Отговори
# 105
Искре, и на мен лекарката ми каза да изчакам 2 месеца преди да почна да спортувам въпреки че съм раждала нормално и имам само 1 шев. Причината била в отслабеното тазово дъно от бременността. Явно няма връзка с начина на раждане.

# 106
Цитат
Леонче,Мариска,Титини още ли сте 2в1?
Аз съм тук - все още 2в1  Grinning започнаха лъвчета да се раждат Grinning дали ще има и августовски бебета сред нашите...
За преносването - утре ме вкарват в болница (4 ден преносване). Така ми каза доки и аз слушам. Иначе съм чувала, че е нормално да се изчака две седмици след термина, но това важи може би за случаите, при които има вероятност терминът да не е изчислен точно. Такъв беше случаят със сестра ми - тя роди Мариса на 13-я ден, секцио, защото се очакваше бебето да е порастнало доста. Та в тоя ред на мисли, на мен лично не ми се чака много да не стане и с мен същата история...въпреки че като си гледам корема, не ще да е много едър чочончо...
Стефи, Андромеда, Мими, добре дошли!   bouquet
Мими, много ме учуди това, което писа - че в Окръжна изписват на 5-я ден при нормално раждане. Винаги ли е така? Аз специално питах Шуманов за това и той каза 3 дни. Е ако трябва и 5 дни ще ги изтърпим...
Гледах снимките на бебчетата в парка -  Hug направи ми впечатление, че вече нямате коремчета...толкова скоро след раждането ли се прибират?

# 107
  • София
ТУК!  Peace
Ето ме и мен  Laughing. Радвам се, че устисках, сега вече спокойно мога да раждам, въпреки че все ми се върти в главата датата 25.07. Предчувствие ли е, що ли  newsm78 Ще си покаже. Дори днес съм в едно много приповдигнато настроение, дано депресията да ме е пуснала. Момичета, като броя май останахме 8 бройки с тумбаци от активно пишещите. И аз днес ще ходя на доктор да видим какво ще каже, че и още не са ми правили преглед за разкритие, че не се дадох. Хайде лек и успешен ден от мен.
Аркси, честита ви месечинка   bouquet Пожелавам ви спиране на коликите.

# 108
И аз съм тук  wavey
Благодаря ви за пожеланията  Hug
Искре честита ви месечница   bouquet
Аз утре съм на лекар и не знам защо но си мисля, че сряда е деня  newsm78
Сигурно, защото баба ми казва, че който се е родил в сряда на задника си не сяда  Mr. Green
Моята бамбучка снощи май се завъртя и ако знаете как ме изтумби - направо сълзи ми излязоха  Shocked
Ох и тези жеги да минат вече  sweating

# 109
  • София
Рокси, а номера с кутията в микровълновата как точно го правиш?

# 110
  • sf
аркси, честита ви месечинка!

Цитат
Гледах снимките на бебчетата в парка -   направи ми впечатление, че вече нямате коремчета...толкова скоро след раждането ли се прибират?

хихи, не си видяла мойто,та за тва така говориш. ама то аз исланинки имам , де  hahaha
оф, с тва ядене ми писна вече. цока ли не цока ли, коко Ам да му давам после, че па да не преяде. уж яде, а поняког се буди след 2 час и реве яко.  Twisted Evil

# 111
  • София
Честит ви първи месец Искре много здраве!
Ние ходихме да ни пеят чиста молитва в църквата,момчетата спаха.Сега почваме да се храним.
Хайде Лъвчетата да почват да се раждат.Това е и мойта зодия Mr. Green
Честит Рожден Ден на alibabali  много здраве и щастие!!!!  bouquet

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 11:56 от Гоца

# 112
  • София
Искре, честита ви месечинка, да сте много послушни   bouquet
Фил и аз да кажа че няма проблем с тенджурката, нищо че имаме стерилизатор, който ни дадоха да ползваме, температурата е една и съща. Peace
Понеже видях че сте писали за капките против колики- кога ви се появиха горе долу? Аз си мисля че на нас ни е рано още за това, но знае ли се newsm78
Марти стискам палци миличка и чакам смс-че за малкото чочонче!  Hug
Веси и Гери и вие да не ме забравите  Hug
Отивам да се храним, че то дошло време докато прехвърля 2-3 странички  Simple Smile

# 113
Иве, кога се пее тази молитва??Иска ми се и аз да отида ,ама незнам каква е процедурата.Сподели, моля те  Grinning
Днес незнам как ще преживеем жегата-Ева е неспокойна още от сутринта

# 114
Ели, коликите при нас коликите се появиха към средата на 1-ия месец-ама то за всяко бебе си е различно

# 115
  • София
ох това е много гадно, като ен можеш да прецениш откога... ще го дебна младежа. благодаря ками Peace

# 116
Фил, слагам нещата за стерилизация в кутията, пълня я почти догоре с вода, слагам капака и я пъхам на 12 минути в МВ. КАто свърши изчаквам малко за да не се опаря Mr. Green, изсипвам водата и съм готова.
Иначе на самата кутия отдолу си пише от -20 до +100 градуса.

# 117
Здравейте и от нас.
 От 3 дни ни мъчат много коликите.
Елпет на нас коликите ни почнаха на 7 ден, казват че обикновено започват 2 седмици след раждането, но е различно за всяко бебе.
 Марти успех, мила, ще чакаме новини  Hug
Добре дошли на МИМИ, АНДРОМЕДА И СТЕФИ   bouquet
Искре честит ви 1 месец   bouquet
ЧРД на алибабали, много щастие и послушен бебок   bouquet

# 118
  • София
здравейте.
мами,които пътувате с кола,винаги слагайте бебето в столчето.вчера катастрофирахме на цариградско и столчето спаси живота на бебето ми Praynig аз се разминах със счупена на две ръка  Cry пазете се и се радвайте на бебоците си,въпреки,че понякога са непослушни.
съжалявам че ви натоварих,но исках да споделя.

# 119
  • София
 Shocked Емче   bouquet Не знам какво да кажа, дано да се възстановиш бързо и слава Богу, че Стилиян е добре  Praynig Praynig Praynig

Рокси, аз подозирам, че за пореден път не съм разбрала - тва стерилизатор за МВ ли е или най-обикновена кутия? Мога ли да ползвам такава от сладолед примерно, т.е. каквато и да е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт