Отговори
# 90
  • София
Андромеда и Мими добре дошли!  bouquet
Нашето ангелче нанка в момента и драсвам два -три реда- кърмим се засега успешно само дето не знам дали му стига, поне заспива като да ен е гладен ама знам ли. ПРеди и след кърмене задължително правим масаж на гърдите и след това доцеждам малко от ползваата гърда и малко т другата за облегчение, а и за доотваряне на каналчетата. Не са ми разранени зърната позвам на Авент кремчето, но пък като цяло си ме наболват гърдите, още ми е ново усещане, все пак от 4-5 дни се кърмим само, а в болницата 3 дни някъде беше само на АМ (даваха му НАН). Според кантарчето трябва да сме 2.800 ама не съм сигурна дали е верно newsm78 Днес ни падна пъпа Mr. Green Изобщо купона тече Simple Smile Това е засега, поздрави на всички  Peace
Веси, честита годишнина от нас с Ицо, много безоблачно щастие и скоро малко англече да допълни картинката!      bouquet

# 91
  • София
Веси, честита годишнина.   bouquet И да си отгледате още поне един подарък като този, който очаквате.
Андромеда, добре дошла. Успех с адаптирането.   bouquet

# 92
Tam Tam, честита годишнина! Още много много щастливи годинки заедно  bouquet

Ние бяхме малко на разходка, сега обаче едната ръчичка ни е на пъпчици, не знам дали не е от слънцето, как да го крия това дете не знам вече...

Снимките верно са малко ( на нашия апарат се оказа че му били свършили батериите, иначе аз си го мъкна напред назад Mr. Green), за сметка на това изглеждам като огромна крава първотелка....има още толкова за сваляне че чак се уплаших като ги видях снимките ooooh!
Обаче от всички бебовци само нашия е наресан Thinking нещо не мога да го докарам рошав и модерен.
Ние почнахме да се кърмим по за кратко, явно или млякото тече по лесно или просто се научи да суче по бързо без да се мотае.

Андромеда, хубаво е че си му намерила цаката с шишето и дохранването baby_neutral
Мунка, количката е идеална- бута се лесно, а и на бебето очевидно му харесва как вози, амортисьорите си вършат работата. Още на първия ден й хванах цаката. На Чентрото задните гуми май са малко по големи от тези на Пликото. Според мен от кош за новородено няма смисъл, ама ти си знаеш. В него бебето най много до 4-5 месеца да стои, а то от тях един вече е минал.

# 93
  • USA
Добре се завърнали на Андромеда и Томасе и мъничетата!

Момичета, давате ли капки против колики? Ако да, колко често? Аз давам почти на всяко ядене и се чудя дали е правилно  Thinking. Уж са безобидни, ама знае ли човек... Споделете какво помага при вас за коликите. При нас засега с променлив успех помагат топъл компрес и временно слагане по корем върху моят корем Simple Smile.

Погачата на колко дена се прави?

# 94
Добре се завърнали на Андромеда и Томасе и мъничетата!

Момичета, давате ли капки против колики? Ако да, колко често? Аз давам почти на всяко ядене и се чудя дали е правилно  Thinking. Уж са безобидни, ама знае ли човек... Споделете какво помага при вас за коликите. При нас засега с променлив успех помагат топъл компрес и временно слагане по корем върху моят корем Simple Smile.

Погачата на колко дена се прави?

За втори ден давам по веднъж дневно Инфакол. На тях така си пише- по веднъж дневно и на 3-4я ден действат.
На нашите географски ширини е 40 градуса- имам чувство че ако си сложа дори ръката на коремчето на мишката ще го подпаля Shocked Иначе чат пат го разнасям или на рамо, или го слагам да легне върху мен, но за кратко да не го претопля.

Погачата по принцип се прави на 40я ден, ако вярваш на тези неща. В момента тук върлува летен грип ( дрискане + повръщане) така че мисля да не каня гости у дома докъм септември, хем да стане по човешко времето. Сега само ще тормозя себе си с излишни приготвления и дандании.

# 95
  • София
Хубави са ви снимките само малко аще да бяхте направили.
Winx на момчетата знам че се прави по рано,преди 40 ние така я направихме,утре сме на църква да ни пеят чиста молитва.
Ваксините минаха супер даже ги къпахме а не трябвало след ваксинация ама кой да каже.Капките за колики гледам да ги давам 30минути по рано от храненето.
Вашите деца хапват ли с охота в тази жега,моите спят и ги тормозя че ни трябват кила,гадно ми е ама като ги родих в 33седмица. Sad

# 96
  • на пистата
на нас ни предписаха еспумизан за коликите и каза док да ги давам по време на кърмене,давам ги на всяко кърмене сама през ноща правя почивка.

# 97
  • София
Добро утро,

Ками, Гоца, мерси много за споделеното инфо, на нас днес ни предстои ваксина.

Рокси, аз все още се колебая между двата модела, искам да си гледам Ема докато я бутам, но Пликото е с 2 кг по тежка. Аз докато се чудя тя ще проходи  Grinning, но имам вече една количка която не ми е удобна та внимавам в избора.

# 98
  • София
Айдее, кой ще открие сезона на лъвчетата  Laughing
Не се очертава да съм аз.  Mr. Green

Добре дошли на Томасе и Андромеда!   bouquet

Скучно ми е и всеки ден ми е един и същ, ама реших да драсна два реда, да не се заблудите нещо, че ме няма...  Mr. Green Sunglasses

И един въпрос: Ако изваря авентската помпа в тенжурка, ще я повредя ли? Нямам си стерелизатор и не смятам да купувам...

# 99
Добро утро използвам малката пауза да драсна някои друг реди да прочета нещо .
Честито на завърналите се мами да са им много послушни дечицата.
Честита годишнина на Там Там още 100 години да сте заедно и да сте щастливи.
Тази нощ моето момче пак ме държа будна 3 часа сигурно от горещините не може да спи  и реве и трябва да го държа на ръце иначе реве и става още по лошо защото и аз и той сме вир вода.
Вече изобщо не желае да засуче грда и въпреки че го моля всеки път реве и чака шишето а това цедене направо ме убива че на денонощие губя по 3-4 часа само в цедене.
Ох стана много дълго  Blush

# 100
ЕХООО!!!  wavey Тук съм още-на линия,устискала за лъвче! newsm44 Снощи си легнах доволна и спокойна и за първи път от доста време спах добре.Там-Там,честита годишнина-желая всичко най-най!   bouquet Айде преброй се!Леонче,Мариска,Титини още ли сте 2в1?Кой остана?Фил,аз затова се омъжих и затова взех да раждам-щото всеки ден ми беше станал еднакъв с другия-ама незнаех,че вървя към още по-голямо еднообразие,което дори физическото и психическо изтощение немогат да заличат-така,че си променям отношението към живота по-принцип-че следва етап след етап-надявам се да дойде отново етап,в който ще се почувствам в кожата си.Кирова,това с цеденето наистина отнема време,имам приятелки дето по година откарват,но са с едно дете и майка в къщи,та казват,че почти само се цедят.А ти  батко и мъж и къща,а дано издържиш щом имаш кърма!  fingerscrossed

# 101
Х.Кирова, и нашия момък предната нощ беше така- като го взема на ръце или в нашия креват млъква, като го върна в неговия- почва да мрънкосва. В крайна сметка намерих компромисния вариант- слагам го да легне до мен и си слагам ръката над него, да я усеща и да се лъже че го държа. Че иначе не мога да издържам на безсънието. Щом докато кърмя заспивам Mr. Green смятай каква поспаланка съм.
Мисля си че мрънка и заради коликите, защото много си свива краката и чак се мести в леглото...

Фил, едва ли на помпата ще й стане нещо, все пак и в стерилизатора и в тенджерата температурата е все една и съща. Аз така и не си купих стерилизатор, ползвам една пластмасова кутия и в микровълновата Embarassed И така вчера по погрешка съм изхвърлила с водата накрайника на аспиратора за нос, та днеска ще си ходим хремави, докато татенцето не ни купи нов.
Яна, точно щях да ти пиша че и това ще мине и видях че и ти си написала че ще дойде нов етап  bouquet

Много съм загубена, от 3 дена си търся слънчевите очила и не мога да ги намеря, днес ще изръчкам цялата къща дано ги намеря, че не мога без тях #Crazy

# 102
Мунка видях че се колебаеш за количка понеже моята е като на Рокси чентро комплето да ти кажа само че сенника й се обръща така че докато е малко бебето да гледа към теб. Можеш да видиш от снимка.бг там съм качила да видиш как изглежда а и в магазина ще ти покажат. Аз също съм много доволна да ти кажа направена е да буташ с една ръка толкова е удобно. Нямаш нужда от кош за новородено в тези жеги съвсем ще се спари детето.

# 103
  • Sofia
Днес моя момък Александър става на 1 месец - черпя ви виртуално по едно за негово здраве.
по случая - тази нощ съвсем оплеска графика .... не в наша полза ...

искам да питам мамите със секцио - какви заръки ви казаха за пазенето от операцията - до колко кг може да вдигате, и т.н.

# 104
  • София
Искре, честит ви празник  bouquet
Нищо не са ми казвали - вдигам, ходя, навеждам се и т.н. Единствено ги питах след колко време мога да започна да спортувам активно Mr. Green Казаха след 2 м. Аз пък се чудя дали не трябва да отида все пак на някакъв контролен преглед след време newsm78 Нищо не ми казаха когато ми вадиха конците.
А Теди е много кротка - само яде, спи и ака. Плаче единствено когато й мажа пъпчето. Дали просто е много мъничка или си имам спокойно бебче? И ние вече не се кърмим Cry Няма с какво.
Кога ще правим среща в Южния?

Общи условия

Активация на акаунт