Отговори
# 120
  • София
Емче,бързо възстановяване,голям късмет е имал Стилян,не си ни натоварила.Бързо да го забравяте случая. Hug
Молитвата се чете точно на 40 ден,отиваш в църквата и казваш че искаш да ти пеят чиста молитва,за 10 мин приключва мероприятието,оставяш парички колкото искаш.
Аз даже днес сложих една купа стъклена с вода и направо МВ за 10мин без капак.А иначе в пигиса има стерилизатор голям за МВ 18лв,прецених че е по евтин от купата за МВ и Фризер,не знам на Рокси колко струва,но аз имам малки за 10лв.

# 121
  • sf
ох, емче, това е ужасно. добре че малкия се е отървал невредим.  Hug

# 122

ЕМЧЕ, ДОБРЕ ЧЕ С БЕБО СТЕ ДОБРЕ. А РЪКАТА ЩЕ МИНЕ БЪРЗО, ДАНО ЗАБРАВИШ ПРЕЖИВЯНОТО, ТО Е ПО СТРАШНО ОТ СЧЕПЕНАТА КОСТ.
newsm44  ПАДНА НИ ПЪПЧЕТО!!!!! newsm68 НАЙ НАКРАЯ!

Мерси за инфото за болничния.  Сигурна съм, че НОЙ няма да се минат. На вас издават ли такъв болничен - или педито или личния, но искат бележка от АГО спецалиста водил консултацията.
Тук е ад. Бояна само мрънка милата. Извеждам я сутрин от 6.30 до към 9 и вечер след 7.
ПРатих тати за климатк и чакам да се обади.
Направихме питата -стана малка лудница. Беба се сабуди за самото чупене на питата, после я качих  в спалнята и спа. За сметка на това след като се сабуди се коколи вече 3 ден. От сутринта дремне за малко и се сабуди с рев. Сбърках се какво да я правя. smile3511
А да знаете за тази молитва на 40 ден може ли таткото да е там? Тогава ли се ходи на гости?
В КАКВО ЗАМРАЗЯВАТЕ КЪРМАТА СИ?

# 123
  • На края на вселената!
Днес в 12.45ч Лиончето (Оля)- термин 20.07. е родила момче Калоян, 3245гр, 52см, нормално, с епидурална упойка. Каза че има малко да я шият. Чух малкия по телефона - много сладко плачеше.
Да й е жив, здрав и щастлив! На мама бързо възстановяване и спокойно отглеждане на бебо!

# 124
  • Бургас
Цоп в темата  Mr. Green

Да ви се похваля от вчера сме си вкъщи, добре сме, още съм с конците и отказаха да ми  сложат водоустойчива превръзка - та си мечтая за една баня  ooooh!

Много се радвам за малкия Ефтим че е добре - от тук нататък само хубави преживявания на мама и тати да носи.

Толкова, после ще чета че докато се обърнеш и времето минало.

# 125
  • София
Честито на Лиончето, да и е жив и здрав Калоян и много да радва мама и тати!

Емче, много съжалявам за това преживяване, бързо възстановяване!

Днес ходихме в педиатрията да вземат на Ема кръв, че още е жълтичка по лицето. Боцкаха малката ръчичка с голяма ръка, направо ми се скъса сърцето  Sad.  Много ми е притеснено, че толкова дълго не минава жълтеницата  Sad

Веси, мерси много, ще видя и този модел.

# 126
Шушонче, пълни един леген с вода и шляпай вътре, все е нещо Mr. Green
Фил, кутията не е от сладолед ( те в миялната се разкривяват, пък в МВ не мога да ги мисля). Обикновена пластмасова кутия с капак за 2 лв и нещо от Фантастико, самата кутия е прозрачна, а капака е цветен. Отдолу на кутията пише "от - 20 до + 100". В нея събирам 2 залъгалки, кутия за залъгалка и разглобено шише на Авент.  Иначе Гоца е права че стерилизаторите за МВ не са скъпи, но не ми се обикаля сега и за това чудо, а и у дома вече има място само за конфети ooooh!, толкова сме се зарили с всякакви неща и нещица.
Емче, ужасно е това, което сте преживяли, и е много хубаво че сте невредими Hug. Знаех си аз че кошницата е важно нещо.
Мунка, и ние май още сме с жълтеница ( жълтеят му още очетата, а не ще да пие вода ooooh!). Тая седмица ще ходим при педиатърката, да видим тя какво ще каже.

# 127
Емче,наистина случилото се е страшно-бързо възтановяване и дано никой не го сполети такова нещо!  PraynigВсе забравям да кажа ДОБРЕ ДОШЛА НА СТЕФИ И ЕФТИМ  Hug!БРАВО НА ЛЕОНЧЕТО-ДА Й Е ЧЕСТИТ СИНА!  newsm10 smile3525 newsm30 ШУШОНЧЕ,ДОБРЕ ДОШЛИ И ВИЕ,чакаме снимки!   bouquetГЕРИ,БРАВО ЧЕ СИ НА ЛИНИЯ,тъкмо се чудих кой още стискаше на фронта!  Wink Аз пък нямам никакво предчуствие кога ще е раждането,но си имам болки вече седмица,та ще видим.ИСКРЕ,честито ви юбилейче-всичко най-най!!!РОКСИ,аз мойте очила вечно ги търся из къщи,мечтая си да са с аларма-и това най го дразни мъжо като кажа-да си ми виждал очилата? #Crazy

# 128
  • Sofia
55

здравейте

честит мъж на лионче, надявам се че са добре и бързо свикване един с друг им желая.
ние имаме някакви бели петънца из устата установих преди малко докато си поплака 10мин че нещо го бяха хванали кривотийките. това ли е въпросната млечница, някой от вас май беше писал че се мажете с нещо, а аз чакам след малко да се чуя с нашата лекарка да ми каже какво да го правя.
чета че се храните по 6 пъти на ден, ние сме на 8 хранения все още   #Crazy  не знам какво да го правя, да се опитвам ли да махна едно ядене или не?

# 129
  • sf
аз нямам търпение да ми се маха още едно ядене от главата , та да свиква да спи по повече. ще изчакам консултацията в петък и тогава моай ще каже педито да махам 7мото.

# 130
Munka,Roksi Ева беше със жълтеничка много време,сега гледам че май вече не е-утре педиатърката ще каже окончателно. Относно водата- исках да и питам дали вашите бебоци пият вода и по колко,моята не пие грам и вече мнбого се шашкам-уж казват че кърмата е 80% ВОДА,ама може ли на тази жега да не пие милото водичка  newsm78 Изобщо не я обича.
За жълтеничката още нещо да добавя- има много различни мнения-едни казват че билирубина се отделя с пикането ,други (особенно в Западните страни) че се отделя с акото, затова изобщо не препоръчват пиенето на вода.Незнам кое мнение е меродавно и дали защото Ева не пиеше вода толкова много й продължи жълтеничката????????

Емче това е бил малкият дявол,пожелавам ви скоро да забравите случилото се    bouquet   bouquet   bouquet

А за хапването-аз се чудя днес как да я вдигна да хапне, ние без да искаме минахме на 6-кратно ядене
Утре ще видя правилно ли постъпих или е трябвало да си я будя на 3 часа

# 131
  • София
искам да питам мамите със секцио - какви заръки ви казаха за пазенето от операцията - до колко кг може да вдигате, и т.н.

Категорично ми забраниха да вдигам - общо взето, по-тежко от бебето - първия месец (откровено казано, не го спазих, но не защото не го смятам за правилно, а понеже съм  си дивак по рождение и не устисках...), както и да правя упражнения коремни до тогава. И ми заръчаха да се пазя до 6 месеца... това, последното, един вид като да не се правя на велика (както имам навика по начало.)

quote author=em4eto link=topic=208470.msg4521605#msg4521605 date=1185182784]
здравейте.
мами,които пътувате с кола,винаги слагайте бебето в столчето.вчера катастрофирахме на цариградско и столчето спаси живота на бебето ми Praynig аз се разминах със счупена на две ръка  Cry пазете се и се радвайте на бебоците си,въпреки,че понякога са непослушни.
съжалявам че ви натоварих,но исках да споделя.
[/quote]

Ръката ще заздравее, слава Богу, че бебче е добре... И да благодарим на добрите хора, измислящи съвременните средства за бебегледане...

# 132
  • София
За жълтеницата на нас ни изписаха една банка глюкоза да я изпием за 7 дни някъде. А после ако евентуално поиска, да дадем водичка, макар че като го гледам няма много такива искания. Татяна благодаря ти и на теб за отговора.
Добре дошли на Шушончето с Калоян и Стефи с Ефтим  и да се слушкате и гледате и честит мъж на Лиончето!
Емче, много съжалявам за този инцидент, настръхват ми косите всеки път като излезнем с колата, но не можем да летим....Да пази Господ! Praynig Скорошно оправяне и от мен! Praynig
Честит рожден ден на Алибали! Много здраве и късмет!  bouquet

# 133
  • sf
ох, пак за погачата да питам- питката кога се разчупва. преди или след като се съберта паричките върху нея? newsm78

# 134
  • София
Някой да го втриса зверски когато се преумори? Случва ми се за 3-ти път. Вчера заспах със зимния юрган. И 3-те пъти е след разходка или др. по-тежка физическа дейност.

Общи условия

Активация на акаунт