичка вашите................................от вчера досега е изпила 15гр и то май половината я изплю #Cussing out Така ме притеснява този факт

Да ви питам за лохиите- аз имах леко кървене само в болницата -като се прибрах вкъщи малко се чистех ама в едни нищо и никакви количества.Забелязах обаче че след  luvbed имах малко кръв ,но пак много малко.Незнам това още лохии ли са или нещо правим с мъжа,да не си докарам беля  newsm78

# 154
  • в мечтите си
Мами качих в албумчето снимки от изписването ни....има още но сега е време за папо....

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=156115

# 155
  • София
Лекси мен 3 пъти досега ме тресе, не знам дали е от операцията, поне 1ия път не беше, но днес ме сдруса яко а гърдите ми са ок, явно е нормално... За течението,-  нямам 13 дни още но и при мен интензитета му е различен- ту по-слабо ту 1-2 капки буквално. Мен ме притеснява друго- като пишкам имам известна болка, която започна в деня на изписването и досега е така. Не можах да установя от какво е а реално няма и причина да ме боли newsm78
Добре дошли Беболинче и Аганка!    bouquet
Герко, според мен си е по-добре ад си дочакате термина, хем за бебони е по-добре, да бяхме и ние ама ето на... Поздрави от фотогенично заспалия мушморок Grinning
Ками, аз питах докторката за това, каза че няма проблем да си правим каквото сме решили дори и сега (днес ми е 9 ден след операцията) стига да се чувствам аз комфортно иначе физически не би могла да си направиш нещо  Peace
Утре  ще правя операция стягащи гащи че много се заплеснах и не съм купила, ще ходя на място в офиса им да видя и пробвам евентуално.

# 156
  • София
Мерси  bouquet Смъкнах Т, по-добре съм. Ако още веднъж вдигна, ще се обадя на док. И ще почивам повече, защото и 3-те пъти ме втриса след като съм се преуморила /днес в 14 ч. ходих на заболекар и не издържах на изкушението да пообиколя пазара на Кр. село, въпреки че се чувствах като пребито куче/
elpet , може би е от катетъра newsm78

# 157
  • Sofia
Нашия явно вече си очаква банята да е в 20:30 - направи ни на луди - както спеше така се събуди и неистови ревове. И като го цопнахме в коритото - най-послушното дете!!!  Thinking

абе луда работа - деца.  Crazy

Лекси, браво че си по-добре! Като нищо е от жегата - къде си хукнала да обикаляш пазара в 14  Naughty !!!
Моя днес тотално отказа да суче от цица ... Явно ще цедя като ми е напрегнато и малко по-малко ще спирам кърмата ...

# 158
Честито на Лиончето и да са живи  и здрави!   bouquet

Добре дошли на Беболинчо, Шушончето и Аганка  Hug

При нас имам чувството, че ни хванаха вече колики, макар и много слаби - днес сварихме чайче от анасон и копър (семена) и сякаш нещо му олекна (не искам да бързам с капки).
За жълтеницата превантивно ни препоръчаха глюкоза. Днес педито идва вкъщи и препоръча режим на 3 часа без нощно хранене - вие храните ли ги нощно време? Моето снощи се събуди в 3.30 и беше гладно и аз му дадох да си хапне, после се лигави до 5 часа и спа до 8.30  Shocked Тотално омотах режима (май нямаме такъв  Laughing) Но тази нощ съм решила твърдо, че иска не иска, няма да има нощно хранене Sunglasses
Имам доста кърма засега, но май ще направя някоя беля - тая вечер едната ми гърда е много подута и мисля, че е позапушена - правих компреси и утре ще купувам реванол да видим какво ще стане, че работата не е добре  Praynig

# 159
  • sf
мен пък ме хвана яд, че избързах с АМ. дали ако бях по-упорита щеше да се получи. щото детето така добре си хваща и цока. мисля утре да не му давам добавка, ами когато поиска да го слагам по циците, па ше видим. ако много пищи, тогава ще му дам АМ и ще видя дали въобще ще се кърмим занапред.

уф, гледа ми се филм, а в същото време ми се спи. ако знам,ч е ще спи до 6-7 сутринта......ееееееееееееех, мечти, мечти  Crazy

# 160
Ели ако си имала катетър да занаеш,че е от него.Днес ми е 20 ден от операцията и още като пишкам ме наболява.На момичето до мен което беше не и бяха сложили катетър,но на мен не ми се размина.
Мойта мома е малко крива тези дни и незнам какво да я правя.Само на ръце се успокоява и незнам колики ли има или просто и е топло.Като се изака и така и олеква милата става друг човек,но докато я свърши тази работа е ад.Аз все още се цедя като луда и на всеки 3 часа давам по 80,90мл кърма.Незнам дали е хранителна обаче защото аз не ям много.Искам си старата фигура,писна ми да се гледам с този корем вече и не хапвам много и си мисля дали кърмата става изобщо.Някой път и давам АМ,но рядко.Капките Лефакс не съм ги спирала от десетия ден и ги давам.
Лекси при мен тече такава кръв до 12,13 ден.Сега дори немога да кажа,че е кръв,но определено е доста гадно нещо.Дано температурата да не е от това.Аз в петък бях с температура,но с бабини рецепти се пооправих.Аз изстинах от климатика.
Момичета,понеже вече почти не ми тече нищо дали може да правим секс( с презерватив) или още е рано?Не че много съм примряла,но моя мъж не е като мен.

# 161
  • sf
на мене ми се струва рано за секс. мисля първо на преглед да мина и тогава. а и честно казано когато съм недоспала, сексът не е нещо заради което бих пропуснала съня си  Joy

# 162
  • USA
На мен за секс също ми е още рано. Ще ходя на лекар на 6тата седмица, и ако той ми позволи тогава може.

Лекси, и на мен ми тече кръв доста дълго и си беше баш кръв. Според мен е индивидуално. Също така ме тресе от време на време нощем. Но температура нямам. Дано да не се повтори при теб.

Момичета, съчувствам ви за температурите. Аз съм в Калифорния и тук си е топло, но е доста по-умерено от българските жеги тази година - поне вкъщи и на сянка се живее.

Кристиан ме побърка днес. Спука се да реве и само на ръце заспива. Не мога да си представя как още 2 месеца ще издържим с тези колики. При него започнаха още на втората седмица.

Мерси за описанието на ритуала за погачата. Аз мисля да го направиме опростено - ние+бебе+приятели+питка и без ритуали. Просто да се съберем и да хапнем питка  Joy и да цъкаме с език на бебето (това ако не реве де).

# 163
  • sf
Цитат
Кристиан ме побърка днес. Спука се да реве и само на ръце заспива. Не мога да си представя как още 2 месеца ще издържим с тези колики. При него започнаха още на втората седмица.
Winx , мила, не че те шашкам, ама като свършат коликите започват зъбите, отделно самите деца захитряват и тепърва почва носенето на ръце  Crazy а аз направих грешка и бях научила каката да заспива на ръце до 8мия месец , полудявах просто  #Crazy

а тая нощ  тва хлапе ме побърка- от 2 като е почнал, цър, мър, рев, вися ми по циците през половин час. ужас! спала съм към 3 часа общо и то не наведнъж. та дотук бях с идеята днес да е само на кърма. ей сега в 6 му дадох Ам и заспа като пън. то се е видяло, че я нема тая кърма и тва си е.
Цитат
Мерси за описанието на ритуала за погачата. Аз мисля да го направиме опростено - ние+бебе+приятели+питка и без ритуали. Просто да се съберем и да хапнем питка   и да цъкаме с език на бебето (това ако не реве де).

и аз та мисля да направим. даже се очертава съвсем тесен кръг, че май всичко живо е хукнало на море- без нас  Crossing Arms

# 164
  • Sofia
Добро утро! Ние вече сме будни заради закуската в 6! Ама е като часовник - в 6 - 6:15 си се буди и това е. Днес сме при педиатърката - да го тегли и мери. И ваксина да му сложат.

Искам да ви питам - вашите малчовци дето са на по месец - стоят ли много време будни? Аз моя имам чувството, че вече стои много повече буден и като че ли започва да се очовечва. Занимава си се сам - само като му омръзне гледката надава вой да му променя позицията. Иначе най-обича да си говорим Simple Smile.

donsyy, относно кърменето - и аз съм така. А и след отказа му вчера - хич нема да го мъча вече. Той свикна на лесното на шишето ... Пък и растат децата ...
аз като гледам изцедената кърма каква е рядка като вода - направо се чудя как ще се нахрани ... изобщо няма от т. нар. задна кърма.

Общи условия

Активация на акаунт