Отговори
# 135
  • София
Аз сега съжалявам, че не настоявах повече за вода и глюкоза. Първите 2 седмици ми заспиваше в ръцете докато я кърмех и процедурата продължаваше час. час и половина, а и нали новите тенденции са само кърма и така не си давах много зор за водичка.
Преди 2 седмици на консултацията докторката ми каза да дам една банка глюкоза, Ема до сега изпи 2, а още е жълта по лицето. Та така днес и взеха кръв, трябваше да мине и консултация при специалист, но след един час чакане на течение, решихме първо да видим резултата от изследванията и тогава да правим опити. Нямам думи каква е организацията в тази Педиатрия
А сестрата която и вземаше кръв така ми се накара, че трябва  в тези жеги да се дава вода.

# 136
  • София
Лекси, какво ти втрисане, пържа се в собствен сос, а горкото детенце се е изпъпчило като пубер. Ще купуваме и ние климатик, бях против при бебе, но това е по малкото зло - ще ми препоръчате ли марка, че нищо не разбирам от климатици Sad

# 137
ох, пак за погачата да питам- питката кога се разчупва. преди или след като се съберта паричките върху нея? newsm78
на питата се слага бяла кърпа, там трупат първо паричките,после подаръци.Взимаш всичко ,накрая остават паричките,завързваш по диагонал краищата на кърпата и хвърлящ паричките нависоко(на секция, кухня,някаква мебел).Накрая питата се разчупва над главите ви-на теб и на бебока.Така направихме ние под напътствията на коя ли не лелка,баба и т.н  Peace

Аз чета всякакви статии за приема на вода от кърмачетата и съм страшно объркана.Струва ми се съвсем нормално да иска да пие вода в тези жеги, ама тя не ще и не ще.Чумери се , плюе я , пробвах и с лъжичка -не и не  Sick

# 138
  • София
лекси,и мен ме втрисаше още последните дни в родилното,май е последствие от операцията.
забравих да честитя на новите мами,живи и здрави да са им бебенцата  Praynig
стефи,колко е хубаво,че с бебчо евтим всичко е наред  Grinning
аз често предлагам вода,но винаги се дави и кашля  Rolling Eyes
ками,с малко закъснение,но пробвай да дадеш залъгалката с малко изцедена върху нея кърма,никакъв мед и т.н. Naughty

# 139
Емче- намерих й цаката- капвам малко Еспумизан, те са много сладки капки и тя ги обожава  Peace

# 140
  • София
Деси на нас ни изписаха Дактарин орал гел за гъбичките ако ни споходят преди хранене по 1см и мажеш с пръсче.
Добре дошла на Шушонче!
Честито на Лионче.
Лили мен първия ден ме втресе,ама аз си се знам от претеснение и в 50градуса ще ме тресе.Рокси и ние се зарихме с вещи,аз много мразя къща препълнена,обичам да има пространство,но сега с двете деца.
В къщи е ад,едното не спа до сега сега другия е наред.Вчера спукахме гума на количката Joyмъжо ще я прави сега.

# 141
  • sf
Цитат
Вчера спукахме гума на количката
ох, добре че не взехме и ние с надуваеми гуми,че умирам от страх да не ме достигне някоя авария по път, както все трамбовам на дълги разстияния.
kami27 , месри за информацията. аз поканих гостите за неделя и ще отбием набързо номера с тая погача.
уф, много жега, а и август го дават така

# 142
  • София
Здравейте мили майчета!
Днес ни изписаха от Шейново и сме мн щастливи, че сме си в къщи Grinning
Утре ще Ви чета. Цунки на новите бебоци  Hug Heart Eyes

# 143
  • София
До мамите, раждали със секцио
Вдигнах 39, 2. Нямам мляко, гърдите ми са съвсем меки т.е. не е от това. Белегът не ме боли. С една дума съм ок /само дето се чувства като газена от валяк/. Обадих се на личната. пита какво ми е кръвотечението и каза, че не е нормално да е ярко червено /по количество е като обикн. менструация, ярко червено и леко слизесто. В болницата беше почти спряло, откакто сме излезли е почти все така, като не тече равномерно, а отвреме на време/. Не ми се ходи до токуда. Кажете, плийз, при вас какво е било кръвотечението около 13-ти ден.

# 144
  • София
Leksi моето течение е като менструално, определено 13-тия ден ми беше обилно, даже все още имам леко кървене, но това доколкото знаме индивидуално, може би е най-добре е да се обадиш на оператора. Дано всичко да е ОК  Praynig

# 145
  • София
Здравейте пак  Grinning
Първо честит бебок на Лионче да й е жив, здрав и послушен. smile3525
Емче, голям ужас си преживяла  Sad Слава Богу, че Стилянчо е добре.  Praynig Много напрежение и проблеми ти се насъбраха на теб. Бързо възстоновяване ти желая. а кой ще ти помага за бебо сега? Ужас, като си помисля просто.
Добре дошли на Аганка и шушончето - бързо влизане в час   bouquet
ЧРД алибали   bouquet
Ели, как ще те забравя бе човек. Непрекъсното си мисля за теб и за малкия Косьо. Много ви се радвам на снимките.  Heart Eyes Много е фотогиеничен и даже позира усмихнат  Laughing
Лекси, идея нямам какво може да е, но по-добре поне се обади на Д-р Диков. Да не би да те е хванал някакъв летен грип?  newsm78
За чистата молитва не е задължително да отидеш точно на 40 - тия ден, а тогава когато ти е приключил така нареченият "очистителен период" на лохиите. При мен, например, първия път продължи повече от 40 дни. Това е така, защото свещеникът чете молитва за здраве на бебето, но и разрешителна молитва на майката да се причастява.
А аз да ви се оплача. Бях на лекар, нито разкритие, нито контракции, плацентата ми е още 2-3 та степен. Та в скоро време май няма да се похваля с бебче.
Яна, дано устискаш още малко. Нали така искаше?

# 146
  • в мечтите си
Лекси и моето е като при теб...
Здравейте на всички!Честито на новите мами..аз едва сега успявам да пиша..Добре че е майка ми инаше ще загина...много съм отпаднала,имах проблеми с раната..утре за 4 път ще съм в ТК за нова превръзка и изстискване на някакви сокове от раната...  Sick Ужасно е..ние се кърмим но и дохранваме,защото не му стига на бебо..но той си е и голям
Моето раждане беше кошмар..от предродилна до самото възстановяване..но сега не ми се връща назад към тези преживявяния.И съм възмотена от акушерките  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ..това е за сега.лягам защото съм капнала...

# 147
  • Sofia
Лекси не съм от родилите секцио, но да кажа, при мен се мени през цялото време, спира и почва и е ярко червено

# 148
ПАК СМЕ ТУК!!!
Днес се прибрахме и успях да прочета почти всичко което сте изписали. Честито на всички нови мами и успях на тези които са все още 2в1
Тук има малко снимки на беболинчо: http://koko.mutanti.com/1%20Month/ Скоро ще добавим още  Peace
Днес за първи път се пробвах с помпа за кърма  Sick В същност не е толкова ужасно, но разлях почти всичко което бях изцедила  Confused Явно нещо не съм я сглобила добре... следващия път
иии какво още... имам мускулна треска от гушкането на беболинчо  Mr. Green и се стопих докато стерилизираме разните биберони и залъгалки
Лека вечер на всички.  Hug Аз ще будя младежа че иначе няма да спим вечерта

# 149
Здравейте!
Не бях редовна в писането, но редовно ви четях.
Да съобщя че се роди и моето бебе Виктор на 14.07.2007г.

Общи условия

Активация на акаунт